Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Gözünü yeni rekorlara dikti Alexone liderlik koltuğunu çok sevdi!

Gözünü yeni rekorlara dikti Alexone liderlik koltuğunu çok sevdi!

Tiktok'un beğenilen fenomeni Alexone Özel, Tiktok Türkiye’de yapılan yarışmada 5 dakikada tüm zamanların rekorunu kırdı. Peki Alexone Özel kimdir? Başarıları nelerdir? Haberimizde...

Gözünü yeni rekorlara dikti Alexone liderlik koltuğunu çok sevdi!

2266952 puan toplayan Alexone globalden dünyadan da aşırı destek geldi şu ana kadar Tiktok’da bu rekoru elinde tutan tek fenomen.

Uzun zamandır DMC ceosu Samsun Demir’in gözetiminde olan Alexone, Samsun Demir’in yarışmada bir anda sürpriz yapıp Alexone destekledi ve ciddi bir hediye attı. Türkiye puanını kıran Alexone Tiktok’ta yeni rekorlara gözünü dikti.

Türkiye’nin en iyi içerik üreticilerinden Alexone kısa zamanda Doğan Music Company ceo’su ile bir araya gelip güzel bir proje albümü çıkartacağının haberini verdi.

Kariyerine DJ-prodüktör olarak başlayan ve klip yönetmenliği de yapan Alexone Özel, adını Süperstar Ajda Pekkan, dünya starı Nancy Ajram, usta besteci Volga Tamöz ve başarılı sanatçı Güven Yüreyi ile gerçekleştirdiği çalışmalarla duyurdu.

ALEXONE 60 MİLYON KİŞİYE ULAŞTI

2021 başında TikTok mecrasına giriş yapan Alexone Özel, iddialı paylaşımlarıyla kariyerinde yepyeni bir sayfa açtı. Özel’in TikTok için ürettiği içerikler, ses ve görüntü kalitesiyle büyük kitlelerin dikkatini çekti. İçerikleri 60 milyon kişi tarafından çeşitli sosyal platformlarda kullanılan Alexone Özel, TikTok’ta canlı talk show’lar da yapmaya başladı. Her şovu 400 bin izleyiciye ulaşan yetenekli isim, TikTok’un en iyi içerik üreticileri listesinde ilk 10’a yerleşti.

Haberin Devamı

ALEXONE KİMDİR?

Alexone Özel’in başarılar hayatı, Tatvan’da başladı. 6 yıl İngiltere’de yaşayan ve Londra’nın dünyaca ünlü film okulu London Film School’da Yönetmenlik eğitimi alan 39 yaşındaki Özel, Türkiye’ye döndüğünde Kuşadası’na yerleşti ve profesyonel kariyerine DJ-prodüktör olarak start verdi. Ardından eğitimini aldığı işi yapma kararı alarak klip yönetmenliğine başlayan Özel’in yolu, yıldızlarla kesişti.