Tarabya Köşkü

Tarabya Köşkü

Son dakika tarabya köşkü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarabya köşkü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarabya köşkü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarabya Köşkü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarabya köşkü gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 tarabya köşkü haberi bulunmuştur. Tüm tarabya köşkü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eczaneler ücretsiz maske dağıtıyor mu? Maske nereden alınacak?
Eczaneler ücretsiz maske dağıtıyor mu? Maske nereden alınacak? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, corona virüsü tedbirleri kapsamında geçtiğimiz günlerde ikinci kez video konferans yöntemiyle Tarabya Köşkü’nde toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Parayla maske satışı yasaktır. Salgın bitine kadar vatandaşlarımızın tamamına yetecek maske stoğumuz vardır" duyurunu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından, maske nereden alınacak? Sorusu dışında bir de eczanelerden ücretsiz maske dağıtılıyor mu? sorusuna cevap aranmıştı. Son dakika gelişmesiyle İstanbul Eczacı Odası'ndan açıklama geldi. Peki, eczaneler ücretsiz maske dağıtıyor mu?
9.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Parayla satışı kesinlikle yasak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Parayla satışı kesinlikle yasak! Tarabya Köşkü’nde yapılan kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, "Parayla maske satışı yasaktır. Salgın bitine kadar vatandaşlarımızın tamamına yetecek maske stoğumuz vardır" dedi.
6.04.2020 Gündem
AK Parti'de seçim hazırlığı
AK Parti'de seçim hazırlığı AK Parti Genel Merkezi ve Tarabya Köşkü'nde hazırlıklar başladı...
31.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, minibüsçülerle sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, minibüsçülerle sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'da minibüs durağındaki minibüsçülerle bir süre sohbet etti.
2.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'da konvoyunu durdurarak minibüs esnafıyla sohbet etti.
27.08.2018 Siyaset
Erdoğan'dan idam yanıtı: Yavaş yavaş
Erdoğan'dan idam yanıtı: Yavaş yavaş Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Ankara’ya giderken Tarabya Köşkü çıkışında kendisine sevgi gösterisinde bulunanlarla sohbet etti. Erdoğan, hayvan hakları yasası ve idam cezası konusundaki beklentisini dile getiren bir kadına “yavaş yavaş” yanıtını verdi.
4.07.2018 Siyaset
ABD Başkanı Donald Trump: Sabırsızlıkla bekliyorum
ABD Başkanı Donald Trump: Sabırsızlıkla bekliyorum ABD Başkanı Donald Trump, 24 Haziran seçiminde yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti.
26.06.2018 Dünya
Tarabya Köşkü'nde Erdoğan-Yıldırım zirvesi sona erdi
Tarabya Köşkü'nde Erdoğan-Yıldırım zirvesi sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın Tarabya Köşkü'nde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı zirve sona erdi.
26.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da akşam yemeğine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da akşam yemeğine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın kuruluşunun 150. yılı dolayısıyla verilen akşam yemeğine katıldı.
12.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze namazına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze namazına katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, kas hastalığı sonucu hayatını kaybeden 23 yaşındaki Abdullah Samet Demir'in Sancaktepe'deki cenaze namazına katıldı.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan, muhabiri şaşırttı! 'Nereden anladınız?'
Erdoğan, muhabiri şaşırttı! 'Nereden anladınız?' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü Fatih Ormanı Camii'nde kıldı.
29.09.2021 Gündem
YAŞ öncesi sürpriz zirve sona erdi
YAŞ öncesi sürpriz zirve sona erdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Tarabya'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde görüştü.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Yüksek Askeri Şura öncesi Tarabya'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde görüşecek.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Rus gazeteciden flaş iddia: ‘Türkiye Afrin’e girecek’
Rus gazeteciden flaş iddia: ‘Türkiye Afrin’e girecek’ Rusya’nın önde gelen gazetelerinden Svobodnaya Pressa, Türkiye’nin Afrin operasyonu için hazırlık yaptığını yazdı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sergey Şoygu'yu kabul etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sergey Şoygu'yu kabul etti! Tarabya Köşkü'nde Rus Bakan Şoygu'yu kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oldukça neşeli olduğu objektiflere yansıdı.
2.07.2017 Siyaset
Hülya Avşar'dan 'dekolte' açıklaması!
Hülya Avşar'dan 'dekolte' açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen iftar davetine katılan Hülya Avşar gece için tercih ettiği kıyafetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
16.06.2017 Magazin
Erdoğan açıkladı! Proje tamam AKM yıkılacak
Erdoğan açıkladı! Proje tamam AKM yıkılacak Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine yapılacak opera binası için hazırlıkların bittiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıkıp orayı yeniden çok güzel bir eseri İstanbul’umuza kazandıracağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara müjde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı ve sporcularla iftar programında konuştu
12.06.2017 Siyaset
Vatandaşlar kutlamalara başladı!
Vatandaşlar kutlamalara başladı! Referandum sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından bazı vatandaşlar Erdoğan’ın bulunduğu Tarabya Köşkü’ne gelmeye başladı. Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde de mehter marşlı kutlama başladı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu oylama sıradan bir oylama değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu oylama sıradan bir oylama değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu kullanmak üzere Saffet Çebi Ortaokul'na geldi. Erdoğan burada oyunu kullandı.
16.04.2017 Siyaset
Erdoğan vatandaşlarla sohbet etti
Erdoğan vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'daki mitinge gitmek için yola çıktığında vatandaşları görünce aracını durdurup sohbet etti
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de "hayır" standına uğradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de "hayır" standına uğradı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere öğle saatlerinde Tarabya Köşkü'nden çıktı.Önce Hacıosman Metro istasyonu yanında kurulan Evet standını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Evet standının hemen yakınında kurulan Hayır standını ziyaret etti.
28.03.2017 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de "hayır" standına uğradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de "hayır" standına uğradı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'de "Hayır" standına uğradı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç'i kabul etti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarabya Köşkü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarabya köşkü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.