Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün...
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün... Balık fiyatlarındaki farklar balıkçılar ile esnafı karşı karşıya getirdi. İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde denize açılmayan balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği sürüyor.
21.09.2023 Gündem
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, kimler yararlanacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor, şartları nelerdir?
TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, kimler yararlanacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor, şartları nelerdir? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinden sonra daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam eden vatandaşlara yönelik de müjdeli haber geldi. Sosyal konut projesinde başvuruların 5 milyona yaklaştığını belirten Erdoğan; “Kira ve konut fiyatlarının da makul seviyelere düşmesini bekliyoruz; bu olacak, bundan hiç şüphem yok” diyerek, TOKİ’den ev alan vatandaşlar için de “TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz” ifadelerini kullandı. Peki, TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, TOKİ indirim kampanyası ne zaman?
22.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! Yeni indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor?
TOKİ indirim kampanyası 2022! Yeni indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ indirim kampanyası için aramalar devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından sosyal medyadan yapıldı. İndirim kampanyasının detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor?
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı!
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı! TOKİ’de konut başvuruları devam ediyor. Vatandaşlar sosyal konut için başvuru yaparken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ’den ev alıp, halen borç ödeyenlere müjdeyi verdi. Bakan Kurum, borcunu erken ödemek isteyenler için indirim kampanyası yapacaklarını dile getirdi. Peki, TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ indirimi şartları ne? TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
21.09.2022 Ekonomi
2022 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ başvuru şartları belli oldu mu? Başvurular nasıl yapılacak?
2022 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ başvuru şartları belli oldu mu? Başvurular nasıl yapılacak? TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ile ilgili taih belli oldu! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarih verdi! Türkiye’nin tarihinde en büyük sosyal konut projesi olarak nitelendirilen çalışmanın detaylarını ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Projenin detayları ise netleşti. Peki, 2022 TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ başvuru şartları belli oldu mu? Toki ev başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
21.08.2022 Ekonomi
TOKİ’de yeni kampanya başladı mı? TOKİ yeni konut yapacak mı? TOKİ kampanyası ne zaman?
TOKİ’de yeni kampanya başladı mı? TOKİ yeni konut yapacak mı? TOKİ kampanyası ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada TOKİ'ye 30 milyar liralık finansman verileceğini duyurmuştu. TOKİ’den yeni kampanya hazırlığı başladı. Önümüzdeki aylarda açıklanacak yeni kapmanyada TOKi, dar gelirli aileler için 150 bin konut inşa edecek. TOKİ kampanyasına hane geliri 10 bin TL'nin altında olan vatandaşlar başvurabilecek. Sosyal konut projeleri ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, TOKİ kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ yeni kampanya başladı mı? İşte detaylar…
11.05.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman, yüzde 22 indirim kampanyası başladı mı?
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman, yüzde 22 indirim kampanyası başladı mı? TOKİ indirim kampanyası 2022 aramaları yoğunlaştı. TOKİ, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik yeni bir indirim kampanyası başlattı. Borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim uygulanacak. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman, indirim kampanyası ne zaman sona erecek?
21.03.2022 Ekonomi
İndirim geliyor, ev alacaklar dikkat! Bakan resmen duyurdu, konutlarda yeni kampanya...
İndirim geliyor, ev alacaklar dikkat! Bakan resmen duyurdu, konutlarda yeni kampanya... İndirim geliyor. Ev alacakları yakından ilgilendiren haber. Bakan müjdeli haberi resmen duyurdu. Yeni kampanya başlıyor. Daha önceki kampanyadan 28 bin vatandaş faydalanmıştı, yeni indirim müjdesi geldi. İzmir'de 2022'de evine kavuşmayan tek depremzede kalmayacağını söyleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında yeni bir kampanya için geri sayımın başladığını duyurdu. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? İşte TOKİ indirimi ile ilgili son dakika tüm detaylar…
5.02.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? Bakan Murat Kurum açıkladı!
TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? Bakan Murat Kurum açıkladı! TOKİ’den büyük müjde! Ev sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor! Ev hayali kuran binlerce kişiye TOKİ’den ev sahibi olma imkanı! TOKİ’de 2 yeni indirim kampanyası başlatacaklarının müjdesini veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ indirim oranı ile ilgili de bilgi verdi. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? İşte TOKİ indirimi ile ilgili tüm detaylar…
5.02.2022 Ekonomi
TOKİ ikinci indirim kampanyası 2021 ne zaman? TOKİ 2. indirim kampanyası başvuru tarihi açıklandı!
TOKİ ikinci indirim kampanyası 2021 ne zaman? TOKİ 2. indirim kampanyası başvuru tarihi açıklandı! TOKİ 2. indirim kampanyası ne zaman? Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin her yıl yapılan indirim kampanyasının bu yıl da yoğun talep üzerine başlatılacağını duyurdu. Bakan Kurum, 'TOKİ Başkanlığımızca, borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasını, yoğun talep üzerine bu yıl ikinci kez 21 Eylül’de tekrarlıyoruz' açıklamasını yaptı. İşte TOKİ ikinci indirim kampanyası başvurusu detayları…
6.09.2021 Gündem
TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ ikinci indirim kampanyası 2020
TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ ikinci indirim kampanyası 2020 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'den ev sahibi olanlar için geçtiğimiz günlerde bir duyuru paylaştı. Kurum’un Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre, TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlara borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapılacak. TOKİ indirim kampanyası açıklamasının ardından, TOKİ indirimi hakkında yapılan araştırmalar da arttı. TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlar?
9.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kamuya Engelli Memur Atama Töreni'nde önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kamuya Engelli Memur Atama Töreni'nde önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Engelli Vatandaşlarımızın ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni'nde gündeme dair önemi açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berfin Özek'in yüzene asit döken sanığın aldığı ceza ile ilgili konuşarak, verilen cezanın az olduğunu vurgulayarak tepki gösterdi.
9.01.2020 Gündem
Bakan Kurum'dan milyonlarca araç sahibini ilgilendiren müjde!
Bakan Kurum'dan milyonlarca araç sahibini ilgilendiren müjde! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, LPG'li araçların kapalı otoparklara girişiyle ilgili; "nisan ayında gerekli düzenlemeler yapılacak." dedi. Bakan Kurum, "QR" kodlu tapu işlemlerini anlatırken, "Bu sistemle bugüne kadar 200 bin tapu işlemi yapıldı. QR kodlu tapularımız hem görsel hem de bilgi anlamında çok önemli." ifadelerini kullandı.
19.03.2019 Siyaset
Emlakta cazip fırsatlar
Emlakta cazip fırsatlar Dumankaya İnşaat, Adres Lobi’de 51 bin TL’ye stüdyo satacak. İşte emlakta son fırsatlar
13.05.2010 Arşiv