Tgc

Tgc

Son dakika tgc haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tgc ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tgc haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tgc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tgc gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 tgc haberi bulunmuştur. Tüm tgc haberleri aşağıda listelenmiştir.
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı...
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı... Gazeteci-yazar, iletişim alanının duayeni Hıfzı Topuz yaşamını yitirdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Hıfzı Topuz’un ölümünün ardından yayınladığı başsağlığı mesajında “Uzun yıllar gazeteci ve yazar olarak başarıyla çalışan en kıdemli üyelerimizden önceki Onur Kurulu Başkanımız Sevgili Hıfzı Topuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne ve basın emekçilerinin örgütlenmesine büyük destek veren Hıfzı Topuz’u hiç unutmayacağız. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı. Peki, Hıfzı Topuz öldü mü, gazeteci Hıfzı Topuz kimdir? Hıfzı Topuz’un eserleri ve hayatı…
26.09.2023 Gündem
TCG Anadolu İstanbul Sarayburnu'ndan demir aldı
TCG Anadolu İstanbul Sarayburnu'ndan demir aldı Dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu Sarayburnu'ndan hareket etti. Gemi İstanbul Boğazı'ndan geçti ve Cumhurbaşkanını Erdoğan'ı selamladı
23.04.2023 Gündem
TGC Anadolu'dan dikkat çeken özellik! Dünyada ilk olur
TGC Anadolu'dan dikkat çeken özellik! Dünyada ilk olur TCG Anadolu’nun teslim töreninde oldukça önemli ama pek de dikkat çekmeyen bir detay vardı. Geminin önünde milli SİDA'lar konumlanmıştı ve bunlardan birinde sabit tipte hafif torpido kovanı ekliydi. TCG Anadolu’nun ıslak bölümlerinde SİDA taşıyabileceğine değinen uzmanlar, böyle bir kullanımı dünyada ilk kez Türkiye'nin yapabileceği görüşünde.
14.04.2023 Ekonomi
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğinde
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğinde Dünyada bir ilk ve Türkiye'nin ilk uçak gemisi olan TCG Anadolu bugün Deniz Kuvvetleri envanterine giriyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, geminin müthiş bir güç aktarma platformu olduğunu söyledi. Demir "Ambargo koymak isteyenler olabilir, kabiliyetlerin üstüne konması devrim niteliğinde. İyi bir yürüyüşümüz var, koşmamız gerekiyor. İnşallah dediğim gibi istediğiniz değişiklikleri yapabilmek önemli" dedi.
10.04.2023 Ekonomi
Türkiye başardı! Dünyada bir ilk, TCG Anadolu envantere giriyor
Türkiye başardı! Dünyada bir ilk, TCG Anadolu envantere giriyor TCG Anadolu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle bugün Deniz Kuvvetleri Komutanlığına teslim edilecek. Dünyada bu ölçekte gemiye sahip 12 ülke bulunuyor. TCG Anadolu, üzerine iniş-kalkış yapacak SİHA'larla dünyanın "ilk SİHA -gemisi" olacak.
10.04.2023 Ekonomi
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti eski  başkanı, Cumhuriyet Gazetesi önceki genel yayın yönetmenlerinden Orhan Erinç 87 yaşındaydı.
23.01.2023 Gündem
Seçkin Türesay koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti
Seçkin Türesay koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti Hürriyet gazetesinin eski genel yayın yönetmenlerinden Seçkin Türesay koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.
18.03.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağında bakkallar açık olacak mı?
Sokağa çıkma yasağında bakkallar açık olacak mı? Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken "Sokağa çıkma yasağında bakkallara özel bir izin çıkarsa insanlar ekmeğine, gazetesine, sütüne ya da diğer ihtiyaçlarına rahatlıkla ulaşır. Kaos yığılma olmaz" dedi.
16.04.2020 Gündem
Barış Pınarı Harekatı... Sınırda teröristler gazetecilere ateş açtı
Barış Pınarı Harekatı... Sınırda teröristler gazetecilere ateş açtı Türkiye'nin Fırat'ın doğusundaki terör örgütüne yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin sıcak bilgiler geliyor. Mardin’in Nusaybin ilçesinde, Barış Pınarı Harekatını takip eden gazetecilere, Kamışlı tarafından keskin nişancılarla iki kez saldırı düzenlendi. Olayda iki Anadolu Ajansı muhabiri hafif yaralandı.
11.10.2019 Gündem
Milliyet'in acı kaybı! Gazeteci Dağlıoğlu'nu kaybettik
Milliyet'in acı kaybı! Gazeteci Dağlıoğlu'nu kaybettik Bir süredir hastanede zatürre tedavisi gören Milliyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Haldun Tarık Dağlıoğlu (57), yaşam savaşını kaybetti. Dağlıoğlu, Üsküdar Şakirin Camii'nde bugün ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
24.11.2017 Yaşam
Vatan ve Milliyet’e ödül
Vatan ve Milliyet’e ödül Türk basının Oscar ödülü olarak bilinen TGC Başarı Ödülleri belli oldu.
5.04.2017 Televizyon
Gazeteci Hüseyin Türkkan vefat etti
Gazeteci Hüseyin Türkkan vefat etti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) üyesi, Sürekli Basın Kartı sahibi Hüseyin Türkkan vefat etti.
21.12.2016 Yaşam
TGC’nin Kültür-Sanat Büyük Ödülü VATAN’a
TGC’nin Kültür-Sanat Büyük Ödülü VATAN’a TÜRKİYE Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye Gazetecilik Başarı Yarışması’nda Kültür-Sanat dalında büyük ödülü kazanan VATAN Muhabiri İlker Akgüngör, ödülünü TGC Genel Sekreteri Yardımcısı Ahmet Özdemir’in elinden aldı.
11.04.2016 Yaşam
TGC’den VATAN’a büyük ödül geldi
TGC’den VATAN’a büyük ödül geldi Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin kültür sanat dalında Başarı Ödülü’ne VATAN Muhabiri İlker Akgüngör layık görüldü
24.03.2016 Televizyon
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti cinsiyet eşitlikçi haber kılavuzu hazırladı
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti cinsiyet eşitlikçi haber kılavuzu hazırladı TGC Kadın Komisyonu’nun hazırladığı "Kadın ve Medya Toplumsal Cinsiyet Eşitlikçi Haber Kılavuzu”nun tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda; kitabın kadın odaklı habercilik açısından bir rehber olacağına vurgu yapıldı.
16.03.2016 Televizyon
Akit ve Yenişafak gazetelerine saldırı
Akit ve Yenişafak gazetelerine saldırı İstanbul'da Yeni Şafak'ın eski binasına ve Yeni Akit gazetelerine silahlı ve molotof kokteylli saldırı gerçekleştirildi. Saldırılarda maddi hasar meydana geldi
29.09.2021 Gündem
CHP'den istifa!
CHP'den istifa! CHP Genel Başkanlık İletişim Koordinatörlüğü yapan Baki Özilhan sandıklar açılmadan görevini bıraktığını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da olağanüstü önlem! İşte kapalı olan yollar
İstanbul’da olağanüstü önlem! İşte kapalı olan yollar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, İstanbul Valiliği yine Taksim’e yürüyüşü yasaklarken gözler de kamuoyunda büyük tartışmalara yol açan ve 3 Nisan’da yürürlüğe giren İç Güvenlik Yasası’na çevrildi...
29.09.2021 Gündem
Gazetecilere iyi haber
Gazetecilere iyi haber Gazetecilerin ücretsiz seyahat kartındaki sınırlandırma kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
TGC:Dağıtımının engellenmeye çalışılması sansürdür
TGC:Dağıtımının engellenmeye çalışılması sansürdür Yönetim Kurulu’nca yapılan açıklamada, saldırıya uğrayan mizah dergisi Charlie Hebdo’nun karikatürlerini yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi’nin dağıtımının polis tarafından dağıtımının engellenmeye çalışıldığı belirtilerek, "Polisin Cumhuriyet Gazetesi’ne yönelik sansür girişimini kınıyoruz...
29.09.2021 Gündem
TGC'den kulüplere 'saygı' daveti!
TGC'den kulüplere 'saygı' daveti! Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, spor kulüplerini gazetecilere saygı göstermeye davet etti.
5.08.2014 Galatasaray
Soma’ya girişe 'kontrol' geldi!
Soma’ya girişe 'kontrol' geldi! Protesto eylemleri yapılmaması için Soma’da yoğun güvenlik önemleri alındı. Kente tüm girişlerde polis kontrol noktaları kuruldu. Maden bölgesine gazeteciler dahil kimse alınmıyor
29.09.2021 Gündem
Türk basınında bir çınar devrildi!
Türk basınında bir çınar devrildi! İlk kadın muhabir Vasfiye Özkoçak vefat etti...
13.03.2014 Televizyon
O karara iptal davası!
O karara iptal davası! İstanbul Barosu harekete geçti
29.09.2021 Gündem
TGC'nin gecesinde kavga!
TGC'nin gecesinde kavga! Sedat Semavi Ödülleri törenine, Orhan Pamuk kavgası damgasını vurdu
26.12.2012 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tgc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tgc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.