Tatar Ramazan

Tatar Ramazan

Son dakika Tatar Ramazan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tatar Ramazan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tatar Ramazan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatar Ramazan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatar ramazan gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 tatar ramazan haberi bulunmuştur. Tüm tatar ramazan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Magazin
Tatar Ramazan'a esin kaynağı oldu! 43 kişiyi öldüren Antepli seri katil Abdullah'ı Nazım Hikmet durdurdu!
Tatar Ramazan'a esin kaynağı oldu! 43 kişiyi öldüren Antepli seri katil Abdullah'ı Nazım Hikmet durdurdu! Türk seri katiller arasında önemli bir yeri vardır Antepli Abdullah Dayı'nın. Nam-ı diğer Antep Canavarı... İşlediği cinayetler, 38 farklı cezaavinde 300'den fazla yaralamayla Abdullah Palaz film kahramanlarına da ilham kaynağı oldu. Peki Antepli seri katil Abdullah Palaz'ın hayatı nasıldı?
25.07.2023 Gündem
Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye Anneler Günü kutlaması!
Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye Anneler Günü kutlaması! Kendisi gibi oyuncu olan Özge Özpirinçci ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren ve evlendikten kısa bir süre sonra Mercan ismini verdiği kızı dünyaya gelen Burak Yamantürk, sosyal medya hesabından eşinin anneler gününü kutladı.
14.05.2023 Magazin
Korkusuz Korkak'ın 'Gaddar Kerim'i Hikmet Taşdemir'den Cüneyt Arkın'a sitem: Kırgınım
Korkusuz Korkak'ın 'Gaddar Kerim'i Hikmet Taşdemir'den Cüneyt Arkın'a sitem: Kırgınım Yeşilçam'ın 'kötü adam'ı Hikmet Taşdemir, sinema sektöründe kendilerine saygı gösterilmediğini ifade etti. Taşdemir "Yeşilçam oyuncularına ve yönetmenlerine vefasızlık yapılıyor" dedi.
9.04.2022 Magazin
Özge Özpirinçci setlere geri dönüyor!
Özge Özpirinçci setlere geri dönüyor! Son olarak dijital bir platformda Salih Bademci ile 'İlk ve Son' dizisinde oynayan Özge Özpirinçci 2021 senesinin son aylarında doğum yaparak bebeğine kavuşmuştu. Bir süredir bebeğiyle ilgilenen Özge Özpirinçci, tekrar setlere dönmeye hazırlanıyor.
20.03.2022 Magazin
Özge Özpirinçci'nin eşi Burak Yamantürk'ten aile pozu
Özge Özpirinçci'nin eşi Burak Yamantürk'ten aile pozu Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz yaz aylarında evlenmişti. Evlendiğinde kızına hamile olan Özge Özpirinçci geçtiğimiz kasım ayında kızı Mercan'a kavuşarak ilk kez annelik duygusunu yaşadı. Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk çiftinden kızları Mercan ile aile pozu geldi.
5.02.2022 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
Sami Saydan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sami Saydan’ın hayatına dair merak edilenler…
Sami Saydan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sami Saydan’ın hayatına dair merak edilenler… Sami Saydan oğlu Tuna Saydan hayatını kaybetti. Tuba Büyüküstün, 2008-2010 yılları arasında beraberlik yaşadığı Sami Saydan’ın oğlu Tuna Saydan’ın vefatıyla sarsıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Sami Sayfan hakkında merak edilenler arttı. Peki, Sami Saydan kimdir?
25.10.2021 Gündem
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında?
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında? Survivor Cemal'in hayatı diskalifiye edilmesinin ardından gündeme geldi. Survivor 2021'in ünlüler takımında yer alan ve sağlık durumu nedeniyle Survivor'dan diskalifiye olan Cemal Hünal, Issız Adam filmi ile hafızalara kazınmıştı. Los Angeles'ta oyunculuk eğitimi alan ve 2007 yılında ekranlara gelen Asi diziyle oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Hünal, en son Tozkoparan dizisinde Celal Hoca karakterine hayat vermişti. İşte, Survivor Cemal'in hayatı ve biyografisiyle ilgili ayrıntılı bilgiler.
22.01.2021 Gündem
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021)
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021) Issız Adam filmiyle tanınan oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021'in en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda yer alan başarılı oyuncu, şampiyonluk için yarışacak. Peki, Survivor Cemal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? Survivor Cemal'in eşi kim? Survivor Cemal'in oynadığı diziler...
9.01.2021 Gündem
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi? Acun Ilıcalı Survivor 2021'de yarışacak ilk ismi açıkladı. Ünlü televizyoncu, Cemal Hünal'ın Survivor'a gideceğini duyurdu. Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
4.12.2020 Gündem
Hikmet Karagöz kimdir? Bizimkiler’in Abbas’ı Himet Karagöz nereli? Ressam da olan Karagöz’ün biyografisi
Hikmet Karagöz kimdir? Bizimkiler’in Abbas’ı Himet Karagöz nereli? Ressam da olan Karagöz’ün biyografisi 90 yılların efsane dizisi Bizimkiler dizisinde Abbas karakterine hayat veren Hikmet Karagöz, hayatını kaybetti. Ölüm haberini oyuncunun kızı Zeynep Karagöz sosyal medyada duyurdu. Peki, Hikmet Karagöz kimdir, nereli?
27.10.2020 Gündem
Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş nereli ve kaç yaşında?
Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş nereli ve kaç yaşında? 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sahra Şaş, ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında yayınlanan Tatar Ramazan adlı dizide yaşadı. Sahra Şaş'ı daha yakından tanıyacak olursak... Sahra Şaş kimdir, nerelidir?
4.01.2020 Gündem
Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı!
Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı! İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Azize, yakında Kanal D'de başlıyor! Peki, Azize dizinin konusu nedir?
5.10.2019 Televizyon
Yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'dan haber var!
Yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'dan haber var! Kadir İnanır, rahatsızlığı nedeniyle gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı atması nedeniyle ameliyata alınan Kadir İnanır, tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. Hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran; '(Kadir İnanır'ın sağlık durumu) Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yok.' dedi.
12.02.2018 Magazin
Kadir İnanır yoğun bakımda
Kadir İnanır yoğun bakımda Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ve bir çok filmde rol alan ünlü oyuncu Kadir İnanır yoğun bakıma alındı.
12.02.2018 Magazin
Özge Özpirinçci: Sana hastayım!
Özge Özpirinçci: Sana hastayım! Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk 2014'te 'Tatar Ramazan' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı...
25.12.2017 Magazin
Her rolü oynamaya hazırım
Her rolü oynamaya hazırım Sahra Şaş Martı filmindeki performansıyla büyük beğeni topluyor ve festival yolculuğuna devam ediyor.
14.07.2017 Arşiv
Memati ile Tatar Ramazan karşı karşıya!
Memati ile Tatar Ramazan karşı karşıya! 'Galatalı Eşref' dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Kadir İnanır'a dizide, ünlü oyuncu Gürkan Uygun eşlik edecek. Diğer başroller ise Hande Erçel, Berk Hakman, Eda Ece olacak.
5.07.2017 Televizyon
Survivor Sabriye Şengül Kimdir?
Survivor Sabriye Şengül Kimdir? Survivor’ın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Sabriye Şengül, ada hayatındaki yaşam biçimi ve oyunlarda gösterdiği performans ile birlikte takipçileri tarafından oldukça merak edilir oldu. Survivor’da katıldığı 112 yarışmadan 34 galibiyet ile çıkan Sabriye Şengül hakkında bilinmeyenler, Sabriye Şengül aslında kimdir? Nerelidir? Sabriye Şengül’ün hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler haberimizin devamında…
29.09.2021 Gündem
Ünlü yönetmen Melih Gülgen yaşamını yitirdi
Ünlü yönetmen Melih Gülgen yaşamını yitirdi Yapımcı, yönetmen ve senaryo yazarı Melih Gülgen 71 yaşında, İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Melih Gülgen hayatını neden kaybetti? Melih Gülgen'in yaşamı nasıldı?
22.02.2017 Kültür Sanat
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Konusu ve kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da tehlikeli oyunlar oynanmaya devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölüm tanıtımı merak edilir oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
29.09.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Salı akşamlarının izlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi heyecanlı bölümüyle nefesleri tutturdu. Hemen arkasından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak edildi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
Payitaht Abdülhamid ne zaman başlıyor?
Payitaht Abdülhamid ne zaman başlıyor? 'Payitaht Abdülhamid' dizisi Şubat ayında TRT1 ekranlarında başlıyor.
9.02.2017 Televizyon
Payitaht Abdülhamid'in ilk fotoğrafları
Payitaht Abdülhamid'in ilk fotoğrafları Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıyla Şubat ayında TRT1 ekranlarında başlıyor!
26.01.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Tatar Ramazan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatar ramazan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.