The Vampire Diaries

The Vampire Diaries

Son dakika The Vampire Diaries haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan The Vampire Diaries ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını The Vampire Diaries haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Vampire Diaries

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the vampire diaries gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 the vampire diaries haberi bulunmuştur. Tüm the vampire diaries haberleri aşağıda listelenmiştir.
Annie Wersching hayatını kaybetti!
Annie Wersching hayatını kaybetti! ‘The Last Of Us’ video oyununda Tess karakterini seslendiren 45 yaşındaki oyuncu Annie Wersching hayatını kaybetti.
30.01.2023 Magazin
İşi aşkına engel oldu!
İşi aşkına engel oldu! ‘Vampir Günlükleri’ dizisiyle adını tüm dünyaya duyuran Nina Dobrev ile oyuncu sevgilisi Glen Powell arasına iş girdi.
30.11.2017 Magazin
Nina Dobrev ateş altına girdi!
Nina Dobrev ateş altına girdi! 'The Vampire Diaries' dizisiyle yıldızı parlayan Nina Dobrev, 'Çizgi Ötesi' filmi için çok tehlikeli bir sahnede yer aldı.
22.08.2017 Kültür Sanat
Meydan okumak istiyorum
Meydan okumak istiyorum ‘The Vampire Diaries’ dizisinin ‘Elena Gilbert’i olarak hafızalara kazınan Kanadalı oyuncu Nina Dobrev, hayranlarını üzen diziden ayrılma kararının planlı olduğunu söyledi.
18.08.2017 Magazin
Bebeğimle bütünleştik
Bebeğimle bütünleştik ‘Twiligt’ film serisindeki ‘Rosalie’ karakteriyle bilinen oyuncu Nikki Reed ile ‘The Vampire Diaries’ dizisinin ‘Damon Salvatore’u Ian Somerhalder anne-baba olmak için gün sayıyor.
11.08.2017 Magazin
Nina Dobrev geri dönüyor!
Nina Dobrev geri dönüyor! Altıncı sezon finalinde ‘The Vampire Diaries’ dizisinden ayrılan Nina Dobrev, final için geri dönecek.
29.01.2017 Magazin
Geri dönüyor!
Geri dönüyor! Altıncı sezon finalinde ‘The Vampire Diaries’ dizisinden ayrılan Nina Dobrev, final için geri dönecek.
28.01.2017 Magazin
Mart ayında en çok ne izledik!
Mart ayında en çok ne izledik! Zirvenin sahibi belli oldu...
13.04.2016 Televizyon
'Evet ben yaptım'
'Evet ben yaptım' ABD Başkanı Obama'ya o mektupları gönderdiğini itiraf etti...
12.12.2013 Dünya
İnternetin en çok izlenenleri
İnternetin en çok izlenenleri Temmuz ayının dizi şampiyonları belli oldu. İşte internet üzerinden en çok izlenen diziler...
6.08.2012 Televizyon
Vampirimiz kalmadı size zombi verelim
Vampirimiz kalmadı size zombi verelim Yakışıklı dedektiflerin ya da birbirinden güzel doktorların yer aldığı dizilerin devri çoktan sona erdi...
6.03.2015 Arşiv
Torun McQueen dedesinin izinden gidiyor
Torun McQueen dedesinin izinden gidiyor ABD'li efsane aktör Steve McQueen'in torunu, dedesinin üzerindeki etkisini anlattı...
1.02.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

The Vampire Diaries ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the vampire diaries haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.