Teog Sınavı Ne Zaman

Teog Sınavı Ne Zaman

Son dakika teog sınavı ne zaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teog sınavı ne zaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teog sınavı ne zaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teog Sınavı Ne Zaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teog sınavı ne zaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 teog sınavı ne zaman haberi bulunmuştur. Tüm teog sınavı ne zaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
TEOG sınavı ne zaman?
TEOG sınavı ne zaman? TEOG sınavının 2. dönem sınavlarının ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. MEB'in 8. sınıf öğrencileri için düzenlediği TEOG sınavı yakın zamanda düzenlenecek. İşte TEOG ile ilgili tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
TEOG sınavı ne zaman yapılacak?
TEOG sınavı ne zaman yapılacak? Temel eğitimden orta öğretime geçiş sınavı olan TEOG'un ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği TEOG sınavı için az bir zaman kaldı. İşte TEOG sınavına dair merak edilen tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
TEOG için geri sayım başladı! (Sınavlar ne zaman yapılacak?)
TEOG için geri sayım başladı! (Sınavlar ne zaman yapılacak?) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş(TEOG) sınavının gerçekleştirileceği tarih yaklaştı. TEOG sınavı ne zaman yapılacak? Sınav öncesi öğrenciler nelere dikkat etmelidirler? Sınav ile ilgili tüm detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
TEOG sınavı ne zaman yapılacak?
TEOG sınavı ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirileceği tarih ilan edilen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarının ne zaman yapılacağı öğrenciler tarafından merak ediliyor. TEOG sınav ne zaman yapılacak? Sınav ile ilgili tüm detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
2017 TEOG sınavı ne zaman yapılacak?
2017 TEOG sınavı ne zaman yapılacak? Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş(TEOG) sınavı öncesinde, sınava girecek öğrenciler tarafından çalışmalar devam ediyor. Peki 2017 TEOG sınavı ne zaman yapılacak? Sınavda hangi konulardan sorular çıkacak? Sınav ile ilgili gelişmeler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
TEOG sınavı ne zaman? TEOG sınavında dikkat edilmesi gerekenler!
TEOG sınavı ne zaman? TEOG sınavında dikkat edilmesi gerekenler! Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren TEOG sınavı ne zaman? Temel Eğitimden Orta Öğretime geçiş ikinci dönem sınavlarının başlamasına çok kısa bir süre kaldı! Milli Eğitim bakanlığınca düzenlenen TEOG Sınavı'nın ne zaman yapılacağı büyük merak konusu oldu! Peki TEOG sınavı ne zaman? Sınavda dikkat edilmesi gerekenler neler? Merak edilen tüm detayları sizin için derledik!
25.04.2016 Eğitim
TEOG sonuçları açıklandı
TEOG sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında, 8'inci sınıf öğrencilerinin girdiği birinci dönem merkezi ortak sınavların sonuçları açıklandı. Öğrenciler, sınav sonuçlarını e-Okul üzerinden öğrenebilecek.
15.01.2016 Eğitim
Benim ana aktörüm öğretmen olacak
Benim ana aktörüm öğretmen olacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ekim ayı içinde üzerinde yaptıkları planlama çalışmasını açıklayacaklarını, öğretmen odaklı bir eğitim sistemi üzerine yoğunlaşacaklarını söyledi.
11.08.2018 Gündem
Ne desem, bilemedim?
Ne desem, bilemedim? 2 Haziran’da uygulanan LGS’ye, başvuran 1 milyon 9 bin 260 öğrenciden 971 bin 657’si katıldı...
30.07.2018 Eğitim
Son dakika: LGS sınav sonuçları açıklandı! (2018 Liseye Giriş Sınavı sonuç sorgulama)
Son dakika: LGS sınav sonuçları açıklandı! (2018 Liseye Giriş Sınavı sonuç sorgulama) LGS sınav sonuçları için son dakika açıklama geldi. MEB sonuçların açıklandı. TEOG yerine düzenlenen LGS (liseye giriş sınavı), 2018 yılında ilk kez gerçekleşti. Peki LGS tercihleri ne zaman başlayacak? İşte milyonlarca öğrencinin merak ettiği tüm bilgiler...
26.06.2018 Gündem
Uzmanlardan LGS öncesi uyarılar
Uzmanlardan LGS öncesi uyarılar Bu yıl ilk kez uygulanacak olan ve TEOG sisteminin yerine gelen Liseye Giriş Sınavı (LGS) 2 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Sınav için geri sayım sürerken Bahçeşehir Koleji PDR Koordinatörü Özen Yazğan öğrencilere, "Sınav bir strateji, sadece bilgiyle değil duygusal gücünüz ve kendinize olan inancınızla da bu süreci başarıyla yönetebilirsiniz" tavsiyesinde bulundu.
1.06.2018 Eğitim
LGS’ye girecek çocuğunuza ‘güven hissi’ aşılayın
LGS’ye girecek çocuğunuza ‘güven hissi’ aşılayın Eğitim uzmanları yaklaşan Liseye Geçiş Sınavı LGS öncesi adaylara ve velilere sınavda başarı için tüyolar verdi. Adayların sınava girerken soğukkanlı ve yüksek moralli olmaları gerektiği belirtilirken, bu zor süreçte velilerin ise sınava girecek çocuklarına ‘güven hissi’ aşılaması gerektiği vurgulandı.
31.05.2018 Eğitim
LGS ne zaman? (2018 LGS giriş yerleri sorgulama)
LGS ne zaman? (2018 LGS giriş yerleri sorgulama) LGS ne zaman? 2018 yılı LGS giriş yerleri sorgulaması nasıl yapılır? Sorularının yanıtı merak konusu oldu. Milyonlarca öğrenci LGS (liseye geçiş sınavı) ile ilgili bilgileri merak eder oldu ve heyecanla sınavı bekliyor.
31.05.2018 Gündem
Soruları turlama tekniği ile çözün
Soruları turlama tekniği ile çözün Bu yıl ilk kez uygulanacak olan ve 1,2 milyon öğrencinin heyecanla beklediği Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) sayılı günler kala Eğitim ve Öğrenci Koçu Elgiz Henden sınavda heyecanı düşürüp başarıyı yükseltecek önerilerde bulundu.
26.05.2018 Arşiv
Milyonlarca öğrenci için geri sayım başladı
Milyonlarca öğrenci için geri sayım başladı Yaklaşık 1 milyon öğrenci 2 Haziran’da liseye, 2.3 milyondan fazla genç de 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde üniversiteye geçiş için sınavlara girecek. Lise sınavına 1 ay, üniversite sınavlarına ise yaklaşık 2 ay kaldı.
2.05.2018 Eğitim
Okula değil sınıfa giriş sınavı
Okula değil sınıfa giriş sınavı Milli Eğitim Bakanlığı çok fazla sayıda öğrencinin sınava başvurmasına hazırlıklı olduklarını söyledi...
21.04.2018 Eğitim
Trafik rahatlar emlak borsası patlar!
Trafik rahatlar emlak borsası patlar! Bakan Yılmaz, siyaset arası yeni sistemi açıkladı...
5.11.2017 Eğitim
Son dakika... İşte TEOG yerine yeni sistem! İsmet Yılmaz açıkladı
Son dakika... İşte TEOG yerine yeni sistem! İsmet Yılmaz açıkladı Milyonlarca öğrenci TEOG'un yerine getirilecek yeni sistemi bekliyordu. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yeni sistemi canlı yayında açıkladı. Sistemin adı "Veli tercihli yeni kayıt sistemi" olacak. Buna göre "Eğitim Bölgesi ve Sınavsız Mahalli Yerleştirme Sistemi" olarak tanımlanan yeni sistemde, öğrenci adresine en yakın okula yerleştirilecek. İsteyen öğrenciler, belirli liselere girmek için merkezi sisteme dayalı bir sınava girebilecek. Bakan Yılmaz yaptığı açıklamada 20 bine yakın öğretmen ataması yapacaklarını da söyledi.
29.09.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz: Eğitim sınavdan ibaret değil
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz: Eğitim sınavdan ibaret değil TEOG yerine getirilecek sistemi anlatan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Yeni sistemde kesinlikle test olmayacak ve üç alternatif üzerinde çalışıyoruz. Birincisi her okulun kendi sınavını yapması. İkincisi okullarda merkezden gönderilen sorular üzerinden yapılacak sınavla yerleştirme ve üçüncü olarak da okul başarı puanına göre yerleştirme" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
TEOG yerine geçecek model bir aya hazır
TEOG yerine geçecek model bir aya hazır TEOG’un kaldırılmasının ardından liselere geçişe ilişkin alternatif sistemler üzerinde çalışıldığını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, “Sistem şu anki TEOG’dan daha iyi olacak. Bir ay içinde Bakanlar Kuruluna sunarız” dedi
29.09.2021 Gündem
Bakan Yılmaz'dan öğretmenlere atama müjdesi
Bakan Yılmaz'dan öğretmenlere atama müjdesi Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, katıldığı canlı yayında "2018 yılında 20 bine yakın öğretmenin atamasını yapacağız." dedi.
29.09.2021 Gündem
Böyle yapsanıza!
Böyle yapsanıza! TEOG kalktı, artık bu yıldan itibaren yok! Peki, yeni sistem ne olacak? Bu konuda çalışmalar devam ediyor...
19.09.2017 Eğitim
Başbakan eğitim-öğretim yılı açılışında konuştu
Başbakan eğitim-öğretim yılı açılışında konuştu Şanlıurfa'da yeni eğitim yılı açılışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, yeni müfredat hakkında bilgi vererek eğitimde yeni dönemin müjdesini verdi.
29.09.2021 Gündem
Eğitimciler ne diyor? ‘TEOG hedefine ulaşamadı’
Eğitimciler ne diyor? ‘TEOG hedefine ulaşamadı’ Eğitim Sendikeları ve Eğitim uzmanları Temel Eğitimden Ortaöğretim’e Geçiş Sistemi’nin (TEOG) hedeflerine ulaşamadığı konusunda hem fikir. İşte görüşleri ve önerileri...
29.09.2021 Gündem
TEOG 3. nakil sonuçları açıklandı
TEOG 3. nakil sonuçları açıklandı 28 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında alınan TEOG 3. nakil yerleştirme sonuçları açıklandı.
8.09.2017 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Teog Sınavı Ne Zaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teog sınavı ne zaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.