Coşkun Sabah

Coşkun Sabah

Son dakika coşkun sabah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan coşkun sabah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını coşkun sabah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Coşkun Sabah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan coşkun sabah gelişmeleri de dahil olmak üzere 580 coşkun sabah haberi bulunmuştur. Tüm coşkun sabah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Coşkun Sabah yumurta çiftliğine kilit vurdu! 'Oradaki aylık kazancımı sanatımla bir gecede alıyorum'
Coşkun Sabah yumurta çiftliğine kilit vurdu! 'Oradaki aylık kazancımı sanatımla bir gecede alıyorum' Coşkun Sabah yumurta ticareti işinden elini ayağını çekti. Yumurta çiftliğinin kapısına kilit vuran sanatçı, “Çok yorucu oluyordu ve başında olmayınca bu işler öyle kolay yürümüyor. O yüzden devir bile yapmadan kapattım. Oradan aylık kazandığımı zaten ben bir ekstradan alıyorum” dedi.
10.12.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim'
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim' Kanal D'de her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler, 5 Kasım akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne; usta sanatçı, söz yazarı ve bestekar Selami Şahin konuk oldu. Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve Coşkun Sabah taklitleriyle stüdyoda eğlenceli anların yaşatan sanatçı, çocuk anısını anlatınca gözyaşlarını tutamadı.
6.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta yaşayan efsane Selami Şahin konuk oluyor!
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta yaşayan efsane Selami Şahin konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor. Programın cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümüne usta isim Selami Şahin konuk oluyor.
3.11.2022 Televizyon
İBO Show konukları! Bu hafta İBO Show’a kimler katılacak, İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları!
İBO Show konukları! Bu hafta İBO Show’a kimler katılacak, İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları! İbrahim Tatlıses'in sunumu ile her hafta yeni bölümüyle izleyiciye keyifli dakikalar yaşatan İBO Show’un bu haftaki konukları merak ediliyor. 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları belli oldu. Birbirinden değerli isimler İbo Show'un yeni bölümünde keyifli dakikalar yaşatacak. Peki İbo Show'a bu hafta kimler katılacak? İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? İşte İBO Show konukları…
18.05.2022 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset
Coşkun Sabah: 'Yumurtacı Coşkun' diyecekler bana
Coşkun Sabah: 'Yumurtacı Coşkun' diyecekler bana Coşkun Sabah, bir süre önce arkadaşıyla birlikte Eskişehir'de 15 bin tavuğun yer aldığı bir çiftlik kurmuştu. Yumurta işine giren şarkıcı, ortağı tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Sabah, işlerinin tıkır tıkır yolunda olduğunu ve kendisini dolandırmaya çalışanları kısa zamanda fark ederek işleri ele aldığını söyledi.
1.02.2022 Magazin
Yumurta çiftliği kuran Coşkun Sabah’ı dolandırdılar!
Yumurta çiftliği kuran Coşkun Sabah’ı dolandırdılar! Sanatçı Coşkun Sabah dolandırıldı! Arkadaşıyla birlikte geçen yıl 15 bin tavuğun yer aldığı çiftlik kuran yumurta üretimine başlayan Coşkun Sabah dolandırıldığını iddia etti. Ortağıyla yollarını ayıran Coşkun Sabah, “Artık bu işte daha tecrübeliyim ve akıllandım.” dedi.
30.01.2022 Magazin
Coşkun Sabah: Yaşadığım aşkları kendime sakladım, o kadınların çoğu...
Coşkun Sabah: Yaşadığım aşkları kendime sakladım, o kadınların çoğu... Coşkun Sabah, düzenlediği basın toplantısında hayatını tüm detaylarıyla anlatan 'Coşkun Sabah Anılar Şimdi Gözümde Canlandılar' adlı kitabını tanıttı. "Hayatım klasik Türk filmi gibi, roman gibi" diyen usta sanatçı, tepki çeken "Evliliklerde 20 yıldan sonra eşinizle hala kızı, teyze kızı gibi oluyorsunuz" sözleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
22.01.2022 Magazin
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor!
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor! 'Şarkılar Bizi Söyler' Yılbaşı Özel Bölümü ile ekrana geliyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’den yılbaşına özel samimi açıklamalar geldi.
29.12.2021 Televizyon
Coşkun Sabah isyan etti! 'Villaları 90 milyon dolar'
Coşkun Sabah isyan etti! 'Villaları 90 milyon dolar' Eskişehir'de 15 bin tavuk kapasiteli çiftlik kurup, yumurta işine giren Coşkun Sabah, yurt dışındaki yıldızların teliflerle zengin olduğunu ancak Türkiye'de durumun tam tersi olduğunu savundu.
2.10.2021 Magazin
Mahkeme MESAM'ın 2018 yılı genel kurul kararlarını iptal etti! Arif Sağ, Sümer Ezgü, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah, Suat Suna...
Mahkeme MESAM'ın 2018 yılı genel kurul kararlarını iptal etti! Arif Sağ, Sümer Ezgü, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah, Suat Suna... Türkiye Musiki Eserleri Sahipleri Meslek Birliğinin (MESAM) 2018 yılında gerçekleştirilen 9. Olağanüstü Genel Kurulu ve 15. Olağan Genel Kurulu'nda alınmış olan dayanak kararların iptaline hükmedildi.
28.09.2021 Gündem
Şarkılar Bizi Söyler 11. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 11. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Coşkun Sabah'ın türküleri söylenecek.
9.05.2021 Televizyon
Coşkun Sabah çiftçi oldu!
Coşkun Sabah çiftçi oldu! Usta sanatçı Coşkun Sabah, YouTube'dan canlı yayınlanan, gazeteci Ali Eyüboğlu ile Seher Kılıç'ın sunduğu 'Magazin Noteri' programına konuk oldu.
17.02.2021 Magazin
Hülya Avşar'dan rest: 'Tur bindirdim'
Hülya Avşar'dan rest: 'Tur bindirdim' Hülya Avşar, yıllardır magazin gündeminde konuşulan "Şampiyon belli, ikinci kim?" sözüne yenisini ekledi. 57 yaşındaki oyuncu, "Bayağı bir tur atıyorum. Şimdi kaçıncıyı dönüyorum, bilmiyorum" dedi
24.01.2021 Magazin
Coşkun Sabah itiraf etti: Bekarlık bana göre değilmiş, evlenmek istiyorum!
Coşkun Sabah itiraf etti: Bekarlık bana göre değilmiş, evlenmek istiyorum! Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, basın toplantısında samimi bir itirafta bulundu. Sabah, "Bekarlık bana göre değilmiş. Çok zormuş bekar olmak. Evlenmek istiyorum ve evleneceğim. Evde hanımın 'Haydi, yemek hazır' diye seslenmesini özledim" dedi
14.01.2021 Magazin
Coşkun Sabah: Ben artık konuşamıyorum, konuşmalar bitti
Coşkun Sabah: Ben artık konuşamıyorum, konuşmalar bitti Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken sanatçı Coşkun Sabah, önceki gün Etiler’de görüntülendi.
27.12.2020 Magazin
Canlı yayında Coşkun Sabah ile Bircan Bali arasında 'Beyefendi' krizi! 'Bana ne sizin isminizden...'
Canlı yayında Coşkun Sabah ile Bircan Bali arasında 'Beyefendi' krizi! 'Bana ne sizin isminizden...' Coşkun Sabah son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme oturmuştu. Sabah, şimdi de sunucu Bircan Bali ile birbirine girdi. Coşkun Sabah kendisine 'Beyefendi' diyen Bircan Bali'ye kızınca ünlü sunucu çileden çıktı.
25.12.2020 Magazin
Coşkun Sabah'ın ses kaydı yayınlandı
Coşkun Sabah'ın ses kaydı yayınlandı Coşkun Sabah, “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanarak tepki çeken durumla ilgili açıklama yaptı.
21.12.2020 Magazin
Coşkun Sabah'tan tartışma yaratacak açıklama
Coşkun Sabah'tan tartışma yaratacak açıklama Geçtiğimiz günlerde 32 yıl önce aşk yaşadığı Hülya Avşar hakkında konuşan Coşkun Sabah'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Daha çıkan haberlerin yankısı sürerken Sabah'tan tartışma yaratacak yeni açıklamalar geldi
20.12.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Coşkun Sabah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki coşkun sabah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.