Tl

Tl

Son dakika TL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tl gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.243 tl haberi bulunmuştur. Tüm tl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası'ndan mevduat faizleri için yeni karar! Faiz oranı yükseltildi
Merkez Bankası'ndan mevduat faizleri için yeni karar! Faiz oranı yükseltildi Merkez Bankası'ndan son dakika faiz kararı geldi. Faiz oranı yükseltildi. Bankada parası olanları yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası, kur korumalı mevduat hesapları için üst faizi politika faizinin yüzde 60'ı olarak belirlediğini duyurdu.
25.04.2024 Ekonomi
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak?
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak? Emekli vatandaşlar için bölgesel destek verileceği iddiaları gündeme gelince desteğe yönelik araştırmalar da hızlandı. İddialara göre düşü emekli maaşı alanlar için şehrin ekonomik parametreleri göz önünde bulundurularak yardımlar verilecek. Peki, Emekliye bölgesel destek ne zaman verilecek, bölgesel destek nedir, şartlar açıklandı mı, kapsamı ne olacak, gerçekten emekliye bölgesel destek verilecek mi?
25.04.2024 Ekonomi
Emekliye ek gelir için son 6 gün! 20 bin liraya dayandı
Emekliye ek gelir için son 6 gün! 20 bin liraya dayandı Emekli milyonlarca vatandaşa ek gelir için son 6 gün uyarısı yapıldı. Emekliyi yakından ilgilendiren banka promosyonu 12 banka tarafından tek tek açıklandı. Emekliye ek gelir fırsatı sunan emekli promosyon tutarları 20 bin TL'ye dayandı. İşte banka banka emekli promosyonu güncel tutarları..
25.04.2024 Çalışma Hayatı
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Parasını mevduat faizine yatıracaklara kritik uyarı! Yüksek kazancın püf noktası açıklandı
Parasını mevduat faizine yatıracaklara kritik uyarı! Yüksek kazancın püf noktası açıklandı Parasını mevduat faizine yatıracak olan vatandaşlara daha fazla kazanç getirecek uyarı yapıldı. Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı Faizsiz kredilerde son dakika gelişmesi. Faiz kredi çekmek isteyenlere müjdeli haber geldi. Bankalar müşteri kazanabilmek adına kampanyalar yapıyor. 9 banka 0 faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise sıfır faizli kredi alabilmek için kampanyaları araştıyor. Faizsiz kredi ve nakit avans tutarı 25.000 TL'ye dayanıyor. İşte bankaların faizsiz kredi imkanları ve tüm detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
Deprem bölgesinde soğan hasadı başladı! Kilosu 17 lira
Deprem bölgesinde soğan hasadı başladı! Kilosu 17 lira Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bereketli Amik Ovası'nda soğan hasadı başladı. Sıcak havada zorlu şartlarda sökülen soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor.
24.04.2024 Ekonomi
24 Nisan 2024 altın fiyatlarında son durum: Gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik ne kadar?
24 Nisan 2024 altın fiyatlarında son durum: Gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik ne kadar? Yatırımını altından yana kullanan vatandaşlar kuyumcu ve Kapalı Çarşı piyasasını takip ediyor. Altının gramı, haftaya düşüşle başlamasının ardından bugün 2.437 TL'den işlem görüyor. Peki, çeyrek altın ve gram altın fiyatları bugün kaç TL?
24.04.2024 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı, faiz oranları yüzde 70 seviyesine dayandı. 100 bin TL'ye 70 bin TL faiz geliyor. Ancak süre 30 Nisan'da doluyor. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
AVM ciroları enflasyonu solladı! Neredeyse ikiye katladı
AVM ciroları enflasyonu solladı! Neredeyse ikiye katladı Alışveriş merkezlerinde metrekare başına düşen cirodaki artış, enflasyonu solladı. Şubatta yıllık enflasyon yüzde 67.07 iken, aynı dönemde AVM’lerin ciroları yüzde 114.6 arttı. İstanbul’daki AVM’lerde metrekare başına düşen ciro Şubat 2023’te 5 bin 735 TL iken, Şubat 2024’te 11 bin 704 TL’ye yükseldi.
23.04.2024 Ekonomi
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak Emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranı netleşiyor. Emekli ve memura yapılacak olan yeni zam oranı meslek meslek açıklandı. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışı olmak üzere Temmuz ayında 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Temmuz zammı sonrası en düşük memur maaşı 39 bin TL'yi, en düşük memur emeklisi maaşı ise 17 bin 500 TL'yi aşacak. Mevcut durumda 37 bin 220 TL olan ortalama memur maaşı da yaklaşık 45 bin TL olacak.
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor Depremin yaralarının sarıldığı Hatay’ın bereketli topraklarında çilek hasadı devam ediyor. Bereketli hasatta çiftçinin yüzünü güldüren çileklerin kilogram fiyatı, 70 TL’den alıcı buluyor.
22.04.2024 Ekonomi
Hibe desteği aldı, hayatı değişti! Devletten karşılıksız 800 bin TL aldı, şimdi yurt dışından talep yağıyor
Hibe desteği aldı, hayatı değişti! Devletten karşılıksız 800 bin TL aldı, şimdi yurt dışından talep yağıyor Erzurum'un İspir ilçesinde Mahmut Yaşar, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) sağladığı 800 bin liralık hibe desteği ile Arkun Barajı'nda kurduğu tesiste ürettiği somonları ihraç ediyor.
21.04.2024 Gündem
Promosyon miktarları değişti! Bankaların yarışından emekliler kazançlı çıktı, işte ödenen yeni rakamlar
Promosyon miktarları değişti! Bankaların yarışından emekliler kazançlı çıktı, işte ödenen yeni rakamlar Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 18 bin TL'ye varan emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
21.04.2024 Çalışma Hayatı
Altın fiyatları hafta sonu yükselişte! 21 Nisan 2024 canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı
Altın fiyatları hafta sonu yükselişte! 21 Nisan 2024 canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcıların güvenli limanı altın, Ortadoğu'daki gerilimin etkisiyle yükselmeye devam ediyor. 21 Nisan Pazar günü altının ons fiyatı 2 bin 392 dolardan işlem görürken; gram altın bugün 2 bin 499 TL'ye yükseldi.
21.04.2024 Ekonomi
1500 TL yevmiyeye iş var, işçi yok! 'İsteyenler diğer illerden gelip çalışabilirler'
1500 TL yevmiyeye iş var, işçi yok! 'İsteyenler diğer illerden gelip çalışabilirler' Hatay’ın yeniden inşa sürecinin başlamasıyla birlikte inşaat sektöründe iş yoğunluğu yaşanıyor. Yeni bir kentin kurulduğu Hatay’da kalıp ustalarının yevmiyeleri bin 500 TL’yi bulmuş durumda ve kentte işçi sıkıntısı yaşanıyor.
21.04.2024 Ekonomi
Ekmeğin fiyatı 2 TL'ye kadar düştü! Esnaflar rekabete girdi
Ekmeğin fiyatı 2 TL'ye kadar düştü! Esnaflar rekabete girdi Sivas’ta bir firma diğer firmalara tepki olması amacıyla ekmeğin fiyatını 2 liraya kadar düşürdü.
20.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası harekete geçti! Mevduat faizleri değişti, işte bankaların güncel oranları
Merkez Bankası harekete geçti! Mevduat faizleri değişti, işte bankaların güncel oranları Banka mevduat faizleriyle ilgili yeni gelişme. Merkez Bankası’nın faiz artışları sonrası bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. Peki şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ne kadar? 1 milyon TL’nin aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Hafta sonu işletmelere boykot! Vatandaşlar 110 TL'lik kurabiye sonrası harekete geçti
Hafta sonu işletmelere boykot! Vatandaşlar 110 TL'lik kurabiye sonrası harekete geçti Tüketiciler, lokanta ve kafelerdeki yüksek fiyat artışlarına karşı sosyal medyada bir araya geldi ve hafta sonu işletmeleri boykot etme kararı aldı. Bu süreçte tanesi 110 lira olan kurabiye de gündemde yer edinmişti. O fırının sahibi konuştu...
20.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır?
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır? Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
19.04.2024 İddaa
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı Çanakkale Boğazı ile uluslararası sularda 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için av yasağı başlamasıyla tezgahlarda balık çeşidi azaldı, fiyatlar arttı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, “Bu balık çıkmıyor anlamına gelmiyor. Balık çıkıyor ama neye yansıdı? Fiyatlara, milletin alım gücüne yansıdı. Yasaklardan önce kilosunu iriliğine göre 90, 100, 120 liraya kadar sattığımız istavrit balığı ikiye katladı, 200 lira, 220 lira oldu" diye konuştu.
19.04.2024 Gündem
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.