Terör Mağduru

Terör Mağduru

Son dakika TERÖR MAĞDURU haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TERÖR MAĞDURU ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TERÖR MAĞDURU haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Mağduru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör mağduru gelişmeleri de dahil olmak üzere 349 terör mağduru haberi bulunmuştur. Tüm terör mağduru haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz 700 bin kamu işçisinin zam pazarlığında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri'nde zam oranını açıkladı. Erdoğan Yüzde 45 zam yapıyoruz. En düşük kamu işçisi ücreti 15 bin TL olacak" dedi. Asgari ücret artışından memur ve emekli maaş zammına çalışmaların devamının geleceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuzda enflasyon farkı ve refah payına dayanan hazırlıklarımız var." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Başarır ve Türkkan hakkında, dokunulmazlığın kaldırılması kararı
Başarır ve Türkkan hakkında, dokunulmazlığın kaldırılması kararı TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar aldı.
31.01.2023 Gündem
DSİ personel alımı 2022! KPSS şartı aranmıyor! Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?
DSİ personel alımı 2022! KPSS şartı aranmıyor! Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? DSİ (Devlet Su İşleri) kamu personel alımı yapıyor. Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı başvuruları 19 Eylül’de başladı, 23 Eylül’de sona eriyor. Peki, Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? İşte DSİ personel alımı detayları…
19.09.2022 Personel Alımı
Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor! İşte başvuru şartları!
Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor! İşte başvuru şartları! Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Atatürk Orman Çiftliği işçi, ÖSYM ise, Ölçme ve Yerleştirme Merkezi uzman yardımcısı alacak. Peki, Başvurular nasıl yapılır? Atatürk Orman Çiftliği işçi alımı ve ÖSYM personel alımı başvuru şartları!
15.11.2021 Personel Alımı
Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar ödenecek?
Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar ödenecek? Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, ne kadar? Kurban Bayramı yaklaştıkça ikramiye hakkında yapılan araştırmalar da artıyor. Ödemelerin hesaplara yatacağı tarih ve verilecek tutar sabırsızlıkla bekleniyor. Kurban Bayramı ikramiyesi detayları…
28.06.2021 Emekli
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira...
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu zam, iyileştirme ve erken ödeme müjdesi geldi. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. 13 milyon emekliyi çok yakından ilgilendiren kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Bayram ikramiyesinin yatırılacağı tarih belli oldu. Emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşların yararlandığı bayram ikramiyesinde bu yıl bir ilk yaşanacak. İkramiyeler enflasyon oranında zamlı ödenecek. Üstelik emekliler bu yıl ikramiyeleri bayramdan 1 hafta, önce alacak. Eğer son açıklanan yüzde 16.19 yıllık enflasyon baz alınırsa ikramiye 162 lira artışla 1.162 liraya yükselecek.
12.04.2021 Emekli
Emeklilerin bayram ikramiyelerine zam! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu, tarih belli oldu...
Emeklilerin bayram ikramiyelerine zam! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu, tarih belli oldu... Milyonlarca emekli vatandaş merakla bekliyordu. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Bayram ikramiyesinin yatırılacağı tarih belli oldu. Emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşların yararlandığı bayram ikramiyesinde bu yıl bir ilk yaşanacak. Şu ana kadar her sene iki kez bin liralık ödeme alanlar vatandaşların emekli ikramiyesinde ödenen miktara enflasyon oranında zam yapılacak. Erdoğan "Yaklaşık 3 yıl önce emeklilerimize bayramlarda biner lira ikramiye ödeme sözü vermiş, bu uygulamayı hemen başlatmıştık. Enflasyon oranında artış yapılan bayram ikramiyelerinin ramazandaki ilk ödemesini mayıs başında, Kurban Bayramı ödemesini de temmuz ortasında gerçekleştireceğiz" dedi.
11.04.2021 Siyaset
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İkramiyeye zam var mı, ne kadar hesaplara yatacak?
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İkramiyeye zam var mı, ne kadar hesaplara yatacak? Emekliler sabırsızlıkla emekli bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi bekliyor. Raman ayına az bir süre kala, 2018 yılından beri verilen emekli ikramiyeleri hakkındaki aramalar arttı. Emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak, ne kadar ödenecek?
9.04.2021 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Başardığı için kuduruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Başardığı için kuduruyorlar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi'ne katılırken, buradan Hakkari ve Nevşehir il kongrelerine de canlı bağlantıyla seslendi. Erdoğan, "CHP eski bakanımız Albayrak'ı ve şahsımı hedef alıyor bu iş özellikle ailemize saldırı boyutuna varınca ağızlarının payını vermek bize vacip oldu. Türkiye'nin son dönemde enerji alanında attığı adımların temelinde Berat Bey'in bakanlığı döneminde yaptığı stratejiler yer alıyor. Bunu başardığı için kuduruyorlar." dedi.
22.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yerli ve millisini kuracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yerli ve millisini kuracağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği 2019 Yılı Medya Oscar Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, 'Türkiye'nin verisi Türkiye'de kalmalı' diyerek başlattılan çalışmalarda önemli mesafe alındığının altını çizerek "Son dönemde bazı uluslararası şirketlerin de içinde yer aldığı skandallar bu konuda dikkatli olmamız gerektiğini göstermiştir. Yerli ve milli altyapımızın gücünü arzu ettiğimiz seviyeye çıkartacağımıza inanıyorum, inşallah yerlisini, millisi biz de kuracağız." dedi.
13.01.2021 Gündem
Kamu sektöründe eski hükümlü çalıştırma oranı yüzde kaç?
Kamu sektöründe eski hükümlü çalıştırma oranı yüzde kaç? Eski hükümlülerin istihdama kazandırılması amacıyla, kamunun belli oranda eski hükümlü çalıştırma zorunluluğu bulunuyor. Belli sayıda işçi çalıştıran iş yerleri, bünyelerinde eski hükümlü, terör mağduru ya da özürlü çalıştırmak zorunda. Dolayısıyla eski hükümlüler kamuda çalışma oranlarını sorguluyor. Peki, Kamu sektöründe eski hükümlü çalıştırma oranı yüzde kaç?
8.01.2021 Çalışma Hayatı
Elektrik Üretim Anonim Şirketi TMY personel alımı yapılacak! EÜAŞ personel alımı başvuru şartları nelerdir?
Elektrik Üretim Anonim Şirketi TMY personel alımı yapılacak! EÜAŞ personel alımı başvuru şartları nelerdir? EÜAŞ personel alımı yapacağını duyurdu. Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğüne (EÜAŞ) 6 Eski Hükümlü/TMY Daimi İşçi alımı yapılacağı duyuruldu. EÜAŞ tarafından yayınlanan personel alım ilanında adaylardan aranan başvuru şartları da açıklandı. EÜAŞ personel alımı hakkında merak edilenler…
12.02.2020 Personel Alımı
MEB açıkladı! Kadroya geçen taşeron işçiler ne kadar zam aldı? 2020 zam miktarı ne?
MEB açıkladı! Kadroya geçen taşeron işçiler ne kadar zam aldı? 2020 zam miktarı ne? Milli Eğitim Bakanlığı, KHK ile kadroya geçirilen taşeron işçilerin ücret zamlarını açıkladı. Peki, 2020 taşeron işçilerin zam miktarı ne kadar? Yüzde kaç oranında artış yapılacak? Kimler bu zamdan yararlanacak? 2020 taşeron maaşı ne kadar olacak?İşte detaylar…
Gözyaşları içinde okudu: Hayatımın en zor konuşmasıydı
Gözyaşları içinde okudu: Hayatımın en zor konuşmasıydı Terör örgütü YPG/PKK'nın Nusaybin'de gerçekleştirdiği saldırı sonucunda babasını kaybeden TRT Kürdi muhabiri Gülay Demir, Fransa'da düzenlenen 'Uluslararası Terör Kurbanları Kongresi'nin kapanış töreninde manifestoyu gözyaşları içinde okudu. Demir, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sesim titredi Babam... Yüreğim titredi, hayatımın en zor konuşmasıydı. Seni çok özlüyorum babam..." ifadelerini kullandı.
23.11.2019 Dünya
Teröristlerin mağdur ettiği Nusaybinliller için seferber oldular
Teröristlerin mağdur ettiği Nusaybinliller için seferber oldular Mardin'de emlakçılar, Suriye'nin Kamışlı kentindeki PKK/YPG'lilerin havan ve roket ile düzenledikleri saldırılar nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan Nusaybinlilere kirasız ve komisyonsuz ev tahsis ediyor.
14.10.2019 Gündem
Devlet Cizre'de terörün izini sildi!
Devlet Cizre'de terörün izini sildi! Şırnak'ın Cizre ilçesinde çukur kazıp barikat kuran, patlayıcı tuzaklayan PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonunun 11 Şubat 2016'da sona ermesinin ardından devlet ilçede terörün izlerini sildi.
11.02.2019 Gündem
Hangi işverenlerin engelli işçi çalıştırma zorunluluğu vardır?
Hangi işverenlerin engelli işçi çalıştırma zorunluluğu vardır? İşverenler, hangi şartlar dahilinde engelli, terör mağduru ya da eski hükümlü çalıştırma zorunlulukları olduğunu merak ederken, bu şekilde yapılan istihdamın toplam işçi sayısına oranının ne olması gerektiğini de öğrenmek istiyor. İşte yasaya göre engelli işçi çalıştırmak zorunda olan iş yerlerinin taşıması gereken koşullar...
3.02.2019 Kobi
İş yerlerinin özürlü, eski hükümlü ve terör mağduru çalıştırma zorunluluğu var mıdır?
İş yerlerinin özürlü, eski hükümlü ve terör mağduru çalıştırma zorunluluğu var mıdır? İşverenler, belli sayıda işçi çalıştıran iş yerleri için, bünyelerinde eski hükümlü, terör mağduru ya da özürlü çalıştırmak zorunluluğu konusundaki detayları merak ediyor. Peki iş yerleri hangi oranlarda eski hükümlü, özürlü ve terör mağdurunu istihdam etmeliler? İş Kanunu'na göre mecbur tutulan rakamlar nelerdir, bu kişiler nasıl çalıştırılacaktır? İşte detaylar...
17.01.2019 Kobi
PKK'nın tahrip ettiği Sur'daki değişim göz kamaştırdı
PKK'nın tahrip ettiği Sur'daki değişim göz kamaştırdı Diyarbakır'da, PKK'lı teröristlerin 3 yıl önce gerçekleştirdikleri saldırılarla virane hale gelen tarihi Sur ilçesi, devletin 2 milyar lira kaynakla yürüttüğü çalışmalar sayesinde yenilendi.
24.10.2018 Gündem
Bakan Gül'den hakim, savcı ve avukatlar için bedelli askerlik açıklaması
Bakan Gül'den hakim, savcı ve avukatlar için bedelli askerlik açıklaması Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, hakim, savcı ve avukatların bedelli askerlik uygulamasından faydalanabilmeleri için çalışma yürüttüklerini belirterek, "Hakim, savcıların bedelli askerlikle ilgili 'Adli tatilde bu hakkımızı kullanalım' diye bir talepleri oldu. Biz de Milli Savunma Bakanlığı'na bu yöndeki talebimizi ilettik." dedi.
8.10.2018 Gündem
Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Söz yeni sezon fragmanı
Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Söz yeni sezon fragmanı Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Star TV ekranından yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Söz yeni sezon fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Meriç Aaral gibi birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı Söz dizisi ne zaman başlayacak?
11.09.2018 Gündem
Ünlü oyuncu 'Söz'de!
Ünlü oyuncu 'Söz'de! Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği 'Söz'ün oyuncu kadrosuna, yeni sezonda sürpriz bir isim dahil oldu. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle dikkat çeken ‘Söz’de, Deniz Baysal, sürpriz bir karaktere hayat verecek
3.09.2018 Televizyon
Dar gelirliye 25 milyar liralık sosyal yardım
Dar gelirliye 25 milyar liralık sosyal yardım Dezavantajlı kesimlere yardıma koşan hükümet, gıda, şartlı nakit ve sağlık yardımlarıyla 25 milyarlık kaynağı vatandaşlara aktardı. Türkiye 16 yıllık yardım programlarıyla yoksulluğu en çok azaltan ülke oldu.
23.07.2018 Ekonomi
Terör mağduru Afrinliler Türkiye'de mutlu
Terör mağduru Afrinliler Türkiye'de mutlu Başbakan Binali Yıldırım'ın, bölgede teröristlerin temizlenmesinin ardından 350 bin Afrinlinin topraklarına döneceğini açıklamasının ardından gözler Türkiye'deki Afrinlilere çevrildi. PKK’nın baskısından kaçtıklarını belirten Afrinli Aziz Hıdır, “Çocuklarımı PKK’ya vermemek için kaçtım. Eğer Türk askeri isterse 15 yaşındaki oğlumu gönderirim” dedi.
26.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör Mağduru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör mağduru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.