Taksitli Alışveriş

Taksitli Alışveriş

Son dakika taksitli alışveriş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taksitli alışveriş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taksitli alışveriş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksitli Alışveriş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksitli alışveriş gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 taksitli alışveriş haberi bulunmuştur. Tüm taksitli alışveriş haberleri aşağıda listelenmiştir.
100 milyon dolar değerleme ile yatırım
100 milyon dolar değerleme ile yatırım Hopi, Param ile önemli bir ortaklığı hayata geçirdi. Cem Boyner, “ Anlaşmamız kapsamında Param, 100 milyon dolar değerleme üzerinden Hopi’ye yatırım yaptı“ dedi.
7.04.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullanan ve taksit yaptıran herkesi kapsıyor! Resmen değişti, artık 10 gün değil
Kredi kartı kullanan ve taksit yaptıran herkesi kapsıyor! Resmen değişti, artık 10 gün değil İnternetten alışveriş yapan, kredi kartı kullanan ve taksit yaptıran milyonları yakından ilgilendiriyor. Ticaret Bakanlığı'nın mesafeli sözleşmelerle ilgili yönetmelikte değişiklik yapılmasını içeren yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Mesafeli sözleşmelerde tüketicilerin yasal haklarının kullanımına ilave koruma getirildi. Cayma hakkı kullanımında malı iade süresi, 10 günden 14 güne çıkarıldı. Suç aleti olarak kullanılan ürünün cayma hakkı kullanılıp, yeniden satışa sunulmasının önlenmesi, ülke kaynaklarının israfının önlenmesi, çevreye verilen zararın azaltılması amacıyla bazı ürün grupları, cayma hakkından istisna tutuldu.
14.09.2022 Ekonomi
65 bin TL'ye kadar hibe desteği! Başvurular başladı: e-Devlet üzerinden yapılacak, son tarih...
65 bin TL'ye kadar hibe desteği! Başvurular başladı: e-Devlet üzerinden yapılacak, son tarih... Hibe desteği verilecek. Başvurular başladı; e-Devlet üzerinden online olarak yapabilecek. Kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlüleri yakından ilgilendiriyor. Kendi işini kurma proje başlığında engelli girişimci adaylarına 65 bin TL‘ye kadar, eski hükümlü girişimci adaylarına ise brüt asgari ücretin 15 katına kadar hibe desteği verilecek. Başvurular için son tarih ise 10 Haziran 2022.
6.05.2022 Ekonomi
Bayramda 2 milyon 970 bin kişi hava yolu ile seyahat etti
Bayramda 2 milyon 970 bin kişi hava yolu ile seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 29 Nisan-4 Mayıs'ı kapsayan Ramazan Bayramı tatilinde 2 milyon 970 bin kişinin, hava yolu ile seyahat ettiğini açıkladı.
6.05.2022 Ekonomi
Taksitli alışveriş ile ilgili flaş karar! Binlerce kişiyi ilgilendiriyor
Taksitli alışveriş ile ilgili flaş karar! Binlerce kişiyi ilgilendiriyor İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşayan Tuğba Ş. hakkında, bir beyaz eşya dükkanından senetle aldığı beyaz eşyaların taksitlerini ödeyemediği için başlatılan icra takibi, mahkeme tarafından iptal edildi. Mahkemenin bu kararında, Tuğba Ş.'yi imzaladığı senedin 'nama' değil 'emre' yazılı olması ve her taksit için ayrı ayrı senet alınmaması nedeniyle haklı buldu.
6.05.2022 Ekonomi
Ev alacak, araba kiralayacak, abonelik hizmetinden yararlanacak, taksitli alışveriş yapacak milyonları kapsıyor! Yeni dönem
Ev alacak, araba kiralayacak, abonelik hizmetinden yararlanacak, taksitli alışveriş yapacak milyonları kapsıyor! Yeni dönem Taksitli alışverişten abonelik hizmetine, konut alımından devre tatil satışına kadar Tüketici aleyhine olan birçok başlık için teklif hazırlanıyor. Taslak üzerindeki çalışmalar başladı. Edinilen bilgiye göre, Ticaret Bakanlığı, bu alandaki eksik ve hatalı uygulamaları saptadı. Tüketiciden gelen şikâyetler ve dava konusu olan alanlarda yapılması planlanan yasal değişiklikler, AK Parti kurmaylarıyla masaya yatırıldı. Öte yandan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan 'Elektronik Haberleşme Sektörüne İlişkin Tüketici Hakları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' ile; elektronik haberleşme abonelikleri e-imza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı bilgileri ile e-Devlet kapısı üzerinden başlatılabilecek.
18.01.2022 Ekonomi
Taksitli alışveriş yapanlar dikkat! Senedini almayan yanar...
Taksitli alışveriş yapanlar dikkat! Senedini almayan yanar... Taksitli ürün alan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Taksitli ürün satışı yapan bir mağazadan ürün alan yüzlerce kişi, ödemelerini yaptıkları halde senetleri alamayınca kâbus yaşadı. Firma mağazalarını kapatınca, müşterilere ait ödenmiş senetleri avukatlık bürosuna verdi. Büro, senet sahiplerine tek tek mesaj göndererek ‘icralık’ olduklarını bildirdi. Paniğe kapılan çok sayıda kişi büronun yolunu tuttu. 830 liralık ocağın tüm ödemesini yapan aileden 3 bin lira talep edilirken, 3 bin liralık bir başka senet borcu için ise 18 bin lira talep edildi. Firmanın Suriyeli yeni sahibine ulaşılamazken, uzmanlar ise uyarıyor: ‘Ödemesini yaptığınız senedi mutlaka alın.”
3.09.2020 Ekonomi
Taksitli alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor! Bir kez daha düşünün...
Taksitli alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor! Bir kez daha düşünün... Günümüzde hemen herkes taksitli olarak alıveriş yapıyor. Kredi kartı kullanan milyonlarca kişi için bu durum sonrasında maddi sorunlara yol açabiliyor. Bu nedenle dikkatli davranılması ve bazı önlemler alınması gerekiyor.
29.05.2020 Ekonomi
Taksitli alışveriş yapanlar dikkat! 'Tek senet geçersizdir'
Taksitli alışveriş yapanlar dikkat! 'Tek senet geçersizdir' Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, "Senetle taksitli bir alışveriş yapıldığında mutlaka her taksit için ayrı bir senet imzalanmalıdır. Tek senet geçersizdir, bunun için satıcı mutlaka uyarılmalıdır. Zira uyarımızı dikkate almıyorsa tüketici hakem heyetine giderek imzaladığımız senedi iptal ettirebiliriz." dedi.
25.11.2019 Ekonomi
Tatil ve düğün için yazlık kredilerin faiz oranları! Yarışa girdiler...
Tatil ve düğün için yazlık kredilerin faiz oranları! Yarışa girdiler... Bankalar tatil nedeniyle artış gösteren bireysel kredi talepleri için kampanyalar düzenliyor. Kampanyalarda altı aylık ertelemeli taksitlendirmeler ve yüzde 1.85’ten başlayan avantajlı faizler öne çıkıyor.
22.07.2019 Ekonomi
Mobilyada taksitli alışveriş fırsatı
Mobilyada taksitli alışveriş fırsatı Mobilya ve beyaz eşyada da yerli üretime öncelik verilerek bu sektörlerdeki ürünlerde taksit sayısının 9 ay sınırının, 36 aya çıkarılması planlanıyor.
7.10.2016 Ekonomi
Taksitli alışverişte 'asgari' tehlike
Taksitli alışverişte 'asgari' tehlike Sabah yazarı Faruk Erdem, taksitli kredi kartı alışverişiyle ilgili önemli uyarıda bulundu. Erdem, asgari ödeme tutarı konusunda vatandaşları uyardı
28.09.2016 Ekonomi
Kredi notu sorgulama ve hesaplama işlemleri artık internetten yapılıyor!
Kredi notu sorgulama ve hesaplama işlemleri artık internetten yapılıyor! Kredi notu sorgulama ve hesaplama işlemleri artık internetten yapılıyor. Kredi notu sorgulama ve hesaplama ile ne kadar kredi çekebileceğinizi öğrenebilirsiniz. Kredi notu sorgulama ve hesaplama işleminin detaylarını yazımızdan öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kredi kartında yeni dönem başlıyor
Kredi kartında yeni dönem başlıyor Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, tüketicilerin talebi üzerine getirilen aidatsız kredi kartıyla taksitli alışveriş yapılabilmesini sağlayacak düzenleme için çalıştıklarını bildirdi.
7.01.2016 Ekonomi
Vade farksız 12 taksit dönemini başlattı!
Vade farksız 12 taksit dönemini başlattı! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yürürlüğe konan beyaz eşya ve mobilyada vade farksız 12 taksit uygulamasını hayata geçiren ilk açık pazar platformu n11 oldu.
17.12.2015 Ekonomi
Kredi kartıyla peşin alışveriş taksiti geçti
Kredi kartıyla peşin alışveriş taksiti geçti Tüketici kredilerindeki artış hızını düşürmek ve tasarrufları artırmak amacıyla bankacılık alanında 2013 yılından itibaren hayata geçirilen düzenlemeler olumlu sonuç verdi.
17.10.2015 Ekonomi
Cep telefonuna taksit nasıl yapılır? Çözümünü buldular ama...
Cep telefonuna taksit nasıl yapılır? Çözümünü buldular ama... Cep telefonuna taksit nasıl yapılır? herkes bu sorunun yanıtını ararken bankalar çözümünü buldu. Ama bankaların çözümleri vatandaşı mutlu etmedi. Cepte kredi kartına taksit yasağı sonrası ortaya çıkan son formül yasağın amacını boşa çıkartırken, çok daha riskli olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Taksit yasağından sonra yeni tehlike!
Taksit yasağından sonra yeni tehlike! Cepte kredi kartına taksit yasağı sonrası ortaya çıkan son formül yasağın amacını boşa çıkartırken, çok daha riskli olduğu belirtildi.
5.01.2015 Ekonomi
12 milyondan fazla Türk ticareti ‘net’ten yapıyor!
12 milyondan fazla Türk ticareti ‘net’ten yapıyor! Türkiye’de e-ticaret 2014’ün 9 ayında % 30 büyüdü. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği verilerine göre, internet kullananlar arasında e-ticareti tercih edenlerin sayısı 12 milyonu geçti.
23.11.2014 Bilim ve Teknoloji
'Bir ayda 4 milyar TL düştü'
'Bir ayda 4 milyar TL düştü' Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun yayımladığı raporlara göre bireysel taksitli kredi kartı harcamaları taksit yasağının başladığı Şubat 2014 tarihinde toplamda 4 milyar birden azaldı...
18.03.2014 Ekonomi
Karta fren yavaşlatır ama..
Karta fren yavaşlatır ama.. Yüzde 70 potansiyel var...
23.10.2013 Dünya
Kartınız bloke olabilir!
Kartınız bloke olabilir! Tek limit uygulaması neler getiriyor?
29.09.2021 Gündem
Dikkat!  Başınız derde girmesin
Dikkat! Başınız derde girmesin Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı, çek senet tanzim eden vatandaşları uyardı.
29.09.2021 Gündem
Flaş!..Flaş!..  Bu ücrete dikkat!
Flaş!..Flaş!.. Bu ücrete dikkat! Kredi kartlarını limit aştığını bilmeksizin kullanmaya devam eden ve bankadan gelen hesap özeti ile limit üstü kullanım için faiz uygulandığını fark eden kart sahipleri bankaları topa tuttu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taksitli Alışveriş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksitli alışveriş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.