Tff Başkanı

Tff Başkanı

Son dakika TFF Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TFF Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TFF Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tff Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tff başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.397 tff başkanı haberi bulunmuştur. Tüm tff başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi? Euro 2032 nedir? TFF Başkanı açıkladı
Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi? Euro 2032 nedir? TFF Başkanı açıkladı 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye ev sahipliğinden çıkarılacağı iddiaları yoğun bir şekilde gündemde yer etti. Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'in, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğramasının ardından Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi orta atıldı. İddialara TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yanıt verdi. Peki Euro 2032 Türkiye'den alındı mı? İşte detaylar...
12.12.2023 Şampiy10
TFF'nin yeni başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir? Mehmet Büyükekşi biyografisi!
TFF'nin yeni başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir? Mehmet Büyükekşi biyografisi! Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkan Mehmet Büyükekşi oldu. Tek aday olan Mehmet Büyükekşi, kullanılan 209 oyun 158'ini aldı. Oyların 51'i geçersiz sayıldı. Peki, Mehmet Büyükekşi kimdir, kaç yaşında? Mehmet Büyükekşi nereli? İşte Mehmet Büyükekşi’nin biyografisi…
16.06.2022 Futbol
Türk futbolunun bana ihtiyacı var demişti! Resmen açıkladı 'TFF Başkanlığı için...'
Türk futbolunun bana ihtiyacı var demişti! Resmen açıkladı 'TFF Başkanlığı için...' Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından Rıdvan Dilmen, 'TFF Başkanlığı' iddiaları üzerine sosyal medya üzerinden çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte Dilmen'in gündeme damga vuran ifadeleri...
5.04.2022 Süper Lig
Serdar Tatlı'dan sonra... İşte yeni MHK Başkanı
Serdar Tatlı'dan sonra... İşte yeni MHK Başkanı Dün görevinden istifa eden Serdar Tatlı'nın yerine MHK Başkanlığı için yeni adaylar belirlendi. Listede 4 isim var.
22.10.2021 Süper Lig
TFF Başkanı Özdemir duyurdu: 1 Nisan'a kadar seyircisiz!
TFF Başkanı Özdemir duyurdu: 1 Nisan'a kadar seyircisiz! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, "Son yaptığımız toplantıda şu sonuca vardık, 1 Nisan'a kadar seyircili oynatma şansımız yok. 1 Nisan'da değerlendireceğiz ve Sağlık Bakanlığı ile birlikte karar vereceğiz." dedi.
17.02.2021 Süper Lig
Serdar Tatlı kimdir? TFF yeni MHK Başkanı Serdar Tatlı oldu!
Serdar Tatlı kimdir? TFF yeni MHK Başkanı Serdar Tatlı oldu! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına Serdar Tatlı'nın getirildiğini açıkladı. pEKİ, Serdar Tatlı kimdir? Serdar Tatlı kaç yaşında ve nereli? İşte TFF MHK başkanı Serdar Tatlı ve Serdar Tatlı başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu üyeleri...
25.08.2020 Gündem
TFF'de gözler mayısın ilk haftasında!
TFF'de gözler mayısın ilk haftasında! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, devlet yetkilileriyle sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi.TFF Başkanı, "Mayısın ilk haftası yapacağımız değerlendirmede mayıs ayında çalışmaların başlayıp, başlamayacağını bu raporlar belirleyecek” dedi.
14.04.2020 Süper Lig
1.Lig Kulüpler Birliği'nden TFF Başkanı Demirören'e ziyaret
1.Lig Kulüpler Birliği'nden TFF Başkanı Demirören'e ziyaret Spor Toto 1. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Murat Sancak ve Yönetim Kurulu üyeleri, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e Riva'da nezaket ziyaretinde bulundu.
14.02.2019 TFF 1.Lig
Fatih Terim gazeteciye fırça attı
Fatih Terim gazeteciye fırça attı A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim imza törenindeki soruya fena kızdı...
15.11.2013 Futbol
'Ben olsam FB Devler Ligi'ndeydi'
'Ben olsam FB Devler Ligi'ndeydi' TFF Başkanından şike süreciyle ilgili çarpıcı açıklama
20.11.2012 Futbol
En yetkili ağız konuştu
En yetkili ağız konuştu Milli Takım'ın başına kim gelecek?
14.10.2009 Futbol
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurula gitmesini istedi.
6.04.2024 Futbol
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızıştığı dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki demeç savaşları devam ediyor.
27.03.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi?
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi? Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
22.03.2024 Şampiy10
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
21.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
MHK'den "MHK Başkanı maç esnasında VAR Merkezi'ni aradı" iddiasına yanıt
MHK'den "MHK Başkanı maç esnasında VAR Merkezi'ni aradı" iddiasına yanıt Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı sırasında karşılaşmanın VAR merkezini aradığı iddiası için yalanlama geldi.
29.02.2024 Süper Lig
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Tff Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tff başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.