Tan Taşçı

Tan Taşçı

Son dakika Tan Taşçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tan Taşçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tan Taşçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tan Taşçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tan taşçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 tan taşçı haberi bulunmuştur. Tüm tan taşçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Av’ için ağıt yaktı
‘Av’ için ağıt yaktı Tan Taşçı, av konusuna dikkat çekmek için ‘Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar’ı söyleyerek, ağıt yaktı ve hayranlarına seslendi.
4.11.2023 Magazin
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde kritik operasyon
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde kritik operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/YPG Askeri Eğitim Sorumlusu Serhat Serhildan kod adlı Muhtesim Akyürek’i Suriye’nin Amude kasabasında etkisiz hale getirdi.
11.09.2023 Gündem
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Phaselis Antik Kenti’nde geçtiğimiz haziran ayında başlatılan ve 4 bölgede devam eden kazı ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
11.09.2023 Gündem
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi Oyuncu Ezgi Mola'ya, Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdüğü uzman çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla 6 bin 960 lira adli para cezası verilmişti. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan şarkıcı Tan Taşçı'ya da Orhan'a sesli, yazılı veya görüntülü iletiyle hakaret ettiği suçlamasıyla 65 gün adli para cezası karşılığında 1300 lira para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
11.09.2023 Gündem
Trafik kazası geçiren Tan Taşçı’dan ilk açıklama
Trafik kazası geçiren Tan Taşçı’dan ilk açıklama Burdur'un Bucak ilçesinde dün sabah saatlerinde tırla çarpışan araçtaki şarkıcıTan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası ünlü şarkıcı paylaşımda bulundu.
11.08.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza geçirdi! Tedavi altına alındı
Tan Taşçı kaza geçirdi! Tedavi altına alındı Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'un Bucak ilçesinde kaza yaptı. TIR'a arkadan çarpan cipteki şarkıcı Tan Taşçı ile 2 kişi yaralandı.
10.08.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'da trafik kazasında ölümden döndü!
Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'da trafik kazasında ölümden döndü! Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'un Bucak ilçesinde kaza yaptı. TIR'a arkadan çarpan cipteki şarkıcı Tan Taşçı ile 2 kişi yaralandı.
10.08.2023 Magazin
Tan Taşçı'nın şarkı sözlerinden pankart hazırladılar
Tan Taşçı'nın şarkı sözlerinden pankart hazırladılar Tan Taşçı, dün gece Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro'da müzikseverlerle buluştu. Ege'de coşkulu bir kalabalığın karşıladığı sevilen şarkıcı, 2.5 saatlik performansa imza attı.
20.07.2023 Magazin
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede!
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede! Sezonun üçüncü konseri için önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesine çıkan Tan Taşçı, kendi parçaları ile hit olmuş cover'larından oluşan şarkılarını müzikseverlerle birlikte söyledi.
29.05.2023 Magazin
Tan Taşçı: Ahdım var artık acımak yok
Tan Taşçı: Ahdım var artık acımak yok Tan Taşçı, bir süredir adını kullanan dolandırıcı için harekete geçti. ünlÜnlü şarkıcı, kendisini 'Tan Taşçı' olarak tanıtıp ünlü isimleri, güzellik merkezlerini ve mekânları arayan kişi hakkında yasal süreci başlattı. Avukatı ve kendisinin sapıklarla uğraşmaktan yorulduğunu belirten sanatçı, "ahdım var artık acımak yok" dedi.
4.05.2023 Magazin
'Sahte Tan Taşçı' ortalığı birbirine kattı!
'Sahte Tan Taşçı' ortalığı birbirine kattı! Kendisini Tan Taşçı olarak tanıtan bir kişi, cep telefonu numaralarını öğrendiği ünlü isimlere ulaştı. Dolandırıcının, WhatsApp profil fotoğrafı olarak da ünlü şarkıcı ile aynı kareyi seçmiş olması dikkat çekti.
29.03.2023 Magazin
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
Tan'dan hayranlarına üzücü haber geldi!
Tan'dan hayranlarına üzücü haber geldi! Konserden konsere koşan ünlü şarkıcı Tan Taşçı'nın sağlık sorunları nedeniyle konserlerine ara verdiği öğrenildi. Tan, 4 ay boyunca sahnelerden uzak kalacak.
19.11.2022 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı Geçtiğimiz ay Levent Dörter ile dünyaevine giren Dilan Çıtak Tatlıses Nişantaşı'nda görüntülendi. Dilan Çıtak Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses düğünde kızına altın kemer takmıştı. Çıtak'tan bu konuyla ilgili açıklama geldi.
2.11.2022 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız Geçtiğimiz hafta müzisyen Levent Dörter ile hayatını birleştiren İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla gündeme geldi. Düğün fotoğraflarına photoshop uygulandığını iddia eden 32 yaşındaki şarkıcı, "64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
21.10.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş'ten etkileyici tanıtım! "Seni unutacağım Somer Korman!"
Üç Kız Kardeş'ten etkileyici tanıtım! "Seni unutacağım Somer Korman!" Kanal D’nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, ekrana gelecek olan yeni bölümüyle çok konuşulacak.
13.10.2022 Televizyon
Levent Dörter kimdir? Dilan Çıtak Tatlıses ile evlenen Levent Dörter kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İbrahim Tatlıses’in damadı Levent Dörter hakkında bilgiler!
Levent Dörter kimdir? Dilan Çıtak Tatlıses ile evlenen Levent Dörter kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İbrahim Tatlıses’in damadı Levent Dörter hakkında bilgiler! İbrahim Tatlıses'in kızı şarkıcı Dilan Çıtak ve Levent Dörter, dün dünyaevine girdi. Peki, Levent Dörter kimdir? Dilan Çıtak Tatlıses ile evlenen Levent Dörter kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İbrahim Tatlıses’in damadı Levent Dörter hakkında bilgiler…
12.10.2022 Gündem
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı 'The Voice of Germany' (O Ses Almanya) yarışmasına Tan Taşçı’nın 'Yalan' şarkısıyla damga vuran Zeynep Avcı, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde müzikseverlerle buluştu. Konserler için her hafta Türkiye'ye geldiğini belirten şarkıcı, aylardır gündemden düşmeyen 'iddialı sahne kostümü' polemiği hakkında yöneltilen soru üzerine, "Benim örnek aldığım isimler farklı" dedi.
5.06.2022 Magazin
Bodrum'dan 4 dönüm arsa alan Tan Taşçı kolladı sıvadı!
Bodrum'dan 4 dönüm arsa alan Tan Taşçı kolladı sıvadı! Tan Taşçı, İstanbul'dan ayrılıp Bodrum'a yerleşmişti. "Bazı insanlar şehir insanı bazı insanlar benim gibi kırsal insanı" diyen şarkıcı, Bodrum Gümüşlük’ten 4 dönüm arsa almıştı. Taşçı, hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.
1.05.2022 Magazin
Semra San'dan Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı açıklaması!
Semra San'dan Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı açıklaması! Semra San, önceki gün Etiler’de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden San, Sinan Akçıl ile yaptığı şarkı sırasında ünlü müzisyenin eşi Burcu Kıratlı’nın kıskançlık krizine girdiği iddiası hakkında konuştu.
8.04.2022 Magazin
Tan Taşçı isyan etti!  "Böyle hayranlık olmaz olsun!"
Tan Taşçı isyan etti! "Böyle hayranlık olmaz olsun!" Ünlü şarkıcı Tan Taşçı önceki akşam verdiği Ankara konseri sonrası kendisini trafikte takip eden hayranları yüzünden zor anlar yaşadı.
28.03.2022 Magazin
Tan Taşçı'nın konser sayısı 15'e çıktı
Tan Taşçı'nın konser sayısı 15'e çıktı Tan Taşçı'nın takvimine yoğun ilgiden dolayı üç performans daha eklendi.
6.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tan Taşçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tan taşçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.