Ticaret Bakanı Pekcan

Ticaret Bakanı Pekcan

Son dakika Ticaret Bakanı Pekcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ticaret Bakanı Pekcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ticaret Bakanı Pekcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ticaret Bakanı Pekcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ticaret bakanı pekcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 641 ticaret bakanı pekcan haberi bulunmuştur. Tüm ticaret bakanı pekcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Pekcan, KKTC Maliye Bakanı ile görüştü
Bakan Pekcan, KKTC Maliye Bakanı ile görüştü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Maliye Bakanı Dursun Oğuz ile bakanlıkta bir araya geldi.
14.04.2021 Ekonomi
Libya Hükümeti tam kadro Türkiye'ye geldi
Libya Hükümeti tam kadro Türkiye'ye geldi Son dakika haberine göre; Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Dibeybe, 5 başbakan yardımcısı, 14 bakan, Genelkurmay Başkanı ve diğer hükümet yetkilileriyle bugün Türkiye'ye geldi.
12.04.2021 Dünya
Ticaret Bakanı Pekcan'dan, D-8 ülkelerine iş birliği çağrısı
Ticaret Bakanı Pekcan'dan, D-8 ülkelerine iş birliği çağrısı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, D-8 ülkelerinin, dijital ekonomi, dijitalleşme ve e-ticaret gibi kilit alanlarda da iş birliği yapması gerektiğini belirterek, "Türkiye olarak bu tür yenilikçi alanlarda D-8 ile ortak çalışmalar yapmaya hazırız." dedi.
5.04.2021 Ekonomi
Kira, gelir kaybı ve ciro desteği... Hepsini kapsıyor! Flaş karar
Kira, gelir kaybı ve ciro desteği... Hepsini kapsıyor! Flaş karar Yüz binlerce kişiye müjde! Destekler uzatıldı. Bakan Pekcan duyurdu. Kira ve gelir kaybı destekleri ile ilgili flaş katar! Ticaret Bakanı Pekcan yaptığı açıklamada, "Esnafa yönelik kira ve gelir kaybı desteklerinde başvuru sürelerini uzattık." dedi.
31.03.2021 Ekonomi
Ticaret Bakanı Pekcan, AB Ekonomi Komiseri Gentiloni ile görüştü
Ticaret Bakanı Pekcan, AB Ekonomi Komiseri Gentiloni ile görüştü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Birliği (AB) Ekonomi Komiseri Paolo Gentiloni ile gümrük işlemlerinin dijitalleştirilmesi ve yetkilendirilmiş yükümlülerin karşılıklı tanınmasına ilişkin ileri iş birliğinin sürdürülmesi konusunda mutabık kaldıklarını bildirdi.
22.03.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor, borçlar öteleniyor! Yeni yapılandırma kararı...
Faizler siliniyor, borçlar öteleniyor! Yeni yapılandırma kararı... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Borç yapılandırması ile ilgili flaş karar. Harekete geçildi. Borç yapılandırmasından yararlanamayan vatandaşlar için yeni bir düzenleme yapıldı. Bakan Pekcan güzel haberi duyurdu. Esnaf ve sanatkarlar için büyük kolaylık sağlanacak. Borçların faizleri alınmayacak. Sadece anapara ödemesi yapılacak. Ödemeler vadeli şekilde yapılabilecek. 18 ay ödeme imkanı bulunuyor.
19.03.2021 Ekonomi
Kredi kararı! İmzalar atıldı...
Kredi kararı! İmzalar atıldı... Flaş kredi adımı. Bakan duyurdu. Türk Eximbank ile OeKB arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Ticaret Bakanı Pekcan yaptığı açıklamada, "Türk Eximbank ile Avusturya’nın resmi ihracat destek kuruluşu OeKB arasında reasürans iş birliği anlaşması imzalandı." dedi.
1.02.2021 Ekonomi
Kira desteği ve 1000 lira nakdi yardım ile ilgili flaş karar!
Kira desteği ve 1000 lira nakdi yardım ile ilgili flaş karar! Kira desteği ve 1000 lira yardım ile ilgili önemli açıklama geldi. Bakan duyurdu ve süre 11 Ocak tarihine kadar uzatıldı. Bakan Pekcan yaptığı açıklamada, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik gelir kaybı ve kira desteklerinde son başvuru tarihini 11 Ocak'a uzattık." dedi.
8.01.2021 Ekonomi
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir?
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir? Esnafa hibe ve kira desteği başvurusu geçtiğimiz günlerde başladı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan geçen hafta yaptığı açıklamada esnaf ve sanatkarlar ile gerçek tacirlere yönelik destek başvurularının başladığını duyurmuştu. Enflasyon oranlarının açıklanıp kira zam oranlarının belli olmasıyla, iş yeri kirası ödeyen esnaf arama motorlarına yönelerek esnaf kira yardımı konusunda araştırma yapmaya ve kira yardımından nasıl yararlanacağının cevabını arama başladı. Öte yandan Pekcan yaptığı son açıklamada esnaf ve gerçek kişi tacirlere yönelik desteklere bu sabah itibarıyla 1 milyon 200 bini aşan başvuru yapıldığı bilgisini verdi. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa hibe ve kira desteği başvuru şartları...
5.01.2021 Gündem
Esnafa hibe ve kira desteği başvuruları nasıl yapılır? İşte Esnafa destek e-Devlet başvuru ekranı!
Esnafa hibe ve kira desteği başvuruları nasıl yapılır? İşte Esnafa destek e-Devlet başvuru ekranı! Esnafa hibe ve kira desteği başvurusu başladı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan esnaf ve sanatkarlar ile gerçek tacirlere yönelik destek başvuruları bugün başladığını duyurdu. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa hibe ve kira desteği başvuru şartları...
30.12.2020 Ekonomi
Kira ve hibe desteği! Başvurular başladı
Kira ve hibe desteği! Başvurular başladı Pandemi döneminde devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri arttı. Birçok kişi destek alabilmek için başvuruların başlamasını bekliyordu. Bakan Pekcan açıkladı. Bugün itibariyle isteyenler başvuruda bulunabilecek.
30.12.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan'dan anlaşma açıklaması!
Bakan Pekcan'dan anlaşma açıklaması! Ticaret Bakanı Pekcan, "AB ile Birleşik Krallık arasındaki süreci takip ediyoruz. En kısa sürede Birleşik Krallık ile imzalayacağımız anlaşmayı paylaşmayı umuyoruz." dedi.
22.12.2020 Ekonomi
Kira, elektrik, doğal gaz, su ödemelerini devlet yapacak! Milyonlar bekliyordu, Müjde geldi
Kira, elektrik, doğal gaz, su ödemelerini devlet yapacak! Milyonlar bekliyordu, Müjde geldi Milyonlarca vatandaş bu haberi bekliyordu. Müjdeyi Bakan Pekcan duyurdu. Ödemeler devlet tarafından yapılacak. Kira, elektrik, doğal gaz, su faturalarını devlet karşılayacak. Ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşa hibe desteği sağlanacak. Günlerdir konuşuluyordu. Devlet kira desteği sağlayacak mı? Kira desteğinin yanında faturalar içinde ödeme yapılacak. Darda olan esnafa fatura ve kira ödemeleri için hibe desteği sağlanması konusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, global firmalarla da sosyal sorumluluk projeleri kapsamında görüştüklerini söyledi.
25.11.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan: Farklı pazarlar için mücadelemizi sürdüreceğiz
Bakan Pekcan: Farklı pazarlar için mücadelemizi sürdüreceğiz Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Ürünlerimizle her zaman ve her koşulda dünyanın her pazarında olmayı hak ediyoruz. Üretimimize, ihracat potansiyellerimize ve rekabet gücümüze güveniyoruz" dedi.
16.11.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan duyurdu! 81 ilde başlıyor
Bakan Pekcan duyurdu! 81 ilde başlıyor Ticaret Bakanı Pekcan, "81 İlde İhracata İlk Adım Programı ile ihracat tabanımızı genişletmek için yeni bir atılım gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
12.11.2020 Ekonomi
Yeni dönem başlıyor! Artık elektronik ortamda yapılabilecek
Yeni dönem başlıyor! Artık elektronik ortamda yapılabilecek Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan "Kağıt üzerinde tüketicilere verilmesi zorunlu garanti belgeleri ve servis fişleri artık elektronik ortamda sunulabilecek." dedi.
5.11.2020 Gündem
Ticaret Bakanı Pekcan: Dış ticaretimizin önümüzdeki dönemde güçlü bir ivme kazanacağına inanıyoruz
Ticaret Bakanı Pekcan: Dış ticaretimizin önümüzdeki dönemde güçlü bir ivme kazanacağına inanıyoruz Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Gerek aldığımız tedbirler ve uyguladığımız etkin politikalar, gerekse başta AB olmak üzere ana ihracat pazarlarımızdaki normalleşme ile beraber dış ticaretimizin önümüzdeki dönemde güçlü bir ivme kazanacağına inanıyoruz" dedi.
2.09.2020 Ekonomi
2. el telefon satışı nasıl olacak? Yenileme yetki belgesi nasıl alınır? İkinci el telefon tablet satışında yeni dönem!
2. el telefon satışı nasıl olacak? Yenileme yetki belgesi nasıl alınır? İkinci el telefon tablet satışında yeni dönem! 2. el telefon ve tablet satışlarında yeni dönem başladı. Ticaret Bakanlığının "Yenilenmiş Ürünlerin Satışı Hakkında Yönetmelik"i, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, 2. el telefon satışı nasıl olacak? Yenileme yetki belgesi nasıl alınır? İşte Ticaret Bakanlığı'nin 2. el telefon satışı ile ilgili yönetmeliği...
22.08.2020 Gündem
Bakan Pekcan: Türkiye, OECD ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülke
Bakan Pekcan: Türkiye, OECD ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülke Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Aldığımız güçlü önlemler sayesinde Türkiye'nin pandemiden en az etkilenen ülkeler arasına girmesini sağladık. Türkiye, OECD ve G20 ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülke konumundadır" dedi.
27.07.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan açıkladı! 'Gereken tüm adımları atacağız'
Bakan Pekcan açıkladı! 'Gereken tüm adımları atacağız' Bakan Pekcan: "Türkiye pandemiden sonra da diğer ülkelerden ayrışarak, sanayi kapasitesi, beşeri sermayesi ve dinamizmiyle yoluna devam edecek."
22.07.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan: Esnaf ve sanatkarların kredilerini yapılandırıyoruz
Bakan Pekcan: Esnaf ve sanatkarların kredilerini yapılandırıyoruz Ticaret Bakanı Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımızın Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla kullandıkları kredilerden takipte olanları yapılandırıyoruz." dedi.
13.07.2020 Ekonomi
Ticaret Bakanı Pekcan'dan flaş hibe desteği açıklaması!
Ticaret Bakanı Pekcan'dan flaş hibe desteği açıklaması! Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Üretim ve istihdama katkısı olan proje bedellerinin bir bölümünü hibe şeklinde karşılayarak kooperatiflerimize katkı sunmayı hedefliyoruz." dedi.
10.07.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan açıkladı: Toplam 43.6 milyon lira ceza uygulandı
Bakan Pekcan açıkladı: Toplam 43.6 milyon lira ceza uygulandı Ticaret Bakanı Pekcan: Bu yılın ilk çeyreğinde Piyasa Gözetimi ve Denetimi faaliyetleri çerçevesinde 35 bin 370 parti ürün denetlenirken, bunların 2 bin 798’i uygunsuz, 525’i güvensiz bulundu. Bu ürünlere yönelik toplam 43,6 milyon lira ceza uygulandı”
15.06.2020 Ekonomi
Şirketler ticaret sicili belgesi başvurusunu elektronik ortamda yapabilecek
Şirketler ticaret sicili belgesi başvurusunu elektronik ortamda yapabilecek Ticaret Bakanı Pekcan, "Bakanlığımızın ticarete yönelik dijital dönüşüm çalışmalarına bir yenisini daha ekliyoruz. MERSİS üzerinden başlattığımız elektronik belge uygulaması ile şirket yetkilileri ihtiyaç duydukları ticaret sicili belgelerine ilişkin başvurularını elektronik ortamda yapabilecek ve harç bedellerini ödeyebilecek" dedi.
10.06.2020 Ekonomi
Yunanistan Türkiye sınırı ne zaman açılacak? İpsala sınır kapısı ne zaman açılıyor?
Yunanistan Türkiye sınırı ne zaman açılacak? İpsala sınır kapısı ne zaman açılıyor? Corona virüs önlemleri kapsamında kapatılan sınır kapılarının açılacağı tarih belli oldu. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan sınır kapılarının açılacağı tarihi açıkladı. TRT Haber'de ekonomi gündemine ilişkin soruları yanıtlayan Bakan Pekcan, ihracatçı ve gümrük ulaştırma sektörü temsilcileri tarafından merak edilen ve yeni koronavirüs nedeniyle kapalı olan sınır kapıları ile ilgili açıklama yaptı. Ticaret Bakanı Pekcan, yeni koronavirüs nedeniyle kapalı olan sınır kapıları Habur ve Gürbulak'ın bu hafta açılacağını belirtti. Peki, Yunanistan Türkiye sınırı ne zaman açılacak? İpsala sınıf kapısı açılacak?
5.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ticaret Bakanı Pekcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ticaret bakanı pekcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.