Temel Atma Töreni

Temel Atma Töreni

Son dakika temel atma töreni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temel atma töreni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temel atma töreni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temel Atma Töreni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temel atma töreni gelişmeleri de dahil olmak üzere 456 temel atma töreni haberi bulunmuştur. Tüm temel atma töreni haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'deki törene katılımın azlığından şikayet etti, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek tepki gösterdi.
27.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün Nahçıvan'a gerçekleştirdiği ziyaret dünya basını tarafından yakından takip edildi. Azeri medyası Erdoğan'ın ülkelerine verdiği desteğe vurgu yaparken, Alman medyası ziyaretin 'sembolik bir önemi' olduğunu yazdı. Yunan medyası ise Türkiye'nin Kafkasya'da daha güçlü olduğuna dikkat çekti.
26.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azerbaycan'ın son zaferiyle yeni fırsat pencereleri açıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azerbaycan'ın son zaferiyle yeni fırsat pencereleri açıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nahçıvan’da Iğdır-Nahçıvan Doğalgaz Boru Hattı Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan'ın başarılı Karabağ operasyonunu değerlendirerek Ermenistan'a 'barış' çağrısında bulundu.
25.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları şişirenleri engellemek amacıyla kimlik doğrulaması ve para cezası müeddiyesi getirdik. Galericilere 221 milyon lira idari para cezası kesildi. Stokçuluk yapan perakendecilere kesilen ceza 188,5 milyon lirayı geçti. İdari para cezaları ve men cezalarının caydırıcı hale gelmesi açıktır." dedi
5.09.2023 Gündem
Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever TEKNOFEST’te merak edilenleri cevapladı
Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever TEKNOFEST’te merak edilenleri cevapladı Türkiye’nin uzaya yapacağı ilk yolculuğun mürettebatından olan Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te gençlerle bir araya gelerek merak edilenleri cevapladı.
2.09.2023 Gündem
Hatay'da toplu temel atma töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremi istismar eden değil, hizmet eden olduk
Hatay'da toplu temel atma töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremi istismar eden değil, hizmet eden olduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı yaparak katıldığı Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Seçim döneminde depremzedelere bedava ev sözü verenler hem sözlerini hem de Hatay'la birlikte diğer şehirlerimizin de yolunu unuttu. Bugün temellerini attığımız projelerimizle birlikte Hatay'ın kent meydanının, şehir merkezinin inşası için de ilk kazmayı vuruyoruz" dedi.
2.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Vahdettin Köşkü'ne giderken makam aracından inerek vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı.
2.09.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bundan sonra inşallah öyle konutlar inşa edeceğiz ki deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz” dedi.
29.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki'den deprem konutlarıyla ilgili yeni açıklama!
Bakan Özhaseki'den deprem konutlarıyla ilgili yeni açıklama! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki kaç bin aileye kira yardımı yaptıklarını açıkladı.
10.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde konuştu. 6,5 milyon konutu daha dönüştürmeyi hedeflediklerinin altını çizen Erdoğan, "15 Ağustos'a kadar tesislerde çadırlarda kalanları konteynerlara yerleştirmiş olacağız. 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz" dedi.
10.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız
Bakan Özhaseki: 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız  Gaziosmanpaşa'da Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Kentsel dönüşüm her babayiğidin işi değil. Nice belediye başkanları görmüşsünüzdür. Dışarıda çiçekle, böcekle, geceler konserler düzenleyerek vakit geçirmişlerdir ama İstanbul için en elzem olan ama zor olan kentsel dönüşüm işine başlamamışlardır. Allah korusun bir deprem olursa, başımıza bir felaket gelmemesi için neredeyse 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız. Bunların içinde özellikle 600 bini çok acil gözüküyor" dedi.
8.07.2023 Gündem
Defne Hastanesi açılıyor! Bakan Koca: Bütün birimlerde muayene olunabilir
Defne Hastanesi açılıyor! Bakan Koca: Bütün birimlerde muayene olunabilir Hatay’da Defne Hastanesi’nde CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtlayan Sağlık Bakanı Koca, "Cildiye, dahiliye, nöroloji olmak üzere bütün birimlerde muayene olabilir, MR çekilebilir. Kan tetkikleri yapılabilir görüntüleme yapılabilir." dedi.
21.05.2023 Gündem
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
Kemerburgaz tesisleri nerede? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri ne zaman açılacak, kaç bölüm, ne zaman bitecek?
Kemerburgaz tesisleri nerede? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri ne zaman açılacak, kaç bölüm, ne zaman bitecek? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri nerede, ne zaman açılacak ve bitecek? Galatasaray'ın Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni yapıldı. İşte GS Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri hakkında merak edilenler…
19.05.2023 Şampiy10
Bakan Kurum: 14 Mayıs eserlerin yarışı olacak ama karşıda eser yok
Bakan Kurum: 14 Mayıs eserlerin yarışı olacak ama karşıda eser yok   Üsküdar’da sertifika töreni, tapu dağıtımı, anahtar teslim ve temel atma programlarında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “İSMEK’i kapattılar. Biz daha iyisini, güzelini, buradaki hanım kardeşlerimizle inşa ettik. Şimdi de ÜSMEK’te mezunlar veriyoruz. Bu anlayışla çalışacağız, mezunlarımızı tebrik ediyorum. 14 Mayıs’ta çok kritik bir seçime gidiyoruz. Bu seçim eserlerle, hizmetlerin yarışı olacaktır. Ama görüyoruz ki karşıda herhangi bir eser, hizmet yok. Tek yaptıkları algı üretmek, yalanla, iftirayla ‘16 milyon İstanbulluya hizmet ediyoruz’ deyip de milleti ayrıştırmak” dedi.  
27.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik’te SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni’nde konuştu.
24.04.2023 Gündem
Ticari araç ÖTV oranları 2023! Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne kadar olacak? Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, kamyon ÖTV oranları!
Ticari araç ÖTV oranları 2023! Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne kadar olacak? Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, kamyon ÖTV oranları! Ticari araçlarda ÖTV indirimi ve Ticari araç ÖTV oranları sorgulaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnafa ticari araçlarda ÖTV muafiyeti uygulanacağı açıklaması sonrası başladı. Erdoğan açıklamayı Gemlik’te SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde açıkladı. Peki, icari araçlarda ÖTV alınmayacak mı? Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne kadar olacak? İşte Ticari araç ÖTV oranları…
24.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'daki açılışa Togg ile geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'daki açılışa Togg ile geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilecek olan SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni'ne katılmak üzere Bursa'ya geldi. Erdoğan Gemlik Meydanı'na TOGG marka araçla giriş yaptı.
24.04.2023 Gündem
Togg’da yeni hamle! Pazartesi günü başlıyor
Togg’da yeni hamle! Pazartesi günü başlıyor Togg ve Farasis Energy ortaklığında enerji depolama çözümleri geliştirmek üzere kurulan Siro Silk Roa Temiz Enerji Depolama Teknolojileri'ni Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü'nün inşaatına 24 Nisan Pazartesi günü başlanacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.
22.04.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na seslenerek, "7’li masa Karadeniz gazı için ‘hani nerede’ diyordu. Bunların gözü var ama görmez" ifadelerini kullandı. İstanbul için müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüme girecek konutlar için maliyetin yarısını devletin ödeyeceği "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, İstanbul'daki kira yardım miktarının 3500 liradan 5250 liraya yükseldiğini de açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstanbulumuza 1,5 milyon yeni yuva diyoruz
Bakan Kurum: İstanbulumuza 1,5 milyon yeni yuva diyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü 1.5 Milyon Riskli Konut İlk Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.
21.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Evlatlarının hasretiyle yanan Diyarbakır annelerine bile tahammül edemeyenlerin bu şehrin vicdanıyla, insanlıkla bile ilgisi yoktur. Esasen bunların derdi hiçbir zaman Diyarbakır olmadı. Bunların söyledikleri o süslü cümlelerin gerisindeki gerçek kimlikleri, parasını verenin Türkiye’ye karşı kullandığı birer kiralık katiller ordusu olduklarıdır. Kollarına kim girerse onun çıkarı için kendi insanına kendi topraklarına silah doğrultana başka ne denir" dedi.
14.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Toplanıp dağılanlarla değil, söz verip yapanlarla beraberiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Toplanıp dağılanlarla değil, söz verip yapanlarla beraberiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisine yönelik, "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" ifadelerine karşılık olarak, "Hanımefendi senin aklın bu işlere ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana da rezeneyi tavsiye ederiz. Onun için kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım" dedi
1.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Temel Atma Töreni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temel atma töreni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.