Taha Akgül

Taha Akgül

Son dakika taha akgül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taha akgül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taha akgül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taha Akgül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taha akgül gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 taha akgül haberi bulunmuştur. Tüm taha akgül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koltuk paylaşımı yapıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koltuk paylaşımı yapıyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören'de sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar buluşmasında açıklamalarda bulundu. Altılı masaya tepki gösteren Erdoğan, "Eski Türkiye günlerine geri dönme tekliflerini reddetti. Koltuk paylaşımı yapıyorlar. Toplamı 1 puan eden malum partiler, ondan yaklaşık 40 tane vekil aldılar." dedi.
24.05.2023 Gündem
Yabancı kuralında flaş gelişme! TFF Başkanı Büyükekşi açıkadı
Yabancı kuralında flaş gelişme! TFF Başkanı Büyükekşi açıkadı Süper Lig'de 2023-2024 sezonundan itibaren yabancı kuralının yeniden belirlenmesi bekleniyor. TFF ve Kulüpler Birliği yeni yabancı konusunda uzlaşma sağlarken tek kulüp bu öneriye karşı çıktı.
26.04.2023 Süper Lig
Türkiye Güreş Federasyonu: Kurtarılan güreşçi sayımız 8'e ulaşmıştır
Türkiye Güreş Federasyonu: Kurtarılan güreşçi sayımız 8'e ulaşmıştır Türkiye Güreş Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalan güreşçilerden şu ana kadar 8'inin kurtarıldığını açıkladı.
7.02.2023 Diğer Sporlar
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu Türkiye’yi yasa boğan depremler sporcuları da vurdu. Hataysporlu Atsu’nun yanı sıra sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan enkaz altında kaldı. Malatyasporlu kaleci Ahmet Eyüp’e tüm çabalara rağmen ulaşılamadı. Malatya’da 11’i voleybolcu, 4’ü ampute futbolcu toplam 15 sporcuyu kurtarmak için ekipler seferber oldu.
7.02.2023 Süper Lig
Milli güreşçi Taha Akgül: 30-40 güreşçimizin kaldığı bina yıkılmıştır
Milli güreşçi Taha Akgül: 30-40 güreşçimizin kaldığı bina yıkılmıştır Milli güreşçi Taha Akgül “Kahramanmaraş’ta güreş kulübündeki 30-40 güreşçimizin kaldığı bina da yıkılmıştır" diyerek yardım çağrısında bulundu.
6.02.2023 Diğer Sporlar
Volkan Demirel göz yaşlarını tutamadı: Buraya lütfen ambulans, yardım
Volkan Demirel göz yaşlarını tutamadı: Buraya lütfen ambulans, yardım Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası yardım çağrısında bulundu.
6.02.2023 Hatay Spor
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı Türkiye A Milli Güreş Takımı, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nı ağır sıkletlerde 3 altın madalya, toplamda ise 4'ü altın olmak üzere 7 madalyayla tamamladı. Yasemin Adar Yiğit, Rıza Kayaalp ve Taha Akgül ile altın madalya kazanan Türkiye, ağır sıkletlerin hepsinde şampiyon olarak ülke adına bir ilke imza attı.
18.09.2022 Şampiy10
Dünya Güreş Şampiyonası programı! Taka Akgül maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Dünya Güreş Şampiyonası programı! Taka Akgül maçı saat kaçta, hangi kanalda? Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası finali için nefesler tutuldu. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli güreşçi Taha Akgül finale yükselmeyi başardı. Peki, Dünya Güreş Şampiyonası maçı saat kaçta, hangi kanalda? Taha Akgül maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Dünya Güreş Şampiyonası programı ve Taha Akgül final maçı saati ve kanalı!
16.09.2022 Diğer Sporlar
Devlet Bahçeli'den Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan sporculara tebrik
Devlet Bahçeli'den Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan sporculara tebrik MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Taha Akgül, Feyzullah Aktürk, gümüş madalya kazanan Süleyman Atlı ile bronz madalya sahibi olan Recep Aktaş, Muhammet Akdeniz ve Osman Göçen'i tebrik etti.
31.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğandan şampiyon güreşçilere tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğandan şampiyon güreşçilere tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan Taha Akgül ve Feyzullah Aktürk ile gümüş madalya kazanan Süleyman Atlı ve bronz madalyanın sahibi olan Osman Göçen için tebrik mesajı yayımladı.
30.03.2022 Gündem
Bakan Varank: “Dünyayı sürdürülebilir kılmak için iklim değişikliğine dur dememiz lazım”
Bakan Varank: “Dünyayı sürdürülebilir kılmak için iklim değişikliğine dur dememiz lazım” Deneyap Teknoloji Atölyeleri uygulama sınavının yapıldığı Ankara’da gençlerle bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Dünyayı sürdürülebilir kılmak için iklim değişikliğine dur dememiz lazım. Bunun yolu da fosil yakıtlardan değil yenilenebilir enerjiden geçiyor” dedi.
13.02.2022 Ekonomi
Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Taha Akgül futbolcu oldu
Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Taha Akgül futbolcu oldu Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül Alman kulübü FC Obergrombach takımında 3 maça çıktı.
24.12.2021 Futbol
Milli güreşçi Taha Akgül, dünya üçüncüsü oldu
Milli güreşçi Taha Akgül, dünya üçüncüsü oldu Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Taha Akgül, serbest stil 125 kiloda bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
GSB kura yeri sorgulama! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları!
GSB kura yeri sorgulama! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları! Gençlik ve spor Bakanlığı sürekli işçi alımı için kura çekimi yapıyor. Taha Akgül Spor salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi detayları sorgulanmaya başlandı. 23 – 27 Ağustos 2021 tarihlerinde üzerinden başvurusunu yapan adaylar, kura çekimi sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, nasıl ve nereden öğrenileceğini merak ediliyor. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları ve GSB kura yeri sorgulama…
15.09.2021 Gündem
GSB kura çekimi saat kaçta, canlı mı yayınlanacak? GSB kura çekimi sonuçları isim listesi nereden nasıl öğrenilecek?
GSB kura çekimi saat kaçta, canlı mı yayınlanacak? GSB kura çekimi sonuçları isim listesi nereden nasıl öğrenilecek? GSB kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı 4 bin 346 işçi alımı kura çekimi sabırsızlıkla bekleniyordu. GSB işçi alımı başvurularını tamamlanmasının ardından gözler GSB kura çekiminin yapılacağı tarihe çevrildi. Peki, GSB kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB işçi alımı kura çekimi tarihi ile kura sonuçları detayları…
15.09.2021 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılan milli sporcuları tebrik etti. Erdoğan mesajında "Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye'yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır" ifadesini kullandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Taha Akgül'den bronz madalya
Taha Akgül'den bronz madalya Taha Akgül, erkekler serbest stil 125 kiloda Moğol rakibi Munkhtur'u yenerek bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Taha Akgül’ün maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Serbest güreş Taha Akgül Tokyo 2020 maçının günü ve saati!
Taha Akgül’ün maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Serbest güreş Taha Akgül Tokyo 2020 maçının günü ve saati! Taha Akgül olimpiyat maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Taha Akgül maçını izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Serbest sitilde 8 Avrupa şampiyonluğuna ulaşan 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da serbest stil 125 kiloda Türkiye’yi temsil eden Akgül’ün maçı heyecanla bekleniyor. Peki, Taha Akgül’ün maçı ne zaman yapılacak? Taha Akgül maçı hangi gün, saat kaçta?
3.08.2021 Gündem
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli sporcularla iftar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli sporcularla iftar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli sporcularla iftarda bir araya geldi.
6.05.2021 Gündem
Milli güreşçi Taha Akgül, 8. Avrupa şampiyonu oldu
Milli güreşçi Taha Akgül, 8. Avrupa şampiyonu oldu Dünya ve olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, Rus sporcu Sergei Kozyrev'i yenerek 8. Avrupa şampiyonluğunu elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Taha Akgül Gürcü rakibini 6-1 yendi çeyrek finale yükseldi
Taha Akgül Gürcü rakibini 6-1 yendi çeyrek finale yükseldi Kariyerinde 7 Avrupa, 2 dünya 1 de olimpiyat şampiyonluğu bulunan Taha Akgül Gürcü rakibi Geno Petriashvili'yi 6-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avrupa Şampiyonu Taha Akgül Gençlik ve Spor Bakanlığında
Avrupa Şampiyonu Taha Akgül Gençlik ve Spor Bakanlığında Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan spor müşavirliğine atandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. 4 uluslararası örgüt daimi temsilcisi ile 22 ülke büyükelçisi merkeze alındı. Merkeze çekilen uluslararası örgüt daimi temsilciliklerine ve 26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı.
13.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle video konferansta bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle video konferansta bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençler ve sporcular ile video konferansta bir araya geldi.
19.05.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Taha Akgül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taha akgül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.