Şebnem Bozoklu

Şebnem Bozoklu

Son dakika Şebnem Bozoklu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şebnem Bozoklu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şebnem Bozoklu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şebnem Bozoklu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şebnem bozoklu gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 şebnem bozoklu haberi bulunmuştur. Tüm şebnem bozoklu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum Sanat camiasının sevilen simalarından Şebnem Bozoklu ve Enis Arıkan, "Balina" adlı tiyatro oyunu ile sahnede buluştu. Özel hayatlarında da çok iyi arkadaş olan iki isim, kapalı gişe oynayan oyunun zorluklarına ve kendi yaşamlarına dair samimi açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Magazin
Hayatımı Neşesi dizisi neden bitiyor? TRT 1 Hayatımın Neşesi neden final yapıyor, bu akşam var mı?
Hayatımı Neşesi dizisi neden bitiyor? TRT 1 Hayatımın Neşesi neden final yapıyor, bu akşam var mı? Hayatımın Neşesi dizisi hakkında beklenen gün geldi çattı. Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin, Metin Coşkun gibi yıldızların başrollerini paylaştığı Hayatımın Neşesi bu akşam son bölümüyle seyirciye veda ediyor. Yaz döneminde TRT 1'de yayın hayatına başlayacan Hayatımın Neşesi neden final yapıyor? İşte detaylar...
7.11.2023 Televizyon
Hayatımın Neşesi dizisi nerede çekiliyor? Hayatımın Neşesi hangi hastanede çekiliyor?
Hayatımın Neşesi dizisi nerede çekiliyor? Hayatımın Neşesi hangi hastanede çekiliyor? Hayatımın Neşesi dizisi hangi hastanede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de bu akşam ilk bölümü yayınlanacak dizinin başrollerinde Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin yer alıyor. Tıp eğitimini yarıda bırakıp hayatını iki çocuğuna adayan Neşe'nin hikayesini izleyeceğimiz Hayatımın Neşesi Güneş Çelikcan ve Merve Zorlu yapımcılığında gerçekleştiriliyor. Peki Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor? Hayatımın Neşesi oyuncuları kimler? İşte detaylar...
14.07.2023 Televizyon
Hayatımın Neşesi konusu nedir? Hayatımın Neşesi oyuncu kadrosunda kimler var?
Hayatımın Neşesi konusu nedir? Hayatımın Neşesi oyuncu kadrosunda kimler var? Yaz dizisi Hayatımın Neşesi 1 bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. TRT 1'de yayınlanacak dizinin başrollerinde Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin, Uğur Demirpehlivan yer alıyor. Neşe'nin tekrar tıp eğitimi almasına karar vermesinden sonra gelişen hikayenin ekrana geleceği Hayatımın Neşesi dizisinin oyuncuları da merak konusu oldu. İşte detaylar...
14.07.2023 Televizyon
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler Kanal D'nin büyük bir ilgiyle izlenen 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, annesi Selma Arıkan ile yüzü olduğu markanın Anneler Günü'ne özel davetine katıldı. Basın mensuplarının, ''Hiç unutamadığınız bir Anneler Günü hediyeniz var mı?'' sorusu üzerine Selma Arıkan, oğlunun kendisine aldığı yüzüğün hikayesinden bahsetti.
12.05.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet'
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet' Ünlü oyuncu Ezgi Mola ülkemizi derinden etkileyen yıkıcı depremlerin ardından enkazdan kurtarılan ailesini kaybetmiş bir köpeği sahiplendi. Oyuncu, sosyal medya hesabından "Zeus, Kahramanmaraş'tan geldi. Sahiplerinden bana emanet" dedi.
13.03.2023 Magazin
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz!
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz! 2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile evlenen Bartu Küçükçağlayan, birkaç ay önce kızını kucağına alarak ilk kez baba olmanın sevincini yaşamıştı. Ünlü isim, minik kızıyla verdiği pozu ilk kez takipçileriyle paylaştı.
13.06.2022 Magazin
Enis Arıkan: Ajda Pekkan gibi gencecik kalacağım
Enis Arıkan: Ajda Pekkan gibi gencecik kalacağım Oyuncu Enis Arıkan ve Şebnem Bozuklu, 'Dayı Şov'a konuk oldu. Starlığın formülünü esprili bir dille açıklayan Arıkan, “Ajda Pekkan gibi hep gencecik kalacağım" açıklamasıyla dikkat çekti.
17.01.2022 Magazin
Şebnem Bozoklu'dan 'kilo' açıklaması! 'Rolüm ne gerektiriyorsa onu yaparım'
Şebnem Bozoklu'dan 'kilo' açıklaması! 'Rolüm ne gerektiriyorsa onu yaparım' 'Elbet Bir Gün' adlı dizide 'Nesime' karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Basın danışmanıyla yemek yiyip toplantı yapan oyuncu, görüntülendiğini fark edince gazetecilerin yanına gelerek onlarla sohbet etti.
20.11.2021 Magazin
Elbet Bir Gün dizisi oyuncuları ve konusu! Elbet Bir Gün dizisi ne zaman başlayacak, Elbet Bir Gün dizisi nerede çekiliyor?
Elbet Bir Gün dizisi oyuncuları ve konusu! Elbet Bir Gün dizisi ne zaman başlayacak, Elbet Bir Gün dizisi nerede çekiliyor? Elbet Bir Gün ne zaman başlayacak, Elbet Bir Gün konusu ne, oyuncuları kimler? Sorularının ardı arkası kesilmiyor. Fox Tv'nin yeni dizisi Elbet Bir Gün hakkındaki araştırmalar yoğunlaştı. Başrollerinde Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk'ün bulunduğu yeni dizi Elbet Bir Gün hikayesi ve oyuncu kadrosu şimdiden dikkat çekti. Senaryosunu Yusuf Reha Alp'in yazdığı, bölüm hikayesi ve tretmanını ise Funda Alp ile Didem Kaplan'ın birlikte kaleme aldığı Most Production imzalı FOX'un yeni dizisi Elbet Bir Gün'ün yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar…
26.10.2021 Gündem
'Yanlışlıkla birinin kapattığı vapura bindim galiba'
'Yanlışlıkla birinin kapattığı vapura bindim galiba' Bali’de kızıyla tatil yapan Şeyma Subaşı bulunduğu adadan başka bir adaya geçmek isteyince, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi kesenin ağzını açtı. Alsaloussi özel jet bulamayınca, bir yolcu uçağını kiraladı. Subaşı bu pahalı jesti sosyal medyada duyurdu. Şebnem Bozoklu yaptığı paylaşımla Şeyma Subaşı'ni ti'ye aldı.
20.04.2021 Magazin
'İyi Aile Babası'ndan 'Hekimoğlu'na gönderme
'İyi Aile Babası'ndan 'Hekimoğlu'na gönderme Kanal D’nin sevilen dizisi ‘İyi Aile Babası’, 'Hekimoğlu' dizisine gönderme yaptı.
25.12.2020 Televizyon
İyi Aile Babası 1. bölüm fragmanı yayında!
İyi Aile Babası 1. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yarın akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
3.12.2020 Televizyon
Yarın akşam başlıyor!
Yarın akşam başlıyor! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yarın akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
2.12.2020 Televizyon
İyi Aile Babası’nın izleyici ile buluşmasına iki gün kaldı!
İyi Aile Babası’nın izleyici ile buluşmasına iki gün kaldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı yeni dizisi İyi Aile Babası 03 Aralık Perşembe günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.
1.12.2020 Televizyon
'İyi Ailesi Babası' Perşembe günü başlıyor!
'İyi Ailesi Babası' Perşembe günü başlıyor! İyi Aile Babası 1. Bölüm Fragmanı Yayında! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” Perşembe 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
29.11.2020 Televizyon
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu.
20.11.2020 Televizyon
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler!
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın başrol oyuncuları Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu, dizinin müziğini seslendirmek için stüdyoya girdi.
10.11.2020 Televizyon
Yakında izleyici ile buluşuyor!
Yakında izleyici ile buluşuyor! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yakında Kanal D'de başlıyor!
5.11.2020 Televizyon
'İyi Aile Babası' setinden ilk kareler geldi!
'İyi Aile Babası' setinden ilk kareler geldi! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi yakında izleyici ile buluşacak...
4.11.2020 Televizyon
‘Şiddete karşıyım’
‘Şiddete karşıyım’ Şebnem Bozoklu, eşi Kanat Atkaya’yla Nişantaşı’ndaydı.
5.07.2020 Magazin
"Kaz Dağları’nda tatil yaptık"
"Kaz Dağları’nda tatil yaptık" Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu ve gazeteci Kanat Atkaya önceki akşam Cihangir’deki Kaktüs adlı mekanda görüntülendi.
4.07.2020 Magazin
Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? Enis Arıkan Survivor'da!
Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? Enis Arıkan Survivor'da! Survivor 2020'nin 110. bölümünde 'Anlat Bakalım' heyecanı yaşanıyor. Survivor 2020 Anlat Bakalım'da ünlü isimler yarışmacılara eşlik ediyor. Survivor Nisa'ya Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise Enis Arıkan oldu. Peki, Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? İşte Enis Arıkan hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
Şebnem Bozoklu: Hasta oldum paranoyasına girdim
Şebnem Bozoklu: Hasta oldum paranoyasına girdim Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Şebnem Bozoklu, bu defa yasakların kalkmasının ardından başlayan normalleşme günleriyle ilgili bir paylaşımda bulundu.
8.06.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şebnem Bozoklu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şebnem bozoklu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.