Taekwondo

Taekwondo

Son dakika taekwondo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taekwondo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taekwondo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taekwondo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taekwondo gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 taekwondo haberi bulunmuştur. Tüm taekwondo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Utku Kap, Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı
Utku Kap, Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nın ilk gününde milli taekwondocu Utku Kap, ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı.
29.08.2023 Diğer Sporlar
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler…
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler… Türk spor tarihine adını altın harfle yazdıran eski milli tekvandocu İrem Yaman, İYİ Parti'ye katıldı. Yaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Profesyonel sporculuk kariyerimdeki mücadelemi bundan sonra ülkemin refahı için sizlerin temsilcisi olarak sürdürmeye karar verdim. Ve ilk adımı bugün attık. Çünkü yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yeri, gerçekten yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yanıdır" dedi. Peki, İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.06.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu açıkladı! 'Tarihi başarıları mahallelerde açtığımız spor butik tesisleriyle yakalıyoruz'
Bakan Kasapoğlu açıkladı! 'Tarihi başarıları mahallelerde açtığımız spor butik tesisleriyle yakalıyoruz' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu milletimizin iftiharı olan, göğsümüzü kabartan başarılara imza atan, şanlı bayrağımızı en yukarı çektiren gençlerimizin, son dönemde sporun her alanında destan yazdıklarına işaret ederken, ‘’Hedefimiz her alanda olduğu gibi sporda da sürdürülebilir başarıyı yakalamak’’ dedi.
24.05.2022 Şampiy10
Zeliha Ağrıs kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Taekwondo Şampiyonasında yarı finale yükselen Zeliha Ağrıs hakkında merak edilenler…
Zeliha Ağrıs kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Taekwondo Şampiyonasında yarı finale yükselen Zeliha Ağrıs hakkında merak edilenler… İngiltere’de düzenlenen Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Milli Takımımız adına yarışan Dünya Şampiyonumuz Zeliha Ağrıs yarı finale yükseldi. Söz konusu gelişmenin ardından Zeliha Ağrıs’ın boyu taşı merak edilip “Zeliha Ağrıs kimdir, nereli, kaç yaşında?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Avrupa Taekwondo Şampiyonasında yarı finale yükselen Zeliha Ağrıs hakkında merak edilenler…
19.05.2022 Diğer Sporlar
19 Mayıs tüm yurtta coşku ile kutlanıyor! Binlerce kişi Anıtkabir'e akın etti
19 Mayıs tüm yurtta coşku ile kutlanıyor! Binlerce kişi Anıtkabir'e akın etti 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Anıtkabir'de başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyet Ata'nın huzuruna çıkıyor. Ayrıca Anıtkabir'i 81 il ve KKTC'den gelen gençler ziyaret etti.
19.05.2022 Siyaset
Dünya şampiyonu sosyal medya hesabından açıkladı! İrem Yaman bıraktı
Dünya şampiyonu sosyal medya hesabından açıkladı! İrem Yaman bıraktı Dünya ve Avrupa Taekwondo şampiyonu İrem Yaman sporu bıraktığını açıkladı 26 yaşındaki sporcu yaptığı paylaşımda, "Her şeyin bir sonu olduğu gibi şimdi de veda etme vakti beni ben yapan sporuma." ifadesini kullandı.
18.12.2021 Diğer Sporlar
TBMM Başkanı Şentop'tan Meryem Betül Çavdar'a tebrik
TBMM Başkanı Şentop'tan Meryem Betül Çavdar'a tebrik TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Dünya Para Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Meryem Betül Çavdar ile madalya alan sporcuları kutladı.
12.12.2021 Gündem
İBB yaz spor okulları kayıtları ne zaman?  İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvuru ekranı!
İBB yaz spor okulları kayıtları ne zaman? İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvuru ekranı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yaz spor okulları başlıyor. İBB okul spor salonlarında, çocukları ağırlamaya yaz tatilinde de devam edecek. Şehrin 26 ilçesindeki 47 salon, ücretsiz yaz spor okullarına ev sahipliği yapacak. 15 farklı branşta ücretsiz spor eğitiminin verileceği okullarda çocuklar eğlenirken spor yeteneklerini geliştirmeleri hedefleniyor. Peki, İBB ücretsiz spor okulları kayıtları ne zaman? İBB yaz spor okulları kayıtları nasıl yapılır? İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvurusu detayları...
16.06.2021 Eğitim
Öğrencilere uzmanından fiziksel aktivite tavsiyesi
Öğrencilere uzmanından fiziksel aktivite tavsiyesi Uzaktan eğitim gören öğrenciler, pandemi şartlarından dolayı eve kapanmak zorunda kaldı ve fiziksel aktiviteleri kısıtlandı. Bu inaktivite durumu çeşitli problemlere yol açmaya başladı. Fiziksel aktivite ile hareketin artırılması ve hareketsizliğin azaltılması gerektiğini söyleyen Ar. Gör. Emine Nur Demircan, "Fiziksel aktiviteler ile çocukluk döneminde veya ileride oluşabilecek hastalıkların önüne geçebilir" dedi.
3.03.2021 Sağlık
Milli Sporcu Bursu ile sporculara HKÜ’den de yüzde yüz destek
Milli Sporcu Bursu ile sporculara HKÜ’den de yüzde yüz destek Uluslararası seviyede başarı kazanan sporcuların vakıf üniversitelerinde tam burslu öğrenimi için T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı”, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirildi.
18.02.2021 Gündem
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu Bakan Kasapoğlu, spor tesisleri ile bakanlığa bağlı Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ali Şahin ve İrem Yaman’a büyük onur
Ali Şahin ve İrem Yaman’a büyük onur Türkiye Taekwondo Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, Dünya Taekwondo Federasyonu (WT) tarafından yılın teknik direktörü seçildi. Milli taekwondocu İrem Yaman da yılın en iyi kadın sporcusu ödülüne layık görüldü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nur Tatar Askari'den bronz madalya!
Nur Tatar Askari'den bronz madalya! Dünya Tekvando(WT) Grand Prix 4'üncü Seri Müsabakaları'nda milli tekvandocu Nur Tatar Askari bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Genç tekvandocu hayatını kaybetti
Genç tekvandocu hayatını kaybetti Kastamonu'da, evinde aniden rahatsızlanan siyah kuşak tekvandocu Rabia Kuşcu (17), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nur Tatar Askari sporu bıraktığını açıkladı
Nur Tatar Askari sporu bıraktığını açıkladı Olimpiyat şampiyonu milli taekwondocu Nur Tatar Askari, sporu bıraktığını açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cem savaşmaktan  korkmaz
Cem savaşmaktan korkmaz Son dönemde çalıştırdığı Cem Yılmaz, Ozan Güven, Soner Sarıkabadayı gibi isimlerle fitness camiasında sıkça adından söz ettiren Sami Hamidi, Men’s Fitness dergisine kapak oldu. Hamidi’ye Cem Yılmaz da eşlik etti. Hamidi, “Cem Yılmaz iradesi en kuvvetli, asla pes etmeyen ender danışanlarımdan biri” dedi
30.05.2018 Magazin
Yağmur Banda kimdir? (Survivor 2018)
Yağmur Banda kimdir? (Survivor 2018) Yağmur Banda kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Survivor 2018 Gönüllüler takımında yarışan Yağmur Banda dün akşamki konseyde elenen isim oldu. Bu gelişme üzerine Yağmur Banda'nın hayatına dair bilgiler merak edildi.
29.05.2018 Gündem
Survivor'a kim veda etti?
Survivor'a kim veda etti? Survivor'da bu akşam adaya veda eden isim belli oldu. Eleme adayları kimlerdi? Survivor'da kim elendi?
29.05.2018 Magazin
Skandal fotoğraf ile ilgili açıklama
Skandal fotoğraf ile ilgili açıklama Taekwondo Federasyonu, son günlerde sosyal medyada dolaşan taekwondo sporcularına ait olduğu ve Taekwondo Federasyonu faaliyetlerinde çekildiği iddia edilen fotoğraf ve haberlerle ile ilgili açıklama yaptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda 1 altın 2 gümüş madalya
Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda 1 altın 2 gümüş madalya Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası'nın üçüncü gününde kadınlar 62 kiloda İrem Yaman altın, 67 kiloda Nur Tatar Askari ile erkekler 74 kg Muhammed Emin Yıldız gümüş madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yağmur Banda kimdir? (Survivor 2018)
Yağmur Banda kimdir? (Survivor 2018) Yağmur Banda kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Survivor 2018 yarışmacısı Yağmur Banda Gönüllüler takımında mücadele ediyor. İşte performansıyla dikkat çeken Yağmur Banda hakkında merak edilenler...
9.04.2018 Gündem
Her şey Tokyo için!
Her şey Tokyo için! Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, 2020 olimpiyatları için çalışmaların sürdüğünü söyledi:
10.11.2021 Diğer Sporlar
İsmet Iraz hayatını kaybetti
İsmet Iraz hayatını kaybetti Taekwondoda yüzlerce madalya kazanan, Türkiye'ye sevdiren İsmet Iraz, yaşamını yitirdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Huriye Nur Ergin, Dünya Şampiyonu
Huriye Nur Ergin, Dünya Şampiyonu 3. Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nın üçüncü gününde Türkiye, 1 altın, ve 1 bronz madalya daha kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye madalyada lider bitirdi!
Türkiye madalyada lider bitirdi! Olimpik branşlarda Türkiye İslam Oyunları'nda 71 altın madalya kazanarak oyunları lider bitirdi
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Taekwondo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taekwondo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.