Toçev

Toçev

Son dakika toçev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toçev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toçev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toçev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toçev gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 toçev haberi bulunmuştur. Tüm toçev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocukların eğitim hayalleri renklendi
Çocukların eğitim hayalleri renklendi Okumaya istekli çocuklara destek sağlayan sivil toplum kuruluşu TOÇEV ve yapıştırıcı markası Pritt tarafından hayata geçirilen “Çocuklar İçin Üretiyoruz” projesi kapsamında, katılımcıların yaptıkları her paylaşım bağışa dönüşerek çocukların eğitimine katkı sağlamak üzere TOÇEV’e aktarıldı.
23.11.2022 Eğitim
Şirketler İK yönteminde akıllı teknolojilere yatırım yapıyor
Şirketler İK yönteminde akıllı teknolojilere yatırım yapıyor Yeni Nesil İK Yönetimi ve Dijitalleşme Yolculuğu Analizi araştırmasına göre, pandemi sonrasında her 2 şirketten biri akıllı teknolojilere yatırım yapmayı ve hibrit çalışma düzenine geçmeyi planlıyor.
2.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Astrazeneca kimin? Astrazeneca sahibi kim? AstraZeneca Kovid -19 aşısının üretimine başlayacak!
Astrazeneca kimin? Astrazeneca sahibi kim? AstraZeneca Kovid -19 aşısının üretimine başlayacak! Merkezi İngiltere’nin Cambridge kentinde olan ilaç firması AstraZeneca, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen potansiyel aşının üretimine başlayacaklarını bildirdi. İngiliz yayın kurumu BBC’ye değerlendirmede bulunan AstraZeneca Üst Yöneticisi Pascal Soriot, potansiyel aşının denemelerinin devam etmesine rağmen üretime başlanacağını belirtti. Peki, Astrazeneca kimin? Astrazeneca sahibi kim?
5.06.2020 Gündem
Diyarbakır'da okul yaptırmış!
Diyarbakır'da okul yaptırmış! Bugüne kadar bağışlarını ve yardımlarını gizli tutan Erkan Petekkaya’nın, 12 yıl önce Diyarbakır’ın Silvan ilçesine okul yaptırdığı öğrenildi.
26.05.2019 Magazin
Çocuklar için resim yaptılar
Çocuklar için resim yaptılar Ressam Berfin Uluman’ın TOÇEV yararına yaptığı ‘Berfin Uluman ile TOÇEV Çocukları İçin Boyuyoruz’ adını verdiği yeni resim sergisi için Murat Dalkılıç, Sinan Akçıl, Seda Sayan ve Zara çocuklar için resim yaptı.
23.10.2018 Magazin
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren...
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren... Ülkemizi Rusya'da temsil eden FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, "Annem, sen futbolu bırak, hakemlik yap. Dünya Kupası'nda maç yöneteceksin, biliyorum, derdi. Annemin ısrarı sayesinde 17 yaşında mesleğe başladım." dedi.
16.06.2018 Arşiv
Bu Napolyon herkese ‘para’ kazandırıyor!
Bu Napolyon herkese ‘para’ kazandırıyor! Adını ‘Para, para, para’ sözleriyle tanınan Fransa İmparatoru Napolyon’dan alan Napolyon.com, farklı görev, anket, yarışmalarla üyelerine hediye ve para kazanma fırsatı sunuyor. 1.2 milyon üyeli sitede NÂP puan veriliyor. NÂP puan 100 bini bulduğunda 100 TL olarak hesaba yatırılıyor
18.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Selin Demiratar'dan çok anlamlı hareket
Selin Demiratar'dan çok anlamlı hareket Uzun süredir ekranlardan uzak olan Selin Demiratar, yardım melekliğine soyundu.
22.02.2017 Magazin
Çocuklar yararına kıyafetlerini satıyor
Çocuklar yararına kıyafetlerini satıyor Kıyafetlerini TOÇEV yararına satışa çıkaran oyuncu Selin Demiratar, “Onların yüzündeki tebessümü görmenin mutluluğu paha biçilmez” dedi.
20.02.2017 Magazin
TOÇEV için 20 resim
TOÇEV için 20 resim Futbolcu Serkan Balcı’nın ressam eşi Berfin Balcı, TOÇEV’in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi’nin yapımına katkı sağlamak amacıyla Raffles Hotel Zorlu istanbul’da 26 Eylül tarihinde resim sergisi açmaya hazırlanıyor...
15.09.2016 Magazin
Büyük Türkiye’yi resmedecek
Büyük Türkiye’yi resmedecek Futbolcu Serkan Balcı’nın ressam eşi Berfin Balcı önceki gün Etiler’deki Sandalye’de objektiflere yansıdı...
9.08.2016 Magazin
Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar
Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar Toçev ve Eren Holding ortak bir projeye imza atarak “Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar” için bir araya geldi.
21.06.2016 Eğitim
Futbolculuk içimde uhde
Futbolculuk içimde uhde Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan Talk Show programı ‘Hadi Be’nin bu haftaki konuğu, müzisyen Metin Özülkü ve oyuncu Hakan Bilgin’di...
22.02.2016 Magazin
Toplum içinde şarkı söylemeyin
Toplum içinde şarkı söylemeyin Bülent Serttaş, TOÇEV’in gecesinde sahneye çıkıp, sanatçılarla düet yapan futbolcular için “Futbolcu arkadaşlar facia gibiydi...
19.02.2016 Magazin
Türkiye'nin yıldızları çocuklar için söyledi
Türkiye'nin yıldızları çocuklar için söyledi Spor ve sanat camiası TOÇEV'in düzenlediği gecede buluştu
10.02.2016 Süper Lig
Türkü hayatımda hep var
Türkü hayatımda hep var TOÇEV’in; çocukların eğitimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini aynı sahnede buluşturacağı “Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları” projesinde milli futbolcu Emre Belözoğlu da yer alacak...
3.02.2016 Magazin
Burak’ın sesi şaşırtacak
Burak’ın sesi şaşırtacak TOÇEV; çocukların eğitimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini aynı sahnede buluşturacak...
31.01.2016 Magazin
Millilerden tam destek
Millilerden tam destek Birçok sanatçı ve sporcunun destek verdiği, TOÇEV’in çocukların eğitimi için yürüttüğü ‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları’ projesine Arda Turan, Nuri Şahin ve Kenan Sofuoğlu da destek verdi.
18.01.2016 Magazin
Böyle kadro Barcelona’da yok
Böyle kadro Barcelona’da yok Spor ve sanat dünyasının ünlü isimleri TOÇEV yararına ‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları’ konserinde sahneye çıkacak. Projenin müzik direktörlüğünü üstlenen Metin Özülkü, “Böyle kadro ne Barcelona’da, ne Real Madrid’de, ne de Broadway’de var” dedi
5.01.2016 Magazin
Çocuklar için sahneye çıkacaklar
Çocuklar için sahneye çıkacaklar TOÇEV’in 9 Şubat tarihinde TİM Maslak Show Center’da gerçekleştireceği ‘Yıldızların şarkıları çocukların yarınları’ adlı yardım konserinde sahneye çıkacak Volkan Demirel, Cüneyt Çakır, Feridun Düzağaç, Olcan Adın ve Serkan Balcı provalara başladı.
4.01.2016 Magazin
Milli futbolculardan eğitime destek
Milli futbolculardan eğitime destek TOÇEV'in "Yıldızların şarkıları, çocukların yarınları" projesi kapsamında düzenleyeceği gecenin tanıtımına milli futbolcular Mehmet Topal, Olcan Adın ve Serkan Balcı katıldı
4.01.2016 Futbol
Volkan’dan ‘imkansız aşk’
Volkan’dan ‘imkansız aşk’ Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği "Yıldızların şarkıları çocukların yarınları" konseri için provalar başladı.
4.01.2016 Futbol
Muhteşem düet
Muhteşem düet TOÇEV’in; çocukların eğitimine destek için başlattığı “Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları” projesinde sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri aynı sahnede buluşacak...
2.01.2016 Magazin
Cüneyt Çakır sahneye çıkıp şarkı söyleyecek
Cüneyt Çakır sahneye çıkıp şarkı söyleyecek Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde TOÇEV yararına düzenlenecek dev konserde FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve teknik direktör Abdullah Avcı da sahneye çıkıp şarkı söyleyecek.
2.01.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Toçev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toçev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.