Gazete Vatan Logo
Magazin Tan Taşçı: Ahdım var artık acımak yok

Tan Taşçı: Ahdım var artık acımak yok

Tan Taşçı, bir süredir adını kullanan dolandırıcı için harekete geçti. ünlÜnlü şarkıcı, kendisini 'Tan Taşçı' olarak tanıtıp ünlü isimleri, güzellik merkezlerini ve mekânları arayan kişi hakkında yasal süreci başlattı. Avukatı ve kendisinin sapıklarla uğraşmaktan yorulduğunu belirten sanatçı, "ahdım var artık acımak yok" dedi.

Tan Taşçı: Ahdım var artık acımak yok

Tan Taşçı'nın başı dolandırıcılarla derde girdi. 42 yaşındaki şarkıcı; kendisini Tan Taşçı diye tanıtan kişinin sanatçı arkadaşlarını, güzellik merkezlerini, mekânları aradığını ve WhatsApp profiline kendi fotoğrafını koyup dolandırıcılık yaptığını söyledi.

"NEDEN GECE 3'TE ARAYAYIM?"

Sosyal medyadan tepkisini dile getiren Tan Taşçı, şu ifadeleri kullandı:

"Kendisini 'Tan Taşçı' olarak tanıtarak insanları işleten sapık WhatsApp profiline bir fotoğraf koyup herkesi kandırıyor! Güzellik merkezlerini arayarak randevu alıyor. Yahu ben ne alaka? Haydi geleceğim diyelim gelmek için sizi neden gece 3’te arayayım, ne işim olabilir, uyku güzelliği mi?"

 

SAHTE TAN ABARTMIŞ!

Markalardan ürün isteniyor falan ben ne zaman ürün istedim hiç yapmadığım işler! Şarkıcı arkadaşlarımı arayıp saatlerce konuşup düetler, besteler yapılıyor! Mekânlarla konuşulup anlaşma yapılıyor. Yıllardır bar ve performans sahnelerine çıkmadığımı biliyorlar ona rağmen inanıyorlar!

"BANA ÇEKTİREN TÜM SAPIKLARI CEZALARINI ALIRKEN ZİYARET EDECEĞİM"

Ünlü şarkıcı, "Çeşme’de adamın biri telefonla arayıp "Tan'dan şampanya" diyor ve masalara şampanya yollatıyor! Yahu hiç yapmadığım işler bunlar. Neden kandırılmaya bu kadar müsait bir toplumuz? Mağdurlara açıklama yapmaktan yorulduk. Avukatım ve ben sapıklarla uğraşmaktan yorulduk ama ahdım var artık acımak yok. Bana çektiren tüm sapıkları cezalarını alırken de ben ziyaret edeceğim inşallah!" mesajı ile dolandırıcıya ve bu kişiye inanan kişilere seslendi.

Haberin Devamı