Togg Flaş Gelişme

Togg Flaş Gelişme

Son dakika togg flaş gelişme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan togg flaş gelişme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını togg flaş gelişme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Togg Flaş Gelişme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan togg flaş gelişme gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 togg flaş gelişme haberi bulunmuştur. Tüm togg flaş gelişme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg'un yakıt maliyeti cepleri rahatlatacak! 1000 KM'yi bakın kaç liraya gidecek?
Togg'un yakıt maliyeti cepleri rahatlatacak! 1000 KM'yi bakın kaç liraya gidecek? Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, yola çıkmadan önce vatandaşın cebine hitap etmeye başladı. Önce satış fiyatıyla kendi sınıfının en rekabetçi otomobili olan Togg, şimdi de yolda harcayacağı elektrik maliyetiyle can sıkmayacak. İstanbul-Trabzon arasında yaklaşık 1.000 kilometrelik bir yolu Togg benzinli araçtan yarı yarıya daha ucuza gidecek. İşte detaylar...
1.04.2023 Ekonomi
Togg için nefesler tutuldu! 20 bin Togg sahibi bugün belli olacak
Togg için nefesler tutuldu! 20 bin Togg sahibi bugün belli olacak Türkiye'nin yerli otomobil girişimi Togg için nefesler tutuldu. 2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak 20 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci bugün başlıyor.
29.03.2023 Ekonomi
Togg TX10'un ön siparişi rekor kırdı! Çekiliş için son gün
Togg TX10'un ön siparişi rekor kırdı! Çekiliş için son gün Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg sahibi olmak için başvurular sona erdi. Togg ön sipariş sürecine katılmak için yapılan başvurular banka üzerinden e-Cüzdan ile transfer edilecek. Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X için ön sipariş başvuru sayısı ise 177 bin 467'ye ulaştı.
28.03.2023 Ekonomi
Togg sahibi olmak için son fırsat! Başvurular bugün bitiyor
Togg sahibi olmak için son fırsat! Başvurular bugün bitiyor Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg sahibi olmak için başvurular bugün bitiyor. Togg ön sipariş sürecine katılmak için yapılan başvurular banka üzerinden e-Cüzdan ile transfer edilecek. Başvurular 27 Mart 2023 tarihinde saat 17.00'de sona erecek.
27.03.2023 Ekonomi
TOGG ile ilgili flaş gelişme! Yeni detaylar ortaya çıktı
TOGG ile ilgili flaş gelişme! Yeni detaylar ortaya çıktı TOGG ile ilgili son dakika tarihi verdi. TOGG satışa sunulacak. TOGG’un Gemlik’te bulunan üretim tesisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açılacak. Banttan inecek ilk model elektrikli C-SUV, 5 aylık testlerin ardından Mart 2023’te satışa sunulacak. 15-18 ay boyunca sadece iç pazara ardından da Avrupa’ya satılacak C-SUV’un nasıl satılacağı ise büyük merak konusu. Tahminler TOGG’un ne sadece online ne de bayilik yöntemiyle, tıpkı teknoloji devleri gibi deneyim merkezleri üzerinden satılacağı yönünde. Öte yandan Paycell ile işbirliğine giden TOGG, mobilite çözümlerine Paycell’in ödeme sistemleri ve dijital finansal çözümlerini de entegre edecek. Öte yandan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabından TOGG ile ilgili açıklamada bulundu. Hisarcıklıoğlu, ''Milletimize bir söz verdik. Türkiye’nin otomobilini yaparız dedik. 29 Ekim’de bir fabrikadan fazlası olan TOGG tesisimizi açıyoruz'' dedi. İşte TOGG ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
22.10.2022 Ekonomi
TOGG için geri sayım başladı! Flaş detay ortaya çıktı
TOGG için geri sayım başladı! Flaş detay ortaya çıktı TOGG ile ilgili son dakika tarihi verdi. TOGG satışa sunulacak. TOGG’un Gemlik’te bulunan üretim tesisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açılacak. Banttan inecek ilk model elektrikli C-SUV, 5 aylık testlerin ardından Mart 2023’te satışa sunulacak. 15-18 ay boyunca sadece iç pazara ardından da Avrupa’ya satılacak C-SUV’un nasıl satılacağı ise büyük merak konusu. Tahminler TOGG’un ne sadece online ne de bayilik yöntemiyle, tıpkı teknoloji devleri gibi deneyim merkezleri üzerinden satılacağı yönünde. Öte yandan Paycell ile işbirliğine giden TOGG, mobilite çözümlerine Paycell’in ödeme sistemleri ve dijital finansal çözümlerini de entegre edecek. İşte TOGG ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
15.10.2022 Ekonomi
Togg ile ilgili tarih verildi! Satışa sunulacak
Togg ile ilgili tarih verildi! Satışa sunulacak Togg ile ilgili son dakika tarihi verdi. Togg satışa sunulacak. Togg’un Gemlik’te bulunan üretim tesisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açılacak. Banttan inecek ilk model elektrikli C-SUV, 5 aylık testlerin ardından Mart 2023’te satışa sunulacak. 15-18 ay boyunca sadece iç pazara ardından da Avrupa’ya satılacak C-SUV’un nasıl satılacağı ise büyük merak konusu. Tahminler Togg’un ne sadece online ne de bayilik yöntemiyle, tıpkı teknoloji devleri gibi deneyim merkezleri üzerinden satılacağı yönünde.
13.10.2022 Ekonomi
Togg'da ÖTV avantajı! Togg'un fiyatı belli oldu
Togg'da ÖTV avantajı! Togg'un fiyatı belli oldu Togg ile ilgili flaş gelişme. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak Togg için çok önemli bir vergi avantajı adımı geldi. Meclis’te kabul edilen önergeyle, motor gücü 160 kW’ı, vergisiz fiyatı ise 700 bin TL’yi geçmeyen elektrikli araçlardan alınacak ÖTV oranı yüzde 10 olarak belirlendi. Güncel vergi oranları ve matrah dilimleri dikkate alındığında Togg’un fiyatının 900 bin TL bandında olabileceği tahmin ediliyor.
1.07.2022 Ekonomi
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda müjdeleri sıraladı. Özellikle aileleri ve gençleri kalkındıracak özel paketler hazırlandı. Enflasyonun azaltılması ve milli gelirin artması için de yeni programlar uygulanacak.
12.04.2023 Gündem
Eşinin ölümüne sebep olan ağabeyinden şikayetçi olmadı
Eşinin ölümüne sebep olan ağabeyinden şikayetçi olmadı Zonguldak'ta 10 Eylül 2022'de kardeşiyle tartıştıkları sırada araya giren yengesinin vurularak hayatını kaybetmesi nedeniyle tutuklu yargılanan sanık tahliye edildi. Eşi ölen şahıs ise ağabeyinden şikayetçi olmadı.
1.04.2023 Gündem
Araba fiyatlarında flaş gelişme! Togg büyük etki yarattı, fiyatlar uçuşa geçti
Araba fiyatlarında flaş gelişme! Togg büyük etki yarattı, fiyatlar uçuşa geçti Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. İkinci el araba ve sıfır araba fiyatlarında flaş gelişme yaşandı. Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba fiyatları uçuşa geçti. Araba almak isteyen vatandaşlar fiyatlar karışışında şaşkınlığını gizleyemedi. Sıfır araç tedarikindeki zorluklar, vatandaşları ikinci el otomobile yönlendirdi. Peki ikinci el otomobil piyasasında son durum ne? Bayram öncesi hareketliliğin yaşandığı ikinci el pazarında, büyük zam oranları dikkat çekiyor. Öte yandan İşte araba fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
1.04.2023 Ekonomi
AK Parti'li Akbaşoğlu: Şubatta EYT'nin yasalaşacağına tanık olacağız
AK Parti'li Akbaşoğlu: Şubatta EYT'nin yasalaşacağına tanık olacağız AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin "Milletvekillerimizle EYT'nin yasa teklifine dönüştürülmesi çalışmalarını başlattık. Şubat ayında EYT'nin yasalaşacağına tanık olacağız. Martta da EYT'li kardeşlerimizin emekli maaşlarını almalarına hep beraber şahit olacağız" dedi.
20.01.2023 Çalışma Hayatı
Türkiye'de 'gaz merkezi' ile ilgili tarih verdi!
Türkiye'de 'gaz merkezi' ile ilgili tarih verdi! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin bölgesinde bir enerji merkezi olma stratejisi üzerinde çalıştıklarını belirterek, Önümüzdeki yıldan itibaren çalışmalarımızı tamamlayacağız. Türkiye'de bir gaz merkezi oluşturmanın adımlarını atıyoruz. Yıl sonuna kadar yol haritamızı netleştireceğiz dedi.
5.11.2022 Ekonomi
Bakan Varank, Togg'un süspansiyon sistemini Twitter üzerinden tanıttı
Bakan Varank, Togg'un süspansiyon sistemini Twitter üzerinden tanıttı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Togg için özel üretilen yerli süspansiyon sistemini Twitter üzerinden tanıttı. Bakan Varank, yerli tedarikçilerin yeni nesil elektrikli araç için ilk kez parça geliştirdiğini açıkladı.
28.10.2022 Ekonomi
Türkiye başardı, benzeri yok! NATO kullanıyor, ülkeler sıraya girdi
Türkiye başardı, benzeri yok! NATO kullanıyor, ülkeler sıraya girdi Türkiye savunma sanayii alanında yaptığı çalışmalarla dünyada adından sıkça söz ettiriyor. Dünyada benzeri olmayan teknolojiyle üretilen ürünü 21 ülke satın almak için bekliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri ve NATO envanterine giren ürün, savunma amaçlı kullanılıyor. İşte Türkiye için sevindiren gelişmenin detayları...
26.10.2022 Ekonomi
Togg'dan son dakika fiyat açıklaması!
Togg'dan son dakika fiyat açıklaması! Togg fiyatıyla ilgili son dakika fiyat açıklaması geldi. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, son günlerde ortaya çıkan fiyat listeleri, ön sipariş-satış kampanyaları gibi spekülatif haberlere itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı.
3.10.2022 Ekonomi
TOGG'dan yeni haber var! Şarj cihazı ilk kez görüntülendi
TOGG'dan yeni haber var! Şarj cihazı ilk kez görüntülendi Tüm Türkiye'nin merakla beklediği yerli otomobil TOGG'la ilgili flaş gelişme yaşandı. Yerli otomobil TOGG'un şarj cihazları ilk kez görüntülendi. TOGG için üretilen 180 kW gücündeki şarj cihazları 81 ilde yer alacak. Öte yandan Cumhuriyetin ilanının yıl dönümünde 29 Ekim’de Bursa’nın Gemlik ilçesinde yer alan TOGG'un fabrikası açılacak. Tahmini olarak da TOGG'lar mart ayında yollarda olacak. Ancak vatandaşlar tarafından TOGG'un fiyatı da merak ediliyor. İşte tüm detaylar...
24.09.2022 Ekonomi
TOGG'da büyük güne az kaldı! Yerli otomobilin fiyatı da netleşti
TOGG'da büyük güne az kaldı! Yerli otomobilin fiyatı da netleşti Tüm Türkiye'nin merakla beklediği yerli otomobil TOGG'la ilgili flaş gelişme yaşandı. Cumhuriyetin ilanının yıl dönümünde 29 Ekim’de Bursa’nın Gemlik ilçesinde yer alan TOGG'un fabrikası açılacak. Tahmini olarak da TOGG'lar mart ayında yollarda olacak. Ancak vatandaşlar tarafından TOGG'un fiyatı da merak ediliyor. İşte tüm detaylar...
22.09.2022 Ekonomi
Nefesler tutuldu! TOGG'da flaş gelişme
Nefesler tutuldu! TOGG'da flaş gelişme Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse mart ayından itibaren inşallah Bursa'nın yollarında da ülkemizin haklı gururu, ilk yerli ve bütün hakları bize ve Türkiye'ye ait olan otomobilini hep beraber göreceğiz. TOGG, inşallah mart ayında Bursa'da yola çıkmış olacak" dedi.
30.08.2022 Ekonomi
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması, tarihi verdi!
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması, tarihi verdi! Türkiye’nin 60 yıl önce yarım kalan, yerli ve milli otomobil üretme rüyasını Bursa’da gerçekleştirmenin heyecanını duyduklarını belirten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bu tarihi girişim, 29 Ekim’de kapılarını açıyor ve fabrikada üretim resmen başlıyor. 2023’ün ilk çeyreğinde de, yurtiçinde satışa çıkıyor. Yani çok yakında Bursa caddelerinde, TOGG’u görmeye başlıyoruz” şeklinde konuştu.
29.08.2022 Gündem
Yerli otomobil Togg ile ilgili flaş gelişme! Anlaşma sağlandı
Yerli otomobil Togg ile ilgili flaş gelişme! Anlaşma sağlandı Togg, kullanıcı deneyiminde yapay zeka destekli çözümler sunan Smart_İX ile iş ortaklığı anlaşması imzaladığını duyurdu.
29.08.2022 Ekonomi
Yerli otomobil Togg ile ilgili sevindiren gelişme! Sadece 25 dakika sürüyor
Yerli otomobil Togg ile ilgili sevindiren gelişme! Sadece 25 dakika sürüyor Yerli otomobil Togg ile ilgili flaş gelişme. Heyecanlandıran paylaşım yapıldı. Şarj cihazları teste başladı. Sadece 25 dakika sürüyor. Yerli otomobil Togg'un, Twitter'dan hesabından, heyecanlandıran bir paylaşım daha yapıldı. Yapılan paylaşımda, "Gemlik Kampüsümüzde kurulumunu yaptığımız ilk TruGo şarj cihazlarımızı, kesintisiz bir kullanıcı deneyimi tasarlamak üzere test etmeye başladık" denildi.
4.08.2022 Ekonomi
TOGG'la ilgili flaş gelişme! Herkesin gözü o tarihe çevrildi
TOGG'la ilgili flaş gelişme! Herkesin gözü o tarihe çevrildi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse Türkiye'nin kendi markasını taşıyan yüzde 100 elektrikli otomobilinin açılışını 29 Ekim'de gerçekleştireceğiz" dedi.
3.08.2022 Ekonomi
Togg ile ilgili flaş gelişme! Milyonlar bekliyordu! Ve başladı
Togg ile ilgili flaş gelişme! Milyonlar bekliyordu! Ve başladı Togg ile ilgili son dakika gelişmesi. Türkiye'nin yerli ve milli otomobil rüyası gerçek oluyor. Togg'un deneme üretimine Gemlik tesislerinde başlandı.
30.07.2022 Yaşam
Yerli otomobil TOGG'la ilgili flaş gelişme! İşte yollarda olacağı tarih
Yerli otomobil TOGG'la ilgili flaş gelişme! İşte yollarda olacağı tarih Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil TOGG’un fabrikasının açılışının 29 Ekim’de gerçekleştirileceğini belirterek, 2023 yılının mart ayında TOGG’u yollarda göreceklerini söyledi.
26.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Togg Flaş Gelişme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki togg flaş gelişme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.