Taksitlendirme

Taksitlendirme

Son dakika Taksitlendirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taksitlendirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taksitlendirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksitlendirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksitlendirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 553 taksitlendirme haberi bulunmuştur. Tüm taksitlendirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
1 Nisan'da taksit kalkıyor mu? Kredi kartı taksitleri kalkıyor mu, 1 Nisan 2024 kredi kartı taksitlendirme kalkacak mı?
1 Nisan'da taksit kalkıyor mu? Kredi kartı taksitleri kalkıyor mu, 1 Nisan 2024 kredi kartı taksitlendirme kalkacak mı? Kredi kartı taksitleri kalkacak mı, 1 Nisan 2024 kredi kartı taksitlendirme kalkıyor mu? Kredi kartına taksitlendirme işlemi ile vatandaşlar sorgulamalarını arttırdı. Kredi kartı taksitlendirmelerinin kalkacağına yönelik sosyal medyada gündeme gelen iddiaların ardından vatandaşlar arama motorlarına yöneldi.
31.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı düzenlemesinde 180 derece değişiklik: Kimlerin limiti düşürülecek? O sektörde taksitlendirme kaldırılıyor!
Kredi kartı düzenlemesinde 180 derece değişiklik: Kimlerin limiti düşürülecek? O sektörde taksitlendirme kaldırılıyor! Kredi kartlarına yönelik düzenlemeyle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın "Aralık ayında kredi kartı harcamalrında artış oldu, takipteyiz" açıklamasından sonra kredi kartlarına bazı kısıtlamaların getirileceği gündeme geldi. Vatandaşların kullanımında en önemli kaynaklardan olan kredi kartlarında limitler, asgari ödeme tutarları taksit uygulaması gibi kullanımda yaşanan kolaylıklarda 180 derece değişiklik olabilir.
26.02.2024 Ekonomi
Bodrum'da devre tatil vaadiyle dolandırıldıklarını iddia ettiler
Bodrum'da devre tatil vaadiyle dolandırıldıklarını iddia ettiler Muğla'nın Bodrum ilçesinde 49 yıllığına satın aldıkları devre tatilde dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşlar, basın açıklaması yaparak haklarının verilmesini istedi.
21.12.2023 Gündem
Kredi kartı olanlar dikkat! 3 ay taksit imkanı geri geldi
Kredi kartı olanlar dikkat! 3 ay taksit imkanı geri geldi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, KKTC'ye seyahat harcamalarına 3 ay taksit imkanının devam etmesine karar verdi.
25.08.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Artık bu harcamalar için taksit yapılamayacak
Kredi kartı kullananlar dikkat! Artık bu harcamalar için taksit yapılamayacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi kartıyla taksitli harcamalara yönelik yeni kararlar aldı. Alınan karara göre, havayolu, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurtdışı harcamalara taksit yapılmayacak.
31.07.2023 Ekonomi
Kredi Kartı Nasıl Kullanılır? Kredi Kartı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kredi Kartı Nasıl Kullanılır? Kredi Kartı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kredi kartı, alışveriş imkanını kolaylaştıran oldukça etkili bir araçtır. Birçok kampanya ile kullanıcılarına cazip fırsatlar sunan kredi kartı hem dikkat hem de güvenlik gerektirmektedir. Bu sebeple kredi kartı kullanırken dikkat edilmesi gereken birçok önemli husus bulunmaktadır. Alışveriş kolaylığı ve bankalardaki kredi notlarının yükselmesi için sıklıkla tercih edilen kredi kartları, özenli kullanılırsa oldukça karlı sonuçlar doğurmaktadır.
7.07.2023 Eğitim
Borçlar siliniyor! Taksit imkanı
Borçlar siliniyor! Taksit imkanı Borcu olan çok sayıda vatandaşı ilgilendiriyor. Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi ile 2 bin liraya kadar olan vergi borçları silinecek ve daha yüksek tutarlı borçlara ise 48 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanacak.
6.03.2023 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: 'Afet Yeniden İmar Fonu' çalışmalarına başladık
AK Parti'li Elitaş: 'Afet Yeniden İmar Fonu' çalışmalarına başladık AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında açıkladığı 'Afet Yeniden İmar Fonu'nun kurulmasını öngören 11 maddelik yasal düzenlemenin çalışmalarına başladıklarını söyledi.
1.03.2023 Gündem
BDDK'dan depremzedeler için yeni karar: 6 ay ertelendi
BDDK'dan depremzedeler için yeni karar: 6 ay ertelendi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, depremzedelere yönelik kredi kartı limitlerinin artırılması, asgari borçların ve kredi vadelerinin ötelenmesi dahil birçok ilave karar aldı.
11.02.2023 Ekonomi
SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi
SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde prim borçlarının ödenme süreleri ile kuruma verilmekle yükümlü olunan bilgi, belge ve beyannamelerin verilme sürelerinin ertelendiği bildirildi.
10.02.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Sözbilir: Kahramanmaraş'ta fayın yeryüzünü kestiği yer tespit edildi
Prof. Dr. Sözbilir: Kahramanmaraş'ta fayın yeryüzünü kestiği yer tespit edildi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 7.7 büyüklüğündeki depreme neden olan fayın yeryüzünü kestiği yerin bulunduğunu belirtip, "Fayın, Gölbaşı- Türkoğlu hattı boyunca kırıldığını söyleyebiliriz. Bu zon boyunca ve yakınındaki evlerin önemli bir bölümü yıkılmış durumda" dedi.
7.02.2023 Gündem
BDDK'dan deprem bölgesiyle ilgili açıklama: Taksitlendirme süreleri bir kata kadar artırılacak
BDDK'dan deprem bölgesiyle ilgili açıklama: Taksitlendirme süreleri bir kata kadar artırılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremlerden etkilenen vatandaşlar için mevcut ve yeni kredilerde 6 Şubat'tan itibaren 6 ay boyunca vade ve taksit kolaylığı imkanı tanındı.
7.02.2023 Gündem
Cep telefonlarına taksit düzenlemesiyle ilgili flaş karar!
Cep telefonlarına taksit düzenlemesiyle ilgili flaş karar! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) yeni kararı açıkladı. 12 bin lira ve altındaki telefonlarda tüketici kredisi vade sınırı 12 ay oldu. 12 bin lira üzerindeki telefonlarda ise tüketici kredisi vade sınırı 3 ay olarak belirlendi.
6.01.2023 Ekonomi
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?   TOKİ kura çekim heyecanı devam ederken, İstanbul'dan 1 milyon 519 bin 300 kişinin başvurduğu çekilişler 6 ilçesinde gerçekleştirilecek. Avrupa yakasında bulunan Arnavutköy TOKİ için başvuruda bulunanlar, TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.11.2022 Ekonomi
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor Kredi kartı borcu olan, kredi kartı kullanan ya da kart kullanmayı düşünen herkesi yakından ilgilendiriyor. Zorda kalındığında ya da gelirlerin yeterli olmadığı durumda çoğu kişinin imdadına kredi kartı yetişiyor. Kartlar çoğu zaman kişilere büyük ölçüde kolaylık sağlasa da, yönetme kısmında problem yaşandığı takdirde, ileride taksitler adeta bir borç dağına dönebiliyor. Vatandaşlar kara kara borcunu kapatmanın yollarını arıyor. Peki kredi kartı borcunu kapatmak için kredi çekmek doğru mu? Karttaki borcu kapatmak için, başka bir karttan nakit avans çekmek mantıklı mı? Kredi kartı borcunun devamlı olarak asgari tutarını ödeyerek borcun tamamından kurtulmak mümkün olur mu? Uzman isim kart borçlarına ilişkin çok kritik detaylara yer verdi...
25.10.2022 Ekonomi
İcra ve haciz borcu olanları ilgilendiriyor! Dar gelirliler için yeni düzenleme, iki bakanlık harekete geçti
İcra ve haciz borcu olanları ilgilendiriyor! Dar gelirliler için yeni düzenleme, iki bakanlık harekete geçti Dar gelirlilerin maddi konularda hukuka taşınmış sorunlarının çözümü için Hazine ve Maliye ile Adalet bakanlıklarının yürüttüğü çalışmada son aşamaya gelindi. Dar gelirlilerin maddi konularda yargıya taşınan sorunlarının çözümü için bir taslak çalışma hazırlandı. İşte detaylar...
27.07.2022 Ekonomi
Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne?
Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne? İsviçre'nin Lozan şehrinde 99 yıl önce imzalanan Lozan antlaşması, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu belgesi kabul ediliyor. Türkiye'nin bağımsız ve egemen bir devlet olarak tanınmasını sağlayan Lozan Barış Antlaşması'nın imzalanmasının üzerinden 99 yıl geçti. Etkilerini bugüne dek devam ettiren Lozan Antlaşması’nın yıldönümü nedeniyle pek çok kişi maddelerini ve anlaşmanın öndemini araştırıyor. Peki, Lozan antlaşması nedir? Lozan nerede, kim tarafından imzalandı? Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması süresi ne? Lozan anlaşması tarihi ne? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne? İşte bilmeniz gerekenler…
24.07.2022 Gündem
KYK borç sorgulama ve öğrenme 2022! GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ekranı!
KYK borç sorgulama ve öğrenme 2022! GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ekranı! GİB e devlet KYK borç sorgulama nasıl yapılır, KYK ana para nasıl öğrenilir? Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borçlarına ilişkin beklenen müjdeyi verdi. 5 milyon öğrenciyi ilgilendiren KYK kredi düzenlemesi kararları Kabine’den çıktı. Öğrenim kredisi ödemelerinin yalnızca ana para üzerinden yapılacağının aktarılmasının ardından GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? sorularına yanıt aranmaya başlandı. KYK borcu sorgulama sayfasına girebilmek için öncelikle e-Devlet üzerinden TCK ve şifre ile giriş yapılması gerekiyor. Peki, GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? İşte  KYK borç sorgulama ve öğrenme ekranı…
19.07.2022 Eğitim
Kredi ve kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması! Vade sınırı ve taksit... BDDK duyurdu
Kredi ve kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması! Vade sınırı ve taksit... BDDK duyurdu Kredi ve kredi kartlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kredi vade sınırlaması ve kredi kartı taksitleriyle ilgili önemli gelişme. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi vade sınırları ile kredi kartı taksitlendirme sürelerinin değiştirilip değiştirilemeyeceğine ilişkin soruya cevap verdi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi vade sınırları ile kredi kartı taksitlendirme sürelerinin değiştirilmesinin söz konusu olmadığını belirtti. BDDK komisyona gönderdiği yanıtta, ihtiyaç, konut ve taşıt kredilerinin vadeleri ve kredi teminat oranlarına sınırlama getirildiği anımsatılarak BDDK’nın, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın görüşünü alarak, söz konusu sınırlamaları değiştirebileceğine işaret edildi.
12.07.2022 Ekonomi
Otobüslerde ve otobüs biletlerinde yeni dönem! Bayrama sayılı gün kala yerler tamamen doldu, açıklamalar peş peşe geldi...
Otobüslerde ve otobüs biletlerinde yeni dönem! Bayrama sayılı gün kala yerler tamamen doldu, açıklamalar peş peşe geldi... Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çoğu otobüslerin doluluk oranı yüzde yüze ulaşmış durumda. Firma yetkilileri ilave sefere gerek duyulmadığı, fakat talebe göre ilave seferlerin hazır olduğunu ifade ediyor. Bayram öncesinde bilet fiyatlarına yönelik sıkı denetim de başladı. Fahiş fiyattan bilet sattığı tespit edilen firmalara idari para cezası kesileceğine dikkat çekildi. İhbarlar tek tek inceleniyor. Öte yandan bilet fiyatları 500 liraya kadar çıktı. Fiyatlara zam yapan otobüs firmalarının bazıları ödeme yöntemlerini kolaylaştıracak adımlar atıyor. Mesafeyle doğru orantılı artan bilet fiyatlarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlar için taksitlendirme sistemi gündemde. Otobüste yolculara yönelik yeni bir karar da alındı. Artık zorunlu olacak. İşte son gelişmeler...
7.07.2022 Ekonomi
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! Vatandaşlardan yoğun ilgi
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! Vatandaşlardan yoğun ilgi Otobüs biletlerinde yeni dönem resmen başladı. Firmalar art arda duyurdu. Kurban bayramı öncesi şehirler arası otobüs bileti fiyatına gelen zam nedeni ile firmalar harekete geçti ve taksitli satış süreci başladı. Anlaşmalı bankalarla firmanın mobil uygulaması üzerinden yapılan ödemeler bazı vatandaşlarca olumlu karşılanarak talep gördü. Akaryakıta gelen zamların ardından otobüs ile seyahati tercih edenler taksitli bilet satışı ile ödmelerini iki aya bölerek yapabiliyor. Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul'daki otogarlarda yoğunluk oluşturdu. Otogarlardaki yoğunluk esnafın da yüzünü güldürdü.
5.07.2022 Ekonomi
Otobüs biletlerinde yeni dönem! Firmalar tek tek duyuruyor, artık taksitli alınabilecek
Otobüs biletlerinde yeni dönem! Firmalar tek tek duyuruyor, artık taksitli alınabilecek Otobüs biletlerinde taksit dönemi başlıyor! Artık 2 ayda ödenebilecek. Firmalar tek tek yeni uygulamayı duyurmaya başladı. Bilet fiyatları, 500 liraya kadar yükselebiliyor. Bazı otobüs firmaları da bilet ücretlerini taksitlendirmeye başladı. Anlaşmalı bankalarla firmanın mobil uygulaması üzerinden yapılan ödemeler bazı vatandaşlarca olumlu karşılanarak talep gördü. Vatandaşlara göre uygulama öğrenci kenti olarak anılan Eskişehir’den memleketine gidecek öğrenciler için iyi olacağı düşünülüyor.
4.07.2022 Ekonomi
KOBİ'lere yönelik ticari alacak sigortasının kapsamı genişletildi!
KOBİ'lere yönelik ticari alacak sigortasının kapsamı genişletildi! Devlet Destekli Alacak Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde Yapılan Değişiklik! KOBİ'lere yönelik ticari alacak sigortası, daha fazla işletmeyi destek kapsamına alacak şekilde genişletildi.
27.05.2022 Ekonomi
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler toplu olarak SGK tarafından yapılıyor. Başvuran alıyor. En düşük ödeme miktarı 12 bin 454 lira. Asgari ücretli çalışanlar için geçerli olan bu rakam maaş miktarı arttıkça yükseliyor. Başvuru şartı bulunuyor. Çalışma mevzuatında kadınların çalışma hayatında daha fazla yer bulabilmesi için bazı avantajlar sağlanıyor. Özellikle doğum ile birlikte iş hayatını bırakan pek çok kadın bulunuyor. Bu durumun önüne geçilerek kadınların uzun süre çalışmaya devam edebilmesi ve emeklilik imkanından yararlanabilmesi için doğum izni, süt parası, yarı zamanlı çalışma gibi imkanlar bulunuyor. Doğum parası ödemesi kadınlar için tanınan en önemli haklardan birisi. Toplu olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan ödemeler asgari ücretli bir çalışan için 12 bin 454 lira. Ayrıca doğum yapanlara ve evlat edinenlere, birinci doğumda 60, ikincide 120 gün, sonraki doğumlarda 180 gün süreyle yarım gün çalışma hakkı veriliyor. Çalıştığı sürenin ücretini işveren, çalışmadığı sürenin ücretini brüt asgari ücret üzerinden İŞKUR veriyor. 2 ay yarı zamanlı çalışana devlet 4 bin 966 lira ödüyor. Öte yandan kadın çalışanlar doğum borçlanması ile 6 yıl erken emekli olma hakkı da elde edebiliyor.

Benzer Haber Etiketleri

Taksitlendirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksitlendirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.