Tiran

Tiran

Son dakika tiran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tiran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tiran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tiran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tiran gelişmeleri de dahil olmak üzere 316 tiran haberi bulunmuştur. Tüm tiran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
Bayraktar TB2 SİHA'lar artık Arnavutluk semalarında
Bayraktar TB2 SİHA'lar artık Arnavutluk semalarında Arnavutluk'un ilk NATO Taktik Hava Üssü'nün törenle açılmasının ardından Bayraktar TB2 SİHA'lar Arnavutluk semalarında uçarak, ilk kez Arnavutluk Ordusu'nun envanterine girdi.
4.03.2024 Ekonomi
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, "Sayın Başbakanın FETÖ konusundaki hassasiyetine biliyor ve samimiyetine inanıyoruz. Karşılıklı anlayış çerçevesinde örgütle mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Tiranlık Nedir, Tdk Sözlük Anamı Ne Demek? Tiranlık Yönetimi Özellikleri Nelerdir?
Tiranlık Nedir, Tdk Sözlük Anamı Ne Demek? Tiranlık Yönetimi Özellikleri Nelerdir? Tiran, kelime anlamı olarak zorba anlamına gelir. Tiran kelimesi diktatör, zalim, acımasız ya da gaddar kelimeleri ile de eş anlamlıdır.
9.02.2024 Yaşam
Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir? Kompania Bello (Kompanio Bello) karteli kırmızı bültenle aranıyor
Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir? Kompania Bello (Kompanio Bello) karteli kırmızı bültenle aranıyor İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Kompanio Bello’ adlı marihuana örgütünün kırmızı bültenle aranan elebaşı Dritan Rexhepi’nin, İstanbul’daki ‘Kartel Operasyonu’nda yakalandığını bildirdi. Peki, Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir?
10.11.2023 Gündem
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Balkan ülkelerinden biri olan Arnavutluk, Adriyatik ve İyon denizine kıyısı olan bir ülkedir. Yunanistan'ın kuzeyinde bulunan ülke mimarisi, tarihi ve kumsalları ile ön plana çıkan bir ülkedir. 
3.09.2023 Eğitim
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 Ağustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ücret duyurusu Yurt Dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023 Gündem
Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen atandı
Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen atandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen getirildi.
3.08.2023 Gündem
Arnavutluk vize istiyor mu? Tiran'a tek pasaportla gidiliyor mu? Kimlik yeterli mi?
Arnavutluk vize istiyor mu? Tiran'a tek pasaportla gidiliyor mu? Kimlik yeterli mi? Arnavutluk Balkan ülkeleri açısından oldukça sık seyahat edilen ülkelerin başında geliyor. Tur ile seyahat eden vatandaşlarımız ise "Arnavutluk vize istiyor mu" sorusuna yanıt arıyor. Vize ve pasaport işlemleri hakkında bilgileri derlediğimiz bu haberimizde Arnavutluk başkenti Tiran'a sadece pasaportla gidilip gidilmediğiyle ilgili bilgiler yer alıyor. Seyahat öncesi o ülkeye girişte istenen evraklar oldukça önemlidir. Arnavutluk seyahatinde vize kalktı mı sorusu da merak edilir. Bu yazımıda Arnavutluk ve Tiran'a vize ve pasaport gerekiyor mu sorusuna yanıt aradık.
2.05.2023 Gündem
Thodex kurucusu Fatih Faruk Özer'in ifadesi ortaya çıktı
Thodex kurucusu Fatih Faruk Özer'in ifadesi ortaya çıktı Arnavutköy'de gözaltına alınan Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Özer'in emniyetteki ifadesinde, "Ben dolandırıcı değilim, kimseyi dolandırmadım. Susma hakkımı kullanıyorum. İfademi mahkemede vereceğim" dediği öğrenildi. Faruk Fatih Özer, Terör ve Örgütlü Suçlar bürosunda yaklaşık 2 saat süren savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Faruk Fatih Özer çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Maltepe ceza infaz kurumuna gönderildi.
23.04.2023 Gündem
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer 400 binden fazla kişiyi dolandırdı
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer 400 binden fazla kişiyi dolandırdı Arnavutluk’un Türkiye’ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer İstanbul’a getirildi. 400 binden fazla kişiyi dolandıran, 2 milyar liralık vurgun yapan Özer, sorgulanıyor.
21.04.2023 Gündem
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi Arnavutluk'un iade ettiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, Tiran-İstanbul seferini yapan uçakla Türkiye'ye getirildi. 
20.04.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili son dakika gelişmesi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili son dakika gelişmesi Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in 17 Kasım'da verilen Türkiye'ye iade edilme kararı, bugün Durres Temyiz Mahkemesi tarafından onandı.
30.12.2022 Gündem
Kosova, bu hafta AB’ye üyelik başvurusu yapacak
Kosova, bu hafta AB’ye üyelik başvurusu yapacak Kosova Başbakanı Albin Kurti, bu hafta Avrupa Birliği’ne (AB) üyelik başvurusu yapacaklarını açıkladı.
13.12.2022 Dünya
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Biz halkın helal oylarıyla iktidara geliriz ve bundan başka bir yol tanımayız
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Biz halkın helal oylarıyla iktidara geliriz ve bundan başka bir yol tanımayız AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Biz milletin iradesiyle sandıklardan çıkarız. Biz halkın helal oylarıyla iktidara geliriz ve bundan başka bir yol tanımayız. Ne 367'nin gölgesine sığınırız ne sözde cumhuriyet mitinglerinin gölgesine sığınırız ne Türkiye'deki birtakım vesayet odaklarının önünde, küresel vesayet odaklarının önünde el pençe divan dururuz” dedi.
5.12.2022 Siyaset
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesine karar verildi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesine karar verildi Arnavutluk'ta Elbasan Asliye Mahkemesi, binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan ve Ağustos ayında yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine karar verdi.
17.11.2022 Gündem
Şenol Güneş bombayı patlattı! Merih Demiral'ın kankası geliyor
Şenol Güneş bombayı patlattı! Merih Demiral'ın kankası geliyor Devre arasında takıma takviye yapmak için kolları sıvayan, özellikle stoper arayışları için yoğun bir çaba sarf eden Beşiktaş aradığı defansı nihayet buldu. Şenol Güneş'in yardımcı antrenörü Bayram Bektaş'ın Tiran'a gittiği öğrenilirken, oyuncunun da Süper Lig'e gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
16.11.2022 Beşiktaş
Salih Akkurt kimdir? Kırmızı bültenle aranan Salih Akkurt Türkiye'ye getirildi!
Salih Akkurt kimdir? Kırmızı bültenle aranan Salih Akkurt Türkiye'ye getirildi! Firari olarak kırmızı bültenle aranırken Arnavutluk'ta yakalanan Salih Akkurt, Türkiye'ye getirildi.
10.11.2022 Gündem
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Emre Olur kimdir? Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur nerede yakalandı? Emre Olur biyografisi!
Emre Olur kimdir? Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur nerede yakalandı? Emre Olur biyografisi! Çok sayıda suçtan aranan, suç örgütü lideri Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur Tiran'da gözaltına alınmış sonrasında İstanbul’a getirilmişti. Peki, Emre Olur kimdir? İşte Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur hakkında merak edilenler…
19.09.2022 Gündem
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler… Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Sırbistan'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazandı. Beşinci kez dünya şampiyonu olan Rıza Kayaalp, Türk güreş tarihine geçti. Peki, Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Şampiy10
Thodex Başsavcısı CNN TÜRK'e konuştu! Türkiye'ye iadesi nasıl ve ne zaman olacak?
Thodex Başsavcısı CNN TÜRK'e konuştu! Türkiye'ye iadesi nasıl ve ne zaman olacak? Thodex kurucusu Fatih Özer'i tutuklayan başsavcı CNN Türk'e konuştu. CNN TÜRK ekibinden Mücahit Topçu ve Engin Özbek önemli bir habere imza attı. Milyonlarca dolarlık vurgun yapıp, Arnavutluk'a kaçan Thodex kurucusu Fatih Özer'i tutuklayan başsavcı ile özel bir görüşme yapıldı. Peki, Özer ilk ifadesinde ne dedi? Özer'in iadesi nasıl ve ne zaman olacak? Fatih Özer yakalandığında yanında kimler vardı? İşte detaylar...
9.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tiran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tiran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.