Tefe

Tefe

Son dakika tefe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tefe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tefe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tefe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tefe gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 tefe haberi bulunmuştur. Tüm tefe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisan 2024 kira artış oranı ne zaman açıklanacak, 🏠 tefe tüfe 2024 açıklandı mı? Kiralara yüzde kaç zam geldi, yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor?
Nisan 2024 kira artış oranı ne zaman açıklanacak, 🏠 tefe tüfe 2024 açıklandı mı? Kiralara yüzde kaç zam geldi, yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor? Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yüzde 25 kira zam sınırı ile ilgili araştırmalar arttı. Kira artış oranı TÜİK tarafından her ayın başında bir önceki aya ait enflasyon verilerine göre belli oluyor. 12 aylık TÜFE ortalamasına göre belirlenen kira artış oranı 2023 yılında getirilen % 25 kira zammı sınırı ile sınırlandırılmıştı. Peki, Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı? 12 aylık TÜFE ortalaması yüzde kaç oldu, Kira artış oranı kaç oldu?
2.04.2024 Ekonomi
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı İstanbul’da yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe olan Bahçelievler’de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin parası hesaplara yatıyor.
30.03.2024 Ekonomi
Mart ayı TEFE TÜFE 2024! Tefe Tüfe oranı ne zaman açıklanacak, mart ayı kira artış oranı belli oldu mu?
Mart ayı TEFE TÜFE 2024! Tefe Tüfe oranı ne zaman açıklanacak, mart ayı kira artış oranı belli oldu mu? Mart ayı kira zammı merakla bekleniyor. Mart ayına girilmesiyle ev sahipleri ve kiracılar Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’nun paylaştığı enflasyon verilesiyle TEFE TÜFE oranını araştırıyor. Kira artış sınırlaması Temmuz 2024’e kadar uzatıl. Dükkan sahipleri kira artış oranını sorguluyor. Peki, Mart ayı kira zammı ne zaman açıklanacak?
2.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ'u ziyaret etti. Kurum, "Biz İstanbul'a ilgimizi göstereceğiz, mesaimizi göstereceğiz, gençliğimizi göstereceğiz ve çalışkanlığımızla birlikte de bu projeleri yapacak ve sadece İstanbul'a odaklanacağız. Bakın çok önemli; İstanbul basamak olmaz. Gelecek için burayı bir basamak olarak kullanamazsınız" dedi.
9.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
Ekim ayı kira artış oranı? TEFE TÜFE'ye göre kira zammı yüzde kaç? Eylül ayı enflasyon verilerine göre kira artış oranı hesaplama
Ekim ayı kira artış oranı? TEFE TÜFE'ye göre kira zammı yüzde kaç? Eylül ayı enflasyon verilerine göre kira artış oranı hesaplama Ekim ayı kira artış oranı için eylül ayı enflasyon verileri açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilerin belli olmasıyla ekim ayı kira artış oranları netlik kazandı. TÜİK tarafından açıklanan ağustos ayı enflasyonuyla birlikte, kira artışlarını da etkileyen TÜFE'deki değişim on iki aylık ortalamalara göre yüzde 56,28 olarak gerçekleşmişti. Peki, ekim ayı kira artış oranı ne kadar? TEFE TÜFE oranı ile kira artışı yüzde kaç oldu? İşte Eylül ayı enflasyon verilerine göre kira artış oranı hesaplama ve ekim ayı kira artışı, ekim ayı kira zam oranı
3.10.2023 Ekonomi
İşyeri kira artış oranı Temmuz 2023! Temmuz ayı kira zam oranı yüzde kaç oldu, temmuz ayı kira artış oranı nasıl hesaplanır? Dükkan kira zammı hesaplama ve 2023 Temmuz kira zam oranı...
İşyeri kira artış oranı Temmuz 2023! Temmuz ayı kira zam oranı yüzde kaç oldu, temmuz ayı kira artış oranı nasıl hesaplanır? Dükkan kira zammı hesaplama ve 2023 Temmuz kira zam oranı... Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziran ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıkladı. Buna göre, TÜFE'deki değişim haziranda bir önceki aya göre yüzde 3,92, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 19,77, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 38,21 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 59,95 olarak gerçekleşti. Peki, İşyeri kira artış oranı 2023 hesaplama nasıl yapılır? İşte temmuz ayı dükkan kira artışı 2023…
5.07.2023 Ekonomi
Bakan Özer: Özel okul zamlarını tefe-tüfe oranları belirlendikten sonra paylaşacağız
Bakan Özer: Özel okul zamlarını tefe-tüfe oranları belirlendikten sonra paylaşacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, özel eğitim kurumlarının zam oranına ilişkin, "Bu hafta içinde tefe-tüfe oranları belirlendikten sonra oluşacak zammı özel eğitim kurumları yöneticileri ile tekrar bir araya gelerek kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.
2.01.2023 Ekonomi
2022 Aralık ayı kira ARTIŞ ORANI ve hesaplama! Aralık ayı kira artış oranı ne kadar oldu, kira zammı yüzde kaç? TEFE TÜFE kira artış oranı
2022 Aralık ayı kira ARTIŞ ORANI ve hesaplama! Aralık ayı kira artış oranı ne kadar oldu, kira zammı yüzde kaç? TEFE TÜFE kira artış oranı Aralık ayı kira artış oranı için enflasyon verileri bekleniyordu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) milyonların merakla beklediği 2022 yılı Ekim ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıkladı. Tüketici Fiyat Endeksi kasımda yüzde 2,88 artış gösterdi. Yıllık enflasyon yüzde 84,39 oldu. TÜFE'deki değişim kasımda bir önceki aya göre yüzde 2,88, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 62,35, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 84,39 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 70,36 olarak gerçekleşti. Peki, 2022 Aralık kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Aralık ayı kira zammı kaç oldu? Kira artış oranı sınırı ne? İşte Kasım ayı kira artış oranı hesaplama!
5.12.2022 Ekonomi
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım'
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım' Özellikle kadınların çok sık maruz kaldığı sokak tacizi en büyük sorunlardan biri. Birçok kişi tacize uğradıktan sonra sessizleşip, psikolojik problemlerle karşı karşıya kalıyor. İstanbul'da yaşayan ve sosyal hayatta sokak tacizine maruz kalan kadınlar, şahit oldukları olayları anlattı. Yaşadığı tacizi anlatan Ilgın Ağaoğlu, "Ben de tacize uğradım. Metrodaydım yanımda yaşlı bir amca vardı. Sessizce bana bakarak kötü laflar ediyordu. Eminim ki bu birçok genç kızın başına gelmiştir. Küçüktüm, tepki gösteremedim" dedi. Merve Bulut da "Bir kere fotoğraf çekimine şahit olmuştum. O zaman çevredekiler fotoğraf çekeni metrodan attı" diye konuştu.
8.11.2022 Gündem
2022 Kasım ayı işyeri kira artış oranı! İşyeri kira artış oranı nasıl hesaplanır? Tefe Tüfe işyeri kira artışı 2022 Kasım!
2022 Kasım ayı işyeri kira artış oranı! İşyeri kira artış oranı nasıl hesaplanır? Tefe Tüfe işyeri kira artışı 2022 Kasım! TÜİK Ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. 12 aylık ortalamaya göre kasım ayı işyeri kira artış oranı yüzde 65,26 oldu. Konut kiralarında yasa ile sınırlandırılan yüzde 25 oran 1 Temmuz 2023'e kadar devam etmektedir. Peki, İşyeri kira artış oranı nasıl hesaplanır? Kasım ayı işyeri kira artış oranı 2022 ne? Tefe Tüfe işyeri kasım ayı kira artışı 2022…
4.11.2022 Ekonomi
Kasım ayı 2022 kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Kasım kira zammı ile en yüksek kira artış oranı ne oldu, yüzde 25 sınırı var mı?
Kasım ayı 2022 kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Kasım kira zammı ile en yüksek kira artış oranı ne oldu, yüzde 25 sınırı var mı? Ekim ayı kira artış oranı için enflasyon verileri bekleniyordu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) milyonların merakla beklediği 2022 yılı Ekim ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %83,45, aylık %3,08 oldu. Peki, 2022 Kasım kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Kasım ayı kira zammı kaç oldu? Kira artış oranı sınırı ne? İşte Kasım ayı kira artış oranı hesaplama!
3.11.2022 Ekonomi
Ekim ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? TÜİK 2022 Ekim ayı enflasyon rakamları hangi gün açıklanacak?
Ekim ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? TÜİK 2022 Ekim ayı enflasyon rakamları hangi gün açıklanacak? Ekim ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2022 Ekim ayı enflasyon oranı beklentisi belli olunca, Ekim ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? sorularına da yanıt aranmaya başlandı. TÜİK tarafından açıklanacak olan rakamlar Kasım ayı kira zammına, memur zammına da yansıyacak. Peki, TÜİK 2022 Ekim ayı enflasyon rakamları hangi gün açıklanacak?
31.10.2022 Ekonomi
2022 Ekim ayı kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Ekim kira zammı ile en yüksek kira artış oranı ne oldu, yüzde 25 sınırı var mı?
2022 Ekim ayı kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Ekim kira zammı ile en yüksek kira artış oranı ne oldu, yüzde 25 sınırı var mı? Ekim ayı kira artış oranı için enflasyon verileri bekleniyordu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) milyonların merakla beklediği 2022 yılı Eylül ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıkladı. Yıllık enflasyon yüzde 83.45'e yükseldi. Peki, 2022 Ekim kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Ekim ayı kira zammı kaç oldu? Kira artış oranı sınırı ne? İşte Ekim ayı kira artış oranı hesaplama!
4.10.2022 Ekonomi
İzmir'de tefeci şebekesine helikopter destekli operasyon! Çok sayıda gözaltı
İzmir'de tefeci şebekesine helikopter destekli operasyon! Çok sayıda gözaltı İzmir'in Aliağa ilçesinde, faizle para verip, mağdur ettikleri kişilerin birçok taşınmazını tehdit ve cebirle kendi üzerlerine alan tefeci şebekesine helikopter destekli operasyonda, 17 şüpheli gözaltına alındı.
16.08.2022 Gündem
Temmuz 2022 kira artış oranı! Kira zammı yüzde kaç 2022, temmuz ayı kira artış oranı ne kadar? İşte kira artış oranı hesaplama 2022…
Temmuz 2022 kira artış oranı! Kira zammı yüzde kaç 2022, temmuz ayı kira artış oranı ne kadar? İşte kira artış oranı hesaplama 2022… Temmuz ayı kira artış oranı merak ediliyor. Haziran ayı enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanıyor, böylece kira artış oranı belli oluyor. Mayısta enflasyon aylık bazda yüzde 2,98 yıllık bazda ise yüzde 73,50 artış gösterdi. (TÜFE) geçen yılın Mayıs ayında %16,59 idi. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %73,50, aylık %2,98 arttı. TÜFE'de (2003=100) 2022 yılı mayıs ayında bir önceki aya göre %2,98, bir önceki yılın Aralık ayına göre %35,64, bir önceki yılın aynı ayına göre %73,50 ve on iki aylık ortalamalara göre %39,20 artış gerçekleşti. Böylece kira artış oranı yüzde 39,20 olarak belirlendi. Peki, Temmuz 2022 kira artış oranı ne kadar, temmuz ayı kira artış oranı belli oldu mu, kira artış oranı nasıl hesaplanır?
4.07.2022 Ekonomi
Enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, TÜİK Haziran ayı enflasyon beklentisi ne? TEFE TÜFE haziran ayı enflasyon rakamları!
Enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, TÜİK Haziran ayı enflasyon beklentisi ne? TEFE TÜFE haziran ayı enflasyon rakamları! Haziran ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, enflasyon beklentisi ne kadar? Emekli ve memur zammında belirleyici olan Haziran ayı enflasyon rakamları merakla bekleniyor. Mayıs ayında yüzde 2,98 artışla %73,50 oranında gerçekleşirken 5 aylık enflasyon yüzde 35,64 oldu. Merkez Bankası'nın TÜFE enflasyon beklenti anketini yayınlamasının ardından Haziran ayı enflasyon beklentisi de belli oldu. Peki, Haziran ayı enflasyon beklentisi ne, enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? TÜİK TEFE TÜFE haziran ayı enflasyon rakamları hakkında merak edilenler…
1.07.2022 Ekonomi
Kira artışında yeni dönem! 12 ay boyunca yüzde 25 ve...
Kira artışında yeni dönem! 12 ay boyunca yüzde 25 ve... Ev sahibi kiracı herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Kira artışında yeni dönem. Sabit oran formülü geliyor. Adalet Bakanı Bozdağ'dan kira düzenlemesine ilişkin açıklama geldi. Yeni formülü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan açıklayacak. Kiralardaki fahiş artışın önüne geçmek için ''geçici süreyle sabit oran'' formülü masada. Düzenlemenin hayata geçirilmesi durumunda kira artışı 12 aylık ortalama TÜFE yerine belirlenecek oran üzerinden yapılacak. Ayrıntıları açıklayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bunun geçici bir düzenleme olacağını belirtti. Bir çerçeve çizildiğini, konu üzerinde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Bozdağ, "İlk defa kiraya vermede de devam eden kira sözleşmesi içerisinde kira artırımında da belli bir oranın konmasının faydalı olacağı değerlendirildi" ifadesini kullandı.
1.06.2022 Ekonomi
Kira düzenlemesi nasıl olacak, kiralar düşecek mi? Kira artışında indirim olacak mı?
Kira düzenlemesi nasıl olacak, kiralar düşecek mi? Kira artışında indirim olacak mı? Kira artışı düzenlemesi merakla bekleniyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kira artışlarıyla ilgili 4 bakanlığın yaptığı ortak çalışmaya ilişkin, "Oran üzerinden bir belirleme yapacağız, miktar üzerinden değil. Bu, geçici bir düzenleme olacaktır, altını çizeyim. Kalıcı bir düzenleme değil" dedi. Peki, kiralar düşecek mi? Kira artışında indirim olacak mı?
1.06.2022 Ekonomi
Nisan 2022 kira artış oranı - Nisan TEFE TÜFE 2022 oranına göre Nisan 2022 kira artış oranı hesaplama
Nisan 2022 kira artış oranı - Nisan TEFE TÜFE 2022 oranına göre Nisan 2022 kira artış oranı hesaplama Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. TÜİK, Mart 2022 aylık enflasyon oranını yüzde 5,46, yıllık enflasyon oranını ise yüzde 61,14 olarak belirledi. TÜİK verilerine göre, TÜFE 2022 yılı Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 5,46, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 22,81, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 61,14 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 29,88 artış gerçekleşti. Peki, Nisan 2022 kira artış oranı ne kadar oldu, TEFE TÜFE yüzde kaç oldu? İşte Mart ayı kira artış oranı 2022…
4.04.2022 Ekonomi
Mart 2022 kira artış oranı ne zaman açıklanacak? TÜİK Mart ayı kira artış oranı beklentisi ve TEFE TÜFE’ye göre kira artış zammı hesaplama!
Mart 2022 kira artış oranı ne zaman açıklanacak? TÜİK Mart ayı kira artış oranı beklentisi ve TEFE TÜFE’ye göre kira artış zammı hesaplama! TÜİK enflasyon rakamlarıyla açıklanan TEFE TÜFE oranlarına göre mart ayı kira artış oranı belli olacak. Mart ayı kira artış oranı 2022 ile ilgili aramalar kira ve ev sahipleri tarafından aranmaya başlandı. TÜİK tarafından açıklanan ocak ayı TÜFE oranlarına göre şubat ayı kira artış oranı yüzde 22,58 oldu. Enflasyon oranlarının açıklanmasıyla Mart 2022 kira artış oranı belli olacak. Peki, Mart 2022 kira artış oranı ne zaman açıklanacak? TEFE ve TÜFE’ye göre kira artış oranı nasıl hesaplanır?
20.04.2022 Ekonomi
Çırılçıplak soyarak işkence yaptılar! Videoyu karısına gönderdiler! Tefeci dehşeti
Çırılçıplak soyarak işkence yaptılar! Videoyu karısına gönderdiler! Tefeci dehşeti Ankara'da tefeci ailenin yaptıkları kan dondurdu. Ağına düşen ve para vermesine rağmen bir türlü kurtulamayan H.A.'yı önce uçurumun kenarına götürüp atmaya kalkışan tefeciler, daha sonra 10 saat boyunca boş bir evde çırılçıplak soyarak işkence yaptı. Banyoda suyun altında çıplak işkence yapılırken çekilen görüntüleri H.A.'nın eşine de gönderen zanlılar, daha sonra görüntüleri yaydı. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla onuru kırılan H.A. çareyi şehri terk etmekte buldu.
5.02.2022 Yaşam
Vatandaşlar intiharın eşiğine gelmişti, baskın yapıldı! Borçlarını ödemelerine rağmen parayı faize sayıyorlarmış
Vatandaşlar intiharın eşiğine gelmişti, baskın yapıldı! Borçlarını ödemelerine rağmen parayı faize sayıyorlarmış Ankara'da tefecilere yönelik düzenlenen 'Kanca Operasyonu'nda 11 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında yapılan tespitlerde; suç örgütünün 145 şahsı mağdur ettiği, bu şahıslardan tehdit ve baskı unsurlarıyla 5 milyon haksız kazanç sağladığı belirlendi.
31.01.2022 Gündem
Enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? TÜİK 2021 Aralık ayı enflasyon rakamlarını saat kaçta açıklayacak?
Enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? TÜİK 2021 Aralık ayı enflasyon rakamlarını saat kaçta açıklayacak? Enflasyon oranı saat kaçta açıklanacak, enflasyon rakamları ne zaman belli olacak? Aralık ayı enflasyon oranı merakla bekleniyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak aralık enflasyon oranı için saatler kaldı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla milyonlarca memur ve emekli vatandaşın zam oranı belli olacak. TÜİK tarafından açıklanan oranlarla kira artışı, memur zam oranı, emekli zammı netleşiyor. Ekonomistlerin aralık ayı enflasyon beklentisi ortalaması yüzde 8,54 oldu. Peki Enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, aralık ayı enflasyon oranı saat kaçta belli olacak? 2021 TÜİK Aralık ayı enflasyon oranı son dakika bilgileri…
3.01.2022 Ekonomi
Kasım kira artış oranı 2021! Kasım ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu! İşte TEFE TÜFE'ye göre kasım kira artış oranı 2021…
Kasım kira artış oranı 2021! Kasım ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu! İşte TEFE TÜFE'ye göre kasım kira artış oranı 2021… Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı. Kasım ayında kira sözleşmesi bitecek olan kiracılar merak içinde kasım ayı kira artış oranlarını bekliyordu. TÜİK tarafından açıklanacak orana göre yapılacak kontratlar için kira bedelleri netleşti. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %19,58, aylık %1,25 arttı TÜFE'de 2021 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre %1,25, bir önceki yılın Aralık ayına göre %13,04, bir önceki yılın aynı ayına göre %19,58 ve on iki aylık ortalamalara göre %16,42 artış gerçekleşti. Peki, Peki, Ekim ayı kira artış oranı 2021 ne kadar oldu? İşte Kasım kira artış oranı 2021…
3.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tefe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tefe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.