Tansfer

Tansfer

Son dakika tansfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tansfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tansfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tansfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tansfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 tansfer haberi bulunmuştur. Tüm tansfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası hayırlı olsun! Daha 18 yaşında bir Amerikalı...
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası hayırlı olsun! Daha 18 yaşında bir Amerikalı... Arda Güler'i Barcelona'ya göndermeye hazırlanan Fenerbahçe yeni 10 numarasını buldu. Sarı Lacivertli kulübe yakın muhabirlerden Volkan Demir, Ali Koç ve İsmail Kartal'ın transfer gündemi hakkında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun Zaha, Umut Nayir, Alcantara, Samatta, Coates gibi futbolculara ayrı parantez açması camiada büyük dikkat çekti.
4.07.2023 Fenerbahçe
Vedat Muriç elden kaçtı ama bu kaçmayacak! Galatasaray'dan flaş tansfer
Vedat Muriç elden kaçtı ama bu kaçmayacak! Galatasaray'dan flaş tansfer Kosovalı golcü Vedat Muriç'i ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray Haris Seferovic'in yerini doldurmak için harekete geçti. Dün İstanbulspor'u evinde 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Sarı Kırmızılılarda transfer çalışmalarına start verilirken, Okan Buruk ve Dursun Özbek'in Roma'da kendisinden beklenen patlamayı yapamayan 27 yaşındaki yıldız oyuncuyla görüşmelere başladığı bildirildi.
26.12.2022 Galatasaray
Mehmet Demirkol açıkladı! 'Eğer Abdülkadir ve Uğurcan bu sene Trabzon'da kalırsa...'
Mehmet Demirkol açıkladı! 'Eğer Abdülkadir ve Uğurcan bu sene Trabzon'da kalırsa...' Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor hakkında çarpıcı bir köşe yazısı yazdı. İşte Demirkol'un o ifadeleri...
3.07.2022 Trabzonspor
2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Ara transfer dönemi ne zaman?
2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Ara transfer dönemi ne zaman? Süper Lig’te gözler yaz dönemi transfer sezonuna çevrildi. Transfer haberleri merak edilirken 2022/2023 yaz transfer döneminin başlangıç ve bitiş tarihi futbolseverler tarafından araştırılıyor. 83 gün sürecek yaz transfer süreci ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) açıklama yaptı. Peki, 2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Transfer haberlerinde son durum ne? Ara transfer dönemi ne zaman? İşte trasfer sezonu ile ilgili merak edilenler…
12.06.2022 Futbol
Ozan, Luiz Gustavo ve Sosa'ya güle güle! Ateş gibi orta saha geliyor
Ozan, Luiz Gustavo ve Sosa'ya güle güle! Ateş gibi orta saha geliyor Ozan Tufan, Luiz Gustavo ve Jose Sosa'ya veda etmeye hazırlanan Fenerbahçe aradığı orta sahayı Serie A'da buldu. Sarı lacivertli kulüpte transfer çalışmaları tam gaz devam ederken Ali Koç'un 25 yaşındaki Norveçli dinamoyu renklerine bağlayacağı öğrenildi.
3.04.2022 Fenerbahçe
Daha 1,5 ay önce imza atmıştı! Galatasaray'da 11 futbolcu eşyalarını topladı
Daha 1,5 ay önce imza atmıştı! Galatasaray'da 11 futbolcu eşyalarını topladı Galatasaray'da son dakika haberi... Dün Konya deplasmanından çıkamayan ve güçlü rakibine 20 dakikada maç kaybeden Galatasaray'da tam 11 ayrılık yaşanacak. Daha 1,5 ay önce imza atan oyuncu listenin en başında yer alıyor.
6.03.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de 4 yıldız şimdiden eşyalarını topladı! 2'si bedavaya diğer ikisi 45 milyon euro'ya...
Fenerbahçe'de 4 yıldız şimdiden eşyalarını topladı! 2'si bedavaya diğer ikisi 45 milyon euro'ya... Yaz ayı transfer dönemini bir hayli yoğun geçirecek olan Fenerbahçe'nin 4 yıldızı için Avrupa devleri sıraya girmiş durumda. Napoli, Roma, Tottenham, Porto gibi kulüplerin Haziran'da sarı lacivertli kulübün kapısını çalacakları anlaşılırken, Ali Koç'un bu oyuncuların yerlerini doldurmak için şimdiden çalışmalarına start verdiği belirtildi.
15.02.2022 Fenerbahçe
Sözleşmesinin feshedileceğini öğrendi hemen harekete geçti! Muslera transferinde Mesut Özil parmağı! İşte yeni takımı...
Sözleşmesinin feshedileceğini öğrendi hemen harekete geçti! Muslera transferinde Mesut Özil parmağı! İşte yeni takımı... Sakatlığı sebebiyle Galatasaray ile sözleşmesi feshedilmesi gündeme gelen Muslera için Mesut Özil'in harekete geçmesi hem Galatasaray hem de Fenerbahçe camiasını şaşkınlığa uğrattı. İşte transferde son dakika gelişmesi...
3.01.2022 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı...
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı... TV8 kanalının sahibi Acun ılıcalı, Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Sabah Sohbeti' programına konuk oldu. Ilıcalı, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.
10.07.2019 Magazin
Fenerbahçe-Ersun Yanal görüşmesindeki kilit isim Benzia!
Fenerbahçe-Ersun Yanal görüşmesindeki kilit isim Benzia! Fenerbahçe ile Ersun Yanal arasındaki görüşmelerde yönetim, tecrübeli teknik adama takımın en yetenekli oyuncularından biri olarak görülen Yassine Benzia'yı sordu.
14.12.2018 Fenerbahçe
Zargo Toure: Ezan sesiyle uyanmanın tarifi yok
Zargo Toure: Ezan sesiyle uyanmanın tarifi yok Trabzonspor'un yeni transferi Zargo Toure; "Türkiye benim ikinci evim. Müslümanların yaşadığı ülkede nefes alabilmek insana huzur veriyor. Sabah ezanla uyanmanın tarifi yok" dedi.
13.09.2018 Trabzonspor
Van Persie'den bir darbe daha: Sakın gelme!
Van Persie'den bir darbe daha: Sakın gelme! Bir televizyon kanalında spor gündemindeki gelişmeleri yorumlayan spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Robin Van Persie ile ilgili çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı.
31.08.2017 Fenerbahçe
Pereira'ya çok sert eleştiri
Pereira'ya çok sert eleştiri Spor yazarı Gürcan Bilgiç köşe yazısında, "100 milyon euroluk bir takım bilime inanmayan bir hocanın ellerinde" dedi.
12.09.2015 Fenerbahçe
Dzemaili'nin maaşı G.Saray'dan
Dzemaili'nin maaşı G.Saray'dan Galatasaray, Blerim Dzemaili'nin 1 sezonluğuna Genoa'ya kiralandığını borsaya bildirdi.
1.09.2015 Galatasaray
Büyüka: UEFA dua ediyordur
Büyüka: UEFA dua ediyordur Şansal Büyüka: "Bu takımı kurmalarının ilk nedeni, iki eleme turunu geçip Şampiyonlar Ligi’ne gidebilmek..."
15.07.2015 Fenerbahçe
Trabzon'da bonservis operasyonu!
Trabzon'da bonservis operasyonu! Sezon bitmeden kiralık oyuncular Özer Hurmacı, Salih Dursun ve Hakan'ın bonservisleri için düğmeye basıldı.
30.03.2015 Trabzonspor
Mourinho'nun aklı Mancini'nin yıldızında
Mourinho'nun aklı Mancini'nin yıldızında Chelsea Menajeri Jose MOurinho, sezon sonunda forvet hattını güçlendirmek için eski takımının kapısını çalacak.
10.02.2015 Futbol
Beşiktaş Milosevic'i resmen açıkladı!
Beşiktaş Milosevic'i resmen açıkladı! Beşiktaş Alexander Milosevic'in transferini borsaya bildirdi.
7.01.2015 Beşiktaş
G.Saray sorusuna böyle yanıt verdi!
G.Saray sorusuna böyle yanıt verdi! Ukrayna Ligi'nde yine ipi göğüsleyen Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, basın toplantısında geleceği ile ilgili yöneltilen bir soruya kaçamak yanıt verdi
12.05.2014 Futbol
Bomba transfer!
Bomba transfer! Sevilen diziye transferler devam ediyor
1.05.2013 Magazin
Denizli'den müjde!
Denizli'den müjde! Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli bir yabancı oyuncu alacaklarını açıkladı.
20.01.2009 Futbol
Real Madrid bombayı patlattı!
Real Madrid bombayı patlattı! İspanya'nın Real Madrid kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Ajax'ta oynayan Klaas Jan Huntelaar'ın Ocak ayındaki ara transferde alınması için tüm anlaşmaların yapıldığını duyurdu...
3.12.2008 Futbol
Yeşil sahaların yıldızı kararını verdi
Yeşil sahaların yıldızı kararını verdi Haftalardır Real Madrid'e transfer olacağı yönünde spekülasyonlar çıkan Manchester United'ın süper yıldızı Cristiano Ronaldo sonunda kararını açıkladı...
7.08.2008 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tansfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tansfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.