Teröristler Yakalandı

Teröristler Yakalandı

Son dakika teröristler yakalandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teröristler yakalandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teröristler yakalandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teröristler Yakalandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teröristler yakalandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 537 teröristler yakalandı haberi bulunmuştur. Tüm teröristler yakalandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı teröristler yakalandı
Saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı teröristler yakalandı MİT ve Emniyetin ortak operasyonuyla Türkiye'deki sinagog ve kiliselerle Irak Büyükelçiliğine saldırı hazırlığındaki 3'ü terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusu 32 şüpheli yakalandı
29.12.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Her aşamada desteğimizi sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Her aşamada desteğimizi sürdüreceğiz Adıyamanlı depremzedeler, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine büyük ilgi gösterdi. Bakan Mehmet Özhaseki, “Depremden en çok etkilenen illerimizden Adıyaman’da da vatandaşlarımız ‘Yerinde Dönüşüm’ projemize yoğun ilgi gösteriyorlar. Adıyaman’da da ev ve iş yerlerini yerinde dönüştürmek isteyen vatandaşlarımızın yanındayız. Ev ve işyerlerini tamamlanıp teslim edilene kadar her aşamada Bakanlık olarak desteğimizi ve denetimlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.
26.07.2023 Gündem
İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı
İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul’da sansasyonel eylem arayışında oldukları belirlenen 2 PKK'lı teröristin yakalandığı bildirildi.
26.07.2023 Gündem
Bakan Soylu: Örgütün talimatı teröristin öldürülmesi yönündeydi
Bakan Soylu: Örgütün talimatı teröristin öldürülmesi yönündeydi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Amerika Birleşik Devletleri'ne teröre verdiği destek nedeniyle tepki göstererek, "ABD Büyükelçiliğinin taziye dilemesini kabul etmiyoruz, reddediyoruz. Terör bölgelerini besleyen bu anlayışa kendi senatolarından para gönderen bir devletle bizim müttefikliğimiz elbette ki tartışılmalıdır" dedi.
14.11.2022 Siyaset
Türkiye'ye sızmaya çalışan teröristler yakalandı
Türkiye'ye sızmaya çalışan teröristler yakalandı Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, yasa dışı yollarla Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 3 DEAŞ ile 2 PKK üyesinin yakalandığını açıkladı.
25.11.2021 Gündem
MSB duyurdu! FETÖ ve DEAŞ'lı teröristler yakalandı
MSB duyurdu! FETÖ ve DEAŞ'lı teröristler yakalandı Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, 2'si FETÖ, 1'i DEAŞ terör örgütü mensubu toplam 7 kişinin sınırda yakalandığını duyurdu.
20.11.2021 Gündem
Saldırı hazırlığındaki teröristler yakalandı
Saldırı hazırlığındaki teröristler yakalandı Son dakika haberi... Diyarbakır'da eylem hazırlığında olan R.E. ve M.F. adlı 2 şüphelinin 2 adet el bombasıyla tutuklandığı bildirildi.
16.11.2021 Gündem
Eylem görüntülerinde yer alan DEAŞ'lı teröristler yakalandı
Eylem görüntülerinde yer alan DEAŞ'lı teröristler yakalandı Sakarya'da, polis operasyonuyla terör örgütü DEAŞ’ın eylemleri sırasında çekilen videolarda yer alan, Suriye ve Irak uyruklu 4 terörist yakalandı.
28.04.2021 Gündem
PKK'lı teröristler yöntem değiştirdi! Eşofmanda, sigarada...
PKK'lı teröristler yöntem değiştirdi! Eşofmanda, sigarada... Mardin polisi ve MİT’in çalışması sonucu, Türkiye’ye yasa dışı yollarla giren terör örgütü PKK'lı 3 kişi yakalandı. Suriye uyruklu 2 teröristin yapılan üst aramasında paketteki sigaraların içinde bomba ateşlemekte kullanılan, el yapımı 11 elektrikli kapsül, giydikleri eşofman altının lastik kısmında, canlı bomba örgüt üyelerinin kullandığı saniyeli ve infilaklı 2 patlayıcı fitili ele geçirildi. 1’i Türk vatandaşı olan 3 terörist, tutuklandı. Daha önceki operasyonda ayakkabı tabanında el yapımı plastik patlayıcı ele geçirilmesinin ardından PKK/KCK-YPG/PYD terör örgütü üyelerinin yöntem değiştirdiği belirtildi.
11.02.2021 Gündem
Hatay Valiliği: 11 bombalı eylemi gerçekleştiren teröristler yakalandı
Hatay Valiliği: 11 bombalı eylemi gerçekleştiren teröristler yakalandı Araç yakma ve 11 bombalı eylemi gerçekleştiren YPG/PKK terör örgütü mensubu 7 zanlı, Suriye'nin Afrin bölgesinde 2 hücre evine yapılan operasyonda yakalandı.
16.06.2020 Gündem
Barış Pınarı bölgesinde 5 terörist gizlendikleri evlerde yakalandı
Barış Pınarı bölgesinde 5 terörist gizlendikleri evlerde yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, Tel Abyad'da eylem hazırlığında olan 5 teröristin komandoların eş zamanlı düzenlediği operasyonla gizlendikleri evlerde sağ olarak yakalandıklarını duyurdu.
27.01.2020 Gündem
Eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı!
Eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı! Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde eylem hazırlığındaki bölücü terör örgütü mensubu 3 PKK'lı terörist hava destekli operasyonla etkisiz hale getirildi.
25.11.2019 Gündem
Cumhuriyet Bayramı'nı kana bulayacaklardı! DEAŞ'lı teröristler yakalandı
Cumhuriyet Bayramı'nı kana bulayacaklardı! DEAŞ'lı teröristler yakalandı İstanbul'da Cumhuriyet bayramı etkinlikleri sırasında sansasyonel eylem hazırlığında oldukları iddia edilen DEAŞ üyesi 4 kişi gözaltına alındı. Diğer operasyonda ise 7'si yabancı uyruklu 10 kişi gözaltına alındı. Mersin'de düzenlenen operasyon da da 5 DEAŞ'lı yakalandı. Şüphelilerin öldürülen DEAŞ elebaşı Ebubekir El Bağdadi için eylem hazırlığı yaptıkları ileri sürüldü.
29.10.2019 Gündem
MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK'lı 2 terörist yakalandı
MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK'lı 2 terörist yakalandı Mardin'de MİT ve emniyetin gerçekleştirdiği operasyonda, metropollere bombalı saldırı için gönderilen PKK'lı 2 terörist yakalandı.
12.09.2019 Gündem
Diyarbakır'da teröristler yakalandı!
Diyarbakır'da teröristler yakalandı! Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda yakalanan 2 terörist tutuklandı.
9.09.2019 Gündem
Azez'i kana bulamaya çalışan teröristler yakalandı
Azez'i kana bulamaya çalışan teröristler yakalandı Suriye’de Fırat Kalkanı ile Zeytin Dalı Harekat Bölgelerini kana bulamak isteyen teröristler yakalandı.
9.08.2019 Dünya
Diyarbakır'da 2 terörist yakalandı!
Diyarbakır'da 2 terörist yakalandı! Diyarbakır'da PKK'ya silah ve eleman temin eden 2 terörist yakalandı. Gözaltına alınan 2 terör örgütü PKK mensubu, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.
23.07.2019 Gündem
Suriye sınırında PYD/PKK'lı 4 terörist yakalandı
Suriye sınırında PYD/PKK'lı 4 terörist yakalandı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yurda girerken yakalanan teröristler, sorgu için İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.
23.06.2019 Gündem
Bedirhan bebek ve annesini şehit eden teröristler yakalandı!
Bedirhan bebek ve annesini şehit eden teröristler yakalandı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, Nurcan Karakaya ve bebeği Bedirhan Karakaya ile bir uzman çavuş ve 3 güvenlik korucusunun şehit edilmesi olaylarına karıştığı belirlenen terörist ve bu kişiyi evinde saklayan 3 zanlı yakalandı. Öte yandan PKK'lı terörist Metin Daşdemir ile eylemi gerçekleştirdiği parmak izinden tespit edilen terörist Evin Sevim'in, Diyarbakır'da operasyonla yakalandığı bildirildi.
11.05.2019 Gündem
Hakkari'deki bombalı saldırının faili teröristler yakalandı
Hakkari'deki bombalı saldırının faili teröristler yakalandı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 19 askerin yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren 4 terörist yakalandı.
10.05.2019 Gündem
7 yıldır aranan teröristler yakalandı!
7 yıldır aranan teröristler yakalandı! Hakkında yakalanma kararı bulunan 1’i kadın 4 PKK’lı terörist, İstanbul, Malatya ve Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonla yakalandı.
21.09.2018 Gündem
Yüzlerine tükürmek için Hatay’a gittim
Yüzlerine tükürmek için Hatay’a gittim Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nı şehit eden PKK’lı teröristler MİT’in düzenlediği operasyonla yakalanarak Hatay’a getirildi.
17.09.2018 Gündem
Suriye'den Türkiye'ye saldırı için gönderilen teröristler yakalandı
Suriye'den Türkiye'ye saldırı için gönderilen teröristler yakalandı Mardin’de, Suriye’den Türkiye’ye metropollerde eylem yapmak amacıyla girdiği belirlenen 2’si kadın 3 terörist yakalandı. Teröristlerden erkek olanın bomba eğitimi aldığı belirlendi.
14.09.2018 Gündem
Son dakika: Şırnak'ta PKK'ya bir darbe daha! O teröristler yakalandı
Son dakika: Şırnak'ta PKK'ya bir darbe daha! O teröristler yakalandı Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından istihbari bilgi üzerine Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesi Çukuryayla mevkinde düzenlenen operasyonda 2 PKK’lı terörist sağ olarak ele geçirildi.
26.08.2018 Gündem
Suriye sınırında 2 terörist yakalandı
Suriye sınırında 2 terörist yakalandı Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Suriye sınırından yurda giriş yapan terör örgütü PYD/PKK'lı 2 terörist yakalandı.
13.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teröristler Yakalandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teröristler yakalandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.