Taylor Swift İnstagram

Taylor Swift İnstagram

Son dakika Taylor Swift instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taylor Swift instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taylor Swift instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taylor Swift İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taylor swift instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 taylor swift instagram haberi bulunmuştur. Tüm taylor swift instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taylor Swift kesenin ağzını açtı! Hayranına ev aldı...
Taylor Swift kesenin ağzını açtı! Hayranına ev aldı... ABD'li pop yıldızı Taylor Swift, 8 aylık hamile bir hayranının evsiz olduğunu öğrenince ona ev satın aldı.
5.01.2018 Magazin
'Doğduğun için çok memnunum'
'Doğduğun için çok memnunum' ABD'li şarkıcı Taylor Swift, önceki gün 28 yaşına girdi. Selena Gomez, yakın arkadaşının yeni yaşını instagram’da duygusal bir mesajla kutladı.
15.12.2017 Magazin
Taylor Swift çırılçıplak! İşte o görüntüler...
Taylor Swift çırılçıplak! İşte o görüntüler... Genç şarkıcı Taylor Swift yeni klibinin kısa bir tanıtımını yayınladı. Sosyal medya resmen yıkıldı. İşte Taylor Swift'in çırılçıplak olduğu görüntüler...
25.10.2017 Magazin
Taylor Swift yuhlandı! İşte nedeni...
Taylor Swift yuhlandı! İşte nedeni... En iyi arkadaşının düğününde nedimelik yapan Taylor Swift, gelin evinin kapısında bekleyen hayranlarıyla ilgilenmeyince büyük tepki gördü.
5.09.2017 Magazin
Taylor Swift'ten Kardashian'a gönderme!
Taylor Swift'ten Kardashian'a gönderme! ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in yeni klibi 'Look What You Made Me Do'nun yankıları devam ediyor.
31.08.2017 Magazin
Taylor Swift'ten eski aşklarına klipli gönderme!
Taylor Swift'ten eski aşklarına klipli gönderme! ABD'li şarkıcı Taylor Swift, eski sevgilileri ve rakiplerine şarkıları ve klipleriyle göndermeler yapmaya devam ediyor.
29.08.2017 Magazin
Taylor Swift 1 dolarlık davayı kazanınca bakın ne yaptı?
Taylor Swift 1 dolarlık davayı kazanınca bakın ne yaptı? Cinsel tacize uğradığı iddiasıyla açtığı sembolik 1 dolarlık davayı kazanan Taylor Swift, cinsel saldırı mağdurlarını destekleyen bir derneğe yüklü miktarda bağış yaptı.
17.08.2017 Magazin
Taylor Swift tazminat davasını kazandı!
Taylor Swift tazminat davasını kazandı! ABD'li şarkıcı Taylor Swift, kendisini taciz etmekle suçladığı DJ David Mueller'e karşı açtığı davayı kazandı.
15.08.2017 Magazin
Taylor Swift’in gizli aşkı ortaya çıktı!
Taylor Swift’in gizli aşkı ortaya çıktı! Dünyaca ünlü güzel şarkıcı Taylor Swift'in aylardır İngiliz aktör Joe Alwyn ile gizli aşk yaşadığı iddia edildi.
17.05.2017 Magazin
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından  evlendi
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi Oyuncu Canan Hoşgör, 3 yıldır beraber olduğu işletmeci Yusuf Bakoğlu ile önceki akşam evlendi.
29.01.2024 Magazin
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı Geçtiğimiz haftalarda Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalandığını ve saçlarının, kirpiklerinin ve kaşlarının döküldüğünü açıklayan şarkıcı Işın Karca; sosyal medya hesabından konser öncesi hazırlık yaptığı bir videosunu paylaştı.
29.07.2023 Magazin
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023 Magazin
Özür dilerim eski dostum!
Özür dilerim eski dostum! Katy Perry, 6 yıldır kavgalı olduğu Taylor Swift’e bir mektup yollayarak eski dostundan özür diledi
9.05.2018 Magazin
Doğduğun için çok memnunum
Doğduğun için çok memnunum Taylor Swift, önceki gün 28 yaşına girdi. Selena Gomez, yakın arkadaşının yeni yaşını Instagram’da duygusal bir mesajla kutladı.
14.12.2017 Magazin
Instagram’dan bilgileri  çalındı
Instagram’dan bilgileri çalındı Instagram siber saldırı sonucunda bazı bilgilerin hackerların eline geçtiğini açıkladı ve kullanıcılarını uyardı. Selana Gomez, Lady Gaga, Taylor Swift’in bilgileri çalındı.
2.09.2017 Magazin
Esrarengiz şekilde kayboldu!
Esrarengiz şekilde kayboldu! Taylor Swift (27) toplam 250 milyonu aşkın takipçisine sessiz sedasız veda etti. Instagram, Facebook, Twitter başta olmak üzere tüm hesaplarını ve internet siteseni kapattı.
19.08.2017 Magazin
Katy Perry ile ilgili şok gerçek! Sahte çıktı...
Katy Perry ile ilgili şok gerçek! Sahte çıktı... Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry'nin Twitter takipçilerinin yüzde 68'inin sahte olduğu ortaya çıktı.
4.06.2017 Magazin
Kim Kardashian'ı 100 milyon kişi takip ediyor!
Kim Kardashian'ı 100 milyon kişi takip ediyor! Dünyanın en ünlü magazin figürlerinden biri olan Kim Kardashian'ı Instagram'dan 100 milyon kişi takip ediyor...
22.05.2017 Magazin
100 milyon takipçisi oldu
100 milyon takipçisi oldu Kim Kardashian şüphesiz Instagram’ı en sık kullanan ünlülerden biri.
21.05.2017 Magazin
Nakış zamanı
Nakış zamanı Geçtiğimiz bahardan bu yana nakışın yükselişini görüyoruz. İlkbahar-Yaz 2017 sezonunda da kural değişmiyor. Geçmişten günümüze nakış her üründe işleniyor. Bu sezon eğer nakışlı bir parçanız yoksa modanın dışındasınız demektir
24.03.2017 Arşiv
Instagram’da en çok beğeni alan fotoğraf bir gecede değişti
Instagram’da en çok beğeni alan fotoğraf bir gecede değişti Bugüne kadar 20 Grammy Ödülü kazanan ve bu ödüle en çok aday gösterilen kadın şarkıcılarından olan Beyonce sosyal medya üzerinden hayranlarına müjdeli bir haber verdi...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Yılın aşk bombası! Rihanna ile Taylor...
Yılın aşk bombası! Rihanna ile Taylor... Drake, Taylor Swift'in peşini bırakmıyor...
11.11.2016 Magazin
Alemin en yeni uygulaması ‘Talkshow’ yayında
Alemin en yeni uygulaması ‘Talkshow’ yayında Instagram da Facebook da arkadaşlarımın aileleriyle, sevgilileriyle mesajlaşmalarının ekran görüntüleriyle dolu. Ee bunu fark eden bir girişimci de harekete geçmiş. İşte taze taze en trend uygulama: Talkshow.
29.04.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Taylor Swift İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taylor swift instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.