Suzuki

Suzuki

Son dakika Suzuki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suzuki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suzuki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suzuki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suzuki gelişmeleri de dahil olmak üzere 245 suzuki haberi bulunmuştur. Tüm suzuki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suzuki, SkyDrive ile uçan arabalar üretecek
Suzuki, SkyDrive ile uçan arabalar üretecek Japon otomobil devi Suzuki, SkyDrive ile uçan araba üretmek için anlaştığını açıkladı.
20.06.2023 Otomobil
Bayraktar TB-2'nin başarısı sınırları aştı! Teknoloji devi ülke harekete geçti
Bayraktar TB-2'nin başarısı sınırları aştı! Teknoloji devi ülke harekete geçti Türkiye'de üretilen silahlı insansız hava araçlarına yurt dışından talepler artarak devam ediyor. Bu kapsamda teknoloji devi ülkenin Bayraktar TB-2'yi deneme amaçlı kullanacağı belirtildi.
7.04.2023 Ekonomi
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya...
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya... İtalya'da yaşayan 15 yaşındaki Emanuela Orlandi, 1983 yılının 22 Haziran günü evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi onu bulmak için var gücüyle savaştı. Akıbetine ilişkin iddiaların ucu 1983'ten bugüne kadar uzandı. İddialar arasında geçen isimler arasında Papa'dan Mehmet Ali Ağca'ya, Vatikan'ın üst düzey isimlerinden mafyaya kadar uzanıyordu. Flaş bir gelişme Emanuela Orlandi'yi 39 yıl sonra yeniden manşetlere taşıdı...
13.08.2022 Dünya
Suzuki spora ara veriyor!
Suzuki spora ara veriyor! Suzuki’nin 2022 sezon sonunda MotoGPTM ve EWC fabrika faaliyetleri sona eriyor
3.08.2022 Otomobil
Hyundai’nin yeni elektriklisi IONIQ
Hyundai’nin yeni elektriklisi IONIQ Yeni “H” amblemi dahil aracın dört bir yanında da 700 adetten fazla parametrik piksel var.
1.07.2022 Otomobil
Suzuki geliştirdi Toyota üretecek!
Suzuki geliştirdi Toyota üretecek! İki şirket yeni bir SUV için işbirliği yaptı.
1.07.2022 Otomobil
Emine Erdoğan: Müzeler, halk eğitiminin önemli bir merkezi
Emine Erdoğan: Müzeler, halk eğitiminin önemli bir merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kırşehir'in Kaman ilçesindeki Kalehöyük Arkeoloji Müzesi ziyaretinde, "Müzeler, halk eğitiminin önemli bir merkezi. Mesela, bu çatı altında kadın girişimcilere cam zanaatının öğretilmesi, kültür aktarımının ve zanaatın yaşatılma çabasının kıymetli bir örnekliğidir. Kültüre ve tarihe böyle büyük bir hizmetin, milattan önce 3 bin yılına uzanan Kaman'da yürütülmesi son derece sevindirici" dedi.
18.05.2022 Siyaset
Rusya'dan Japonya Başbakanı Kishida’da dahil 63 Japon yetkiliye yaptırım kararı
Rusya'dan Japonya Başbakanı Kishida’da dahil 63 Japon yetkiliye yaptırım kararı Rusya Dışişleri Bakanlığı aralarında Japonya Başbakanı Fumio Kishida’nın da bulunduğu 63 Japon yetkilinin Rus karşıtı politikaları nedeniyle yaptırım listesine alındığını duyurdu.
4.05.2022 Dünya
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022!
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022! Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller araç satın almak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin güncel fiyatları merak ediyor. 2022 yılı Mart ayında sıfır araçlara gelen 50 bin TL'lere varan zamlar ikinci el piyasasında da artışa neden oldu. Galerilerde araç fiyat listeleri de güncellendi. En uygun fiyatlı 2022 model otomobiller pek çok kişinin gündeminde. Peki, Sıfır araba fiyatları ne oldu? En ucuz sıfır araba fiyatlarında son durum ne? İşte marka marka sıfır araba fiyatları ve en ucuzundan en pahalısına güncel En ucuz araba fiyatları…
21.03.2022 Ekonomi
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
Yenilenen Suzuki Burgman 400 Türkiye’de
Yenilenen Suzuki Burgman 400 Türkiye’de “Maxi-Scooter” (büyük scooter) modellerinden Suzuki Burgman 400 yenilendi.
17.12.2021 Otomobil
Bakan Pakdemirli: 2023 hedefimiz, taşınan toprak miktarını 130 milyon tona indirmek
Bakan Pakdemirli: 2023 hedefimiz, taşınan toprak miktarını 130 milyon tona indirmek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 1970'li yıllarda bir yılda erozyonla taşınan toprak miktarı 500 milyon ton iken, 140 milyon tona düşürdüklerini, 2023 yılında hedeflerinin ise bu rakamı 130 milyon tona indirmek olduğunu söyledi.
13.12.2021 Gündem
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi! Araç sahibi olmak isteyenler, 2021’in sonuna yaklaşırken güncel araba fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılla birlikte otomobillerde fiyat artışı beklentisi nedeniyle pek çok kişi 2022 öncesinde araç fiyatlarını merak ediyor. Otomobil firmalarından da 2022 yılı için özel araç satış kampanyaları gelmeye başladı. Peki, En ucuz sıfır araba ne kadar? Araba fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
2.12.2021 Ekonomi
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından "Altın Işıklar Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı Yüce Kordonu" ile taltif edildi.
12.11.2021 Ekonomi
Suzuki hibritlerde destek çıkıyor!
Suzuki hibritlerde destek çıkıyor! Suzuki, Türkiye pazarına “Suzuki Akıllı Hibrit Teknolojisi” ile birlikte sunduğu hibrit araç ailesine yönelik avantajlı Temmuz kampanyasını devreye aldı.
16.07.2021 Otomobil
Manuel şanzımanlı Swift Hibrit yolda!
Manuel şanzımanlı Swift Hibrit yolda! Swift Hibrit, artık manuel şanzımanlı seçeneği ile de tercih edilebilecek.
28.06.2021 Otomobil
Suzuki'nin yeni GSX'i eylülde gelecek
Suzuki'nin yeni GSX'i eylülde gelecek Suzuki motosiklet ürün yelpazesinin en performanslı serisi olan GSX ailesinin güçlü üyesi GSX-S1000 yenileniyor.
7.06.2021 Otomobil
Japon markalar "teknoloji" için birleşti!
Japon markalar "teknoloji" için birleşti! Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota ve Mazda markaları yeni nesil araç iletişim cihazlarına ait çözümleri ortak geliştirmek üzere anlaştı.
10.05.2021 Otomobil
Suzuki'den yeni karar! Yine ertelendi
Suzuki'den yeni karar! Yine ertelendi Suzuki, sanayide kullanılan oksijen eksikliği nedeniyle Hindistan'da bir hafta daha üretime dönmüyor.
10.05.2021 Otomobil
Araba alacaklara kötü haber! Oksijen krizi...
Araba alacaklara kötü haber! Oksijen krizi... Araba alacaklarla ilgili flaş açıklama! Kötü haber geldi. Dev firmalar bir bir üretimi durdurduklarını açıkladı. Ayrıca araba üretimi etkileyecek yeni bir kriz daha ortaya çıktı.
1.05.2021 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili kötü haber! Büyük zam
Araba fiyatlarıyla ilgili kötü haber! Büyük zam Sıfır veya sahibinden ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili kötü haber. Ramazan Bayramı sonrası zam geliyor. Pandemi sebebiyle yaşanan çip krizi araba fiyatlarını vuracak. BMV, Fiat, Mercedes, Renault, Suzuki, Hyundai, Honda, Volkswagen, Citroen gibi birçok dev firma üretime ara verdiğini duyurdu. Konuyla ilgili konuşan sıfır ve ikinci el araba satıcıları, çip krizi sebebiyle yeni araba üretilemediği için Ramazan Bayramı sonrası fiyatlarda yüzde 20 zam geleceğini ifade etti. İşte araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.04.2021 Ekonomi
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya...
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya... Araba sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Piyasadaki en ucuz arabalar belli oldu. Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Ford, Hyundai, Skoda, Peugeot, Kia, Nissan, Opel ve Volkswagen... Tek tek açıklandı. Fiyatları düşük sıfır arabalarda kampanyalar ise devam ediyor. Faiz indirimleri ile birlikte vade imkanı da bulunuyor. Sıfır araba almak isteyenler için 2021 yılının en ucuz araba modelleri ve geçerli olan kampanyalar...
11.04.2021 Otomobil
Araba almak isteyenlere büyük kampanya! 70 bin lira indirim
Araba almak isteyenlere büyük kampanya! 70 bin lira indirim Araba almak isteyen herkesi kapsıyor. Büyük kampanya. Araba üreticileri tek tek duyurdu. Sıfır arabada 70 bin lira indirim. Opel, Honda, Renault, Mitsubishi, Nissan, BMW, Mercedes, Suzuki, Toyota, Hyundai, Ford, Fiat, Seat, Peugeot, Alfa Romeo, Citroen... Marka marka model model işte tüm araba fiyatları...
9.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Suzuki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suzuki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.