Tan Sağtürk

Tan Sağtürk

Son dakika tan sağtürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tan sağtürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tan sağtürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tan Sağtürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tan sağtürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 tan sağtürk haberi bulunmuştur. Tüm tan sağtürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü oldu!
Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanın Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarına göre, oyuncu ve balet Bedri Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı.
15.09.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Dün gece yayınlanan karar ile eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık. Türkiye'nin Kültür Sanat ikliminin son 20 yılda giderek zenginleşmesinin, başarıdan başarıya koşmasının sebebi budur." dedi.
21.12.2022 Gündem
Tan Sağtürk ekranlara geri dönecek mi? Açıklama yaptı: 'Düşünmeden kabul ederim'
Tan Sağtürk ekranlara geri dönecek mi? Açıklama yaptı: 'Düşünmeden kabul ederim' 'Bez Bebek', 'Dolunay' ve 'Dans Eder misin?' gibi projelerde yer alan, 2 çocuk babası oyuncu ve balet Tan Sağtürk, uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Son olarak bir kozmetik markasının yüzü olan ünlü isim, güzellik fuarında gazetecilerle bir araya gelerek; tekrar ekranlara dönüp dönmeyeceğiyle ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.
15.10.2022 Magazin
Tan Sağtürk'ün Rus eşi Alona Ataberk görenleri büyüledi!
Tan Sağtürk'ün Rus eşi Alona Ataberk görenleri büyüledi! Ünlü balerin Tan Sağtürk, Rus eşi Alona Ataberk ile verdiği mutlu aile pozlarıyla beğeni topluyor.
18.12.2021 Magazin
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak!
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak! Demirören Medya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını “Online Çocuk Festivali” ile kutluyor. Tam 4 gün sürecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.
25.04.2020 Kültür Sanat
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak Demirören Medya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını “Online Çocuk Festivali” ile kutluyor. Tam 4 gün sürecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.
22.04.2020 Kültür Sanat
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı?
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı? Pazar günü yaşamını yitiren tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter dün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için ilk tören Kenter Tiyatrosu’nda düzenlendi. Yakınları, öğrencileri ve sevenlerinin konuşma yaptığı törende gözyaşları sel oldu.
20.11.2019 Gündem
Üç yeni kitap raflardaki yerini aldı!
Üç yeni kitap raflardaki yerini aldı! Fatih Türkmenoğlu’nun birbirinin içinden geçen dört ayrı hikayeden oluşan son kitabı 'Her Perşembe Saat 4’te', İletişim Tasarımcısı Murat Dağıtmaç ve Nöropsikolog Şehadet Ekmen'in dijital dünyayı irdeledikleri 'Dijital Psikolojik Devrim' ve Kızılay'ın Hilal-i Ahmer Cemiyeti’nin 1912-1918 yılları arasında dönemin Osmanlı Gazetelerinde çıkan yardım haberlerinin yer aldığı Osmanlı Gazetelerinde Hilal-i Ahmer Cemiyeti” kitabı raflardaki yerini aldı.
2.02.2019 Gündem
Burcu Esmersoy kimdir?
Burcu Esmersoy kimdir? Burcu Esmersoy kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Berk Suyabatmaz ile evlenen Burcu Esmersoy gündeme bomba gibi düştü. İşte güzel ve başarılı kadın Burcu Esmersoy'un hayatına dair merak edilen tüm bilgiler...
15.05.2018 Gündem
Anne-kızın gözyaşları
Anne-kızın gözyaşları Çağla Şıkel, Tan Sağtürk akademinin gelenekselleşen “Dans Festivali”nde duygusal anlar yaşadı.
15.04.2018 Magazin
Çağatay Ulusoy 16 bin TL'ye ev kiraladı!
Çağatay Ulusoy 16 bin TL'ye ev kiraladı! Şehrin karmaşasından bunalan oyuncu Çağatay Ulusoy Zekeriyaköy’den 16 bin TL’ye 4 katlı lüks bir villa kiraladı.
9.03.2018 Magazin
Kaan’a can olalım
Kaan’a can olalım Tan Sağtürk Dans Okulu’nun eski öğrencisi ve Milli Dansçı 15 yaşındaki Kaan Özelçam 3. kez yakalandığı lösemi ile mücadele ediyor.
7.12.2017 Yaşam
İlişkilerinizi korumak için dans edin
İlişkilerinizi korumak için dans edin Çocuk, büyük herkese sanatın en az bir dalıyla uğraşmasını tavsiye eden Tan Sağtürk, özellikle dansın ilişkilere pozitif enerji kattığını ifade ediyor.
18.11.2017 Arşiv
Kısmetse ben de o duyguları yaşarım
Kısmetse ben de o duyguları yaşarım Tan Sağtürk ve Azra Akın, Dünya Dans Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.
30.04.2017 Magazin
Beni heyecanlandırıyor
Beni heyecanlandırıyor Sanat danışmanlığını Tan Sağtürk’ün üstlendiği, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin (TOFD) Dans Projesi “Rüya ve Maskeler” geçtiğimiz gün Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde sahnelendi.
7.03.2017 Magazin
Kumaşlarla bale yaptı
Kumaşlarla bale yaptı Türk kumaşının kullanıldığı fotoğraf çekimlerinde tanıtım yüzü balet Tan Sağtürk oldu.
2.02.2017 Magazin
Çocuklara dans atölyesi
Çocuklara dans atölyesi Tan Sağtürk, bir AVM’nin düzenlediği resim atölyesine, dans atölyesini de ekledi. 11 bin 200 çocuk resim ve dansla buluştu.
13.11.2016 Magazin
Odun değilim
Odun değilim İrem Derici ‘Dantel’ albümünün üçüncü klibini ‘Dur Yavaş’ şarkısına çekti...
18.08.2016 Magazin
Tatil bitti
Tatil bitti Beş günlük tatili fırsat bilerek soluğu tatil beldelerinde alan ünlü isimler yurda döndü...
23.05.2016 Magazin
Oya Aydoğan'dan haber var!
Oya Aydoğan'dan haber var! Aort damarının çatlaması sonucu hastaneye kaldırılan sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan'ın 12 saat süren ameliyatın ardından uyutulduğu öğrenildi. Aydoğan'ın doktorundan bilgi alan sinema oyuncusu Nuri Alço, “Sevindirici haber aldık. Hayati tehlikesi yok” dedi. AA'nın geçtiği son bilgilere göre ise, sanatçının tedavi gördüğü hastane olan Liv Hospital'den yapılan açıklamada yoğun bakımda tedavisi süren Aydoğan'ın durumu ciddiyetini koruyor...
9.05.2016 Magazin
Başbakanlık'ta ünlüler geçidi! Geceye bakın kimler katıldı?
Başbakanlık'ta ünlüler geçidi! Geceye bakın kimler katıldı? BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nde "Dost Meclisi" yemeğinde, müzikten geleneksel sanatlara, resim ve tiyotroya kadar birçok alandan çok sayıda isimle bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Şebnem Kısaparmak ekranlara geri döndü
Şebnem Kısaparmak ekranlara geri döndü Türkücü Fatih Kısaparmak'ın eşi Şebnem Kısaparmak, birbirinden farklı hikayeleri olan 7 kadın ve 7 erkeğin aynı evde kalacağı yarışmada sunuculuk yapıyor.
27.02.2016 Televizyon
Kemer Country Club’ta yeni yıl coşkusuna hazırlanın
Kemer Country Club’ta yeni yıl coşkusuna hazırlanın 18-20 Aralık’ta Kemer Country Club’ta gerçekleşecek Yeni Yıl Pazarı; Belgrad Ormanı’nın sakin ve huzurlu ortamında seçkin markalarla ziyaretçileri buluşturacak.
11.12.2015 Arşiv
Hamilelik hikayeleri!
Hamilelik hikayeleri! Hilton Convention Center’da düzenlenen yılın anne bebek konferansı “Bebekoloji 2015” ebeveynler için yol gösterici bir deneyim günü yaşattı...
18.10.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tan Sağtürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tan sağtürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.