Talk- Show

Talk- Show

Son dakika Talk- show haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Talk- show ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Talk- show haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Talk- Show

haberleri sayfasında son dakika yaşanan talk- show gelişmeleri de dahil olmak üzere 443 talk- show haberi bulunmuştur. Tüm talk- show haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi İrem Derici, Yasemin Şefik’in “Uyduruk Sonlar” adlı talk show programına konuk oldu. Kendisine dizi tekliflerinin geldiğini ifade eden Derici, Kanal D'nin sevilen dizinde yer almak istediğini itiraf etti.
5.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Selin Şekerci'den öpüşme itirafı: Tiksinme hissiyle başa çıkabilirim, kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime
Ünlü oyuncu Selin Şekerci'den öpüşme itirafı: Tiksinme hissiyle başa çıkabilirim, kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime Ünlü oyuncu Selin Şekerci öpüşme sahnelerindeki itirafıyla gündem oldu. Son olarak bir talk show programına konuk olan Şekerci, "Partnerimin ağzının kokması konusunda bir sorunum yok" diyerek bununla nasıl başa çıktığını anlattı.
25.01.2024 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım Meslek hayatına radyocu olarak başlayan, daha sonra sunuculuk ve talk-show programları yapan Kadir Çöpdemir, 2002-2005 yılları arasında yayınlanan 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Kirli' karakteriyle adından söz ettirdi. 55 yaşındaki ünlü isim, katıldığı programda, "İlişkinin peşinden koşar mısın?" sorusu üzerine eski sevgilisine seslendi.
3.05.2023 Magazin
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti!
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti! DJ, dansçı ve 'Ellen DeGeneres Show'un yardımcı yapımcısı Stephen 'tWitch' Boss, 40 yaşında hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonucu ünlü ismin bir silahla kendini başından vurarak öldüğü doğrulandı. Boss'un eşi Allison Holker ve komedyen Ellen DeGeneres, yürek burkan açıklamalar yaparken; tWitch'in ölümüne dair detaylar da ortaya çıktı.
15.12.2022 Magazin
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü?
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü? Talk show programı 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss, 40 yaşında yaşamını yitirdi. Peki, Stephen Boss kimdir, neden öldü?
15.12.2022 Dünya
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi!
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi! Geçtiğimiz nisan ayında kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alan Seray Sever'den meslektaşı Pınar Altuğ ile ilgili çok konuşulacak itiraf geldi.
8.11.2022 Magazin
Yavuz Seçkin, Seversin’e konuk oluyor!
Yavuz Seçkin, Seversin’e konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Seversin, dinamik ve eğlenceli hikayesi ile olduğu kadar konuk oyuncuları ile de adından söz ettiriyor.
23.08.2022 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
İrem Helvacıoğlu: Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım
İrem Helvacıoğlu: Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım Şarkıcı Gökhan Türkmen ve oyuncu İrem Helvacıoğlu, dijital platformda yayınlanan talk show programı 'Dayı Şov'a konuk oldu. Bir defasında sette ölümden döndüğünü anlatan Helvacıoğlu, “Yaşım küçüktü, idrak edemedim" dedi. Gökhan Türkmen ise sinemayla ilgili hayalleri olduğunu açıkladı.
25.04.2022 Magazin
ABD'de ünlü Türk doktor Mehmet Öz siyasete atılıyor
ABD'de ünlü Türk doktor Mehmet Öz siyasete atılıyor ABD'de yaşayan ünlü kalp cerrahı ve televizyon programı sunucusu Mehmet Öz'ün eski ABD Başkanı Donald Trump'ın partisi Cumhuriyetçi Parti'den aday olarak Senato'ya girmek için yarışacağı ifade edildi.
30.11.2021 Dünya
Gözünü yeni rekorlara dikti Alexone liderlik koltuğunu çok sevdi!
Gözünü yeni rekorlara dikti Alexone liderlik koltuğunu çok sevdi! Tiktok'un beğenilen fenomeni Alexone Özel, Tiktok Türkiye’de yapılan yarışmada 5 dakikada tüm zamanların rekorunu kırdı. Peki Alexone Özel kimdir? Başarıları nelerdir? Haberimizde...
16.11.2021 Diğer Sporlar
Eric Zemmour'dan küstah vaat! 'Müslüman isimlerini yasaklayacağım'
Eric Zemmour'dan küstah vaat! 'Müslüman isimlerini yasaklayacağım' Fransa’da gelecek yıl düzenlenecek seçimlerde Macron'a karşı Cumhurbaşkanı adayı olması beklenen Eric Zemmour, Müslüman isimlerinin kullanılmasını engellemeye yönelik vaatte bulundu. İslam düşmanı açıklamalarda bulunan Zemmour, "Müslümanların yeni doğan çocuklarına Muhammed ismini vermelerini yasaklayacağım" dedi.
15.09.2021 Dünya
İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi mi?
İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi mi? İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi haberleri çıktı. Ünlü türkücünün yakın dostu Mehmet Ali Erbil bu haberleri yalanladı.
16.06.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses İbo Show ile ekranlara yeniden merhaba diyecek. Bu akşam ekranlara gelecek İbo Show'un ilk programında dostları ile bir araya gelecek olan İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı o geceyi anlatacak. Peki, İbrahim Tatlıses kimdir, kaç yaşında ve nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses neden vuruldu? İşte İbrahim Tatlıses'in vurulduğu o gece yaşananlar...
15.11.2020 Gündem
İbo Show ne zaman başlıyor? İbo Show 2020'nin yeni fragmanı yayınlandı!
İbo Show ne zaman başlıyor? İbo Show 2020'nin yeni fragmanı yayınlandı! İbo Show için hasret sona eriyor. Türk Müziğinin İmparatoru İbrahim Tatlıses, kült programı İbo Show ile ekranlara dönüyor. Tanıtımları günler öncesinden başlayan İbo Show'da İbrahim Tatlıses gönül tellerini titreten sesi ile ekranlarda olacak. İbo Show'un ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, İbo Show ne zaman başlıyor? İbo Show'un konukları kimler olacak? İşte İbo Show fragmanı ve programın tüm detayları...
27.10.2020 Gündem
İbo Show ne zaman başlıyor? İşte İbo Show'un ilk konukları
İbo Show ne zaman başlıyor? İşte İbo Show'un ilk konukları Türk Müziğinin İmparatoru İbrahim Tatlıses, İbo Show ile ekranlara dönüyor. İbrahim Tatlıses gönül tellerini titreten sesi ile yeniden sahnede olacak. İbo Show ile hayranlarıyla buluşacak olan Tatlıses'in programın detayları da belli oldu. Peki, İbo Show ne zaman başlıyor? İbo Show'un ilk konukları kim? İbrahim Tatlıses kimdir? İşte İbrahim Tatlıses'in hayat hikayesi ve İbo Show ile ilgili merak edilenler...
6.10.2020 Gündem
Oğlumla çok yakışıyorlar
Oğlumla çok yakışıyorlar Eser Yenenler’in talk show programına konuk olan Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin’in yeni ilişkisi hakkında konuştu.
29.02.2020 Magazin
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında?
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Magazin dünyasının önde gelen ismi Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Avşar kızı olarak bilinen Hülya Avşar hakkında özel hayatı ve kariyeri ile ilgili işte merak edilenler…
17.01.2020 Gündem
Hande Erçel, Murat Dalkılıç'a mesaj attı! Bakın ne yazmış...
Hande Erçel, Murat Dalkılıç'a mesaj attı! Bakın ne yazmış... Eser Yenenler, “EYS” adlı talk show programında bu hafta Buse Varol-Alişan çiftiyle Murat Dalkılıç’ı konuk etti.
30.11.2019 Magazin
71. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu
71. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu Amerikan TV yapımlarına verilen Emmy Ödülleri, dün gece Los Angeles'ta düzenlenen törenle dağıtıldı.
23.09.2019 Televizyon
Buket Aydın’la 40 Cannes’da bir ilke imza attı
Buket Aydın’la 40 Cannes’da bir ilke imza attı Dünyada Televizyon endüstrisinin en önemli format ve drama fuarı olarak bilinen ve yılda iki kez Fransa Cannes'da düzenlenen Mip Format fuarında Buket Aydın'ın CNN TÜRK ekranlarında sunduğu 40 programı yüzlerce ülkeden katılan formatlar arasında "özgün Türk formatı" olarak gösterilmeye hak kazandı.
8.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Talk- Show ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki talk- show haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.