Gazete Vatan Logo
Magazin Böyle kadro Barcelona’da yok

Böyle kadro Barcelona’da yok

Spor ve sanat dünyasının ünlü isimleri TOÇEV yararına ‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları’ konserinde sahneye çıkacak. Projenin müzik direktörlüğünü üstlenen Metin Özülkü, “Böyle kadro ne Barcelona’da, ne Real Madrid’de, ne de Broadway’de var” dedi

Böyle kadro Barcelona’da yok

Sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri 9 Şubat’ta TİM Maslak Show Center’da sahneye çıkacak. Konserden elde edilecek gelir, TOÇEV’in çalışmalarını sürdürdüğü öğrenim merkezinin yapımına katkı sağlayacak. Gecede İpek Açar Semih Saygıner’le, hakem Cüneyt Çakır Feridun Düzağaç’la, Funda Arar Mehmet Topal’la, Emre Belözoğlu ise Volkan Konak’la düet yapacak.

Performanslardan etkilendim

Projenin müzik direktörlüğünü yapan Metin Özülkü, “Böyle bir kadro ne Barcelona’da, ne Real Madrid’de, ne de Broadway’de var” diyerek spor ve sanat dünyasından adeta bir altın karma yaptıklarını söyledi. Provalardaki performanslardan etkilendiğini söyleyen Özülkü, heyecanlandığını belirterek “Bu projenin hayata geçmesinde büyük pay sahibi olan Selda Topal ve Berfin Balcı’ya teşekkür ederim. Onlar olmasa proje bu noktaya kadar gelemezdi” diyerek duygularını dile getirdi.

ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA BÜYÜDÜM

Mersin İY’nda top koşturan, projenin öncülerinden Serkan Balcı çocukluğunun önemli bir kısmının Çocuk Esirgeme Kurumu’nda geçtiğini anlatıp, bir çocuğun hayatına dokunmanın ne demek olduğunu en iyi yaşayanlardan biri olduğunu belirtti.

Haberin Devamı