Gazete Vatan Logo
Magazin Annie Wersching hayatını kaybetti!

Annie Wersching hayatını kaybetti!

‘The Last Of Us’ video oyununda Tess karakterini seslendiren 45 yaşındaki oyuncu Annie Wersching hayatını kaybetti.

Annie Wersching hayatını kaybetti!

Bir döneme damga vuran televizyon dizisi 24’te FBI ajanı Renee Walker karakterini canlandıran, Bosch ve Marvel’s Runaways gibi dizilerde yer alan ünlü oyuncu Annie Wersching'ten üzücü haber geldi.

Wersching’in ölümünü menajeri Craig Schneider duyurdu. Schneider, 2020 yılında kanser teşhisi konan ve bir süredir hastalıkla mücadele eden Wersching’in ölümüne dair detaylı bir açıklama ise yapmadı.

"DANS ETMEK İÇİN MÜZİĞE İHTİYACI YOKTU"

Wersching’in 2009’da evlendiği eşi Stephen Full, eşine şu sözlerle veda etti:

“Bugün bu ailenin ruhunda büyük bir boşluk var ama o bize bunu dolduracak araçlar bıraktı. En basit anda bile bir mucize buldu. Dans etmek için müziğe ihtiyacı yoktu. Bize maceranın sizi bulmasını beklememeyi öğretti. ‘Git, bul onu. O her yerde’ dedi ve bulacağız da…”

"KALBİM PARÇALANDI"

The Last Of Us oyununun yaratıcısı Neil Druckmann ise Wersching’in ölümüyle kalbinin parçalandığını belirterek üzüntüsünü dile getirdi: “Güzel bir sanatçıyı ve insanı kaybettik. Kalbim parçalandı. Düşüncelerim ve dualarım sevdikleriyle.”

Haberin Devamı

‘Star Trek: Enterprise’, ‘The Vampire Diaries’, ‘Marvel’s Runaways’ ve ‘Star Trek: Picard’ gibi yapımlarda da rol alan Wersching’in üç çocuğu vardı.