Togg Sipariş

Togg Sipariş

Son dakika togg sipariş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan togg sipariş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını togg sipariş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Togg Sipariş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan togg sipariş gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 togg sipariş haberi bulunmuştur. Tüm togg sipariş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg sipariş sistemini değiştirdi! Yüzde 845'lik artış, fiyatlar daha mı ucuz?
Togg sipariş sistemini değiştirdi! Yüzde 845'lik artış, fiyatlar daha mı ucuz? Togg, T10X 2024 yılı sipariş döneminin başladığını duyurdu. Buna göre, genel sipariş dönemi 20 Ocak ve sonrası başlayacak. Peki Togg bu yıl siparişlere yetişecek mi? Fiyatlar diğer otomobillere göre daha mı ucuz? İşte detaylar...
6.01.2024 Ekonomi
Togg alacaklar dikkat! Genel sipariş tarihi belli oldu
Togg alacaklar dikkat! Genel sipariş tarihi belli oldu Togg, T10X 2024 yılı sipariş döneminin başladığını duyurdu. Buna göre, genel sipariş dönemi 20 Ocak ve sonrası başlayacak.
4.01.2024 Ekonomi
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobil Togg’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürdü. 34 EE 2071 plakalı Togg'u süren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
5.04.2023 Gündem
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, şimdiden sınırları aştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın teslim edilen ilk Togg T10X’lerin ardından ikinci teslimat Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de tamamlandı.
4.04.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslimatı yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslimatı yapıldı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un ilk siparişini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a araç teslim edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan " Togg tüm testleri alnının akıyla vermiş özel bir otomobildir. İnşallah bugünden itibaren Togg'u yollarda görmeye başlıyoruz" dedi. Erdoğan ayrıca kamu bankalarının TOGG'a özel kredi verebileceğini de duyurdu.
3.04.2023 Gündem
Togg için nefesler tutuldu! 20 bin Togg sahibi bugün belli olacak
Togg için nefesler tutuldu! 20 bin Togg sahibi bugün belli olacak Türkiye'nin yerli otomobil girişimi Togg için nefesler tutuldu. 2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak 20 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci bugün başlıyor.
29.03.2023 Ekonomi
Togg TX10'un ön siparişi rekor kırdı! Çekiliş için son gün
Togg TX10'un ön siparişi rekor kırdı! Çekiliş için son gün Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg sahibi olmak için başvurular sona erdi. Togg ön sipariş sürecine katılmak için yapılan başvurular banka üzerinden e-Cüzdan ile transfer edilecek. Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X için ön sipariş başvuru sayısı ise 177 bin 467'ye ulaştı.
28.03.2023 Ekonomi
Togg sahibi olmak için son fırsat! Başvurular bugün bitiyor
Togg sahibi olmak için son fırsat! Başvurular bugün bitiyor Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg sahibi olmak için başvurular bugün bitiyor. Togg ön sipariş sürecine katılmak için yapılan başvurular banka üzerinden e-Cüzdan ile transfer edilecek. Başvurular 27 Mart 2023 tarihinde saat 17.00'de sona erecek.
27.03.2023 Ekonomi
Yerli otomobil Togg, sipariş rekoru kırdı! 30 saatte 29 bin adet başvuru yapıldı
Yerli otomobil Togg, sipariş rekoru kırdı! 30 saatte 29 bin adet başvuru yapıldı Togg’un ilk modeli T10X, ön siparişte rekor kırdı. T10X’e, ön siparişin başladığı ilk 24 saatte 22 bin 150, 30 saatte ise 29 bin adet başvuru geldi. Başvuruları toplam elektrikli otomobil satışlarıyla kıyaslayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, “10 yılda 12 bin satış, 30 saatte 29 bin ön sipariş” yorumunu yaptı. Togg, ön sipariş sürecinde yaşanılan büyük ilgiyi Gemlik tesislerindeki üretim bantlarının videosunu paylaşarak duyurdu. Paylaşımda yüzlerce Togg’un seri üretim bantlarından geçtiği görüldü.
19.03.2023 Ekonomi
Çalışan binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Tazminatsız kovulma sebebi
Çalışan binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Tazminatsız kovulma sebebi Gece bekçisi olarak çalıştığı farikayı terk edip yan taraftaki komşu işyerine yemeğe giden bekçi, hayatının şokunu yaşadı. Hırsızların talan ettiği fabrikanın sahibi, bekçiyi tazminatsız kovdu. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay, görev yerini terk eden bekçiyi haksız buldu.
19.03.2023 Çalışan Hakları
Et fiyatları ile ilgili Ramazan kararı! İstanbul'da uygulanacak
Et fiyatları ile ilgili Ramazan kararı! İstanbul'da uygulanacak Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinde fiyat sabitleme kararı alındığı açıklandı. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere, Ramazan'da kırmızı etin avantajlı fiyatlarla ulaştırılmasının amaçlandığını belirterek "Aynı zamanda spekülatif artışların bu hamlelerle bertaraf edilmesini bekliyoruz" dedi.
19.03.2023 Ekonomi
Bakan Nebati, sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'da son durumu açıkladı: 11 milyon 870 bin lira para hesaplara geçti
Bakan Nebati, sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'da son durumu açıkladı: 11 milyon 870 bin lira para hesaplara geçti Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa’da son durumu değerlendirdi. Nebati, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın her birisi için de 100 bin lira olmak üzere toplamda 11 milyon 870 bin lira para hesaplara geçti" dedi.
19.03.2023 Ekonomi
(TOGG ön sipariş ver)! TOGG siparişi nasıl verilir, TOGG ön başvuru ücreti ne kadar? TOGG ön sipariş şartları, formu, ücreti...
(TOGG ön sipariş ver)! TOGG siparişi nasıl verilir, TOGG ön başvuru ücreti ne kadar? TOGG ön sipariş şartları, formu, ücreti... Türkiye'nin otomobili TOGG heyecanla bekleniyor. Türkiye'nin yerli yapım akıllı arabasının fiyatı bugün açılandı. TOGG’un 160 kilowatt gücündeki versiyonlarındaki fiyatlarda yaklaşık yüzde 21 oranında düşüş beklenirken, Togg T10X 953 bin TL’den başlayan fiyat etiketine sahip olacak, uzun menzilli V2 RWD modelinin fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL sahip olacak. Ayrıca ön sipariş ve ilk teslimat tarihi de netleşti. Peki, TOGG ön sipariş nasıl verilir, TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? Peki, TOGG on sipariş ne zaman, TOGG siparişi nasıl verebilirim? TOGG sipariş başladı mı? İşte TOGG ön sipariş verme sürecine dair merak edilenler…
17.03.2023 Ekonomi
TOGG çekiliş ne zaman, çekiliş çıkmazsa ne olur? TOGG çekilişine nasıl katılırım, TOGG çekilişi kaç kişi, şartları neler, sipariş bedeli iade edilecek mi?
TOGG çekiliş ne zaman, çekiliş çıkmazsa ne olur? TOGG çekilişine nasıl katılırım, TOGG çekilişi kaç kişi, şartları neler, sipariş bedeli iade edilecek mi? Yerli otomobil Togg, bugün itibariyle ön siparişe açıldı. Togg satın almak isteyenler 27 Mart’a kadar başvurularını Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden gerçekleştirecek. Togg’un C Segment SUV modeli olan T10X’in fiyatları V1RWD Standart Menzil araç 935 bin TL, V2RWD Standard Menzil 1 milyon 55 bin TL,V3RWD uzun menzil araç 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi. Ön satış bedeli ise 60 bin TL olarak belirlendi. Peki, TOGG çekiliş çıkmazsa ne olur, TOGG sipariş bedeli çıkmazsa ne olur, ön sipariş bedeli iade edilecek mi? TOGG çekiliş şartları neler, çekilişe katılma süreci nasıl olacak?
17.03.2023 Ekonomi
TOGG sipariş verme! Trumore TOGG siparişi nasıl verilir, TOGG ön sipariş fiyatı nedir? Trumore e-Cüzdan T10X ön sipariş ödemesi ve TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır?
TOGG sipariş verme! Trumore TOGG siparişi nasıl verilir, TOGG ön sipariş fiyatı nedir? Trumore e-Cüzdan T10X ön sipariş ödemesi ve TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? Yerli otomobil için ön siparişler başlıyor. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, 953 bin liralık başlangıç fiyatıyla alıcılarını bekliyor. Yerli otomobil T10X modelinin ön sipariş sürecine dair detaylar belli olurken, TOGG'dan yapılan açıklamaya göre 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve TOGG web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak. Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi akıllı cihazlarını modelinden rengine konfigüre edebilecek. Peki, TOGG T10x ön sipariş nasıl verilir, Trumore e-Cüzdan üzerinden T10X ön sipariş ödemesi yapılır? TOGG sipariş başladı mı, TOGG ön sipariş saat kaçta açılıyor? TOGG sipariş şartları neler, başvuru formu nasıl doldurulur? TOGG sipariş ne zaman?
17.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş tarihi resmen duyuruldu! Yakıt detayı ortaya çıktı: 714 lira
Togg için ön sipariş tarihi resmen duyuruldu! Yakıt detayı ortaya çıktı: 714 lira Türkiye'nin yerli otomobili Togg'a ilgi her geçen gün artıyor. 29 Ekim'de ilk seri üretim Togg'un banttan inmesiyle beraber satış ve tanıtım stratejisi ile ilgili detaylarda yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı. Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'un sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım geldi. Paylaşımda ön sipariş için tarih verildi. Öte yandan Togg otomobilleri ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de kilometre başına ne kadar yaktığıydı. Togg saatte kaç km hız yapıyor ve ne kadar yakıyor? İşte, Togg'un ön sipariş tarihi ve Togg km’de ne kadar yakar sorusunun cevabı…
12.11.2022 Ekonomi
TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG özellikleri ve TOGG'dan fiyat açıklaması
TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG özellikleri ve TOGG'dan fiyat açıklaması Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tanıtımının yapıldığı ilk günden beri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Teknolojide atılım yapan Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG için kurulacak yerli elektrikli otomobil üretim tesisi Bursa'da kurulacak. Dünyanın pek çok ülkesinde TOGG, oto startup sektörünü de hareketlendirdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli startup’larla çalışacaklarını vurgulamıştı. TOGG’a destek veren yerli startup’lar arasında CY Vision, home-iX ve Büyütech gibi firmalar var. Ayrıca e-mobilitede gelecek vaat eden pek çok startup yepyeni teknolojiler üzerine çalışıyor. Peki, TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG araba fiyatı...
13.08.2020 Bilim ve Teknoloji
TOGG'dan büyük başarı! Yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı
TOGG'dan büyük başarı! Yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı TOGG'dan yapılan açıklamada bugün itibarıyla yollardaki T10X sayısının 21 bin 208 adede ulaştığı duyuruldu.
1.02.2024 Ekonomi
Togg'da siparişler bugün başlıyor: Artık çekiliş olmayacak
Togg'da siparişler bugün başlıyor: Artık çekiliş olmayacak Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg'un T10X modeli için yeni başvuru dönemi başlıyor. Bugün itibarıyla Togg'da çekiliş yapılmayacak. Sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılar için açık olacak.
20.01.2024 Ekonomi
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım Togg'un heyecanla beklenen sedan modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, T10X modelinin 2024 yılı için sipariş alımlarının başladığı açıklandı. Belirtilene göre, genel siparişler 20 Ocak'tan itibaren alınmaya başlanacak.
7.01.2024 Ekonomi
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek Togg satışlarında kurasız dönemin 2024’te başlayacağı belirtildi. Togg'un günlük üretim kapasitesi ekimde 280 adede çıktı. Yıllık banttan inen araç sayısı önümüzdeki yıl 80 bini aşacak. Ayrıca 2024'te sedan model için de düğmeye basılacak.
9.11.2023 Otomobil
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Milli otomobilimiz Togg, artık ülkemizin yollarında. İnşallah kısa süre içinde uluslararası pazarda da yerini alacak. Milli otomobilimizi, 177 bin gibi rekor seviyede bir siparişle çok şükür milletimiz de sahiplendi" dedi.
26.08.2023 Ekonomi
TOGG yüklü TIR'lar yollarda! Yeni görüntü paylaşıldı
TOGG yüklü TIR'lar yollarda! Yeni görüntü paylaşıldı Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X, sipariş hakkı kazanan kullanıcılara teslim edilmek sevkiyatına devam ediyor.
30.04.2023 Gündem
Togg'lar yola çıktı, teslimatla ilgili dikkat çeken ayrıntı
Togg'lar yola çıktı, teslimatla ilgili dikkat çeken ayrıntı Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Togg resmi hesabından yeni bir video paylaşılarak sevindiren haber duyuruldu. Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X, 7 ilde sipariş hakkı kazanan kullanıcılara teslim edilmek üzere yola çıktı. Teslimat ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. İşte detaylar...
29.04.2023 Ekonomi
Sipariş hakkı kazananlar dikkat! Togg'lar 30 Nisan'da teslim edilecek
Sipariş hakkı kazananlar dikkat! Togg'lar 30 Nisan'da teslim edilecek Togg için başvuruda bulunan ve sipariş hakkı kazananlara 30 Nisan'da teslimat yapılacak.
27.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Togg Sipariş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki togg sipariş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.