Takviye

Takviye

Son dakika takviye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan takviye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını takviye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Takviye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan takviye gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.886 takviye haberi bulunmuştur. Tüm takviye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklar
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklarTFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta transfere geç kalmakla eleştirilen Karşıyaka, yeni hafta imzaları üst üste attırmaya hazırlanıyor.
21.07.2024Şampiy10
Osmanlı mirası: Kurtkulağı Kervansarayı
Osmanlı mirası: Kurtkulağı KervansarayıKurtkulağı Kervansarayı, Ceyhan'ın 12 km güneydoğusunda Kurtkulağı Mahallesi'nde yer alıyor.
19.07.2024Adana
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
19.07.2024İddaa
Adliye çıkışında kanlı hesaplaşma! Silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, 9 kişi gözaltında
Adliye çıkışında kanlı hesaplaşma! Silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, 9 kişi gözaltındaYalova Adliyesi’nde duruşmadan çıktıktan sonra otoparkta karşılaşan iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Polisin havaya ateş açarak güçlükle sonlandırdığı kavgada tabanca ile vurulan 2 kişi hastaneye kaldırılırken, 9 kişi gözaltına alındı.
18.07.2024Gündem
Galatasaray'dan Elias Jelert'e rekor bonservis bedeli! Kopenhag doğruladı
Galatasaray'dan Elias Jelert'e rekor bonservis bedeli! Kopenhag doğruladıSarı kırmızılı ekip Danimarkalı genç sağ bek için FC Kopenhag’a resmi teklifte bulundu. Danimarka ekibi bir yazılı açıklama yaparak G.Saray’ın resmi teklif yaptığını ve görüşmelerin sürdüğünü duyurdu.
17.07.2024Şampiy10
Kereste fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi olay yerinde
Kereste fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi olay yerindeBursa'nın Yenişehir ilçesindeki kereste fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
16.07.2024 Gündem
Immobile'den sonra hedef Haller
Immobile'den sonra hedef HallerCenk Tosun'a yeni kontrat vermeyen, Aboubakar ve Muleka ile yollarını ayırmanın planlarını yapan siyah-beyazlı kulüp, Dortmund'un golcüsünü renklerine katmayı hedefliyor.
16.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
Çöp evi temizlemeye gelenlere bıçakla saldırdı! 1 polis yaralandı
Çöp evi temizlemeye gelenlere bıçakla saldırdı! 1 polis yaralandıBursa'da ‘çöp ev’ haline getirdiği evini temizlemeye gelen belediye ekiplerine bıçak çekerek direnen Feyzullah Yasa (68), kendisini ikna etmeye çalışan polis memuru T.K.'yi kolundan bıçakladı. Şüpheli, polisler tarafından güçlükle yakalanıp gözaltına alındı.
4.07.2024Gündem
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktı
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktıMuğla'nın Milas ilçesinde, sokakta ölü bulunan vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar'ın (32), polis tarafından hazırlanan olay araştırma raporunda, spora giderken genelde takviye edici maddeler kullandığı ve şeker hastalığı olmamasına rağmen kas yapımını desteklemek için lokal insülin vurulduğu belirtilerek, "Ölüm olayının muhtemelen aldığı ilaçlardan kaynaklandığı kanaati oluşmuştur" denildi.
3.07.2024Gündem
Rafa Silva, Paulista'nın yanına bir dünya yıldızı daha geliyor! Beşiktaşlılar çılgına dönecek
Rafa Silva, Paulista'nın yanına bir dünya yıldızı daha geliyor! Beşiktaşlılar çılgına dönecekBeşiktaş'ta son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Transfer döneminin başlamasının ardından Beşiktaş ilk bombasını patlattı. Siyah beyazlılar, Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva'yı kadrosuna kattı. Kartal'da gözler ikinci imzaya çevrilirken yönetim dünyaca ünlü bir yıldızı daha transfer ederek taraftarları coşturacak.
26.06.2024Beşiktaş
Çanakkale'de yangın! Boğazda gemi trafiği durduruldu
Çanakkale'de yangın! Boğazda gemi trafiği durdurulduÇanakkale'nin Eceabat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.
18.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belliMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli.' dedi.
15.06.2024Gündem
Beşiktaş'a yıldız 10 numara! Inter'den ayrıldı, Kartal'a geliyor
Beşiktaş'a yıldız 10 numara! Inter'den ayrıldı, Kartal'a geliyorBeşiktaş'ta 10 numara arayışları hızlandı. Yönetim, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un da onayıyla, 31 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Daha önce de gündeme gelip Inter’i seçen Hollandalı, şu anda boşta...
13.06.2024Beşiktaş
Beşiktaş'ta van Bronckhorst'un ilk transferi tamam! Yıldız oyuncuyla 2 yıllık anlaşma
Beşiktaş'ta van Bronckhorst'un ilk transferi tamam! Yıldız oyuncuyla 2 yıllık anlaşmaTakımın başına Hollandalı teknik adamı getiren siyah-beyazlılar, transferde ilk hamlesini yaptı. Siyah-beyazlı yönetim deneyimli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme için el sıkıştı.
11.06.2024Beşiktaş
Antalyaspor'da Alex de Souza depremi! Sözleşme feshi şoku
Antalyaspor'da Alex de Souza depremi! Sözleşme feshi şokuAntalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza’nın sözleşmesinde dikkat çeken bir madde ortaya çıktı.
5.06.2024Süper Lig
Firari cinayet şüphelisi yaşadığı arbede sırasında kendi silahı ile vuruldu!
Firari cinayet şüphelisi yaşadığı arbede sırasında kendi silahı ile vuruldu!İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde işlenen Bahar Kaban cinayetinin firari şüphelisi Gökhan Yıldız, Kadıköy'de polisten kaçarken girdiği arbede sırasında belinden çıkardığı kendi silahıyla vurularak hayatını kaybetti. Olay sırasında bacağından yaralan polis memuru E.B. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı açıklandı.
22.05.2024Gündem
Beşiktaş'ta değişim rüzgarı! Tam 6 isim birden gidiyor
Beşiktaş'ta değişim rüzgarı! Tam 6 isim birden gidiyorBeşiktaş yaz transferleri için hazırlıklara başladı. Devrim niteliğinde kararlar alan siyah beyazlı takımda tüm dengeleri değiştirecek kararlar alındı. Bu sezon beklentilerin aşağısında kalan Kara Kartal, tam 6 isimle birden yolları ayırmayı planlıyor. İşte ayrıntılar...
15.05.2024Beşiktaş
Saç dökülmesini bıçak gibi kesiyor! Bebek saçları bile sarmaşık gibi uzatıyor
Saç dökülmesini bıçak gibi kesiyor! Bebek saçları bile sarmaşık gibi uzatıyor Saç dökülmesi birçok farklı durumdan kaynaklı ortaya çıkabiliyor. Genellikle günde ortalama 80-100 tel arası saç dökülmesi normal kabul ediliyor. Ancak bu sayının üzerindeki dökülmeleri mutlaka kontrol altına almak gerekiyor. Kontrol altına alınmayan saç dökülmeleri kelliğe kadar gidebiliyor. Sağlıklı saçlara sahip olabilmek için vücudun bazı vitaminlere ihtiyacı var. Bu vitaminler dışarıdan takviye olarak da alınabilir, besinler yoluyla da karşılanabilir.
5.05.2024Yaşam
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası!
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası!Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa devlerinin radarında olan Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte detaylar...
30.04.2024Süper Lig
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu!
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu!Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar için arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.
25.04.2024Gündem
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024Gündem
Dökülen saçlara, uykusuz gözlere 1 günde müdahale ediyor - Bardak bardak içince faydası artıyor
Dökülen saçlara, uykusuz gözlere 1 günde müdahale ediyor - Bardak bardak içince faydası artıyorİnsan sağlığına iyi geldiği su götürmez bir gerçek olan sağlıklı besinler bir araya geldiklerinde faydaları kat kat artıyor. İlaç ya da takviye gıda almaya bile gerek bırakmıyor.
22.04.2024Yaşam
Fenerbahçe'den sürpriz takviye
Fenerbahçe'den sürpriz takviyeFenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024Şampiy10
Bahçeli: "Sokakları savaş alanına çevirenler demorasi celladıdır"
Bahçeli: "Sokakları savaş alanına çevirenler demorasi celladıdır"Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Van’da hukuki bir meseleyi çarpıtıp sokakları savaş alanına çevirenler esasen demokrasi celladı, devlet ve millet muarızıdır. Hukuken seçime girmesi baştan yanlış olan ve bölücü terör örgütü PKK’ya övgüler düzdüğü bilinen bir şahsa belediye başkanlığı mazbatasının verilmesi de baştan ayağa skandaldır ve yanlıştır." dedi.
9.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Takviye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki takviye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.