Gazete Vatan Logo
Futbol 2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Ara transfer dönemi ne zaman?

2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Ara transfer dönemi ne zaman?

Süper Lig’te gözler yaz dönemi transfer sezonuna çevrildi. Transfer haberleri merak edilirken 2022/2023 yaz transfer döneminin başlangıç ve bitiş tarihi futbolseverler tarafından araştırılıyor. 83 gün sürecek yaz transfer süreci ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) açıklama yaptı. Peki, 2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Transfer haberlerinde son durum ne? Ara transfer dönemi ne zaman? İşte trasfer sezonu ile ilgili merak edilenler…

2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Ara transfer dönemi ne zaman?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) açıkladı! Süper Lig’te transfer sezonu tarihleri belli oldu. TFF, 2022/2023 transfer dönemlerinin başlangıç ve bitiş tarihlerini açıkladı. Futbolseverler de, transfer sezonu tarhlerini araştırıyor. Peki, 2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Transfer haberlerinde son durum ne? Ara transfer dönemi ne zaman? İşte trasfer sezonu ile ilgili merak edilenler…

2022 YAZ TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR, NE ZAMAN BİTİYOR?

TFF'nin yaptığı açıklamaya göre 2022/2023 yaz transfer dönemi 17 Haziran'da başlayacak. Toplam 83 gün sürecek yaz tansfer sezonu 8 Eylül'de sona eriyor.

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN?

Ara transfer dönemi, 12 Ocak 2023'de başlayıp 8 Şubat 2023'de sona erecek ve toplam 27 gün sürecek.

TRANSFER HABERLERİNDE SON DURUM

KEVIN RODRIGUES

Adana Demirspor, Portekiz Milli Takımı'nda da forma giymiş olan sol bek Kevin Rodrigues ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

LUCAS BIGLIA

Medipol Başakşehir, geçen sezon Fatih Karagümrük'te forma giyen Arjantinli futbolcu Lucas Biglia'yı transfer etti.

Haberin Devamı

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, orta sahada görev yapan 36 yaşındaki futbolcu ile bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

RIDVAN YILMAZ

Beşiktaş, altyapıdan yetişen Rıdvan Yılmaz'ı Eintracht Frankfurt'a sattı. Genç sol bek, bonuslarla birlikte 6.5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında Alman ekibine transfer oldu. Rıdvan Yılmaz, A Milli Takım'ın Lüxemburg ve Litvanya ile oynayacağı maçların ardından Frankfurt'a giderek 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

SONER AYDOĞDU

Fraport TAV Antalyaspor, Soner Aydoğdu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

PATRYK SZYSZ

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, 24 yaşındaki Polonyalı sağ kanat oyuncusu Patryk Szysz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.