Gazete Vatan Logo
Magazin Çocuklar için sahneye çıkacaklar

Çocuklar için sahneye çıkacaklar

TOÇEV’in 9 Şubat tarihinde TİM Maslak Show Center’da gerçekleştireceği ‘Yıldızların şarkıları çocukların yarınları’ adlı yardım konserinde sahneye çıkacak Volkan Demirel, Cüneyt Çakır, Feridun Düzağaç, Olcan Adın ve Serkan Balcı provalara başladı.

Çocuklar için sahneye çıkacaklar

Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel ‘İmkansız aşk’ parçasını seslendirirken, FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Feridun Düzağaç ile bir rock parçasına hazırlanıyor. Galatasaraylı Olcan Adın ve Mersin İY futbolcusu Serkan Balcı, Metin Özülkü ile birlikte ‘Sözlerimi geri alamam’ parçasının prova çalışmalarını yapıyor. Milli tenisçi Çağla Büyükakçay ise ‘Dön Bebeğim’ şarkısını, Boksör Gökhan Saki de Tarkan’dan bir parçayı TOÇEV gecesinde seslendirecek. Gecenin sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapacak.

Gecede sahneye çıkacak sanatçılara sanat ve spor dünyasından eşlik edecek isimler arasında; Burak Yılmaz (Futbolcu), Eda Erdem Dündar (Milli Voleybolcu), Emre Belözoğlu, Gökhan Töre (Futbolcu), Hidayet Türkoğlu (Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su), Işıl Alben (Milli Basketbolcu), Kenan Sofuoğlu (Milli Motosikletçi), Kerem Tunçeri (Milli Basketbolcu), Mehmet Topal (Futbolcu), Neslihan Demir (Milli Voleybolcu), Nuri Şahin (Futbolcu), Semih Kaya (Futbolcu), Semih Saygıner (Dünya Bilardo Şampiyonu) yer alıyor.

Haberin Devamı