Tahir Kıran

Tahir Kıran

Son dakika Tahir Kıran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tahir Kıran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tahir Kıran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahir Kıran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahir kıran gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 tahir kıran haberi bulunmuştur. Tüm tahir kıran haberleri aşağıda listelenmiştir.
beIN Sports yayınladı! İşte Arda Güler'in göz kamaştıran istatistikleri
beIN Sports yayınladı! İşte Arda Güler'in göz kamaştıran istatistikleri Dün akşam Ç.Rize deplasmanında sonradan oyuna girmesine karşın sergilediği performansla ayakta alkışlanan Arda Güler tribünlerden tam destek aldı.
23.04.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'a zehir zemberek sözler! 'Ayıptı neyin peşindesin?'
Ali Koç'a zehir zemberek sözler! 'Ayıptı neyin peşindesin?' Ç.Rizespor Başkanı Tahir Kıran, 12 hakemin görevine son verilen operasyonu değerlendirdi ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a yüklendi.
14.03.2022 Rizespor
Çaykur Rizespor Bülent Korkmaz ile anlaştı
Çaykur Rizespor Bülent Korkmaz ile anlaştı Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar sonrasında Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'un Bülent Korkmaz ile anlaştı.
20.02.2022 Rizespor
Türkiye bu görüntüyü konuşuyor! Gedson Fernandes geldi ve...
Türkiye bu görüntüyü konuşuyor! Gedson Fernandes geldi ve... Beşiktaş'ın, Galatasaray'a çalım atarak transfer ettiği ve Ç.Rizespor'a kiralık olarak gönderdiği Gedson Fernandes'in Türkiye'ye gelişi olay oldu.
2.02.2022 Rizespor
Önce Cüneyt Çakır'ı bombaladı ardından G.Saray'a Gedson Fernandes göndermesi yaptı
Önce Cüneyt Çakır'ı bombaladı ardından G.Saray'a Gedson Fernandes göndermesi yaptı Ç.Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın Cüneyt Çakır sözleri bir hayli ses getirdi. Kıran ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaray'a göndermede bulunmayı ihmal etmedi.
2.02.2022 Rizespor
Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: Gökhan Gönül bana Fenerbahçe'den ayrılık sebebini açıkladı
Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: Gökhan Gönül bana Fenerbahçe'den ayrılık sebebini açıkladı Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, D Smart'ta yayınlanan Bol'ca Futbol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tahir Kıran, Fenerbahçe'nin arka bahçesi olmadıklarını söyledi.
9.12.2021 Rizespor
Rizespor Başkanı Tahir Kıran açıkladı: Vedat'a hayır demem
Rizespor Başkanı Tahir Kıran açıkladı: Vedat'a hayır demem Süper Lig'in Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, kulübün gündemi hakkında önemli açıklamalar yaptı.
11.11.2021 Rizespor
Emre Belözoğlu'ndan flaş Ç.Rizespor açıklaması! Tahir Kıran 2 gün önce...
Emre Belözoğlu'ndan flaş Ç.Rizespor açıklaması! Tahir Kıran 2 gün önce... Ç.Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın açıklamalarına yanıt veren Emre Belözoğlu 'Hamza Hamzaoğlu'ndan önce teklif aldığını fakat Kıran'ı reddettiğini' belirtti.
26.09.2021 Rizespor
Emre Belözoğlu'ndan Çaykur Rizespor açıklaması: Teklif aldım...
Emre Belözoğlu'ndan Çaykur Rizespor açıklaması: Teklif aldım... Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın "Tesislerin kapısından içeri sokmam" dediği Emre Belözoğlu, Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzalanmadan 2 gün önce Karadeniz ekibinden teklif aldığını açıkladı.
25.09.2021 Futbol
'Galatasaray parayı ödememek için bir bardak suda fırtına koparıyor'
'Galatasaray parayı ödememek için bir bardak suda fırtına koparıyor' Ç.Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Oğulcan Çağlayan konusuyla ilgili "Biz bahane üretmeden çözümün anahtarı olacağımızı söyledik" ifadelerini kullandı.
30.08.2021 Galatasaray
Trabzonspor - Demir Grup Sivasspor: 2-1
Trabzonspor - Demir Grup Sivasspor: 2-1 Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor'u 2-1 yendi.
23.08.2021 Trabzonspor
Ç.Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan açıklaması! 'Şartları Galatasaray...'
Ç.Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan açıklaması! 'Şartları Galatasaray...' Oğulcan Çağlayan hakkında açıklama yayınlayan Ç.Rizespor "Galatasaray Spor Kulübü’nün son anda sözleşme şartlarını değiştirmek istemesi ve daha önce anlaşılan her konuda ibra koşulundan vazgeçmek istemesi üzerine bozulmuştur" ifadelerini kullandı.
23.08.2021 Galatasaray
Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçının heyecanı Misli.com'da!
Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçının heyecanı Misli.com'da! Süper Lig'in son şampiyonu, 2021-22 sezonunu Dolmabahçe'de Rizespor'la açarken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da olacak!
13.08.2021 İddaa
36 yaşındaki Gökhan Gönül Çaykur Rizespor'da
36 yaşındaki Gökhan Gönül Çaykur Rizespor'da Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül Ç.Rizespor'la anlaşmaya vardı.
16.07.2021 Rizespor
Ç.Rizespor'da yeni başkan Bülent Uygun'la 3 yıllık anlaşma yaptı
Ç.Rizespor'da yeni başkan Bülent Uygun'la 3 yıllık anlaşma yaptı Ç.Rizespor yeni başkanı Tahir Kıran ile Bülent Uygun'a 3 yıllık yeni kontrat imzaladı.
28.06.2021 Rizespor
Ç.Rizespor'un yeni başkanı Tahir Kıran oldu
Ç.Rizespor'un yeni başkanı Tahir Kıran oldu Ç.Rizespor'un yeni başkanı Tahir Kıran "Kimseyi mazeretlerle boğma gibi bir düşüncelerinin olmadığını" vurguladı.
26.06.2021 Rizespor
Çaykur Rizespor’dan Bülent Uygun'a 3 yıllık yeni sözleşme
Çaykur Rizespor’dan Bülent Uygun'a 3 yıllık yeni sözleşme Çaykur Rizespor'da tecrübeli teknik direktör Bülent Uygun ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalanıyor.
9.06.2021 Rizespor
Yannisck Bolasie Çaykur Rizespor'da
Yannisck Bolasie Çaykur Rizespor'da Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor tecrübeli futbolcu Yannisck Bolasie ile anlaşmaya vardı.
31.05.2021 Rizespor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıran Holding Onursal Başkanı Turgut Kıran'ın  cenaze namazına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıran Holding Onursal Başkanı Turgut Kıran'ın cenaze namazına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıran Holding Onursal Başkanı Turgut Kıran'ın cenaze namazına katıldı.
5.12.2020 Siyaset
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
Bol yıldızlı düğün
Bol yıldızlı düğün 1.5 senelik birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Selim Selimoğlu ile Bengü’yü mutlu gününde iş ve sanat dünyasından dostları yalnız bırakmadı
30.08.2018 Magazin
Beylerbeyi'de başkanlığa Mustafa Yazıcı seçildi!
Beylerbeyi'de başkanlığa Mustafa Yazıcı seçildi! İstanbul'un köklü kulüplerinden Beylerbeyi’nin olağan genel kurulunda Mustafa Yazıcı başkanlığa seçildi.
4.10.2016 Futbol
'F.Bahçe şampiyon olursa Kartal gönderilecek'
'F.Bahçe şampiyon olursa Kartal gönderilecek' Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Tahir Kıran, başkan Aziz Yıldırım'ı sert bir dille eleştirdi.
5.05.2015 Fenerbahçe
Şadan Kalkavan yoğun bakımda
Şadan Kalkavan yoğun bakımda Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan, yoğun bakıma alındı.
27.02.2015 Süper Lig
'Taş taş üstünde kalmaz'
'Taş taş üstünde kalmaz' TFF eski yöneticilerinden Tahir Kıran, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.
21.12.2014 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tahir Kıran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahir kıran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.