Tanju Çolak

Tanju Çolak

Son dakika Tanju Çolak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tanju Çolak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tanju Çolak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanju Çolak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanju çolak gelişmeleri de dahil olmak üzere 329 tanju çolak haberi bulunmuştur. Tüm tanju çolak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü ile ilgili menajerinden açıklama! Ayrılık olacak mı?
Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü ile ilgili menajerinden açıklama! Ayrılık olacak mı? Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Enner Valencia'nın menajeri Chalo Vargas, oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.
23.05.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek, Kerem, Muslera hepsi onunla konuşmuştu! Cihan Emir'den kahreden haber
Dursun Özbek, Kerem, Muslera hepsi onunla konuşmuştu! Cihan Emir'den kahreden haber Adıyaman'da enkaz altından çıkarılan ancak iki bacağını kaybeden ve bir süredir Ankara'da tedavi gören 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak hayatını kaybetti.
28.02.2023 Galatasaray
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede? İstanbul'daki gayrimenkul projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı için dolandırıcılık iddiası suçundan yargılanan Fadıl Akgündüz ve Mehmet Salih Obut davasında karar çıktı. Peki, Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
27.01.2023 Gündem
Ünlü gazeteci açıkladı! Silvio Berlusconi Adana Demirspor'un yıldızını istedi
Ünlü gazeteci açıkladı! Silvio Berlusconi Adana Demirspor'un yıldızını istedi talya Serie A'ya yükselmeyi başaran Monza, Adana Demirspor'un yıldız golcüsü Balotelli'yi istiyor.
1.06.2022 Adana DemirSpor
Sahnelere dönen Hülya Avşar'dan cesur tercih!
Sahnelere dönen Hülya Avşar'dan cesur tercih! 3 yıl aradan sonra sahnelere dönen 58 yaşındaki güzel şarkıcı Hülya Avşar iddialı pozları ve sahne elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.
28.11.2021 Magazin
Tanju Çolak: Hülya Avşar karımdan özür diledi
Tanju Çolak: Hülya Avşar karımdan özür diledi Hülya Avşar'ın "Tanju'yu rehberimden silmedim.Niye sileyim? Dünya çapında bir ödül,Altın Ayakkabı almış bir isim. Bunlar unutulmayacak şeyler" sözleriyle yeniden gündeme gelen aşkın yankıları devam ediyor.
19.11.2021 Magazin
Altın ayakkabı ödülü nedir? Altın ayakkabı alan Türk futbolcu var mı, kimdir?
Altın ayakkabı ödülü nedir? Altın ayakkabı alan Türk futbolcu var mı, kimdir? Bundesliga'da geçen sezon 41 gol atan Lewandowski, Avrupa Altın Ayakkabı ödülünü aldı. Altın ayakkabı ödülü nedir? Altın ayakkabı alan Türk futbolcu var mı, kimdir?
21.09.2021 Gündem
Tanju Çolak'a şok! Restoranda yemek yerken görüntülenmişti
Tanju Çolak'a şok! Restoranda yemek yerken görüntülenmişti Üsküdar'da geçtiğimiz günlerde eski milli futbolcu Tanju Çolak ve arkadaşlarının bir restoranda yemek yediği görüntüleri ortaya çıktı. "2 dünya savaşı, 4 dünya kupası finali gördüm ben böyle bir kaz görmedim" dediği görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Tanju Çolak ve 2 arkadaşına 3 bin 150'şer lira para cezası uygulandı.
28.01.2021 Gündem
Hülya Avşar'dan rest: 'Tur bindirdim'
Hülya Avşar'dan rest: 'Tur bindirdim' Hülya Avşar, yıllardır magazin gündeminde konuşulan "Şampiyon belli, ikinci kim?" sözüne yenisini ekledi. 57 yaşındaki oyuncu, "Bayağı bir tur atıyorum. Şimdi kaçıncıyı dönüyorum, bilmiyorum" dedi
24.01.2021 Magazin
Coşkun Sabah: Ben artık konuşamıyorum, konuşmalar bitti
Coşkun Sabah: Ben artık konuşamıyorum, konuşmalar bitti Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken sanatçı Coşkun Sabah, önceki gün Etiler’de görüntülendi.
27.12.2020 Magazin
Coşkun Sabah'tan Hülya Avşar açıklaması: Olmadı mı deseydim?
Coşkun Sabah'tan Hülya Avşar açıklaması: Olmadı mı deseydim? Geçtiğimiz günlerde 32 yıl önce aşk yaşadığı Hülya Avşar hakkında konuşan Coşkun Sabah'ın, "Beni askerdeyken Tanju Çolak ile aldattı" sözleri gündem oldu. Önceki gün muhabirlerle sohbet eden usta sanatçı, konuya açıklık getirdi.
19.12.2020 Magazin
Tanju Çolak koronavirüs'e yakalandı
Tanju Çolak koronavirüs'e yakalandı Eski milli futbolcu Tanju Çolak koronavirüs'e yakalandığını açıkladı.
2.12.2020 Futbol
'İstediği topları atmazsan Falcao gol atamaz'
'İstediği topları atmazsan Falcao gol atamaz' Galatasaray'ın eski futbolcusu Tanju Çolak, Falcao hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.10.2020 Galatasaray
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Yılmaz Vural'a büyük şok! Tanju Çolak'tan dava
Yılmaz Vural'a büyük şok! Tanju Çolak'tan dava Adana Demirspor'da 2 yıl önce sportif direktör olarak görev yapan Tanju Çolak, teknik direktör Yılmaz Vural hakkında suç duyurusunda bulundu.
10.03.2020 Futbol
Ahmet Dursun: Kazanan yüzde 99 şampiyon olur
Ahmet Dursun: Kazanan yüzde 99 şampiyon olur Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Galatasaray derbi maçta Beşiktaş'ı konuk edecek. Daha önce Beşiktaş forması giyen Ahmet Dursun ve Galatasaray formasıyla birçok derbi tecrübesi yaşamış Tanju Çolak önemli maç öncesinde Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
4.05.2019 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir bağlayıcılığı yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir bağlayıcılığı yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Samsun Buluşması'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Avrupa Parlementosu hangi kararı alırsa alsın hiçbir bağlayıcılığı yok" ifadelerini kullandı.
16.03.2019 Siyaset
Ünlü isimle yollar ayrıldı
Ünlü isimle yollar ayrıldı Adana Demirspor, Sportif Direktör Tanju Çolak ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
22.10.2018 TFF 1.Lig
"Futbolu bırakırım"
"Futbolu bırakırım" Trabzon'dan alacağı olan 800 bin euro nedeniyle TFF'ye başvuran Burak Yılmaz, yazarımız Ersin Düzen'e içini döktü:
11.09.2018 Trabzonspor
Süper Lig'in 60 yıllık tarihinin enleri
Süper Lig'in 60 yıllık tarihinin enleri Eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki ismiyle Süper Lig'in 60 yıllık geçmişinde birçok rekora imza atıldı.
8.08.2018 Süper Lig
Pote 1 yıl sonra geri döndü
Pote 1 yıl sonra geri döndü Adana Demirspor, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında takımda forma giyen forvet oyuncusu Mickael Pote'yi yeniden kadrosuna kattı.
28.07.2018 TFF 1.Lig
Çağlar Şahin Demirspor'un yolunu tuttu
Çağlar Şahin Demirspor'un yolunu tuttu Mavi-lacivertliler, kaleci Çağlar Şahin Akbaba ve Sırp defans oyuncusu Milan Mitrovic'i renklerine bağladı
16.07.2018 TFF 1.Lig
Adana Demirspor'da 2 transfer
Adana Demirspor'da 2 transfer Mavi-lacivertli ekip, orta saha oyuncusu Murat Duruer ve kaleci Ahmet Sabri Fener ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
10.07.2018 Futbol
Hakan Kutlu Adana Demirspor'un başına geçti
Hakan Kutlu Adana Demirspor'un başına geçti Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, teknik direktörlük görevi için Hakan Kutlu ile anlaştı.
8.07.2018 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Tanju Çolak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanju çolak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.