Gazete Vatan Logo
Magazin Millilerden tam destek

Millilerden tam destek

Birçok sanatçı ve sporcunun destek verdiği, TOÇEV’in çocukların eğitimi için yürüttüğü ‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları’ projesine Arda Turan, Nuri Şahin ve Kenan Sofuoğlu da destek verdi.

Millilerden tam destek

TOÇEV’in, çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini aynı sahnede buluşturacağı projeye, ülkemizi yurt dışında da başarıyla temsil eden Arda Turan ve Nuri Şahin ile Türk Motosiklet sporunun dünyaca tanınan milli pilotu Kenan Sofuoğlu’ndan destek geldi. Yoğun programları nedeniyle 9 Şubat’da TİM Maslak Show Center’da gerçekleşecek geceye katılamayacak olan Turan ve Şahin, vakfa bağış yaparken; Sofuoğlu ise hem bağış yaptı hem de sahneye çıkıp şarkı söylemeye karar verdi. Yıldız isimlerin yaptığı bağışlar, TOÇEV’in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi’nin yapımına katkı sağlayacak.

Meleğimizin adı yaşayacak

Sofuoğlu “Çocuk denince bende tüm hayat durur. Bu nedenle projede varım. Meleğimizin adının çocuklara hizmet edecek bir merkezde yaşaması bize tarifsiz duygular yaşatıyor. Umut ediyorum ki gelecek bağışlarla bu merkez bittiğinde, sevincimiz katlanarak artacak” diyerek duygulandırdı.

Kalbim arkadaşlarım ve çocuklarla

Turan, konuyla ilgili “9 Şubat’ta birçok milli sporcu, ünlü sanatçılarla çocuklara katkı sağlayabilmek için sahneye çıkacak. Sevgili Mehmet Topal ve eşi Selda, topluma değer katacak güzel işler yaptılar şimdiye kadar. O sahnede olmayı çok istedim ama yoğun programım buna engel oldu. Ama orada olamasam bile kalbim başta sevgili arkadaşım Mehmet Topal, arkadaşlarım ve çocuklarla birlikte olacak” dedi.

Haberin Devamı