Ters Soru İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ters Soru İşareti Nasıl Yapılır?
Ters Soru İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ters Soru İşareti Nasıl Yapılır? Dünya çapında konuşulan diller içerisinde sadece İspanyolcada değerlendirilen bir işaret olarak ters soru işareti öne çıkmaktadır. Bu aynı zamanda İspanyolca üzerinden bir noktalama işaretidir. Bu durum soru cümlesinin başına ters soru işareti gelmesiyle yapılır.
1.02.2024 Yaşam
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Heathrow Havalimanı'nda yaşanan dehşet İngiltere'yi ayağa kaldırdı! Londra'da nükleer alarm...
Heathrow Havalimanı'nda yaşanan dehşet İngiltere'yi ayağa kaldırdı! Londra'da nükleer alarm... Pakistan'dan İngiltere'ye gelen uçak Heathrow Havalimanı'nda polisi alarma geçirdi. Pakistan'dan havalanıp Umman üzerinden yola çıktığı tespit edilen uçağın içindekiler ülkeye tarihinin en büyük korkularından birini yaşattı.
11.01.2023 Dünya
Borsa mağdurundan suç duyurusu: 'Bankalar yatırımcılara ters takla attırdı'
Borsa mağdurundan suç duyurusu: 'Bankalar yatırımcılara ters takla attırdı' Borsa’daki manipülatif işlemler nedeniyle maddi zarara uğrayan yatırımcı Cem Gümüş, savcılığa suç duyurusunda bulundu. “Benim gibi binlerce insan var” diyen Gümüş, “Bankalar yatırımcılara ters takla attırdı. Biz bugün borsamıza, ülkemizdeki bankalara güvenemeyeceksek hangi yatırım fonuna güveneceğiz?” dedi.
4.10.2022 Yaşam
'Green Card' tuzağı! Uzmanlardan uyarı: Dolandırıcılara dikkat
'Green Card' tuzağı! Uzmanlardan uyarı: Dolandırıcılara dikkat Green Card başvuruları için geri sayım başladı. Tarihler açıklandı ve bu yıl pasaport şartının kaldırıldığı duyuruldu. Çekilişe katılmak isteyenlere ‘dolandırıcılara’ para kaptıramayın uyarısında bulunan uzmanlar, doğru başvurunun inceliklerini anlattı. Daha önce Green Card’lı olup deneyimlerini aktaranlar ise sürecin zor yönleri ile ilgili bilgi verdi. İşte haberin detayları...
6.10.2022 Gündem
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum Yazdığı şarkılar ve yaptığı bestelerle büyük bir kitleye hitap eden Sinan Akçıl önceki gün Bodrum Miya Beach de sahne aldı.
12.07.2022 Magazin
Ahmet Nur Çebi'den Fırat Aydınus açıklaması! 'Sinir uçlarımızla oynayan bir hakem'
Ahmet Nur Çebi'den Fırat Aydınus açıklaması! 'Sinir uçlarımızla oynayan bir hakem' Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk için hala ümitli olduğunu söyledi.
23.12.2021 Beşiktaş
'Yargı'da Engin’i gerçekten Ceylin mi öldürdü?
'Yargı'da Engin’i gerçekten Ceylin mi öldürdü? Gerek hikayesi gerekse izleyicilere yaşattığı ters köşeleriyle büyük beğeni toplayan Kanal D dizisi 'Yargı'nın son bölümünde, Engin’in öldürülmesi bomba etkisi yarattı. Cinayetin tek şüphelisinin Ceylin oluşu ise izleyicinin aklında soru işareti bıraktı.
20.12.2021 Televizyon
Müslüme neden öldü, otopsisi sonucu çıktı mı? Müslüme’nin dedesi babası çıktı, yörük bebeği kim öldürdü?
Müslüme neden öldü, otopsisi sonucu çıktı mı? Müslüme’nin dedesi babası çıktı, yörük bebeği kim öldürdü? MERSİN'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 2.5 yaşındaki yörük kızı Müslüme Yağal cinayetinde ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Peki, Yörük kızı Müslüme nasıl öldü, otopsi sonucu çıktı mı? Müslüme’yi kim öldürdü? Müslüme’nin dedesi babası mı?
26.11.2021 Gündem
Doğu Akdeniz'de Türkiye'siz bir denklem mümkün değil!
Doğu Akdeniz'de Türkiye'siz bir denklem mümkün değil! Eski çağlardan günümüze askeri, ticari, kültürel önemini korumuş olan Doğu Akdeniz havzası, bugün enerji paylaşım mücadelesinin odağında yer alan bir bölge konumunda. Bir yanda 82 milyonluk nüfusuyla bölgesel bir güç olan Türkiye, diğer yanda Arap ülkeleri ve İsrail, öte yanda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) ve Yunanistan üzerinden bölgeyi etki alanına çekmiş olan Avrupa Birliği (AB), en nihayetinde ise ABD ve Rusya özelinde küresel güçlerin bayrak gösterdiği jeopolitik bir çekim merkezi olan Doğu Akdeniz 2000'li yılların başından itibaren zengin doğalgaz rezervleri ile gündemdeki yerini aldı.
19.11.2019 Gündem
Adalet Bakanı Gül'den Yargı Reformu açıklaması
Adalet Bakanı Gül'den Yargı Reformu açıklaması Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Yargı Reformu Stratejisi ile ilgili olarak, "Çok gecikmeden bunun kanunları çıkacak, idarenin gerektirdiği tüm tedbirler çok hızlı bir şekilde alınacak" dedi.
31.05.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli: İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir
MHP Lideri Bahçeli: İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’daki İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumunda konuştu. Bahçeli, "İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir." dedi.
21.04.2019 Siyaset
Demirören Grubu'ndan İDDAA açıklaması
Demirören Grubu'ndan İDDAA açıklaması Türkiye alt liglerinde cumartesi günü oynanan 3 maçın oranlarının ters açılmasıyla başlayan karmaşa kafalarda soru işareti yarattı.
5.03.2019 Ekonomi
İran'da düşen uçağın sahibi Hüseyin Başaran: Pilotaj hatası gibi gözüküyor
İran'da düşen uçağın sahibi Hüseyin Başaran: Pilotaj hatası gibi gözüküyor İran'dan düşen uçağın sahibi iş adamı Hüseyin Başaran kazanın ardından ilk kez konuştu. Kazada kızını kaybeden Başaran, "Tam rapor çıkmadan konuşmak belki ters ama gelen ön bilgilere göre uçağın bir arızası olmadığı pilotajdan kaynaklanan bir düşme olduğu söyleniyor." dedi.
27.09.2018 Gündem
İkinci için eve dönüş 3 Temmuz!
İkinci için eve dönüş 3 Temmuz! Turnuva için geri sayım başladı, Mehmet Ayan E Grubu'nu masaya yatırdı.
11.06.2018 Arşiv
Güzellik oyunculukta rol göstermez
Güzellik oyunculukta rol göstermez Çağan Irmak’ın filmi Çocuklar Sana Emanet Hilal Altınbilek’in ilk sinema filmi. Oyuncu, filmin ve Irmak’ın kendisine uğur getirdiğini söylüyor.
24.03.2018 Arşiv
MHP aday göstermeyecek Erdoğan’ı destekleyecek
MHP aday göstermeyecek Erdoğan’ı destekleyecek Genel seçime ittifakla girmek için yasal düzenleme talep eden MHP lideri Bahçeli, “MHP ittifak olmazsa kendi partisi olarak milletvekilliği seçimlerine girer, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alır” dedi
8.01.2018 Siyaset
Dilmen'den flaş açıklamalar!
Dilmen'den flaş açıklamalar! NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
17.09.2017 Futbol
Ergin Ataman: Obradovic'i ben getirdim!
Ergin Ataman: Obradovic'i ben getirdim! Dobralığıyla bilinen Galatasaray Odeabank’ın koçu Ergin Ataman, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ataman, Fenerbahçe'nin koçu Obradovic'i Fenerbahçe'ye kendisinin getirdiğini söyledi.
3.01.2017 Galatasaray
Baba: Kızımı  öldürmüş olabilirler
Baba: Kızımı öldürmüş olabilirler 29 Ekim’de kaybolan 4 yaşındaki Nehir’in cesedi evine 40 metre mesafede bulundu...
13.03.2015 Yaşam
'G.Saray'da yolsuzluk varsa...'
'G.Saray'da yolsuzluk varsa...' Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Skytürk 360 TV'de yayınlanan Telegon programında Adnan Polat'ın Polat Otel'de yaptığı basın toplantısındaki sözlerine yanıt verdi.
15.12.2014 Galatasaray
'F-16’dan sonra bu uçağın kokpiti uzay mekiği gibi'
'F-16’dan sonra bu uçağın kokpiti uzay mekiği gibi' Üç ay önce Hava Kuvvetleri’nden ayrılarak Türk Hava Yolları’na geçen Solotürk ekibinin komutanı 38 yaşındaki Binbaşı Yalın Ahbab, görevini Yüzbaşı Yusuf Kurt’a teslim etti...
11.04.2014 Arşiv
"G.Saray'ın değerlerine yakışmadı"
"G.Saray'ın değerlerine yakışmadı" Şansal Büyüka: "Ünal Aysal, Terim krizini iyi yönetemedi. Türk sporunda son zamanlarda gördüğümüz en hoyrat, en sevimsiz ayrılık oldu bu. Galatasaray’ın değerlerine yakışmadı. Fatih hoca buna layık bir isim değildi"
2.10.2013 Futbol
Suikastlar kimin işi?
Suikastlar kimin işi? Örgüt içi infaz mı derin suikast mı barışa balta mı?
29.09.2021 Gündem
6 harfli aşk futbol başlıyor!
6 harfli aşk futbol başlıyor! 55. sezon bugün start alırken yazarımız Güntekin Onay, ligin durumunu değerlendirdi
17.08.2012 Futbol