Test

Test

Son dakika test haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan test ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını test haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Test

haberleri sayfasında son dakika yaşanan test gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.060 test haberi bulunmuştur. Tüm test haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır: Çelik Kubbe için düğmeye bastık
Bakan Kacır: Çelik Kubbe için düğmeye bastıkSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, SAHA EXPO 2024 Uluslararası Savunma Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı açılış törenine katıldı.
22.10.2024Gündem
HÜRJET süpersonik ses hızının üzerine çıkmayı başardı
HÜRJET süpersonik ses hızının üzerine çıkmayı başardıTürk Havacılık Uzay Sanayii, 1.01 mach hızına ulaşan HÜRJET'in süpersonik ses hızının üzerine çıkmayı başardığını açıkladı.
21.10.2024Ekonomi
'Yenidoğan çetesi' mağduru anne konuştu: Bebeklerin çığlık seslerini unutamıyorum
'Yenidoğan çetesi' mağduru anne konuştu: Bebeklerin çığlık seslerini unutamıyorumİstanbul Özel Reyap Hastanesi'nde 2020 yılında sezaryen ile doğum yapan ve bebeklerinde yaklaşık 1 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra kronik hastalık oluştuğunu anlatan Neslihan Ünlü P. (37), "Yoğun bakımın kapıları açıldığında bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk ve o çığlıkları hiç unutmuyorum" dedi.
20.10.2024Gündem
Radyo D, L'Étape Türkiye by Tour de France’ın radyo sponsoru oldu
Radyo D, L'Étape Türkiye by Tour de France’ın radyo sponsoru olduDünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan L'Étape by Tour de France, 19-20 Ekim’de ilk kez Türkiye’de! Radyo D İstanbul’da gerçekleşecek bu önemli organizasyonun radyo sponsoru oldu.
19.10.2024Magazin
İlaç takibine yapay zeka destekli "e-Denetim" geliyor
İlaç takibine yapay zeka destekli "e-Denetim" geliyorSağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), ilaçlar, tıbbi cihazlar, özel tıbbi amaçlı gıdalar, biyosidal ve kozmetik ürünlerin takibine ilişkin yapay zeka destekli elektronik denetim (e-Denetim) sistemini hayata geçirecek.
17.10.2024Gündem
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne demiryolu projesi hayata geçiyor!
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne demiryolu projesi hayata geçiyor!Uluslararası Yol Federasyonu Dünya Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans aracılığıyla gerçekleştirdiği açılış konuşmasıyla İstanbul’da başladı. Törende konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kongremizde; mobilite, dijitalleşme, iklim değişikliği ve yeşil dönüşüm konularını bütün yönleriyle tartışarak, ortak aklın çözümleriyle sektöre büyük katkılar sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
15.10.2024Ekonomi
Bayraktar TB3 PT-2 SİHA'dan bir başarı daha! Rampa kalkış testini başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 PT-2 SİHA'dan bir başarı daha! Rampa kalkış testini başarıyla tamamladıBaykar'ın geliştirdiği Bayraktar TB3 PT-2 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), rampa kalkış testini başarıyla tamamladı.
11.10.2024Gündem
Bakanlık bir liste daha yayınladı! Köfte ve dönerin içinde domuz eti, salçada boya
Bakanlık bir liste daha yayınladı! Köfte ve dönerin içinde domuz eti, salçada boyaTürkiye genelinde birçok şehirde şubesi bulunan Köfteci Yusuf'a ilişkin olarak Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı incelemeler neticesinde sağlığı tehlikeye düşürecek analizleri ortaya çıkardı. Köfteci Yusuf'un köfte ve dana eti dönerinde domuz eti tespit edildiği açıklandı. Salçada boya, zeytinyağı yerine tohum yağı, kekik yerine yabancı maddelerin satıldığı ortaya çıktı.
10.10.2024Gündem
Salça yerine boya yiyoruz! Bakanlık tağşiş edilmiş gıdaların listesini açıkladı
Salça yerine boya yiyoruz! Bakanlık tağşiş edilmiş gıdaların listesini açıkladıTarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş yapanları açıklamaya devam ediyor. Bakanlık son yaptığı testlerde kekikte yabancı madde, salça yerine boya satıldığını ortaya çıkardı. Ayrıca zeytinyağlarında yine tohum yağları çıktı.
10.10.2024Gündem
YouTube, reklam geç butonunu gizledi: Ücretsiz kullanıcılara yeni kısıtlama
YouTube, reklam geç butonunu gizledi: Ücretsiz kullanıcılara yeni kısıtlamaYouTube, ücretsiz hesaplar için yeni bir reklam politikasıyla gündemde. Platform, reklamlar sırasında kullanıcıların sıkça kullandığı "geç" butonunu mobil cihazlarda gizlemeye başladı. Ancak buton tamamen kaldırılmadı, yalnızca belirli bir süre geçtikten sonra görünür hale geliyor.
10.10.2024Gündem
HUAWEI, Türk Hava Yolları ve Acıbadem Hastaneleri iş birlikleri ile yenilikçi ürünlerini duyurdu
HUAWEI, Türk Hava Yolları ve Acıbadem Hastaneleri iş birlikleri ile yenilikçi ürünlerini duyurduHUAWEI Türkiye’de çok beklenen, dünyanın ilk Ambulatuvar Kan Basıncı İzleme Özellikli Akıllı Saati Watch D2 ve Watch Ultimate serisinin en gelişmiş akıllı saati Watch Ultimate Green Edition ile birlikte Türkiye’nin en uygun fiyatlı ve en hızlı WiFi 7 destekli router’ı olan HUAWEI WiFi 7 BE3 tanıttı. HUAWEI ayrıca Türk Hava Yolları ve Acıbadem Hastaneleri ile gerçekleştirmeye başladığı iş birliklerini de duyurdu.
9.10.2024Advertorial
Bakanlık harekete geçti: Yeni liste yayınlandı! Adana kebap yeni bakın ne yedirmişler
Bakanlık harekete geçti: Yeni liste yayınlandı! Adana kebap yeni bakın ne yedirmişlerTarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti. Yapılan denetimler kapsamında taklit ve tağşiş yapanlara ilişkin listesini her gün güncelliyor. Son yapılan testlerde sağlığı tehlikeye atacak pekmezler ve tağşiş-taklit yapılan sucuk, bal, kekik ve zeytinyağları ifşa edildi.
9.10.2024Gündem
Adanalılara uzmanından topuk kanı uyarısı
Adanalılara uzmanından topuk kanı uyarısıAdana'da 29 sene önce doğumunda topuk kanı alınmayan genç hayata engelli devam ederken topuk kanı alınan kardeşi hastalığının erken teşhis edilmesiyle engelli olmaktan kurtuldu. Çocuk Metabolizma Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Önenli Mungan, topuk kanının önemine dikkat çekerek, “Topuk kanı alınmasının çocuklara hiçbir zararı yoktur ve hastalıklara bu şekilde kolaylıkla tanı konulabiliyor” dedi.
8.10.2024Adana
Google'dan güncelleme açıklaması! Yapay zekânın rolü artıyor
Google'dan güncelleme açıklaması! Yapay zekânın rolü artıyorLens, Circle to Search ve geleneksel arama sonuçlarına yenilikler geliyor
7.10.2024Yaşam
Turkcell’den TEKNOFEST’te canlı 5G performansı
Turkcell’den TEKNOFEST’te canlı 5G performansı5G teknolojisi için hazırlık ve yatırımlarına aralıksız devam eden Turkcell, Adana’da bu yıl 7’nci kez düzenlenen TEKNOFEST kapsamında, çarpıcı bir demo gösterimine imza attı. Etkinliğin açılış gününde gerçekleştirilen demo etkinliğinde, Kocaeli - Gebze’de Turkcell’in 5G’si ile bağlantılı bir ekskavatör, etkinlik alanındaki Turkcell standından yine 5G teknolojisi ile uzaktan kontrol edildi. Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, “TEKNOFEST gibi büyük etkinlikler, en yeni teknolojilerin sunduğu potansiyeli sergilemek için en doğru adres. 30’uncu yılımızda gerçekleştirdiğimiz bu başarılı demo bir kez daha gösterdi ki Turkcell, teknolojinin olduğu her yerde var. Türkiye için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.
3.10.2024Ekonomi
Bakan Kacır'dan TEKNOFEST mesajı: Halka açık ilk uçuş gösterisini Adana'da yapacaklar
Bakan Kacır'dan TEKNOFEST mesajı: Halka açık ilk uçuş gösterisini Adana'da yapacaklarSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, teknoloji ve sanayideki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
1.10.2024Gündem
Bakan Kacır, TOGG'un sedan modelini test etti! Tasarımı ve menzil detayı dikkat çekti
Bakan Kacır, TOGG'un sedan modelini test etti! Tasarımı ve menzil detayı dikkat çektiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yerli otomobil TOGG'un yeni modeli olan T10F'in direksiyonuna geçti. Bakan Kacır, yeni modelin tasarımı ve menziliyle ilgili detayları paylaştı.
29.09.2024Gündem
Bakan Kacır, TOGG'un sedan modelini test etti! Tasarımı ve menzil detayı öne çıktı
Bakan Kacır, TOGG'un sedan modelini test etti! Tasarımı ve menzil detayı öne çıktıSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yerli otomobil TOGG'un yeni modeli olan T10F'in direksiyonuna geçti. Bakan Kacır, yeni modelin tasarımı ve menziliyle ilgili detayları paylaştı.
29.09.2024Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Türkiye'nin en uzun metro hattının açılış tarihi belli oldu
Bakan Uraloğlu duyurdu! Türkiye'nin en uzun metro hattının açılış tarihi belli olduUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun hizmete açık olmayan 17,5 kilometrelik Arnavutköy-Halkalı etabında çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, "Tüm çalışmalarımızı 2025 yılının ortalarında bitirmeyi, hattımızı 2025 sonunda hizmete açmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
29.09.2024Gündem
Bakan Uraloğlu: Son 22 yılda ulaştırma hamleleriyle ülkemize adete çağ atlattık
Bakan Uraloğlu: Son 22 yılda ulaştırma hamleleriyle ülkemize adete çağ atlattıkUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Airshow 2024 uluslararası sivil havacılık fuarı açılış törenine katıldı. Törende konuşan Uraloğlu, "Son 22 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı ulaştırma hamleleriyle ülkemize adeta çağ atlattık. Yaşadığımız çağda artık ulaşılabilirlik ve hız faktörlerinin, hayatımızın her alanına radikal bir şekilde etki ettiğini görüyoruz" dedi
26.09.2024Gündem
Altın fiyatları rekor kırdı! Gramda 2025 için çarpıcı tahmin
Altın fiyatları rekor kırdı! Gramda 2025 için çarpıcı tahminAltın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yıl boyunca jeopolitik gerginlikler ve merkez bankalarının altın alması nedeniyle rekorlar kıran altın, geçtiğimiz hafta ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faizi 50 puan birden indirmesiyle rekordan rekora koştu. Dün itibarıyla 24 ayar gram altın 3 bin liralık barajı aşarak serbest piyasada 3 bin 30 lirayı test etti. Ons (31.1 gram) altın 2 bin 670 dolara yükseldi. Gram altın yılbaşında 2 bin lira seviyelerindeydi. Sadece 9 ayda 1.000 lira artarak 3 bin lirayı gördü. Yani yaklaşık yüzde 50’yi aşan bir artış yaşandı.
26.09.2024Ekonomi
Bayraktar Kızılelma’nın ilk testi başarılı
Bayraktar Kızılelma’nın ilk testi başarılıBaykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın yönetiminde ilk test uçuşunu gerçekleştirdi. BAYKAR tarafından öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma’nın üretim prototipi, ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.
25.09.2024Gündem
Testi hızlı çözdüğüne inanmadığı oğluna şiddet uyguladı!
Testi hızlı çözdüğüne inanmadığı oğluna şiddet uyguladı!Başakşehir’de soru kitapçığındaki testi hızlı çözdüğüne inanmadığı oğlu B.T.O.'ya şiddet uygulayan baba C.O., cep telefonu ile görüntülendi. Baba C.O. gözaltına alınırken, B.T.O. ise korumaya alındı.
24.09.2024Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! Kızılelma'da bir aşama daha geçildi
Selçuk Bayraktar paylaştı! Kızılelma'da bir aşama daha geçildiBaykar’ın tamamen mili ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar KIZILELMA insansız savaş uçağı bir testi daha başarıyla geçti. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Teker Kesme Testi'ni sosyal medyasından paylaştı.
18.09.2024Ekonomi
Baykar paylaştı! TOLUN-IIR mühimmat atış testinden başarıyla geçti
Baykar paylaştı! TOLUN-IIR mühimmat atış testinden başarıyla geçtiBAYKAR, yerli ve milli Akıncı'nın TOLUN-IIR mühimmat atış testini paylaştı. Hedefin tam isabet vurulduğu görüntüler büyük ilgi gördü. İşte o görüntüler...
17.09.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Test ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki test haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.