Texas

Texas

Son dakika texas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan texas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını texas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Texas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan texas gelişmeleri de dahil olmak üzere 503 texas haberi bulunmuştur. Tüm texas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Valisi Köşger: Burada bir ‘Texas’ şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz
Adana Valisi Köşger: Burada bir ‘Texas’ şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Burada bir ‘Texas’ ya da çete şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz. Kim böyle bir şeye tevessül ediyorsa, karşısında devletin güvenlik güçlerini bulur” dedi.
17.03.2024 Adana
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu İran, geçtiğimiz yıl el koyduğu ABD’li şirket tarafından işletilen "Advantage Sweet" adlı petrol tankerinde bulunan en az 50 milyon dolar değerindeki petrole mahkeme kararıyla el koydu.
6.03.2024 Dünya
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor Uzay aracı Cassini, Satürn'ün uydusu Titan'ın yüzeyinde gerçekleştirdiği radar taramalarından elde ettiği verileri geri gönderdiğinde karşılaşılan sonuçlar akıllara durgunluk vericiydi. Taramalar, devasa sıvı metan göl ya da denizlerini, bu devasa denizlerdeki dalgasızlığı ve adalar gibi coğrafi şekilleri ortaya çıkardı. Bilim insanlarından oluşan ekip, bunların atmosferde oluşan, göllerde toplanan ve etrafta dolaşan organik molekül damlacıkları olabileceğini düşünüyor.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Texas'ta patlama, ortalık savaş alanına döndü: 21 yaralı
Texas'ta patlama, ortalık savaş alanına döndü: 21 yaralı ABD'nin Texas eyaletindeki bir otelde meydana gelen patlama sonucu 21 kişi yaralandı, ortalık savaş alanına döndü.
9.01.2024 Dünya
Petrolde yükseliş sürüyor! Orta Doğu'daki hareketlilik fiyatları vurdu
Petrolde yükseliş sürüyor! Orta Doğu'daki hareketlilik fiyatları vurdu Libya'daki Şerare petrol sahasındaki üretimin durması nedeniyle petrol fiyatlarında yükseliş yaşanmaya başladı.
4.01.2024 Ekonomi
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu Orta Doğu'daki krize çözüm bulmaya yönelik diplomatik çabaların yoğunlaşmasıyla Brent petrol fiyatları 91 doların üzerine çıktı. Yatırımcılar, İsrail-Hamas çatışmasının petrol zengini bölgede daha geniş bir savaşa yol açabileceğinden ve küresel arzı daha da daraltabileceğinden endişe ediyor.
16.10.2023 Ekonomi
Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu
Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu Turkcell’de genel müdürlük görevine Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi eski Başkanı Dr. Ali Taha Koç getirildi.
13.10.2023 Ekonomi
Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında?
Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında? Turkcell'de genel müdürlük görevine Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi eski Başkanı Dr. Ali Taha Koç getirildiği açıklandı. Peki, Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında?
13.10.2023 Gündem
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Texas eyaletinde gerçekleştirilen saldırıda, bir alışveriş merkezine giren silahlı saldırgan 8 kişiyi öldürüp, 7 kişiyi de yaraladı.
7.05.2023 Dünya
Beyzbol topu büyüklüğünde dolu yağdı! 100’den fazla araç ve çok sayıda bina hasar gördü
Beyzbol topu büyüklüğünde dolu yağdı! 100’den fazla araç ve çok sayıda bina hasar gördü ABD’nin Florida ve Texas eyaletlerinde beyzbol topu büyüklüğünde dolu yağdı.
27.04.2023 Dünya
Meksika’da sınıf arkadaşını öldüren 14 yaşındaki kız tutuklandı
Meksika’da sınıf arkadaşını öldüren 14 yaşındaki kız tutuklandı Meksika’da sınıf arkadaşını döverek kafa travması sonucu ölümüne sebep olan 14 yaşındaki kız ve annesi ABD’ye kaçmak üzereyken yakalanarak tutuklandı.
18.03.2023 Dünya
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama Uzun yol yük gemisinde mühendis olarak çalışırken, 1997 yılında kaçak yollardan denize atlayarak gittiği Amerika'da yeni hayatına başlayan Nahit Atıf Oral, 2020 yılında itfaiye eri olarak çalışmaya başladı. Oral 9 Mart'ta acil müdahale eğitimi sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Amerika'da 'şehit' ilan edilen Oral'ın cenazesi özel törenle gönderildiği Türkiye'de, çocukluğunun geçtiği camide son yolculuğuna uğurlandı.
17.03.2023 Gündem
ABD'de 3 yaşındaki çocuk, 4 yaşındaki çocuğu silahla öldürdü
ABD'de 3 yaşındaki çocuk, 4 yaşındaki çocuğu silahla öldürdü ABD'nin Houston şehrinde 3 yaşındaki çocuk bulduğu silahla 4 yaşındaki çocuğu öldürdü.
13.03.2023 Dünya
Fenerbahçe'den flaş transfer! Resmen açıklandı
Fenerbahçe'den flaş transfer! Resmen açıklandı Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı 25 yaşındaki Nijerya asıllı Yunan basketbolcu Kostas Antetokounmpo ile anlaşmaya vardı.
19.12.2022 TBL
ABD’de F-35 savaş uçağı iniş sırasında düştü
ABD’de F-35 savaş uçağı iniş sırasında düştü ABD’nin Texas eyaletindeki bir donanma üssünde F-35 savaş uçağının iniş yapmaya çalıştığı sırada düştüğü bildirildi.
16.12.2022 Dünya
ABD’de F-35 savaş uçağı düştü! Pilot böyle kurtuldu
ABD’de F-35 savaş uçağı düştü! Pilot böyle kurtuldu ABD’nin Texas eyaletindeki bir donanma üssünde F-35 savaş uçağının iniş yapmaya çalıştığı sırada düştüğü bildirildi.
16.12.2022 Dünya
Meksika’da kartel savaşları: Okullar tatil edildi, toplu taşıma durduruldu
Meksika’da kartel savaşları: Okullar tatil edildi, toplu taşıma durduruldu Meksika’nın Nuevo Laredo şehrinde kartel üyeleri ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmalar nedeniyle kentte eğitime ara verildi, toplu taşıma hizmeti durduruldu.
28.11.2022 Dünya
Öldürülen şampiyon yarışçının ablası: Mafya suç sonrası onları hızlıca kaçırsın istiyordu
Öldürülen şampiyon yarışçının ablası: Mafya suç sonrası onları hızlıca kaçırsın istiyordu Kağıthane'de trafik ışıklarında duran lüks otomobile düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Bayram Diril (28)'in Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 'Pist Şampiyonası' yarışmalarında çok kez ödül alan ve birinci olan motosiklet yarışçısı olduğu ortaya çıktı. Ablası Gülhan Diril, "Bayram küçükken motosiklet tamircisi olmak istedi. Daha sonra motosiklet sevdası vardı, yarışlara katıldı. Kardeşime mafya musallat oldu. Sürekli yarışlarda birinci oldukları için suç işlediklerinde kardeşlerimin kendilerini kurtarmalarını istiyorlardı. Birini öldürdükleri zaman yarışçı oldukları için hızlıca olay yerinden kendilerini götürmelerini istiyorlardı" dedi.
25.11.2022 Yaşam
Hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çaldı!
Hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çaldı! ABD’de hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çalan Taylor Parker’a idam cezası verildi.
11.11.2022 Dünya
ABD'de maymun çiçeği bağlantılı ilk ölüm
ABD'de maymun çiçeği bağlantılı ilk ölüm ABD'nin Texas eyaletinde maymun çiçeği bağlantılı ilk ölümün gerçekleştiği açıklandı.
30.08.2022 Dünya
ABD’de bir kabus daha! 2013’ten bu yana ilk kez görüldü
ABD’de bir kabus daha! 2013’ten bu yana ilk kez görüldü  ABD’de 2013’ten bu yana ilk çocuk felci vakası New York kentinde kayıtlara geçti.
21.07.2022 Dünya
ABD'de AVM'ye silahlı saldırı dehşeti! Çok sayıda ölü var...
ABD'de AVM'ye silahlı saldırı dehşeti! Çok sayıda ölü var... ABD bir kez daha silahlı saldırı dehşetini yaşadı. Indiana eyaletine bağlı Indianapolis şehrindeki bir AVM'ye düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti.
18.07.2022 Dünya
'Teksas Katliamı'nın raporu yayınlandı! Polisin saldırgana 77 dakika sonra müdahale ettiği ortaya çıktı...
'Teksas Katliamı'nın raporu yayınlandı! Polisin saldırgana 77 dakika sonra müdahale ettiği ortaya çıktı... Dünyayı dehşete düşüren okul katliamının detayları ortaya çıktı. ABD'nin Texas eyaletindeki bir okulda, 21 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili bir soruşturma raporu yayınlandı. Raporda, yetkililerin olaya müdahalede yetersiz kaldığı ve kolluk kuvvetlerinin saldırgana zamanında müdahale etmediği aktarıldı.
18.07.2022 Dünya
ABD'yi şok eden görüntülerin arkasından trajedi çıktı! Cep telefonu ile oynayan polis tepki çekmişti...
ABD'yi şok eden görüntülerin arkasından trajedi çıktı! Cep telefonu ile oynayan polis tepki çekmişti... Teksas'taki Robb ilkokulundaki katliam tüm dünyayı şoke etmişti. Sosyal medyada tepkilere neden olan polis memurunun kimliği belli oldu. Kısa sürede ülke gündemine oturan görüntülerin arkasından bir aile trajedisi çıktı.
14.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Texas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki texas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.