Tatlım Tatlım

Tatlım Tatlım

Son dakika Tatlım Tatlım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tatlım Tatlım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tatlım Tatlım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatlım Tatlım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatlım tatlım gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 tatlım tatlım haberi bulunmuştur. Tüm tatlım tatlım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir?
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Büşra Pekin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklaması sonrası Ersay Üner hakkında merak edilenler arttı. Ersay Üner kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
13.11.2019 Yaşam
Ediz Hun'a Yaşam Boyu Başarı Ödülü
Ediz Hun'a Yaşam Boyu Başarı Ödülü Türkiye Cumhuriyeti Prizren Başkonsolosluğu tarafından bu yıl Kosova'da ilki gerçekleştirilen 'Prizren Türk Filmleri Festivali', Balkanların en eski açık hava sinemalarından Lumbardhi Sinemasındaki Gala Gecesiyle başladı.
9.09.2017 Dünya
'Güldüy Güldüy Show'da sürprizler bitmedi
'Güldüy Güldüy Show'da sürprizler bitmedi Sempatiklikleri ve yetenekleriyle kısa zamanda gönüllerde taht kuran 'Güldüy Güldüy Show Çocuk', çok özel bir gösteriye imza attı.
25.04.2017 Televizyon
Ayakta alkışlandılar
Ayakta alkışlandılar Sempatiklikleri ve yetenekleriyle kısa zamanda herkesin gönlünde taht kuran Güldüy Güldüy Show Çocuk, çok özel bir gösteriye imza attı.
24.04.2017 Magazin
'Yaşadığımız hiçbir acı silinip gitmez'
'Yaşadığımız hiçbir acı silinip gitmez' Besteci, söz yazarı ve müzisyen Ersay Üner, son teklisi 'Tatlım Tatlım', aşk hayatı ve gelecekteki projelerine dair PopBizde'ye röportaj verdi.
13.04.2017 Kültür Sanat
'Sonsuz Aşk' filmi Recep İvedik 5'i tahtından etti
'Sonsuz Aşk' filmi Recep İvedik 5'i tahtından etti 'Recep İvedik 5' fırtınası 6'ıncı haftada dindi. Geçen haftanın en çok izlenen Türk filmi Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen'in oynadığı 'Sonsuz Aşk' oldu.
5.04.2017 Kültür Sanat
Ömürlük sözleşme yaptık!
Ömürlük sözleşme yaptık! Gupse Özay, sevgilisi Barış Arduç’un bir kanalla 3 yıllık sözleşme imzalaması sorulunca “Evet anlaştı. 3 yıllık mı bilmiyorum ama benimle ömürlük sözleşme yaptı” dedi
29.03.2017 Magazin
Tolgahan-Almeda çifti kavga etti!
Tolgahan-Almeda çifti kavga etti! Geçtiğimiz günlerde evlenen Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, muhabirlerin önünde tartıştı.
29.03.2017 Magazin
Esra Erol kararını verdi! İşte yeni işi...
Esra Erol kararını verdi! İşte yeni işi... Önümüzdeki sezon evlilik programı sunmayacağını açıklayan Esra Erol, bundan sonra bakın ne iş yapacak? İşte Esra Erol'un yeni işi...
30.03.2017 Magazin
Tatlım Tatlım iyi başladı!
Tatlım Tatlım iyi başladı! Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Tatlım Tatlım filmi vizyona giren yeni filmler içinde en iyi açılış yapan yapım oldu.
21.03.2017 Kültür Sanat
Şebnem Bozoklu'dan kötü haber! Ayak parmaklarını kırdı!
Şebnem Bozoklu'dan kötü haber! Ayak parmaklarını kırdı! Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu'ya nazar değdi. Başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu ayak parmaklarını kırdı. İşte Şebnem Bozoklu'nun o paylaşımı...
20.03.2017 Magazin
Projeler yolunda
Projeler yolunda Yılmaz Erdoğan, 12 yıllık aranın ardından tek kişilik oyunu "Münaşaka" ile geri dönerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
19.03.2017 Magazin
Emma Watson büyüyü bozabilecek mi?
Emma Watson büyüyü bozabilecek mi? Bilindik masallardan Güzel ve Çirkin'in aynı adlı uyarlaması, oyunculukları ve atmosferiyle başarılı olmuş.
17.03.2017 Arşiv
Alkışlar Çağlar için
Alkışlar Çağlar için Tatlım Tatlım filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin yönetmeni Yılmaz Erdoğan, alkışların galaya babasının vefatı yüzünden katılamayan başrol Çağlar Çorumlu için olduğunu belirtti.
15.03.2017 Magazin
Beyaz Show'un konukları hangi ünlüler olacak?
Beyaz Show'un konukları hangi ünlüler olacak? Beyaz Show Cuma gecelerine ambargo koymaya devam ediyor. Yılların eskitemediği Beyaz Show, Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile 23:30'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. İşte Beyaz Show'un merakla beklenen konukları...
29.09.2021 Gündem
Gupse’nin boy sorunu
Gupse’nin boy sorunu 17 Mart’ta vizyona girecek olan, Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ‘Tatlım Tatlım’ filmin oyuncuları basın toplantısında bir araya geldi.
8.03.2017 Magazin
Beyaz Show yeni bölüm neden yayınlanmadı? (Beyaz Show'un konukları kim?)
Beyaz Show yeni bölüm neden yayınlanmadı? (Beyaz Show'un konukları kim?) Kanal D’nin sevilen programı Beyaz Show yeni bölümü dün akşam yayınlanmadı. İzleyicinin heyecanla beklediği talk show programı Beyaz Show, resmi yayın saatinde Öümcül Fırtına adlı yabancı sinema ekrana geldi. Peki Beyaz Show yeni bölüm neden yayınlanmadı?
29.09.2021 Gündem
Yılmaz Abi korkusundan iyi oynadılar!
Yılmaz Abi korkusundan iyi oynadılar! Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği 'Tatlım Tatlım'da evli bir çifti canlandıran Bülent Emrah Parlak ve Aylin Kontente Yılmaz Erdoğan korkusundan iyi oynadı!
28.02.2017 Kültür Sanat
Filmi oyunculara izletmedi
Filmi oyunculara izletmedi Şebnem Bozoklu, martta vizyona girecek olan ‘Tatlım Tatlım’ı yazan ve yöneten Yılmaz Erdoğan’ın filmi oyunculara izletmediğini söyledi
21.02.2017 Magazin
Tatlım Tatlım filminin beklenen fragmanı
Tatlım Tatlım filminin beklenen fragmanı Tatlım Tatlım filminin beklenen fragmanı
15.02.2017 Sinema-Dizi
Film merak uyandırdı
Film merak uyandırdı “Tatlım Tatlım”ın afiş ve fragmanı merak uyandırdı
14.02.2017 Magazin
'Tatlım Tatlım'ın afişi çıktı!
'Tatlım Tatlım'ın afişi çıktı! Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği 'Tatlım Tatlım'ın afiş ve fragmanı hazır.
14.02.2017 Kültür Sanat
Tatlım Tatlım filminin ilk fragmanı
Tatlım Tatlım filminin ilk fragmanı Tatlım Tatlım filminin ilk fragmanı
2.02.2017 Sinema-Dizi
'Tatlım Tatlım' geliyor!
'Tatlım Tatlım' geliyor! Başrollerini, Aylin Kontente, Büşra Pekin, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman ve Serkan Keskin'in paylaştığı, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği BKM filmi 'Tatlım Tatlım'ın ilk teaserı yayınlandı.
1.02.2017 Kültür Sanat
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Havva Öğüt damgasını vurdu. Reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri 6. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Havva Öğüt Elmayı Nazik Soydum şarkısı ile ekranla gelecek. Peki, Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? Elmayı Nazik Soydum şarkı sözleri….
29.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tatlım Tatlım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatlım tatlım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.