Tenisçi

Tenisçi

Son dakika tenisçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tenisçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tenisçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tenisçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tenisçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.286 tenisçi haberi bulunmuştur. Tüm tenisçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu Indian Wells Masters Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde dünya 2 numarası İspanyol Carlos Alcaraz, 4 numaralı seribaşı Rus Daniil Medvedev'i yenerek şampiyonluğa uzandı.
18.03.2024 Diğer Sporlar
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası için Bodrum'da bulunan Hülya Avşar, kendisi için denizin ortasına kurulan kortta gösteri maçı yaptı. Ünlü sanatçı, maçın ardından tenisçi çocuklarla yüzme yarışı yaptı.
13.10.2023 Magazin
Sırp Djokovic'in 'Hande Baladın' beğenisi ülkesinde krize yol açabilir
Sırp Djokovic'in 'Hande Baladın' beğenisi ülkesinde krize yol açabilir Dünyaca ünlü Sırp tenisçi Novak Djokovic'in son hareketi ülkesinde başına bela açabilir.
5.09.2023 Voleybol
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu.
16.07.2023 Diğer Sporlar
Carlos Alcaraz kimdir? Tenisçi Alcaraz nereli, kaç yaşında? Alcaraz boyu kaç?
Carlos Alcaraz kimdir? Tenisçi Alcaraz nereli, kaç yaşında? Alcaraz boyu kaç? Wimbledon 2023 finalinde Novak Djokovic ile karşılaşan İspanyol Carlos Alcaraz'ın tam adı Carlos Alcaraz Garfia'dır. Genç tenisçi kısa zamanda dünya 1 numarası oldu. 2023 Wimbledon turnuvasında Rus Medvedev'i 3-0 yenerek finale yükseldi. Tek erkekle finalinde Djokovic'e zor anlar yaşatan Carlos Alcaraz kimdir? Alcaraz kaç yaşında, boyu kaç?
16.07.2023 Diğer Sporlar
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
“Kepçe kulak” estetiği ilkokula başlamadan önce yapılmalı
“Kepçe kulak” estetiği ilkokula başlamadan önce yapılmalı Kulak kepçesinin ayrık olması veya kulak kıkırdaklarının gelişimsel bozukluğuna bağlı olarak oluşan “kepçe kulak” görüntüsünün ameliyatla düzeltilebileceğini belirten Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Başak Çaypınar Eser, operasyonun ilkokula başlamadan önce yapılmasını önerdi.
10.10.2022 Sağlık
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı?
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı? Roger Federer tenisi bıraktı mı, Roger Federer emekli mi oldu? İsviçreli spor efsanesi Roger Federer, tenise veda etmeye hazırlanıyor.
15.09.2022 Şampiy10
Efsane isim Roger Federer dönemi kapanıyor!
Efsane isim Roger Federer dönemi kapanıyor! Kariyerinde 8 Wimbledon, 6 Avustralya Açık, 5 Amerika Açık, 1 Roland Garros kazanarak teniste efsane olan Roger Federer'den flaş karar...
15.09.2022 Şampiy10
Maria Sharapova anne oldu! İlk kare geldi...
Maria Sharapova anne oldu! İlk kare geldi... İş insanı Alexander Gilkes'in evlilik teklifine iki sene önce "Evet" yanıtını veren Rus tenisçi Maria Sharapova'nın ilk çocuğu Theodore, dünyaya geldi. Nişanlısı ve bebeği ile ilk karesini paylaşan Sharapova, duygularını "Küçük ailemizin isteyebileceği en güzel hediye!" sözleriyle ifade etti
17.07.2022 Magazin
Wimbledon'da şampiyon Novak Djokovic! Üst üste 4'üncü zafer
Wimbledon'da şampiyon Novak Djokovic! Üst üste 4'üncü zafer Son dakika gelişmesi... Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın tek erkekler finalinde, Avustralyalı Nick Kyrgios'u 3-1 yenen Novak Djokovic şampiyon oldu. Sırp tenisçi üst üste 4'üncü kez Wimbledon'da zafere ulaştı.
10.07.2022 Diğer Sporlar
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Vücut geliştirmek giderek daha maliyetli oluyor
Vücut geliştirmek giderek daha maliyetli oluyor Türkiye’de vücut geliştirme sporunun giderek daha maliyetli bir hale geldiğine değinen Kırgızistanlı masör Sarvar Sarvarov ve Eskişehirli Türkiye Şampiyonu Yiğit Mutlu Karadağlı, fitness branşının detayları hakkında düşüncelerini aktardılar.
24.06.2022 Ekonomi
Rafael Nadal için flaş iddia! Roland Garros'da tarihi finali kazandı inanılması güç gerçeği açıkladı...
Rafael Nadal için flaş iddia! Roland Garros'da tarihi finali kazandı inanılması güç gerçeği açıkladı... İspanyol tenisci Rafael Nadal, Casper Ruud karşısında kariyerinin 22. Grand Slam zaferine ulaştığı tarihi finale ve kariyerinin geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nadal, inanılması güç gerçeği maç sonu basın toplantısında anlattı. Öte yandan Fransa'da iki haftadır iğnelerle maça çıkan İspanyol raket hakkında ülkesinin basınından flaş bir iddia geldi.
6.06.2022 Diğer Sporlar
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın!
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın! Fransa Açık Tek Erkekler finalinde, Norveçli Casper Ruud'u 3-0 yenen İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 14. Roland Garros şampiyonluğuna ulaştı.
5.06.2022 Diğer Sporlar
Milli sporcu Cem İlkel'e acı haber! Kardeşi hayatını kaybetti!
Milli sporcu Cem İlkel'e acı haber! Kardeşi hayatını kaybetti! Kırklareli'de meydana gelen trafik kazasında, milli tenis sporcusu Cem İlkel’in kendisi gibi tenisçi olan kız kardeşi Elif İlkel hayatını kaybetti, araçtaki 6 kişi de yaralandı.
22.03.2022 Gündem
Dayanılmaz ağrılarda etkili yöntem! Kan dolaşımını destekliyor, ağrıların giderilmesinde kullanılıyor!
Dayanılmaz ağrılarda etkili yöntem! Kan dolaşımını destekliyor, ağrıların giderilmesinde kullanılıyor! Spor yaralanmalarında fizik tedavi uzmanları ve fizyoterapistlerin sıkça başvurduğu yöntemler arasında yer alan Kinosiotape (bantlama tedavisi) kan ve lenf dolaşımını destekliyor. Özellikle belirli bir bölgede meydana gelen ağrının giderilmesinde kullanılan yöntemleri anlatan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ayşe Yener Güçlü, ağrı bandı uygulaması ile ilgili bilgi verdi.
19.03.2022 Sağlık
Ukraynalı Elina Svitolina ile Rus Anastasia Potapova'nın maçında ilginç olaylar!
Ukraynalı Elina Svitolina ile Rus Anastasia Potapova'nın maçında ilginç olaylar! Ukraynalı tenisçi Elina Svitolina, ülkesinin Rusya tarafından işgal edilmesini protesto etmek amacıyla Monterrey'deki turnuvanın ilk turunda Rus raket Anastasia Potapova ile eşleşince turnuvadan çekildiğini açıklamıştı. Svitolina bu kararından dönüp maçı oynadı. Mücadele sırasında dikkat çeken olaylar yaşandı.
3.03.2022 Diğer Sporlar
Kök hücre ve PRP tedavileri arasındaki farklar nelerdir?
Kök hücre ve PRP tedavileri arasındaki farklar nelerdir? Günümüzde sıklıkla merak edilen tedavi yöntemleri kök hücre ve PRP’dir. Nöroloji ve Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu bu iki tedavi yöntemlerini sizler için anlatıyor.
9.02.2022 Sağlık
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar!
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar! Çinli siyasetçi hakkında taciz iddiasında bulunan ve bu paylaşımı dakikalar içinde sansürlenen ünlü tenisçi Peng Shuai'den bir süre haber alınamamıştı. Uzun bir sürenin arından akıbeti belli olan tenisçi taciz iddiasını geri çekmişti. Peng tüm bunların ardından yeni kararını duyurdu.
7.02.2022 Dünya
Avustralya Açık'ta şampiyon Rafael Nadal
Avustralya Açık'ta şampiyon Rafael Nadal Avustralya Açık'ta Rafael Nadal, setlerde Medvedev'i 3-2 mağlup ederek 21. Grand Slam şampiyonluğunu elde etti.
30.01.2022 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty!
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty! Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek Kadınlar finalinde Danielle Collins'i 2-0 yenen Ashleigh Barty, şampiyon oldu.
29.01.2022 Diğer Sporlar
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu?
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? 2022 Avustralya Açık Tenis Turnuvası başlıyor! Fransa Açık (Roland Garros), Wimbledon ve ABD Açık ile birlikte tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Avustralya Açık, bu yıl erkekler dünya sıralamasının 1 numarası Novak Djokovic'in aşı nedeniyle vizesinin iptal edilmesi ile ilgili uzun süredir gündemde olmayı sürdürüyor. Peki, Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? Djokovic Avustralya Açık 2022’de olacak mı? İşte Avustralya Açık (Australia Open 2022) fikstürü!
16.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tenisçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tenisçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.