Orhan Gencebay

Orhan Gencebay

Son dakika Orhan Gencebay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orhan Gencebay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orhan Gencebay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhan Gencebay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhan gencebay gelişmeleri de dahil olmak üzere 789 orhan gencebay haberi bulunmuştur. Tüm orhan gencebay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye eden Orhan Gencebay, Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması etkinliğine katıldı. Murat Kurum sahneye Orhan Gencebay ile çıkarak şarkıya eşlik etti. Peki, Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Orhan Gencebay’ın Murat Kurum’a yazdığı şarkı…
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum kanaat önderleriyle bir araya geldi
Murat Kurum kanaat önderleriyle bir araya geldi AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü'nde Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderleriyle kahvaltı programına katıldı. Kurum, “İstanbul deprem bölgesi ve biz sizlerle ele ele vereceğiz; deprem dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Beylikdüzü en iyisini hak ediyor" dedi. Programda, sanatçı Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği seçim şarkısı da ilk kez çalındı.
3.02.2024 Gündem
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’den estetik açıklaması
Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’den estetik açıklaması Türk müziğinin usta ismi Orhan Gencebay ile 1974 yılından bu yana birlikte olan Sevim Emre, hakkında konuşulan estetik iddialarına sosyal medya sayfasından yanıt verdi.
30.12.2023 Magazin
Orhan Gencebay talihsiz bir kaza geçirdi!
Orhan Gencebay talihsiz bir kaza geçirdi! Usta sanatçı Orhan Gencebay, Baltalimanı'nda bulunan evine giderken tekneden düştü. Ünlü sanatçı, hastaneye kaldırıldı.
16.07.2023 Magazin
Kuruçeşme’de Özcan Deniz rüzgârı esti!
Kuruçeşme’de Özcan Deniz rüzgârı esti! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri önceki akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı.
18.06.2023 Magazin
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri, dün akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinden tükenen konserde müziği, enerjisi ve muhteşem şovuyla sevenlerine hem müzik ziyafeti yaşattı hem de zaman yolculuğuna çıkardı.
17.06.2023 Magazin
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti "Orda Bir Köy Var Uzakta" adlı çocuk şarkısını yorumlamasıyla bilinen sanatçı Yıldız Tezcan hayatını kaybetti.
8.06.2023 Magazin
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nun İstinye'deki bir mekanda katıldığı doğum günü partisinde, Orhan Gencebay ve bazı sanatçılar hakkındaki aşağılayıcı yorumda bulunduğu gerekçesiyle darp edildiği iddia edilen işletmeci Mustafa Can, "Elinde servis bıçağı vardı, kendimi geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi" diyerek şikayetçi oldu.
6.06.2023 Magazin
Orhan Gencebay isyan etti! 'Ayıptır, korkunç bir şey'
Orhan Gencebay isyan etti! 'Ayıptır, korkunç bir şey' Arabesk müziğin dev ismi Orhan Gencebay hakkında sosyal medyada 'öldü' diye haberler çıktı. Usta sanatçı, asılsız paylaşımları yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre de hesabı kapanınca, Twitter CEO'su Elon Musk'a sitem etti.
19.05.2023 Magazin
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama!
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama! Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın hayatını kaybettiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine "Orhan Gencebay öldü mü?" sorusu sosyal medyada gündem olurken, usta sanatçı ve oğlu Altan Gencebay'dan açıklama geldi.
17.05.2023 Magazin
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum Şarkıcı Hera Aslan, geçtiğimiz akşam Ataşehir’de bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan, konserinde ilk kez Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses ve Ebru Gündeş gibi isimlerin şarkılarını seslendireceğini söyledi. Ünlü şarkıcı, evde sevgilisi Ozan Doğulu'ya da arabesk şarkılar söylediğini ve sevgilisini şarkılarıyla duygulandırdığını açıkladı.
13.05.2023 Magazin
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım"
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım" 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı, ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, günün 24 saati gençler başta olmak üzere kitapseverlere hizmet verecek olan kütüphanede yapılan yemek ve içecek ikramlarına öğrencilerden ücret alınmayacağını açıkladı.
13.01.2023 Gündem
Mehtap Yılmaz'dan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem!
Mehtap Yılmaz'dan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa'ya konuk oldu. Dobra açıklamalarıyla dikkat çeken Yılmaz'ın hedefinde şarkıcı Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan vardı. Mehtap Yılmaz, kendisiyle ilgili iddialarda bulunan bir kişiyi programına çıkartan Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu için "Beni sırtımdan hançerlediler" dedi.
9.01.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye Rifkin tepkisi:  İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye Rifkin tepkisi: İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz milletimize karşı daima hasbi olduk. İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda. Siz varsınız yeter. Nedir o ithal danışmanlar falan. Geç o işleri geç. Gözümüzde kalbimiz de hep millete baktı. Türkiye'yi bölgesinde ve dünyada dikkatle takip edilen sözüne kulak verilen ülke haline getirdik" dedi.
10.12.2022 Siyaset
Sibel Can'dan Darülaceze’ye anlamlı ziyaret!
Sibel Can'dan Darülaceze’ye anlamlı ziyaret! Sibel Can, Darülaceze Başkanlığı’nı ziyaret etti. Sanatçıyı Darülaceze’de kalan 1968 Türkiye Güzeli Sevgi Can Danlı, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve kurum çalışanları ellerinde çiçeklerle karşıladı.
14.11.2022 Magazin
Orhan Gencebay: Ameliyattan çıktığım gibi stüdyoya gideceğim
Orhan Gencebay: Ameliyattan çıktığım gibi stüdyoya gideceğim Uzun bir aradan sonra çıkaracağı beş şarkılık albümü için geri sayıma başlayan usta sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı.
15.10.2022 Magazin
Sevim Emre'nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı!
Sevim Emre'nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı! Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı. Filtre yüzünden gözünde far olan Arda Turan dalga konusu oldu. Paylaşımı gören Aynur Aydın kendini tutamazken Sevim Emre ise sinirlendi.
9.10.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'dan ilan etti: 2023 yılında seçimi kazanmakta kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'dan ilan etti: 2023 yılında seçimi kazanmakta kararlıyız Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "2023 yılında seçimi kazanmakta kararlıyız" dedi.
2.09.2022 Siyaset
Modası geçmeyen tek ayakkabı
Modası geçmeyen tek ayakkabı Samsun'un Çarşamba ilçesinde 1 asrı aşkın süredir geleneksel yöntemlerle imal edilen yumurta topuk ayakkabı, hâlâ güncelliğini koruyor.
27.08.2022 Yaşam
Sevim Emre gençlik fotoğrafını paylaştı! Demet Akalın'ın 'Aleyna sandım' yorumuna yanıtı gündem oldu
Sevim Emre gençlik fotoğrafını paylaştı! Demet Akalın'ın 'Aleyna sandım' yorumuna yanıtı gündem oldu Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, 1963 yılında katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçilmiş, ardından oyunculuk kariyerine adım atmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim, gençlik fotoğrafını taklipçilerinin beğenisine sundu. Emre'nin, şarkıcı Demet Akalın'ın yorumuna verdiği cevap gündem oldu.
13.08.2022 Magazin
AK Parti İstanbul’un kampanya şarkısı belli oldu
AK Parti İstanbul’un kampanya şarkısı belli oldu AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın 2023 seçimleri kapsamında başlattığı "Yüz Yüze 100 Gün" kampanyasının şarkısı belli oldu.
9.08.2022 Siyaset
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı!
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekranlara gelen programı 'Magazin D Yaz', magazin gündemini değiştiren haberler ile gündem olmaya devam ediyor. Oyuncu Banu Alkan, üç ay önce tanıştığı iş insanı Kemal Yıldız ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
28.07.2022 Magazin
Orhan Gencebay apar topar hastaneye koştu
Orhan Gencebay apar topar hastaneye koştu Usta sanatçı Orhan Gencebay, Bodrum’da tatil yapıyordu. 77 yaşındaki Gencebay talihsiz bir kaza geçirdi. Apar topar hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay'ın az kalsın parmağı kopuyordu.
28.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Orhan Gencebay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhan gencebay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.