Tam Açılma

Tam Açılma

Son dakika tam açılma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tam açılma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tam açılma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tam Açılma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tam açılma gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 tam açılma haberi bulunmuştur. Tüm tam açılma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasakları kaldıracak flaş adım! Bugün başlıyor... Bakan Koca duyurdu
Yasakları kaldıracak flaş adım! Bugün başlıyor... Bakan Koca duyurdu Yasakların kaldırılma süreciyle ilgili dikkat çeken adım! 35 yaş üzeri vatandaşların aşı randevusu alma hakkı bugün başlıyor. Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile ilgili önemli bir değerlendirmede bulunarak, "Bu yaz sadece maskelerin yüzümüzü terlettiği son yaz olmayacak aynı zamanda salgın haberlerinden kurtulduğumuz son yaz da olacak." ifadelerini kullandı.
17.06.2021 Gündem
Maske ile ilgili flaş açıklama! Bakan Koca müjdeyi verdi!
Maske ile ilgili flaş açıklama! Bakan Koca müjdeyi verdi! Maske ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güzel haberi verdi. Bakan Koca, "2 metre mesafeyi koruyanlar maskeyi çıkarabilir" diyerek "Virüsün uğradığı mutasyonlar gözetilerek en az 2 metre mesafe bırakılması önerildi. 2 metre mesafeyi koruyanlar maskeyi çıkarabilir. Ama öyle durumlar olur ki "evde otururken ortama göre maske takmanız gerekebilir. Burada önemli olan aşılanma ve mesafeyi muhafaza etmektir." ifadelerini kullandı.
12.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bugün yapılması planlanan kabine toplantısı ertelendi. Toplantıda yasak saatlerinin esnetilmesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağının kaldırılması bekleniyordu. Yasaklarla ilgili yapılan açıklamaya göre mevcut yasakların haziran ayı boyunca devam edileceği bildirildi. Alınan son kararda hafta içi ve cumartesi günü sokağa çıkma yasakları saat 22.00 ile saat 05.00 arası olarak güncellenmişti. Pazar günü ise sokağa çıkma yasağı uygulamasına devam edilmişti.
10.06.2021 Gündem
Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bugün belli olacak! Saatler ve pazar günü yasağı...
Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bugün belli olacak! Saatler ve pazar günü yasağı... Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme! Nefesler tutuldu. Bugün açıklanıyor. Yasak saatleri değişebilir. Restoranlar, kafeler ve lokantaları ilgilendiriyor. Tüm Türkiye bugün yapılacak olan kabine toplantısına gözlerini dikti. Toplantıda vaka sayılarının azalmasıyla birlikte yasak saatlerinin gevşetilmesi ve pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağının kaldırılması bekleniyor. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kabine toplantısına saatler kala tam açılma için gerekli olan 3 şartı açıkladı. İşte hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili tüm detaylar...
10.06.2021 Gündem
Bakan Koca müjdeyi duyurdu! Kısıtlama ve yasaklarla ilgili flaş açıklama
Bakan Koca müjdeyi duyurdu! Kısıtlama ve yasaklarla ilgili flaş açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşılamada yaş sınırı ve yerli aşıyla ilgili müjdeyi verdi. Bakan Koca toplantı sonrası ise son gelişmelere ilişkin basın toplantısında yaptığı açıklamada 'tam açılma'nın şartlarını sıraladı. Öte yandan Türkiye'de son 24 saatte 224 bin 193 Kovid-19 testi yapıldı, 6 bin 454 kişinin testi pozitif çıktı, 87 kişi hayatını kaybetti.
9.06.2021 Gündem
Tam açılma ile ilgili flaş karar! Ve belli oldu, Kabine'deki tek şart bu...
Tam açılma ile ilgili flaş karar! Ve belli oldu, Kabine'deki tek şart bu... Tam açılma ile ilgili açıklama geldi. Kritik eşik belli oldu. Tam açılma ile ilgili çok sayıda senaryo söz konusu. Kabine'deki tek şartın ise bu olduğu bildiriliyor; 21 milyon detayı masada olacak. Eğer tamamlanırsa yaz aylarında önlemler adım adım gevşetilebilir. İşte son dakika haberinin detayları...
7.06.2021 Gündem
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu?
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu? Kahvehaneler açılıyor mu, kahvehaneler ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı kararları merakla bekleniyor. Kademeli normalleşmede faaliyetleri geçici olarak sonlandırılan çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehanelerin yeni normalleşme takviminin açıklanmasıyla açılıp açıklanmayacağı, oyuncuların serbest olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehaneler 1 Haziran’da açılacak mı, oyun yasağı kalktı mı?
31.05.2021 Gündem
1 Haziran’da yasaklar kalkıyor mu 2021? Yasaklar ne zaman biter, Türkiye’de tam açılma ne zaman olur?
1 Haziran’da yasaklar kalkıyor mu 2021? Yasaklar ne zaman biter, Türkiye’de tam açılma ne zaman olur? 1 Haziran’da yasaklar kalkıyor mu 2021? Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, tam açılmanın haziranda mümkün olup olmayacağını değerlendirdi. Şu anda vaka sayılarının Türkiye genelinde 100 binde 100 civarında olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Yavuz, "Herhangi bir şekilde tam açılma için güvenli bir rakam değil bu. Tünelin ucundaki ışığı ekimde görüyorum" dedi.
22.05.2021 Gündem
Bilim kurulu üyesi 'Tünelin ucundaki ışık' dedi ve tarih verdi! Normale dönüş...
Bilim kurulu üyesi 'Tünelin ucundaki ışık' dedi ve tarih verdi! Normale dönüş... Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, "Tünelin ucundaki ışığı ekimde görüyorum. Tam açılma için ise vaka sayılarının 100 binde 10-20, test pozitiflik oranlarının yüzde 3-5 bandına inmesi gerekiyor. Henüz istediğimiz düzeyde değiliz. Haziranda yapılandırılmış açılmaya gidebiliriz" dedi.
22.05.2021 Gündem
Tam kapanma sonrası eskiye döndük! Büyük yoğunluk
Tam kapanma sonrası eskiye döndük! Büyük yoğunluk Türkiye tam kapanma sonrası koronavirüs tedbirlerinde 17 gün öncesine döndü. Tam kapanma dönemindeki sakinliğin ardından ülke genelinde cadde ve sokaklar hareketlendi. AVM’lerin girişlerinde kuyruklar oluştu. Semt pazarları ve kuaförlerde ilk gün yoğunluğu yaşandı. Kapanma öncesi İstanbul’dan kaçanlar geri dönmeye başladı.
18.05.2021 Gündem
Turiste 2 bin lira veren ülke var! Turizm sektöründe gözler temmuz ayında...
Turiste 2 bin lira veren ülke var! Turizm sektöründe gözler temmuz ayında... Son dakika haberine göre; Antalya Kent Konseyi Turizm Grubu Başkanı Recep Yavuz, Türkiye'nin kaynak pazar ülkelerle başlattığı ikili diplomatik görüşmelere dikkat çekerek, salgının da kontrol altına alınmasıyla Rusya ve AB ülkelerinin temmuz ayı itibariyle Türkiye'nin kapısını çalacağını söyledi. Yavuz, her şey yolunda giderse Türkiye'nin bu yıl 30 milyon turist ağırlayabileceğini söyledi.
11.05.2021 Ekonomi
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! 3 aşamalı plan! Restoranlar, kafeler, kuaförler, AVM'ler...
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! 3 aşamalı plan! Restoranlar, kafeler, kuaförler, AVM'ler... Tam kapanma ve tam açılma ile ilgili flaş açıklama geldi. Ramazan Bayramı'nda da devam edecek olan sokağa çıkma yasakları 7 gün sonra bitecek. Sokağa çıkma yasakları sonrası 3 aşamalı açılma planından bahsediliyor. Formüle göre birinci aşamada okulların açılması ve sınavların yapılması, ikinci aşamada kuaför-berber, AVM’ler ve küçük esnafın açılabileceği ifade ediliyor. Kafe ve restoranlar ise üçüncü aşamada, masa sınırlaması ve dış mekân şartıyla, denkleme girebilecek.
10.05.2021 Gündem
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! Ve açılıyor! Kafeler, restoranlar, okullar...
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! Ve açılıyor! Kafeler, restoranlar, okullar... Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla önemli açıklama geldi. Tam kapanma sonrası gerçekleşecek olan süreç ortaya çıktı. Kafe, restoran, okullar açılacak. Bunun yanında tam kapanma sonrası, kontrollü açılma gerçekleşeceği ifade edildi. Uzmanlar ise “Kimse, bayram dönüşünde her şeyin eskisi gibi olmasını beklemesin. Bu süreçte aşılamayı arttırıp vaka sayıları da istenen seviyeye gerilerse, ancak 17 gün önceki kısıtlamalara döneriz. Hafta sonları yine sokak kısıtlaması olur. Akşamları da kısıtlama devam eder." ifadelerini kullandı. İşte hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili detaylar...
4.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakan Koca duyurdu
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakan Koca duyurdu Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemli açıklamalar geldi. Bakan Koca, 'Tam kapanmadan sonra tam açılma olacak mı' sorusuna "Dengeli ama pratik hayatı zorlamayacak kontrollü geçiş olacak" cevabını verdi.
1.05.2021 Gündem
Bilim Kurulu üyesinden flaş İstanbul açıklama! 'Henüz erken'
Bilim Kurulu üyesinden flaş İstanbul açıklama! 'Henüz erken' Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, koronavirüs pandemisinde “yerinde karar" döneminin başlamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Prof. Dr. Yavuz, İstanbul'daki son durumu da değerlendirdi ve “İstanbul, ilçeler arası nüfus geçişinin çok fazla olduğu bir il. Bu nedenle açılmalarla ilgili kararlar, ilçe değil il bazında alınmalı. Son bir haftadır test pozitiflik oranları ve vaka sayısında bir artış gözlüyoruz. Bu nedenle İstanbul'da tam açılma için henüz erken" dedi.
28.02.2021 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesin
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesin Uçak yolculuklarında sıkça yaşanan rahatsızlıklardan biri, kulakta basınç sorunu. Uçuş sırasındaki hızlı irtifa değişimlerinin orta kulakta basınç sorununa neden olduğunu söyleyen Prof. Dr. Özcan Öztürk, “Uçuşlarda kulakta tıkanma, ağrı ve çınlamanın yanı sıra işitme kaybı ve kulak zarının delinmesine kadar varan sorunlar görülebiliyor. Özellikle iniş sırasında bazı egzersizler yaparak basınca karşı önlem almak mümkün” dedi.
18.01.2024 Sağlık
Rüyada Dolma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dolma Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Dolma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dolma Yemek Nasıl Yorumlanır? Başarılı bir iş hayatı ve önemli projeleri yerine getirmek doğrultusunda rüyada dolma görmek yorumlanır. Aynı zamanda ailesiyle bu dönem vakit geçireceği ve onlarla ilgileneceğine dair delalet eder. Böylece ailesiyle arasında iyi tutacağına ve yeniden mutlu bir yaşam elde edeceği üzerine yorulur.
10.01.2024 Eğitim
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi ​Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kaçakçılıkla mücadele kapsamında; 13 Aralık 2023 tarihi itibarı ile Gümrük Muhafaza birimlerince, 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde, 17,2 milyar TL değerinde ticari eşya olmak üzere toplam 21,9 milyar TL değerinde ele geçirilme gerçekleştirildiğini söyledi.
15.12.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek Yaz aylarında açık bırakılan pencere ve balkon kapısı ile tatil döneminin başlaması hırsızları cesaretlendirdi. Güvenlik kameraları devre dışı bırakarak izlerini kaybettirenler dahi oluyor. Uzmanlar ise kapı kilitlemeyle ilgili yanlış bilinen gerçeği ve hırsızlık vakalarına karşı alınabilecek önlemleri tek tek anlattı.
24.07.2023 Gündem
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen ABD merkezli Politico, Türkiye'nin dış politikasına dair geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde F-16 satışına dair dikkat çeken ifadeler kullanıldı.
15.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tam Açılma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tam açılma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.