Taşlı Saldırı

Taşlı Saldırı

Son dakika taşlı saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taşlı saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taşlı saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taşlı Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taşlı saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 398 taşlı saldırı haberi bulunmuştur. Tüm taşlı saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili Bozdağ ve Çelik'ten peş peşe açıklamalar
Seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili Bozdağ ve Çelik'ten peş peşe açıklamalar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili açıklama yaptılar.
8.05.2023 Gündem
PKK'ya yönelik "Temizleme 2" operasyonu!
PKK'ya yönelik "Temizleme 2" operasyonu! Mersin’de 15 Ağustos’ta eylem hazırlığı içinde olan PKK’lı 5 şüpheliye yönelik, "Temizleme 2" operasyonu başlatıldı.
5.08.2022 Gündem
Giresunspor takım otobüsüne taşlı saldırı
Giresunspor takım otobüsüne taşlı saldırı TFF 1. Lig 27. hafta müsabakasında zirveyi yakındıran ilgilendiren maçta Giresunspor, deplasmanda Samsunspor'u 2-0 mağlup ederken konuk ekip maç sonrasında taşlı saldırıya uğradı.
20.03.2021 Futbol
İzmir'de maske uyarısı yapan doktora taşlı saldırı
İzmir'de maske uyarısı yapan doktora taşlı saldırı İzmir'de özel bir tıp merkezinin acil servisinde görevli Dr. Hüseyin Nacar Mutlugüleçler, muayene ettiği çocuğun yanındaki yaşlı kadını maske takması ve çocuğu kirli ayakkabıyla muayene masasına oturtmaması yönünde uyarınca, saldırıya uğradı. Çocuğun amcası, kapının önüne çıkan doktorun başına taş attı. Yarılan kafasına meslektaşı oğlu tarafından 8 dikiş atılan Mutlugüleçler, şikayetçi oldu.
2.01.2021 Gündem
Şüpheliyi gözaltına almak isteyen polis ekibine taşlı saldırı: 1 polis yaralı
Şüpheliyi gözaltına almak isteyen polis ekibine taşlı saldırı: 1 polis yaralı Antalya'da uyuşturucu madde ticaretinden aranan şüpheliyi gözaltına almak isteyen polis ekibi, bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Bir polis memurunun yaralandığı olayın ardından mahalleye çok sayıda ekip sevk edildi. 5 kişi gözaltına alınırken, aranan şüpheli ise kargaşadan yararlanarak kaçtı.
18.08.2020 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na çirkin saldırı
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na çirkin saldırı Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçı sonrası çirkin saldırı. Mücadelenin sona ermesinin ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun aracına bir grup taraftar tarafından taşlı saldırı gerçekleşti.
12.03.2020 Trabzonspor
Alanyaspor otobüsüne saldırı! İki yaralı...
Alanyaspor otobüsüne saldırı! İki yaralı... Antalyaspor ile oynanan kupa maçının ardından Alanyaspor'un takım otobüsüne taşlı saldırı yapıldı. Yardımcı antrenör Mehmet Yozgatlı ve kaleci antrenörü Murat Erdeğer yaralandı.
5.03.2020 Alanyaspor
Fenerbahçeli taraftarlar takım otobüsüne saldırdı!
Fenerbahçeli taraftarlar takım otobüsüne saldırdı! Süper Lig'in 23'üncü haftasında Galatasaray'a 3-1'lik skorla mağlup olan Fenerbahçe'de sarı lacivertli taraftarlar Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal aleyhine tezahüratlarda bulundu.
23.02.2020 Futbol
Almanya'da camilere saldırı! 50 Kur'an-ı Kerim tahrip edildi
Almanya'da camilere saldırı! 50 Kur'an-ı Kerim tahrip edildi Almanya’da hafta sonu iki farklı camiye saldırı gerçekleştirildi. Bremen kentindeki Rahman Camisi'nde yaklaşık 50 Kur'an-ı Kerim tahrip edilirken, Kassel'deki Merkez Camisi'ne de taşlı saldırıda bulunuldu.
10.06.2019 Dünya
Aylardır bu korkuyla yaşıyorlar
Aylardır bu korkuyla yaşıyorlar Manisa'nın Yunusemre ilçesinde yaşayan Altındağ Ailesi'nin evi, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından yaklaşık 7 aydan bu yana 7 kere taşlı saldırıya uğradı. Evde engelli eşi ve tek çocuğu ile yaşayan anne Perihan Altındağ (49), "Kırılan camlara bugüne kadar toplam 7 bin lira para ödedim. Ancak yine de kırmaya devam ediyorlar" dedi.
28.01.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı'ndan Kuzey Irak'taki saldırıya ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanlığı'ndan Kuzey Irak'taki saldırıya ilişkin açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Irak'ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait üs bölgesine yönelik saldırıya ilişkin, saldırganların sivillerin arasına gizlenerek, Türk askeriyle yerel halkın arasını bozmaya çalıştığını bildirdi.
26.01.2019 Gündem
Emniyet'ten  Alatepe açıklaması
Emniyet'ten Alatepe açıklaması Esenyurt'ta, zabıtalarla tartıştığı belirlenen seyyar satıcı gözaltına alındı.
23.11.2018 Gündem
Yahudilerin saldırısında Filistinli kadın öldü
Yahudilerin saldırısında Filistinli kadın öldü İşgal altındaki Batı Şeria'da, Nablus'un güneyinde bir grup Yahudi yerleşimcinin taşlı saldırısı sonucu seyir halindeki bir araçta bulunan 45 yaşındaki Filistinli Aişe Muhammed Radi hayatını kaybetti.
12.10.2018 Dünya
Balıkesir-Ankara otobüsünde büyük panik! Neye uğradıklarını şaşırdılar
Balıkesir-Ankara otobüsünde büyük panik! Neye uğradıklarını şaşırdılar Erdek-Ankara seferini yapan yolcu otobüsüne Bursa otobanında seyir halindeyken taşlı saldırı düzenlendi. Yol kenarındaki bir yamaçtan 2 kişinin attığı iddia edilen kaya parçası, otobüsün ön camından içeriye girerek muavin koltuğuna saplandı. Polis, otobüs dışında bir otomobilin daha zarar gördüğü saldırının faillerini tespit etmek için soruşturma başlattı.
13.06.2018 Yaşam
Kasımpaşa 13 Yaş Altı Takımı'na taşlı saldırı
Kasımpaşa 13 Yaş Altı Takımı'na taşlı saldırı Kasımpaşa 13 Yaş Altı Futbol Takımı'nı taşıyan otobüs taşlı saldırıya uğradı.
6.06.2018 Kasımpaşa Spor
Antalyaspor otobüsüne saldıran 3 kişi gözaltına alındı
Antalyaspor otobüsüne saldıran 3 kişi gözaltına alındı Antalyaspor kafilesini taşıyan otobüse Denizli'de taşlı saldırıda bulunulmasıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
7.02.2018 Antalyaspor
Antalyaspor'un otobüsüne taşlı saldırı
Antalyaspor'un otobüsüne taşlı saldırı Hentbol Erkekler Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'un takım otobüsüne Ankara'da taşlı saldırı yapıldığı bildirildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Antalyaspor'dan Eto'o ve Nasri açıklaması
Antalyaspor'dan Eto'o ve Nasri açıklaması Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Kamerunlu yıldız oyuncuları Samuel Eto'o'nun muhtemelen başka bir takıma transfer olmayacağını söyledi.
29.01.2018 Antalyaspor
Antalyaspor otobüsüne taşlı saldırı
Antalyaspor otobüsüne taşlı saldırı Antalyaspor kafilesini taşıyan otobüse, Denizli'de taşlı saldırıda bulunulduğu bildirildi.
28.01.2018 Antalyaspor
Holiganlardan taşlı saldırı! Emniyet amiri ölümden döndü...
Holiganlardan taşlı saldırı! Emniyet amiri ölümden döndü... Artvin'in Hopa ilçesinde, Bölgesel Amatör Ligi 3'üncü Grup'ta oynanan ve olaylı geçen Artvin Hopaspor ile Kelkit Belediye Hürriyetspor karşılaşması sonrası taraftar grubu içerisinden atılan ve İlçe Emniyet Amiri Gökhan Erdal'ın başını teğet geçen parke taşını atan taraftar grubunun tespit edilmesi için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.
14.11.2017 Futbol
Bucaspor'a Diyarbakır'da taşlı saldırı
Bucaspor'a Diyarbakır'da taşlı saldırı TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup 12'nci hafta maçında Amed Sportif Faaliyetler ile Bucaspor 1-1 berabere kalırken, mücadelenin ardından olaylar yaşandı.
12.11.2017 Futbol
Cemevi'ne taşlı, ateşli saldırı!
Cemevi'ne taşlı, ateşli saldırı! Sultangazi’deki Habipler Cemevi’nin camını taşla kıran kimliği belirsiz kişi ya da kişiler cemevine içinde ateş bulunan kova attı. Küçük çapta hasarın oluştuğu cemevinde polis ekipleri çalışma başlattı
29.09.2021 Gündem
Antalyaspor taraftarlarına silahlı saldırı!
Antalyaspor taraftarlarına silahlı saldırı! Süper Lig'de dün oynanan Kayserispor-Antalyaspor maçından dönen Akdeniz ekibinin taraftarlarına saldırı gerçekleşti.
16.09.2017 Antalyaspor
Belediye otobüsüne parke taşlı saldırı!
Belediye otobüsüne parke taşlı saldırı! Durak haricinde belediye otobüsüne binmek isteyen 3 kişi, durmayan otobüse parke taşıyla vurdu. Çıkan kavgaya müdahale eden yolcuyu da döven saldırganlar olay yerinden kaçtı
2.09.2017 Yaşam
Parke taşlı saldırgan zihinsel engelli çıktı
Parke taşlı saldırgan zihinsel engelli çıktı Samsun’da bisikletle dolaşan küçük kıza parke taşıyla vuran, bir kızı taciz eden şüphelinin serbest bırakıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Savcılık, zanlının zihinsel engelli olduğunu ve gözlem altında tutulduğunu açıkladı
24.06.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Taşlı Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taşlı saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.