Nina Dobrev

Nina Dobrev

Son dakika Nina Dobrev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nina Dobrev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nina Dobrev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nina Dobrev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nina dobrev gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 nina dobrev haberi bulunmuştur. Tüm nina dobrev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Köpek balığına ayrı bir ilgisi var
Köpek balığına ayrı bir ilgisi var Ünlü oyuncu Nina Dobrev, Story + Rain dergisi için objektif karşısına geçti.
14.04.2019 Magazin
‘Sürekli acıkıyorum’
‘Sürekli acıkıyorum’ 29 yaşındaki Bulgar oyuncu Nina Dobrev, Women’s Health dergisine çok samimi açıklamalarda bulundu.
20.12.2018 Magazin
Kendini vampir sanıp beraber yattığı sevgilisini...
Kendini vampir sanıp beraber yattığı sevgilisini... 22 yaşındaki Rus kadın, filmdeki karakterden etkilenerek kendini vampir sandı ve erkek arkadaşını gece yarısı uyandırarak göğsünden bıçakladı.
16.11.2018 Dünya
En fit hamile
En fit hamile Çocukluk aşkı karısından ayrıldıktan sonra kendisinden 17 yaş küçük Meksikalı model April Love Geary’ye gönlünü kaptıran Robin Thicke, önceki gün Miami’da görüntülendi.
4.09.2018 Magazin
Elveda güneşli günler
Elveda güneşli günler ‘Vampir Günlükleri’ dizisi ile adını tüm dünyaya duyuran Bulgar asıllı Kanadalı oyuncu Nina Dobrev (28), yaz aylarına bikinili pozuyla veda etti.
29.08.2018 Magazin
Akdeniz tatili
Akdeniz tatili ‘Vampir Günlükleri’ dizisiyle yıldızı parlayan Bulgar asıllı Kanadalı oyuncu Nina Dobrev de (29), tatil için Mikonos’u seçenlerden. Arkadaşlarıyla sıcak havaların tadını çıkaran oyuncu, önceki gün sahilde görüntülendi.
30.07.2018 Magazin
İşi aşkına engel oldu!
İşi aşkına engel oldu! ‘Vampir Günlükleri’ dizisiyle adını tüm dünyaya duyuran Nina Dobrev ile oyuncu sevgilisi Glen Powell arasına iş girdi.
30.11.2017 Magazin
Nina Dobrev ateş altına girdi!
Nina Dobrev ateş altına girdi! 'The Vampire Diaries' dizisiyle yıldızı parlayan Nina Dobrev, 'Çizgi Ötesi' filmi için çok tehlikeli bir sahnede yer aldı.
22.08.2017 Kültür Sanat
Meydan okumak istiyorum
Meydan okumak istiyorum ‘The Vampire Diaries’ dizisinin ‘Elena Gilbert’i olarak hafızalara kazınan Kanadalı oyuncu Nina Dobrev, hayranlarını üzen diziden ayrılma kararının planlı olduğunu söyledi.
18.08.2017 Magazin
Nina Dobrev'den çok duygusal veda!
Nina Dobrev'den çok duygusal veda! Oyuncu ve model Nina Dobrev, ölen kedisi için çok duygusal bir mesaj yayımladı.
29.03.2017 Magazin
Nina Dobrev geri dönüyor!
Nina Dobrev geri dönüyor! Altıncı sezon finalinde ‘The Vampire Diaries’ dizisinden ayrılan Nina Dobrev, final için geri dönecek.
29.01.2017 Magazin
Geri dönüyor!
Geri dönüyor! Altıncı sezon finalinde ‘The Vampire Diaries’ dizisinden ayrılan Nina Dobrev, final için geri dönecek.
28.01.2017 Magazin
Geceye damga vurdular!
Geceye damga vurdular! Bu sabaha karşı Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleşen MTV Avrupa Müzik Ödülleri 2016 sahiplerini buldu...
7.11.2016 Magazin
Türkiye'de yerin altında yatan mucize
Türkiye'de yerin altında yatan mucize Yıllarca toprak altında kendini fark ettirmeden yatan cevher: Diaspor Kristali. Elmastan bin kat daha nadir bulunuyor ve yer altında yatan mucize sadece Türkiye'de çıkarılıyor.
16.02.2016 Ekonomi
‘Kiraz Mevsimi’ ezdi geçti
‘Kiraz Mevsimi’ ezdi geçti ‘Televizyonun Sosyal Medyası’ olarak tanımlanan N’oluyo platformunda 2015 yılının ‘En İyileri’ anketi yapıldı. 3,4 milyon oy kullanılan ankette, ‘Yılın En İyi Yerli Dizisi’ seçilen ‘Kiraz Mevsimi’ sonuçlara damga vurdu.
12.01.2016 Magazin
Hareketi yaptı, stüdyoyu yıktı
Hareketi yaptı, stüdyoyu yıktı Vampire Diaries adlı dizinin Bulgar güzeli Nina Dobrev Conan Şov'da favori yoga hareketini yapınca stüdyo adeta yıkıldı! İşte o anlar...
29.04.2013 Sinema-Dizi
Bu nasıl hareket?
Bu nasıl hareket? Nina Dobrev Yaptığı yoga hareketi ülkeyi karıştırdı Vampire Diaries adlı dizinin Bulgar güzeli Nina Dobrev Conan Şov'da favori yoga hareketini yapınca stüdyo adeta yıkıldı
20.05.2012 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Nina Dobrev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nina dobrev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.