Tbmm Personel Alımı

Tbmm Personel Alımı

Son dakika TBMM personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TBMM personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TBMM personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tbmm Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tbmm personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 tbmm personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm tbmm personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözlü ve yazılı sınav tarihleri açıklandı mı?
TBMM personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözlü ve yazılı sınav tarihleri açıklandı mı? TBMM personel alımı başvuruları 4 Temmuz 2022 tarihinde başladı. Başvurularını 22 Temmuz’da tamamlayan adaylar sonuçların açıklanması beklenmeye başladı. Peki, TBMM personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
2.08.2022 Personel Alımı
TBMM personel alımı ilanı! TBMM KPSS’den en az 60 puanla 300 personel alacak!
TBMM personel alımı ilanı! TBMM KPSS’den en az 60 puanla 300 personel alacak! Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı (TBMM) duyurdu! TBMM’ye memur alınacak! Yayımlanan ilana göre, TBMM’ye memur, rehber, kameraman, muhabir, montajcı, fotoğrafçı, alt yazıcı, mühendis, tekniker, teknisyen, usta, aşçı, garson, çayocakçı, bulaşıkçı ve hizmetli alınacak. Peki, TBMM personel alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte TBMM memur alımı başvuru şartları!
4.07.2022 Personel Alımı
TBMM Başkanlığı KPSS'den en az 60 puanla personel alıyor!
TBMM Başkanlığı KPSS'den en az 60 puanla personel alıyor! TBMM Başkanlığı personel alacak. TBMM İnsan kaynakları Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre, TBMM kreş, gündüz bakımevi ve anaokuluna KPSS'den en az puanla psikolog, anaokulu öğretmeni ve bakıcı anne alacak. Peki, TBMM personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TBMM personel alımı başvuru şartları ne? İşte TBMM personel alımı 2021 ilanı ve detayları...
5.07.2021 Personel Alımı
TBMM Kamu Başdenetçisi ve Kamu Denetçisi alıyor!
TBMM Kamu Başdenetçisi ve Kamu Denetçisi alıyor! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, TBMM tarafından bir Kamu Başdenetçisi ve 4 Kamu Denetçisi için seçim yapılacak. Kamu Başdenetçisi ve Kamu Denetçisi için başvuru şartları yayınlandı. Peki, Kamu Başdenetçisi ve Kamu Denetçisi aday adaylığı başvurusu nasıl yapılır? Kamu Başdenetçisi ve Kamu Denetçisi başvuru şartları ne? İşte TBMM Kamu Denetçisi ilanı...
30.09.2020 Personel Alımı
TBMM personel alımı yönetmeliği değişti! TBMM personel alımı nasıl olacak? TBMM personel alımı sınavı 2020 yılı yönetmeliği!
TBMM personel alımı yönetmeliği değişti! TBMM personel alımı nasıl olacak? TBMM personel alımı sınavı 2020 yılı yönetmeliği! TBMM personel alımı yönetmeliği değişti. Resmi Gazete'te yayımlanan yönetmeliğe göre, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatında ilk defa göreve başlayacaklar için “memur, sözleşmeli ve geçici personel” ibaresi “memur ve sözleşmeli personel” şeklinde değiştirildi. Peki, TBMM personel alımı nasıl olacak? TBMM personel alımı sınavı 2020 yılı yönetmeliği!
11.08.2020 Personel Alımı
Bakan Koca merak edilen soruyu yanıtladı: Bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil
Bakan Koca merak edilen soruyu yanıtladı: Bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Teşvik veya performans adını verdiğimiz bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil. Motivasyon ve ödüllendirme amaçlı verilen taban ödemenin bir disiplin durumu olmama durumuna bağlandı. Bu zaten vardı yönetmelikte. Kanunla bu düzenleme yapılmış oluyor" dedi.
15.02.2024 Gündem
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'den 40 adet F-16 Blok 70 Viper alımı ile 79 adet modernizasyon kiti talebine ilişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı telefon görüşmesini hatırlatarak, "Başkan Biden, 'Bunu en kısa sürede kongreye iletme hazırlıklarını yaptım' diyerek ifade etmiş. Tedarik sürecinde en önemli husus müttefiklerin birbirine yaptırım uygulamamasıdır. Temenni ediyorum ki önümüzdeki süreçte somut gelişmeler olacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem
(TBMM kura sonuçları) TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı?
(TBMM kura sonuçları) TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı? TBMM personel alımı sonuçları için araştırmalar hızlandı. TBMM kura sonuçları açıklandı mı? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. TBMM’nin resmi Youtube hesabından saat 10.00’da başlayan kura çekimi sona erdi. Kura çekiminin sona ermesiyle asil ve yedek kazananların isim listesini öğrenmek için adaylar arama motorlarına yöneldi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde istihdam edilecek kadro ve unvan sayısı kadar asıl aday ve her kadro unvan sayısının 4 katı yedek aday belirlendi. TBMM 250 işçi alımına ilişkin liste tmbb.gov.tr veya Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu üzerinden erişime açılacak. Peki, TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte TBMM kura sonuçları ile ilgili merak edilenler…
12.12.2023 Çalışma Hayatı
EYT'de son dakika gelişmesi! Artık resmen yürürlükte
EYT'de son dakika gelişmesi! Artık resmen yürürlükte Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Şartları uyan ve emekli olmak isteyenler e-Devlet ya da SGK il müdürlükleri üzerinden başvurabilecek. İşte tüm detaylar...
2.03.2023 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı personel alacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan atama açıklaması!
Sağlık Bakanlığı personel alacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan atama açıklaması! TBMM'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık personeli alımı ile uzmanlık yani asistanlık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bakan Koca, önümüzdeki birkaç hafta içinde Sağlık Bakanlığı ataması ile ilgili detayların belli olacağını açıkladı. Bakan Koca, ayrıca uzmanlık sınavı ve asistanlık süreci dahil olmak üzere reform niteliğinde çalışmalar yaptıklarını da duyurdu. Peki, Sağlıkçı atamaları ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte Bakan Koca'nın atama ile ilgili açıklamaları...
3.11.2021 Personel Alımı
Sözleşmeli memurlar ile ilgili flaş gelişme! Artık değişiyor, yeni kadro ve...
Sözleşmeli memurlar ile ilgili flaş gelişme! Artık değişiyor, yeni kadro ve... Sözleşmeli memurlar ile ilgili son dakika gelişmesi. Harekete geçildi, değişiyor. Detaylar belli oldu. Yüzbinlerce memur merakla bekliyordu. Yaklaşık 530 bin sözleşmeli memura kadro geliyor. Ağustos ayında yapılan toplu sözleşme ile gündeme gelen daha sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla başlayan çalışmalar devam ediyor. 3600 ek gösterge çalışmasıyla birlikte sözleşmeli personelin de kadroya geçirilmesi sağlanacak.
21.10.2021 Çalışma Hayatı
TBMM memur alımı 2021! TBMM memur alımı başvurusu nasıl yapılır?
TBMM memur alımı 2021! TBMM memur alımı başvurusu nasıl yapılır? TBMM memur alımı 2021 ilanı yayınlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatında İlk Defa Göreve Başlayacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda yazılı ve sözlü sınavla Osmanlıca arşiv belgelerinin tespiti, çevirisi, düzenlenmesi ve verilecek diğer görevleri yapmak üzere memur alınacak. Peki, TBMM memur alımı başvurusu nasıl yapılır? TBMM personel alımı başvuru şartları ne? İşte TBMM memur alımı detayları...
20.04.2021 Personel Alımı
Diyanet 5100 personel alımı ne zaman? 500 İmam Hatip, 1500 Kur’an Kursu Öğreticisi ve 100 Müezzin alımı ertelendi mi?
Diyanet 5100 personel alımı ne zaman? 500 İmam Hatip, 1500 Kur’an Kursu Öğreticisi ve 100 Müezzin alımı ertelendi mi? Diyanet personel alımı ne zaman? Diyanet İşleri Başkanlığı açıktan atama usulü ile 3 bin 500 İmam Hatip, 1500 Kur’an Kursu Öğreticisi ve 100 Müezzin olmak üzere toplam 5100 personel alımı yapacağını açıklamış, karar da Resmi Gazete üzerinden duyurmuştu. Covıd-19 salgın hastalığı nedeniyle ilan edilen personel alımı henüz gerçekleşmedi. Peki, Diyanet 5100 personel alımı ertelendi mi?
10.12.2020 Personel Alımı
Avukatların 28 maddelik yeni reform önerileri, Adalet Bakanı Gül'e iletildi
Avukatların 28 maddelik yeni reform önerileri, Adalet Bakanı Gül'e iletildi Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, yargıda bekledikleri reformları, sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili çalışmayı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e iletti.
8.12.2020 Siyaset
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık"
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık" Fahrettin Koca; "Hangi bölümlere kaçar kişi alınmasıyla ilgili de talep, Cumhurbaşkanlığımıza gönderildi. Zannediyorum önümüzdeki haftalarda orada değerlendirilip karar çıktığında da kılavuz yayımlanmış olacak." dedi.
14.11.2019 Gündem
Sayıştay'dan yeni açıklama!
Sayıştay'dan yeni açıklama! Sayıştay'dan yapılan açıklamada, "İddia edildiği gibi denetim raporlarında, İBB tarafından sivil toplum kuruluşlarına yardım yapıldığına ilişkin değerlendirme yoktur" denildi.
18.06.2019 Gündem
PTT 2019'da KPSS şartsız 55 bin personel alımı yapacak!
PTT 2019'da KPSS şartsız 55 bin personel alımı yapacak! 2019 yılı için PTT kendi içinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. PTT 55 bin personel alımını 100. yıla kadar tamamlayacak. Peki PTT KPSS'siz personel alımı için başvurular ne zaman başlıyor? Genel şartlar neler? İşte detaylar... Başvuru tarihlerine ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı.
18.03.2019 Çalışma Hayatı
Erdoğan onayladı! Vergide yeni dönem
Erdoğan onayladı! Vergide yeni dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7103 sayılı "Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun"u onayladı.
27.03.2018 Ekonomi
Başbakan Yıldırım'ın 'bozkurt işareti'ne MHP'li vekilin yorumu
Başbakan Yıldırım'ın 'bozkurt işareti'ne MHP'li vekilin yorumu MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Başbakan Binali Yıldırım'ın partisinin grup toplantısında bozkurt işareti yapmasına ilişkin, "İçinden gelmiş, siyaseten ve siyasi nezaket açısından uygun bulmuş, saygı duyarız" dedi.
29.09.2021 Gündem
PTT personel alımı ne zaman başlayacak? 2500 personel alımı şartları
PTT personel alımı ne zaman başlayacak? 2500 personel alımı şartları PTT personel alımı için şartlar netleşmeye başladı. Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT personel alımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki 2 bin 500 personelin istihdam edilmesi planlanan PTT personel alımına hangi tarihte start verilecek.
29.09.2021 Gündem
PTT 2500 personel alımı başvurusu başladı mı? (PTT memur alımları ne zaman)
PTT 2500 personel alımı başvurusu başladı mı? (PTT memur alımları ne zaman) Merakla beklenen PTT personel alımı için karar verildi. PTT personel alımı konusu için Bakan açıklamalarda bulundu. Peki kaç kişi alınacak, PTT başvuru şartları nelerdir? gibi soruların cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ÖTV tasarısı Meclis'ten geçti
ÖTV tasarısı Meclis'ten geçti Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı, Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını yeniden belirlemeye yönelik düzenlemeleri içeren tasarı TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi
29.09.2021 Gündem
Maliye Bakanı Ağbal 2017 hedeflerini açıkladı
Maliye Bakanı Ağbal 2017 hedeflerini açıkladı Maliye Bakanı Naci Ağbal Ankara'da ilk 9 ay bütçe sonuçları ve 2017 bütçesi toplantısında açıklamalarda bulundu. Ağbal,"2017'de kamuya farklı kanal ve sektörlerden 60 binin üzerinde personel alımı gerçekleştirilecek." dedi.
17.10.2016 Ekonomi
Efkan Ala, görevden uzaklaştırılan kamu çalışanı sayısını açıkladı
Efkan Ala, görevden uzaklaştırılan kamu çalışanı sayısını açıkladı İçişleri Bakanı Efkan Ala, görevden uzaklaştırılan kamu çalışanı sayısının 76 bin civarında olduğunu, 5 bin 171 kişinin gözaltında tutulduğunu, 16 bin 899 kişinin ise tutuklandığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Taşeron İşçiler hangi şartlarda kadroya alınacak?
Taşeron İşçiler hangi şartlarda kadroya alınacak? Binlerce Taşeron işçiyi yakından ilgilendiren gelişmelerin başında gelen kadroya alım sürecinde hangi şartlar aranacak? Taşeron İşçiler ne zaman kadroya alınacak? İşçinin emekçinin umut kapısı olan Taşeron İşçilerin kamuya alınmasına ilişkin merak edilen detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tbmm Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tbmm personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.