Terör Saldırıları

Terör Saldırıları

Son dakika terör saldırıları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör saldırıları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör saldırıları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Saldırıları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör saldırıları gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.139 terör saldırıları haberi bulunmuştur. Tüm terör saldırıları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, şehit aileleri ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ'den PKK'ya tüm terör örgütleriyle verdiğimiz mücadele milli bir şahlanıştı. 21 yılda her alanda hayata geçirdiğimiz reformlarla milli şahlanışın altyapısını güçlendirdik" dedi.
11.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, kaç saat sürüyor, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı?
Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, kaç saat sürüyor, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı? Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Beştepe'de toplandı. Gündemde, enflasyonla mücadele, Mısır'a 12 yıl sonra yapılacak ziyaret, Milli Savunma Bakanı ve MİT Başkanı'nın Irak temasları ile ABD'den F-16 tedarik süreci olacak. Atama bekleyen öğretmenlerin durumunun da kabine toplantısında ele alınması bekleniyor. Peki, Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi, cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, Kabine Toplantısı ne zaman bitecek?
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine katıldı. Erdoğan, "Defne Hastanesi ile ilgili ne dediler? 'Yok öyle bir şey' dediler. Ne oldu, Defne'yi yaptık mı? Yaptık. Açılışını bizzat bu kardeşiniz, bakanıyla tüm ekibiyle gerçekleştirdi mi? Gerçekleştirdi. Çünkü biz yalan üzerine hiçbir zaman hakikati bina etmedik. Bu hususta vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletlerine ve bize güvensin. Kimsenin hakkı yerde kalmayacak, kimse mağdur olmayacak" dedi.
3.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En büyük başarımız şimdiye kadar ülkemizi sıcak çatışmaların tarafı yapmamak ve istikrarsızlık ateşinin ülkemize sirayet etmesine izin vermemek olmuştur. Tam tersine uyguladığımız dengeli, ilkeli ve soğukkanlı politikalarla Türkiye’yi krizlerin çözümünde anahtar ülke konumuna getirdik" dedi.
4.11.2023 Gündem
Biden'dan İsrail'e tam destek! Dünyaya canlı yayında ilan etti
Biden'dan İsrail'e tam destek! Dünyaya canlı yayında ilan etti ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'e gerçekleştirdiği ziyaret sonrası ulusa seslendi. Biden 'İsrail'e yapılan saldırılar Ukrayna'daki vahşetin yankısı' diyerek daha önce görülmemiş bir destek paketini kongreye sunacağını açıkladı.
20.10.2023 Dünya
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye teröre teslim olmayacaktır
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye teröre teslim olmayacaktır TBMM'nin 28. dönem 2. yasama yılı gerçekleşiyor. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis Genel Kurulu'ndaki konuşmasında, 'Türkiye teröre asla teslim olmayacak. Teröristlerin 1 Ekim'i seçmesi manidardır.' dedi.
1.10.2023 Gündem
ABD duyurdu: DEAŞ lideri Usame El Muhacir'i öldürdü
ABD duyurdu: DEAŞ lideri Usame El Muhacir'i öldürdü ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Usame el-Muhacir adlı DEAŞ terör örgütü liderinin Suriye’nin doğusunda, 7 Temmuz'da düzenlenen saldırıyla öldürüldüğünü duyurdu.
9.07.2023 Dünya
Rusya'dan İHA saldırısı açıklaması: ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmazdı
Rusya'dan İHA saldırısı açıklaması: ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmazdı Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, başkent Moskova'ya düzenlenen İHA saldırılarının ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmayacağı öne sürülerek, “ABD ve uyduları, Kiev tarafından yürütülen terör eylemlerinin hazırlanmasında ve uygulanmasında suç ortağı” ifadelerine yer verildi.
4.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." dedi. İsveç'te çirkin saldırıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı hepimizi öfkelendirdi, bu bir nefret suçu. Bu sapkınlığın, bırakın fikir özgürlüğünü en temel insani değerlerle bağdaşması mümkün değildir. Bu nefret suçunun polis korumasında işlenmesi daha vahimdir." ifadelerini kullandı.
3.07.2023 Gündem
Eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı terörist yakalandı!
Eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı terörist yakalandı! Türkiye'de eylem hazırlığındaki DEAŞ’lı terörist A.H. İstanbul'da yakalandı. Evinde bomba yapımında kullanılan malzeme ele geçirilen şüphelinin daha önce Türkiye’de yapılan terör saldırılarıyla ilgili araştırma yaptığı tespit edildi.
23.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Millet İttifakı'na eleştiren Erdoğan, "Bu masa müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama onun görevi mutfakta video çekmek, kalp yapmak." dedi. Öte yandan Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşa uygun fiyatla verileceğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; sözde Ermeni Soykırımını destekleyen ülkelere tepki göstererek, "Tarihi; Türkiye'yi suçlayıcı siyasi açıklamalarla yeniden yazılamayacağı bilinmeli ve bu görüşte olanlar dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır. Bizim utanılacak bir tarihimiz yok çok şükür" dedi.
27.04.2023 Gündem
Bakan Akar: Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildi
Bakan Akar: Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyinde Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı üs bölgelerine gerçekleştirilen terör saldırıları ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Akar Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildiğini 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
17.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Türkiye Yüzyılı vizyonuna doğru yürüyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Türkiye Yüzyılı vizyonuna doğru yürüyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekilleri ile iftar programında konuştu. Erdoğan, 14 Mayıs'la ilgili çarpıcı bir mesaj vererek, "Türkiye Yüzyılı vizyonuna doğru yürüyeceğiz" dedi. Erdoğan konuşmasında "Bir anda evleri yuvaları yıkılan depremzedelerimize 1 yıl içinde yapacağımız 319 bin konut ve köy eviyle şehirlerimizi ayağa kaldırma sözümüzü yine veriyoruz" diye konuştu.
3.04.2023 Gündem
Atilla Gökçe: Yılmaz Vural kötü haberi aldıktan sonra hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor
Atilla Gökçe: Yılmaz Vural kötü haberi aldıktan sonra hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan Malatya'da 28 yaşındaki kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın naaşına ulaşılmasının ardından usta yazarlardan Atilla Gökçe'nin 'Yılmaz Vural hala uyuyamıyor hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor' yazısı okuyucuları derinden üzdü.
9.02.2023 Futbol
Milli yas ne demek? Bayraklar neden yarıya indirilir?
Milli yas ne demek? Bayraklar neden yarıya indirilir? Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası Türkiye yasa boğuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'de 7 gün süreyle milli yas ilan etti. Peki milli yas ne demek? Milli yas ilan edilince ne olur? İşte detaylar...
6.02.2023 Gündem
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'ya ait insansız hava aracı (İHA) üretim tesislerini vurduklarını duyurdu.
1.01.2023 Dünya
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den yeni yıl kutlama mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den yeni yıl kutlama mesajı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Demokrasi 2023’ün yol haritasını net olarak çizecek, millet iradesi kararını tayin edecek, zafer Türk milletine mensubiyet duyan Türkiye sevdalılarının hanesine yazılacaktır” ifadelerini kullandı.
31.12.2022 Gündem
18 Aralık Göçmenler Günü kutlu olsun! Dünya Göçmenler Günü neden kutlanıyor?
18 Aralık Göçmenler Günü kutlu olsun! Dünya Göçmenler Günü neden kutlanıyor? Yerinden edilme, insanlığa karşı suçlar, savaşlar, istikrarsızlık, ekonomik krizler, mübadeleler, doğal afetler, maddi ve sosyal koşullarını iyileştirmek amacıyla tarih boyunca göçler meydana gelmiş, doğduğu yerden uzakta yaşam kuranlara göçmen adı verilmiştir. Her yıl artan göçler ve bunun sonucunda doğan göçmenlik olgusu nedeniyle görmezden gelinemeyen bu durum nedeniyle 18 Aralık günü, Birleşmiş Milletler tarafından resmi olarak 2000 yılında “Uluslararası Göçmenler Günü” olarak kabul edildi. Peki, Dünya Göçmenler Günü neden kutlanıyor? İşte 18 Aralık Göçmenler Günü ile ilgili bilgiler ve detaylar…
18.12.2022 Gündem
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması!
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması! Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na dair yayınlanan bildiride, “Terörün her türlüsünü ve tezahürünü kınıyor ve son dönemde yaşanan korkunç terör saldırıları sonrasında hayatını kaybedenlerin yasını tutan Türkiye ile dayanışma içindeyiz” denildi.
29.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Kimse müsamaha beklemesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Kimse müsamaha beklemesin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan MİLGEM Projesi Kapsamında İnşa Edilen Üçüncü Geminin Denize İniş, Açık Deniz Karakol Gemisi Projesi Birinci Gemisi Blok Kızağa Koyma ve İkinci Gemisi Sac Kesim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "DEAŞ'la mücadele kisvesi altında bölücü örgütün Suriye uzantısına silaha boğanlar bize ders veremez. İnsanlık düşmanlarından döktükleri her damla kanın hesabını soruyoruz, soracağız. Kimse bizden teröristlere karşı müsamaha göstermemizi beklemesin" ifadelerini kullandı.
25.11.2022 Siyaset
İsveç Başbakanı Kristersson: Türkiye, kendisini terör saldırılarına karşı koruma hakkına sahip
İsveç Başbakanı Kristersson: Türkiye, kendisini terör saldırılarına karşı koruma hakkına sahip İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Türkiye'nin teröre karşı kendini savunma hakkına sahip olduğunu ifade ederek, “Terörle ilgili faaliyetlere katılan ve onları finanse edenler İsveç'i değil, Türkiye'yi hedef alıyor” dedi.
24.11.2022 Dünya
NATO 4. Madde nedir? NATO'nun 5. maddesi devreye girer mi, girerse ne olur? NATO'nun 4. ve 5. Maddesi ne diyor?
NATO 4. Madde nedir? NATO'nun 5. maddesi devreye girer mi, girerse ne olur? NATO'nun 4. ve 5. Maddesi ne diyor? Polonya'nın Przewodow köyüne düşen füze NATO’yu harekete geçirdi. Kaynağı bilinmeyen füzenin nereden geldiği belirlenmeye çalışılırken NATO, 4. Maddeyi harekete geçrime seçeneğini gözden geçiriyor. Rusya, Polonya toprağına düşen füzelerle ilgisi olmadığını savunsa da ABD yetkilileri, füzenin Ukrayna’dan geldiğini belirtiyor. Peki, NATO 4. Madde nedir? NATO'nun 4. maddesini harekete mi geçiriyor? NATO'nun 4. ve 5. Maddesi ne diyor? NATO'nun 5. maddesi devreye girer mi? İşte detaylar…
16.11.2022 Dünya
Putin, eski mahkumların cepheye gönderilmesine yönelik kararname imzaladı
Putin, eski mahkumların cepheye gönderilmesine yönelik kararname imzaladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kısmi seferberlik kanununun kapsamını genişletmeye yönelik imzaladığı kararnameyle eski mahkumların Ukrayna'da savaşmaya gönderilmesine karar verdi.
7.11.2022 Dünya
Zelenskiy: Rusya'nın enerji sistemlerimizi vurması nedeniyle Avrupa'ya enerji akışını askıya aldık
Zelenskiy: Rusya'nın enerji sistemlerimizi vurması nedeniyle Avrupa'ya enerji akışını askıya aldık Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Enerjiden Sorumlu Üyesi Kadri Simson'ın, Ukrayna ziyareti sırasında açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın, Ukrayna'nın enerji altyapısına yaptığı saldırılar nedeniyle Avrupa'ya enerji akışını durdurduklarını söyledi.
1.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Terör Saldırıları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör saldırıları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.